TWO WAY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TWO WAY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 836.765.550

Publication

16/06/2011
ÿþMad 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







NEERGELEGD

behl aai Bell 5taa" 1111111M 1111111à 0 3. 06. 2011

*11089792*

Fi:GH T BHidK li0OPIIANOEL

Neepl(5íjf fje,









Ondernemingsar Benaming 023G. 465 . ssra.

(voluit) : Two Way

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Henri Lebbestraat 188, 8790 Waregem

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ons, meester Lien Couck, geassocieerd notaris te Aalst, op 25 mei 2011, blijkt; dat: 1. De heer Decuyper, Patrick André Karel, geboren te Ronse op 31 augustus 1970, nationaal nummer; ; 70.08.31-163.45, wonende te 9000 Gent, Gustaaf Vanden Meerschestraat 36, echtgenoot van mevrouw; ; Clarisse Nancy.

2. "Pant", Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9000 Gent, Gustaaf Vanden' Meerschestraat 36, met ondernemingsnummer 0876.047.679, BTW BE876.047.679, opgericht bij akte van; notaris Philippe HENRIST te Ronse op 29 augustus 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 september 2005, nummer 05132291, waarvan de statuten gewijzigd werden ingevolge; proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering op 5 december 2005 opgemaakt door notaris Philippe; Henrist te Ronse, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 december 2005, nummer 05192005.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, de heer Decuyper Patrick, voornoemd.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "Two Way".

Het kapitaal bedraagt ¬ 300.000,00. Het is verdeeld in driehonderdduizend (300.000) aandelen zonder; aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderdduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De kapitaalaandelen worden als volgt tegen pari en in geld onderschreven:

1. De heer Decuyper Patrick André, wonende te 9000 Gent, gustaaf Vanden Meerschestraat 36, titularis van; tweehonderd negenennegentig duizend negenhonderd (299.900) aandelen, welke intekent met gemeenschappelijke gelden, waardoor de vermogenswaarde der aandelen eigendom zal zijn van de huwelijksgemeenschap die bestaat tussen hem en zijn echtgenote, mevrouw Clarisse Nancy.

2. Pant BVBA, met zetel te 9000 Gent, Gustaaf Vanden Meerschestraat 36, titularis van honderd (100);

aandelen

Totaal : driehonderdduizend (300.000) aandelen, hetzij het volledig maatschappelijk kapitaal.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig:

volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van DRIEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 300.000,00).

Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen in geld;

werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP:

PARIBAS FORTIS.

Wij, notaris, bevestigen dal het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het'

Wetboek van vennootschappen.

.NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "Two Way".

ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 188.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur,:

mits inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, bijkantoren en bedrijfszetels, filialen,'

dochtervennootschappen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

1.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke;

goederen, in 't kort tussenpersoon in handel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

2.Het bemiddelen in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten; het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of andere in de breedste zin. Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distrubutie, concessie- of lastgevingovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt;

3.Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, communicatie, bedrijfsorganisatie en marketing.

4.Het beleggen, hét intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut;

5.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

6.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

7.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

S.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen

waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9.Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-alle mogelijke advies- enlof dienstenfuncties;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voomoemd(e) gebied(en);

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

HOOFDSTUK IBESTUUR EN CONTROLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger.

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij de raad uit slechts twee leden bestaat.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

hetzij door twee bestuurders samen optredend,

hetzij door hel afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van mei. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

OPROEPING

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minimum vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of telecopie gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, te ondertekenen.

BUREAU

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een bestuurder door diens collega's aangeduid, of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De verslagen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks wensen. Deze verslagen worden in een speciaal register bijgehouden. De volmachten worden gehecht aan de verslagen van de vergaderingen waarvoor zij zijn gegeven.

BERAADSLAGING

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering wanneer alle personen die opgeroepen dienen te worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met éénparigheid van stemmen besloten wordt.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

MEERDERHEID

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal der op de vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

PROCESSEN-VERBAAL

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders. BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-DIVIDENDEN-WINSTVERDELING

BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen. WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

INTERIMDIVIDEND

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van hei boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFEN ING.

VEREFFENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

N3ONiW30N38

x o 0 3' a m 3 o C (0 0_ 0. 0 a w O a N c w p 0-

0 «o = y ro -~ w a cp O. ro N cj co~ .DS. (D ro m cD (Q co W

tin ~Dm ~(OG~OCD~~O~ o. ~O~c Oc OD~O' I0 CO >er Q'Q'c ~~ DfA,crtO' 2~ Oo' DaroOQ'c ~°1

N Ó~~ 3~: N Ç ro O~_ ~i ro co O m C j ro ÿ C cp ~ " ro CD m(D ~:': m~ W cp (D ,K N O. r W cl) m Ip ~:~: m~~ c9 co `C ~

ámó~~~'Qrn(cD~m=roccDm(óron~ó~ó~~3rn=roÿro~çÿmKO~~á~~O~O~ro5ro..cNroO~~Q~-,O

cp

~~ Q~~~ ~~ ~,.A~. A~ ci; ~a N. d á N N á Q 3 " W u," -. Er Ó û N ~ W Le c ÿ v v~ j m Cil

ro~ ~ a N~ (KD C N W~ c'D

Cr N w O ~ 7 ó~-O w n w ro O có m(ó á o m=~~ ~_ c ro CO ~ ro °i ~ a 0 m ~ C ro

K roo 7 ~ á' w ro(/)n ~ w" o ~ 70 ~~ a C " 01 a cD ro m~ w a ro n' < e m D w a ~ ro m~ m é. sg A= .c ~

O m D 7C ~ ro N ~ O " ro w ro 0 Á Cl) O O m N' ~ O ~" ~ ~] O O_ cp = 7c ~ o Z r 01' ~ O O" `7~ ~] o a CD

O 3C ~ ó

~N'Q`orn~~~ gtÿ~~ m"Nm °~ 2(~~ m~~ÿ~" 3~ ~30z w~x cédNÿ~~+rn ~3

cu eb C K R. th.' ~~~ cfDm~Cm~ a0 cD ww"

(n m= 7C 3 ~~mm m p) CD co ~m=~~ 3 ~~

w? D ro w cm cp m w(Q = t~ cD D  a m w (Q (n a a~ (c" ~_ - O v m 0 ~ a ru t=

7 ~ w w en ro ~ Z CO cp CO ao CD o

(aD 3 lp ó ~ ó á a > > n7i ~ ~ ~ ~ ÿ ~ cco ~ Q ~. N °= Ó ~ ~ c w Z á =. ~ ^~ O ~ ~ a w

c~ o cp ~c0 0 ~~w M M CO ro~ w ~ m~ =rrnn ~~m CD ca ~ ~m ~ roN ~x

K ~ g ~ ° m a ~ ~ ~ ó m ~ pp ~. E '; m c .. ~. ~ ro

û,~ w ~3(n~73w,~^'m om ~ o =c c~z ~ o^' ~ c tfD

= ro C ~ (Ti ~~ ro QI ~" ~ O. N 7~ O ~~ O.

~NN CD A ~ Ó Cn ~ ~ ro s -Ç, Ó G~

~b C ti CD p)cap ~-O CD

= ro= c7). (11 =_ ? r N f09 ~ '- K 7~ O~ Ql 3 ~ ~ ç j ro p~

~ ~~ w w~c roaro wa.. w Z w ro moi aN roc w ro m R.@ roc

_ ~ ~. 3 = w c ~, = z~ o Cl) O.

°-' ~ G) s (n~ ~ Z 7 ~ ~: 3 ~ ~° ~ ~ Z = ;CD 7110.N 3 !

co 0" aw = m W = t ro ro o ~ ~ = a

S Q. ro ? N (aD ~ ~ O ~ ~ ~ N 7r .ro+ ~ O Ó Pr. ~ .%. O a ro 0

CO CO~ Q ~o~~ " ~~w~~ a á m w<~ Qó ~ a~ m C~ m0= _*

_ '<m o á= cp ~ 03 ro= m CD CO ~~ c ~ o CD CD o w m Q ~ ro m~ ~ o m á ó ro m~R

cn~ m o. w7z~K3ó mKr. (~D ~ a 3' ~~ Q3 3a v ~ ~o á3 0a

m~ á n ~ ~~ N n Ç a~ p rd) N D.

O N" á G] ~c cp R CO i ~ al.

o o ~~ ~ Cl. W~

Ó

ac3D 5: e) ~

Q. q cn~ro 7'm ó m > > > 0 O~ 5.a Wc ro f9 a Cl Ca c a Wc

O ro m ro Dw ~ = ro m ^~ O Dw

oe Z.7.& c3. ó ó~! ~c°o~ 3mc ~ ~ {° CI0.

) z~ `-° ~ cC ~ ~ COi Z ~ rn w' _

G c C

~m ~" o ~ ~cn~~~@~croD~ _ ~ ~ c G]G ~2 Ó7 ~ c G~ó ~2 (C3 (0/

~CD 3 ~ Sw ~ary ~... _ S v o. 3 O ~ c~D = .. a 3 O j ro 3 Ó

" ~ a 0- " w O S .=: = cp 0 C w 9 cs 0- N C! c3D Ó ~" cro] 0_ N ~ ro o

~o c 7~ro a ~ m ~, ~ t~~ 3 0 ~ nwi co m ~ m a aN d ro ~ S N Q. Q-Gii

CD ~ ~ w 7 ro ~ w a m n

~ro 2 ó c n~~ a=~ ÿ ci, w ~ co ~ co O.

3 w ~ ~ ro á °c ~' 3 a~i

O K 1P co C ro ~ ~ N ~ ~ Q- _ cÓ 0 f~ " ~ j 0 ~ G7 w co ~ Q" ~ j ~ ~ ~ w ~

~ O Cr Ó ro f~ C1' ro ro K 4C7 N O C W 0 E N =? N? C cD ro = ~ N 7 N ?

cao w 3 n Ó w^' CD ~ w = w 0 ro O Fi ro ç yÓ Q 7 2 < E cND Ç ~ Q 7 e"

~ cOD X N K 7 f~D CO f~ (0 " w ,~ á C ro a ro fi CO CD ro N á a @ CN7 (G cp ~ N C.

w c0 N 3~ co O ~ 7 O ro ~ ro = 7 co N a.

à a 0~ 0 ~ ro C~D 0 7wC t CD (D 3' ~: á ro a ~ 0 G eu co N cSp ... (aD a ~ 0 E N c N...

CD r. ~ 3 7 á~ ro @ w Ó ~ 3 ~ g o. 8 3,.. ro ~° ~ g a 8 Q ro a

mro ~ ~ sQ~ =K croro W ~ ái CD 3 ~ 0- ~~ m ro 3 ~ n (Ca

7 a aN ~ aa Q'aw N á O  m 3 a Nry ro ÿ ~ (~D 3 O_ N 3 CO

a= ~ N ~ 7 ro N ro 7 O N Cr C ~ fA ro Cro e C C ~ m' ro co $ C

cD O = cue r. a ro K S Z] N cD + (n a CD O C ro .. v+ C7 cD O C

0 CD ci; ~ ~ C N. ro 7roC ~ cp C=.+ 7 Cr ro C CD

CD ~ ~ co. cp - á ro ro ~ ~ 0 ~ Q ro

o ~ 3' F, co ~~ = ro 'o 2 --N ~ 7 ~ 0 ÿ ~ ~'~ v%, a (n ~ ~'(~

~' ~z ~ (ó~~. ~°`~ (ó~ ~ 0 °a ~ 5' ~a ~ ó CD 3' ~a

_ =O.. co 0 Cl]

Q. j' S c0p 7wC cp C 3 c. N co cap 7 N ~. fOD ~ N~

~ _~ a O, ro (0 ~~ ci = cD (o' 3 3 7 S O ~ 7 3 3 7' ro

N a S a O O~ N ÿ ... a á a ro R. a m 3 a ro °- a ro 3

7 CD ~+ (9 O~ 7 te 7 7 f~ ü: ro ro Q ro ~ O ro Q. cp CD CL

a

a. 00  cKD v N ro cn~7 DoggF'nm

a'

~Ó ~c' ~~~~-4 O = 0- ~ ÿ

3'~" n°l~~mD" c n

r~a3~fa~~wó~aé D a ~ = 3 ( Z 0 ro=" Cl a

ru cl) U11

= oZcq an roK " ~

m? 3w~ O0 3ro~ CD.

_ "

3. ~ ~" ro"

m _

-e a' o0 á~c

CD CD -C)3" ~ pp a.f3D 3ca~p Ó c;Q`^N N

~ 1 ~: ro~+ N f~ ~. ~ = cp

IY w = ~ _ a) a -,cp co ro ro

~

a N P- (O = CT co~

0(~D cil ro O -' cD a á m? CD 0, Ç m 0=fD wCCVi

ro w á

F1.) C~ ro = fD N

m(~ ^' 3 ~`~ ó

w CD CD j w ro

7 w` ro *ÿ 3 rn ~

7, CD ~Q~a mp~ mxc%nó w CD CD C t v a

3 D. w w ro

7 ro cp = _ -, w

co = 0 f0 C N c0

0 CD co 7C 7 N ro

c~D cCp f~D 7 0 {N7 ~

CO

Oa CD w cD O~ O ro

7~ faD N ne C

~ _. _ ~ am

w~r v f9~ Ná

S= coi

O'~

SD a (D cD ='

CD FA N~jcfl

O

S a1 = 3 

ro ^'

ro W cp ~f' ~ a

~ Zr) M" a 7 m

~ " QN'O ,

_ ro ~C O

ro 3

~ ~

cp ID a)

~.

CD c ' CD ~

r "



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" be;hbuCen . adn het Belgisch Staatsblad

- tot voorzitter van de raad van bestuur: Pant BVBA, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer

Decuyper Patrick.

- tot gedelegeerd-bestuurder: Pant BVBA, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer Decuyper

Patrick.

voor gelijkvormig ontledend uittreksel

notaris Lien Couck

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.08.2016, NGL 31.08.2016 16548-0064-014

Coordonnées
TWO WAY

Adresse
HENRI LEBBESTRAAT 188 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande