VALUMAR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VALUMAR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.485.665

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 19.08.2014 14440-0222-020
31/01/2014
ÿþ~-- I

mal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

1` iC.',111-EUR BE

1111

*14031707* eeuiscx srnn LGE

1~

fSBLAD

..-- I

~ ~r-r^+ ;;rx Si,_-t-r-t~.~l_R~+

i 1. 01. 2014

RECHTFOR C7Ol'HANDELI ~..~._

Ondernemingsnr : 0434.485.665

Benaming (voluit) : VALUMAR

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROENINGESTRAAT 17

8500 KORTRIJK

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2130822) opgemaakt door Dirk Vanhaese-brouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 17 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voor- noemde vennootschap, tegenwoordig of geldig vertegenwoordigd ingevolge. onderhandse volmacht, onder meer besloten heeft :

1. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderdduizend: euro (£ 500.000,00), zijnde het totaal netto-bedrag dat aan de. aandeelhouders voorafgaandelijk werd toegekend door de bijzondere'. algemene vergadering gehouden op 17 december 2013, en dat hen niet werd uitbetaald in geld, maar werd geboekt als schuldvorderingen in rekening-courant, teneinde het kapitaal van de vennootschap te brengen van driehonderdtwintigduizend honderdveertien euro vierentwintig cent (£: 320.114,24) op achthonderdtwintigduizend honderdveertien euro vierentwintig cent (£ 820.114,24), door inbreng door alle aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen die zij hadden ten laste van de vennootschap ingevolge voormelde uitkering van beschikbare reserves.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zonder creatie van nieuwe aandelen (maar met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen). Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura :

"8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van NV VALUMAR bestaat uit de inbreng van schuldvorderingen aangehouden door mevrouw Marie-Paule: VAN DER STRAFTEN, mevrouw Dominique VANDEWALLE, mevrouw; Veronique VANDEWALLE voor een totaal bedrag van 500.000, 00 EUR. Deze schuldvorderingen zullen ontstaan naar aanleiding van een. dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

De vergoeding van deze inbreng in natura bestaat uit de toename van de fractiewaarde van de huidige 17.392 aandelen van de vennootschap NV VALUMAR voor een kapitaalwaarde van 500.000,00 EUR. Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

r..

C.J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



a) De algemene vergadering van 17/12/2013 besluit rechtsgeldig, voorafgaand aan de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag, tot: toekenning van een dividend ten belope van 555,555,55 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure, en

b) Deze algemene vergadering besluit rechtsgeldig om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen op de creditzijde van een schuldrekening op naam van iedere vennoot,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Het bestuursorgaan heeft geopteerd om geen nieuwe aandelen uit te geven voor de inbreng gezien alle vennoten hun schuldvordering inbrengen in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit. Er zal dus geen verschuiving ontstaan binnen het aandeelhouderschap van de vennootschap.

4. Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan in het aandeelhouderschap van de vennootschap, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31-12-2012 en de tussentijdse cijfers per 31/08/2013 van de inbrenggenietende vennootschap.

5. In de gegeven omstandigheden zijn weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er nièt in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de ' verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen fairness opinion' is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken deze inbreng in natura. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van' kapitaalverhoging van NV VALUMAR in het kader van de toepassing van, artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Opgesteld te goeder trouw

te Kortrijk, op 05/12/2013

(getekend)

BVBA BOES & CO BEDRIJFSREVISOREN,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

de heer Joseph-Michel BOES,

bedrijfsrevisor"

2. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- een volmacht, aangehecht;

- de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor met

betrekking tot de inbreng in natura, en,

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

DL

le

1.

e

2

e

g

1 +

Se)

1 I

^P.

:1p

1:1

25/07/2013
ÿþ Mod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

t8-0? LGISCH S

11

1 B





BELGE

NEERGELEGD

r





" 2013 0 I 07. 2013

AAT^31-Aj

REci~~~ KOOP}~iANDEL KORTRt,3K

Ondernemingsnr : 0434.485.665

Benaming

(voluit) : VALUMAR

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Groeningestraat 17, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders, voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 25/05/2013 blijkt dat de vergadering beslist heeft om de volgende (rechts)personen te herbenoemen tot bestuurder voor een hernieuwbare periode tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018:

- De heer Pierre Adyns, wanende te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61;

- Mevrouw Dominique Vandewalle, wonende te 8501 Kortrijk (Meule), Gemeenhof 74;

- De BVBA WWW.STUDIO-K, met zetel te 8500 Kortrijk, Groeningestraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0884.691.765, voor wie mevrouw Marie-Paule Van Der Straeten nog steeds als vaste vertegenwoordiger zal optreden.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur gehouden op 25/05/2013 blijkt dat de vergadering beslist heeft om de BVBA WWW.STUDIO-K, voornoemd, te herbenoemen tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder,

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 18)

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door de raad van bestuur, ofwel door één gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur Indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

Gedaan te Kortrijk, op 25105/2043.

Getekend:

Mevrouw Marie-Paule Van Der Straeten, vaste vertegenwoordiger van de BVBA WWW.STUDIO-K Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 14.06.2013 13173-0177-020
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 24.07.2012 12324-0492-020
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 26.08.2011 11439-0113-020
04/03/2015
ÿþí

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

Ondernerningsnr : 0434.465.665 Benaming

(voluit) : VALUMAR (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Groeningestraat 17, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 01/01/2015 blijkt dat de vergadering beslist heeft om de volgende persoon te benoemen tot bestuurder voor een hernieuwbare periode eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019:

- De heer Klaas Lauwers, wonende te 8500 Kortrijk, Noordstraat 9;

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 18)

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door de raad van bestuur, ofwel door één gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

Gedaan te Kortrijk, op 01/01/2015.

Getekend:

BVBA WWW.STUDIO-K

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

Mevrouw Marie-Paule Van Der Straeten

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Louikdi ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1 3692

MON TEUR BELGE

2 4 -02- 2015 BELGISCH STAATSBLAE

NEERGELEGD

- 5 FEB. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/01/2010 : KO115768
22/07/2009 : KO115768
03/09/2008 : KO115768
02/07/2008 : KO115768
19/07/2007 : KO115768
12/07/2007 : KO115768
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 24.06.2015 15211-0025-020
02/06/2005 : KO115768
22/06/2004 : KO115768
27/06/2003 : KO115768
23/07/2002 : KO115768
24/10/2001 : KO115768
25/07/2000 : KO115768
11/07/1998 : KO115768
01/01/1995 : KO115768
01/01/1993 : KO115768
22/01/1991 : KO115768
29/06/1988 : KO115768

Coordonnées
VALUMAR

Adresse
GROENINGESTRAAT 17 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande