V.D.S.

Divers


Dénomination : V.D.S.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 463.702.659

Publication

18/04/2014
ÿþ ModWod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1 III IIhII II

*14084918*

II

11

II

Ondernemingsnr 0463.702.669

, Benaming (voluit) : V.D.S.

(verkort) : Commanditaire Vennootschap op aandelen

Rechtsvorm: Grote Veldstraat 87 - 8840 Staden

Zetel (volledig adres) : : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Onderwerp(en) akte

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Christophe KENT te Staden op 28 maart 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Commanditaire Vennootschap op aandelen V.D.S., waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Grote Veldstraat 87 - 8840 Staden, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  AANPASSING ZETEL

De vergadering beslist om artikel 2 van de statuten aan te passen aan de beslissing van de gecommanditeerde zaakvoerders de dato tien december tweeduizend en acht, bekendgemaakt in bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie februari tweeduizend en negen onder nummer 09017627 waarbij de zetel van de vennootschap overgebracht werd naar 8840 Staden, Grote Veldstraat 87.

TWEEDE BESLUIT  AANDELEN OP NAAM EN AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de beslissing van de gecommanditeerde zaakvoerders de dato vijftien december tweeduizend en elf waarbij de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam alsook om de nummering van de aandelen af te schaffen.

De vergadering beslist naar aanleiding van deze beslissing en in het kader van de vigerende vennootschapswetgeving de statuten als volgt aan te passen:

-In artikel 1 van de statuten: schrapping van de volgende woorden" "handelsregister" of de afkorting "H.R."" en vervanging ervan door volgende woorden: ""rechtspersonenregister" of de afkorting

CCRpR)11,

- Schrapping van de tekst van artikel 6 en vervanging ervan door volgende tekst: "Artikel 6: de aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de gecommanditeerde zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de gecommanditeerde zaakvoerder(s) en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen."

-in artikel 27 van de statuten schrapping van de eerste twee alineas van dit artikel.

- schrapping van de tekst van artikel 39 van de statuten en vervanging ervan door volgende tekst: "Artikel 39: Vereffening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Rio: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veilegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening ervan geschieden door de in functie zijnde gecommanditeerde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering zou beslissen te dien einde een of meer vereffenaars te benoemen, wier bevoegdheid en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Na betaling van de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rate van hun respectieve aandelen, waarbij elk aandeel gelijke rechten geeft.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel."

DERDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrilfsrevisor

De vennoten nemen kennis van het door de wet vereiste verslag van "CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, te Roeselare hiertoe aangesteld door de gecommanditeerde zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de Comm. VA V.D.S. met zetel te 8840 Staden, Grote Veldstraat 87, RPR leper 0463.702.659, bestaat uit de vordering van de aandeelhouders ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 713.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien alle aandeelhouders hun reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoeren, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 641.700,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 2,293 aandelen van de Comm. VA V.D.S. zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw ait te geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend:

" Dirk VERHELLE DICK Regina 4.170,03 EUR 15 aandelen;

> Maatschap BM D EN R 637,529,97 EU]? 2.278 aandelen,

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 1.274.700,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 6.617+ 2.293 = &910 aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

> dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedriffsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

> dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconornisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 28 februari 2014.

C VB A AUD1TAS .BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

Verslag geeommanditeerde zaakvoerders

De vennoten nemen kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de gecommanditeerde zaakvoerders.

Neerleggin versla. en

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, Kapitaalverhoging

De vennoten beslissen vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van twee honderd negentien duizend drie honderd vierenvijftig euro vierenvijftig cent (219.354,54 EUR) om het kapitaal te brengen van zes honderd drieëndertig duizend euro (633.000,00 EUR) op acht honderd tweeënvijftig duizend drie honderd vierenvijftig euro vierenvijftig cent (852.354,54 EUR) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van twee duizend twee honderd drieënnegentig (2.293) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zes honderd eenenveertig duizend zeven honderd euro (641,700,00 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie van vier honderd tweeëntwintig duizend drie honderd vijfenveertig euro zesenveertig cent (422.345,46 EUR), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De Heer en Mevrouw Dirk Verhelle-Dick, voornoemd, en de maatschap BM D en R, voornoemd en vertegenwoordigd als voorzegd, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een totaal bedrag van zes honderd eenenveertig duizend zeven honderd euro (641.700,00 EUR) bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op dertien februari tweeduizend en veertien van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van dertien februari tweeduizend en veertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag  na inhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. '92  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de voornoemde vennoten en wordt geschat op zes honderd eenenveertig duizend zeven honderd euro (641.700,00 EUR) zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vennoten beslissen dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan hen van In totaal twee duizend twee honderd drieënnegentig (2.293) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, hetzij:

lf aan de heer en mevrouw Dirk Verhelle-Dick, beiden voornoemd, vijftien (15) nieuwe aandelen op naam;

2/ aan de maatschap BM D en R, voornoemd en vertegenwoordigd als voorzegd, twee duizend twee honderd achtenzeventig (2.278) nieuwe aandelen op naam;

uitgegeven aan de globale prijs van zes honderd eenenveertig duizend zeven honderd euro (641.700,00 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie van vier honderd tweeëntwintig duizend drie honderd vijfenveertig euro zesenveertig cent (422.345,46 EUR), welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".;

Deze twee duizend twee honderd drieënnegentig (2.293) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vpninin

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook. Verklaripg

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

VIERDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING

UITGIFTEPREMIE

De vennoten besluiten een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vier honderd tweeëntwintig duizend drie honderd vijfenveertig euro zesenveertig cent (422.345,46 EUR) om het kapitaal te brengen van acht honderd tweeënvijftig duizend drie honderd vierenvijftig euro vierenvijftig cent (852.354,54 EUR) op een miljoen twee honderd vierenzeventig duizend zeven honderd euro (1.274.700,00 EUR) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING

KAPITAALVERHOGINGEN

De aandeelhouders stellen vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans een miljoen twee honderd vierenzeventig duizend zeven honderd euro (1.274.700,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door acht duizend negen honderd en tien (8.910) aandelen.

De vennoten besluiten tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen twee honderd vierenzeventig duizend zeven honderd euro (1.274.700,00 EUR) en is verdeeld in acht duizend negen honderd en tien (8.910) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT  OPDRACHT - VOLMACHTEN

De vennoten geven opdracht en volmacht aan de gecomrnanditeerde zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd te worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte statutenwijziging;

Gecoördineerde tekst der statuten per 28 maart 2014; Verslag zaakvoerders aangaande inbreng in natura;

Verslag bedrijfsrevisor aangaande inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.08.2013, NGL 31.10.2013 13655-0489-012
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 11.08.2012, NGL 30.10.2012 12623-0037-013
31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 13.08.2011, NGL 27.10.2011 11587-0181-013
29/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 14.08.2010, NGL 28.10.2010 10589-0355-013
27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 08.08.2009, NGL 22.10.2009 09820-0201-013
03/02/2009 : IE037893
30/10/2008 : IE037893
02/10/2007 : IE037893
04/10/2006 : IE037893
26/09/2005 : IE037893
06/10/2004 : IE037893
25/09/2003 : IE037893
08/10/2002 : IE037893
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.08.2015, NGL 21.10.2015 15655-0062-010
26/04/2002 : IE037893
06/10/2001 : IE037893
31/10/2000 : IE037893
06/04/2000 : IE037893

Coordonnées
V.D.S.

Adresse
GROTE VELDSTRAAT 87 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande