UNIE DER HANDELAARS MERCATORPAND

Association sans but lucratif


Dénomination : UNIE DER HANDELAARS MERCATORPAND
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 431.975.147

Publication

30/06/2011
ÿþMOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

van de

nt van koophende

bic

- ~i ~(d~jing,ppSTEN

n*

de grtffier

Griffie

11111111111011

*11098509*

V i

beh

aa

Be

Stai





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0431.975.147 Benaming

(voluit): UNIE DER HANDELAARS MERCATORPAND

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : IBISLAAN 7, 8450 BREDENE

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding van de vzw, aanstellen van een vereffenaar met bepaling van zijn bevoegdheden, afsluiting van de vereffening met bepaling van de bestemming van het netto-actief

Tekst: Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der leden van 11 juni 2011 dat :

1) Er met éénparigheid van stemmen beslist werd tot de onmiddellijke vrijwillige ontbinding van de vzw «Unie der Handelaars Mercatorpand».

2) Mevrouw Huguette Degraeuwe, wonende te 8450 Bredene, Ibislaan 7, werd benoemd tot vereffenaar en haar bevoegdheden als volgt werden bepaald

"De vereffenaar beschikt over de ruimste bevoegdheden om rechtsgedingen te voeren, hetzij als eiser hetzij als verweerder, alle betalingen ontvangen, opheffing van inschrijving verlenen met of zonder kwijting, alle roerende waarden van de vereniging te gelde maken, alle handelspapieren endosseren, dadingen of compromissen aangaan betreffende alle geschillen. Zij kan, enkel met machtiging van de algemene vergadering, de onroerende goederen van de vereniging hypothekeren of in pand geven, openbaar of uit de hand verkopen indien hij de verkoop nodig acht voor de betaling van de schulden van de vereniging.

Zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; zij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, vorderingen tot ontbinding, handlichting geven met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen,overschrijvingen, beslagen, verzetten of andere beletsels.

De vereffenaar is vrijgesteld een inventaris op te maken en mag zich houden aan de bescheiden van de vereniging.

Zij kan, onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, bevoegdheidsdelegaties toestaan; de omvang en de duur van de delegatie worden door de vereffenaar bepaald.

Behoudens bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit van de algemene vergadering.

De opdracht van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden

Gezien er geen activa of passiva meer zijn krijgt de vereffenaar geen bijzondere opdrachten.

3) De vereffening van de vzw "Unie der Handelaars Mercatorpand" onmiddellijk werd afgesloten gezien er noch activa, noch schulden zijn en dus heeft de vereniging opgehouden te bestaan.

Gezien er geen netto-actief meer is diende er geen beslissing genomen te worden nopens de bestemming van dit netto-actief.

4) Er geen gelden of andere roerende waarden dewelke dienen geconsigneerd te worden ten behoeve van schuldeisers.

Te Bredene, 11 juni 2011

Huguette Degraeuwe



Coordonnées
UNIE DER HANDELAARS MERCATORPAND

Adresse
IBISLAAN 7 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande