V-MAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V-MAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.638.001

Publication

08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 05.12.2014, NGL 05.01.2015 15002-0049-013
27/02/2012
ÿþOndernemingsnr : g L( 3. 63g, oo 4 Benaming (voluit) : V-Mat

Zetel : Magerstraat, 16

8501 Kortrijk (Heule)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk,! standplaats HEULE, op 8 februari 2012, neergelegd ter registratie . Bij deze akte wordt een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met volgende specificaties:

De vennoot: De Heer VEYS Wouter Michel Gabriël, geboren te Izegem op acht februari! negentienhonderd drieëntachtig, echtgenoot van Mevrouw Julie INDERVUYST, geboren te Kortrijk; op éénendertig december negentienhonderdvierentachtig, wonende te 8501 Kortrijk (Heule),! Magerstraat, 16.

VORM - NAAM. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V-MAT"

DOEL. De vennootschap heeft tot doel:

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle; adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

ii - Aile financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen; roerend vermogen en van onrcerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande; vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere! borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de! wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het; vermogensbeheer en het beleggingsadvies. - Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

i: - Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen! en eigen roerende installaties,

i - Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen,; maar ook eventueel verkopen van aile roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. - Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van; derden bij alle commerciële activiteiten.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten! vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende Ofi onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel;

ii of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ii ZETEL. 8501 Kortrijk (Heule), Magerstraat, 16.

DUUR. niet bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VOLSTORTING. Het geplaatst kapitaal is vastgesteld opi

:1-.ac ittienduizend_._z shhonder~ ___ aura ï X18 0fl O ..: L11 }-__ is _ xexteger~~ntoordigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10. 02, 2012

ONITEUR ;ELG NEERGELEGO

i 6 -02- 2012 G1SCH STAATSBL

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BECHTBANK KORT KOOPHANDEL

B

111 1W

*12045994* Ei

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

~.

mad 11.1

honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk' één/honderdzesentachtigste (9I486ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De werkende notaris bevestigt dat de inschrijver het bedrag waarop hij heeft ingeschreven ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro voor de oprichting heeft gestort of overgeschreven op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis onder nummer BE42 0016 6340 9954, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de Heer Wouter Veys bedraagt zesduizend tweehonderd euro.

De werkende notaris heeft de verschijner erop gewezen dat het bedrag van zijn nog niet volgestorte inbreng zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De inschrijver overhandigt het door de BNP Paribas Fortis afgeleverde attest van deze deponeringen aan de werkende notaris, welk attest in zijn dossier zal bewaard blijven.

Nadat de optredende notaris aan voornoemde financiële instelling die de gelden in deposito heeft genomen bericht heeft gegeven van het verlijden dezer akte en van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zal over die rekening alleen kunnen worden beschikt door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

VERTEGENWOORDIGING EN BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER. De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de zaakvoerders, kunnen andere personen, al of niet vennoten, belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING. leder jaar op de tweede vrijdag van de maand maart om achttien uur, heeft de gewone algemene vergadering plaats.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de vennoten moeten worden gesteld, hen toegezonden,

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend,

Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen,

De zaakvoering, en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering moet door de zaakvoering en/of de commissarissen, zo die er zijn, bijeengeroepen worden op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

VOORWAARDEN VOOR UITOEFENING STEMRECHT. De zaakvoering mag eisen in de bijeenroeping tot een algemene vergadering dat, om tot de vergadering te worden toegelaten de vennoten ten minste zeven voile dagen voor de vergadering de zaakvoering schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem,

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de benoemingen gedaan en worden de beslissingen der algemene vergadering genomen volgens de gewone regels van beraadslagende en beslissende lichamen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen weze.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voor-behoûden

aan het Belgisch Staatsblad

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op de vennootschap toepasselijk zijn.

De jaarrekening moet binnen de bij de wet voorgeschreven termijn door toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België worden neergelegd samen met de andere wettelijk voorgeschreven stukken.

AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST. Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar, Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt,

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. VEREFFENINGSSALDO. Indien het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verliezen niet langer de helft van het kapitaal bedraagt, moet de zaakvoering de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met voorstellen tot sanering, voorleggen aan een buitengewone algemene vergadering.

Deze moet desgevallend worden gehouden ten overstaan van een notaris en beraadslagen en besluiten overeenkomstig de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Deze algemene vergadering moet gehouden worden binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld.

is het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verlies gedaald tot minder dan één/vierde van het kapitaal, dan kan de buitengewone algemene vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is het nettoactief van de vennootschap gedaald tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, dan kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

BENOEMINGEN. Tot zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur met macht overeenkomstig artikel 14 der statuten ieder alleen en afzonderlijk de vennootschap te vertegenwoordigen:

- de heer Wouter Veys, voornoemd;

- Mevrouw INDERVUYST Julie Ghislaine Denise, geboren te Kortrijk op éénendertig december negentienhonderd vierentachtig, wonende te 8501 Kortrijk (Heule), Magerstraat, 16, die alhier tussengekomen is;

en die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentien-honderd vierendertig en die verklaren de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken op de griffie. De algemene vergadering beslist over de bezoldiging van de zaakvoerders. OVERGANGSBEPALINGEN. ; Het eerste boekjaar vangt aan op datum van neerlegging van de stukken op de griffie van de rechtbank van koophandel, en zal eindigen op dertig september tweeduizend en dertien,

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS. De vennoten verklaren en stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de bij deze opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet





















Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg besluiten zij geen commissarissen aan te stellen.

Voor-behberdén aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Christian Lambrecht, notaris te Heule

















Op de laatste blz. van Luili a, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
V-MAT

Adresse
MAGERSTRAAT 16 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande