VAN HAUWAERT & ZOON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN HAUWAERT & ZOON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.671.142

Publication

08/04/2014
ÿþY

Motl word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGL,

27. 03. 2014

RECH L KOOPHANDEL

/ÏWK

*14075990*

Ondernemingsnr : 0446.671.142

Benaming

(voluit) : VAN HAUWAERT & ZOON

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gentstraat 221 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging regime artikel 537 WIB 92 - statutenwijzigingen - ontslag - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden op dertien maart tweeduizend en veertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der naamloze vennootschap "VAN HAUWAERT & ZOON", waarvan de zetel gevestigd is te 8760 Meulebeke, Gentstraat nr 221; BTW-nr BE 044 .671.142, RPR Kortrijk; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen en. met naleving van de wettelijke of statutaire beperkingen aan het stemrecht;

11 De vergadering verklaart dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 7 maart 2014 werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, le lid WIB92 mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

21 De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde TWEEHONDERD EN EEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 201.600,00) om het van TWEE EN ZESTIG DUIZEND TWEE HONDERD VIJFTIG EURO (¬ 62.250,00) te brengen op TWEE HONDERD DRIE EN ZESTIG DUIZEND ACHTHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 263.850,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de inschrijving zal geschieden door alle vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit; met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB 92.

pe vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld.

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de kapitaalverhoging, en de kapitaalverhoging zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100 %).

31 1. Vervolgens hebben aile vennoten: 11 Heer Van Hauwaert, Wilfried Albert, rijksregister nr 48.02.26461.72, identiteitskaart nr 591-3027548-86, geboren te Tielt op 26 februari 1948, wonend te 8760 Meulebeke, Gentstraat 221; houder van honderd veertig (140) aandelen;

21 zijn echtgenote, Mevrouw Vandesompele, Godelieve Marie José, rijksregister nr 47.03.16-062.78, identiteitskaart nr 591-3079977-38, geboren te Tielt op 16 maart 1947, met hem wonend, houdster van honderd veertig (140) aandelen;

3/ Heer Van Hauwaert, Peter Kamiel J., rijksregister nr 74.02,11 295 70, geboren te Tielt op 11 februari 1974, wonend te 8760 Meulebeke, Gentstraat nr 154 verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en In te schrijven op de volledige kapitaalverhoging van deze vennootschap, onder de hoger gestelde voorwaarden.

2. De voorzitter verklaart en de aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging bijgevolg in totaal volgestort is ten belope van honderd procent (100 %).

3. De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nr 9E49 0017 2211 6071 op naam van de vennootschap bij BNP PARIBAS FORTIS NV zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 11 maart 2014, dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd met verzoek tot bewaring in zijn dossier.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB 92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

41 De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van TWEEHONDERD EN EEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (E 201.600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op TWEE HONDERD DRIE EN ZESTIG DUIZEND ACHTHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 263.850,00), vertegenwoordigd door duizend vierhonderd (1.400) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

5/ Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de eerste twee zinnen (eindigend met "kapitaal,") van artikel 5 der statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE HONDERD DRIE EN ZESTIG DUIZEND ACHTHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 263.850,00), verdeeld in duizend vierhonderd (1.400) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractie-waarde van één/duizendvier-honderdste van het kapitaal."

6/ De vergadering beslist de tekst van artikel 13 der statuten te vervangen door:

"N Algemeen: Overdracht van aandelen op naam vergt de door beide partijen voor akkoord ondertekende vermelding der overdracht in het register van aandelen. Wanneer aandelen op naam door overlijden in eigendom overgaan volstaat een vermelding in het register van aandelen" getekend door de voorzitter der raad van bestuur. De rechten en verplichtingen blijven verbonden aan een aandeel, in welke handen het ook over-Igaat.

BI Beperkingen aan de vrije overdraagbaarheid:

1.Elke overdracht van aandelen of de daaraan verbonden rechten is onderworpen aan een voorkooprecht

vanwege de overige aandeelhouders. Dit voorkooprecht heeft betrekking zowel op aankoop of

verkoopovereenkomsten, schenkingen, inbrengen in vennootschappen, zowel gewone inbrengen als deze die het gevolg zijn van enigerlei fusie of splitsing, het verlenen van opties en inbetalinggevingen en in het algemeen op aile overeenkomsten of beloften tot overeenkomsten die vaststaande of zelfs eventuele, onmiddellijke of toekomstige, overdrachten of vestiging van rechten tot voorwerp hebben (hierna gezamenlijk aangeduid als "overdracht" of "verkoop").

2.1.Bij afwijking op het voorgaande is, in de hierna opgesomde gevallen, de overdracht van aandelen of de daaraan verbonden rechten vrij, mits de raad van bestuur hiervan voorafgaandelijk en bij aangetekende brief met ontvangstbewijs in kennis werd gesteld, op voorwaarde dat het ontvangstbewijs, door de betreffende aandeelhouder afgetekend, werd teruggezonden:

a)overdracht door aandeelhouder(s) aan een bloedverwant in de opgaande of neerdalende lijn;

b)overgang van aandelen ingevolge erfopvolging;

c)bij vereffening van de gemeenschap tussen echtgenoten;

d)overdracht naar een dochtervennootschap van de vennootschap-aandeelhoudster;

e)overdracht naar elke rechtspersoon (moedervennootschap) waarvan de vennootschap zelf (aandeelhoudster) een dochtervennootschap is;

f) overdracht naar elke dochtervennootschap van de rechtspersoon bedoeld sub e).

2.2~ Onder moeder en dcchtervennootschap wordt verstaan iedere vennootschap die een controlebevoegdheid uitoefent over een andere vennootschap of iedere vennootschap ten opzichte waarvan een controlebevoegdheid bestaat. Onder controle over een vennootschap wordt verstaan de bevoegdheid in rechte of in feite, om een beslissende invloed uit te oefenen op de aanstelling van de meerderheid van haar bestuurders of zaakvoerders of op de oriëntatie van haar beleid.

2.3. De overdragende partij (de "verkoper") zal de overige aandeelhouders op het ogenblik van elke overdracht in toepassing van het punt 2.1 hierboven, schriftelijk in kennis stellen van alle coördinaten omtrent de ovememer, die aldus nooit als een derde partij (als bedoeld onder 3.1. hierna) zal beschouwd worden.

3. Aile andere overdrachten zijn onderworpen aan het voorkooprecht van de overige aandeelhouders volgens de hiernavolgende procedure:

3.1.De verkoper die zijn aandelen wenst over te dragen, dient de raad van bestuur van de vennootschap bij aangetekende brief (verzonden en betekend op de wijze zoals bepaald sub 2.1.) op de hoogte te stellen ("een bericht tot verkoop") van zijn voornemen aandelen ("de over te dragen aandelen") over te dragen, onder opgave van:

a.het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt voorgenomen ("de betrokken aandelen"); b.de voorgestelde prijs per aandeel;

c.de volledige identiteit van de voorgestelde over-nemer alsmede een volledig overzicht van diens activiteiten;

De derde dient bekwaam en te goeder trouw te zijn.

d. een volledige kopij van de overeenkomst met of van het onherroepelijk bod vanwege de kandidaat overnemer, die de bepalingen vermeld sub 3.5. hierna tevens dient te bevatten, wanneer deze van toepassing zijn.

Het bericht tot verkoop is slechts geldig, en de procedure van voorkoop kan slechts doorgang vinden, indien het beantwoordt aan de bepalingen van dit lid, en mede is ondertekend door de voorgestelde overnemer.

3.2.De raad van bestuur stelt de overige aandeelhouders hiervan uiterlijk de vijfde (6de) werkdag na ontvangst van vermelde aangetekende brief in kennis per aangetekende brief (verzonden en betekend op de wijze zoals bepaald sub 2,1.) die alle sub 3.1. vermelde elementen bevat. Ingeval de ontvanger weigert het ontvangstbewijs te tekenen, en de brief aldus terugkomt met de vermelding 'geweigerd', zal de verwittiging gebeuren per gerechtsdeurwaardersexploot. Vanaf de betekening van dit exploot loopt de 'aanvaardingsperiode'.

3.3.De overige aandeelhouders beschikken gedurende een termijn van vijfenveertig (45) kalenderdagen ("de aanvaardingsperiode") na de verzending van de sub 3.2. vermelde aangetekende brief over een voor-

kooprecht om de te koop aangeboden aandelen of de daaraan verbonden rechten te verwerven tegen de prijs zoals bepaald door de verkoper, Tijdens deze aanvaardingsperiode kan de verkoper het bericht tot verkoop niet herroepen en zal hij ertoe gehouden zijn de over te dragen aandelen te verkopen voor zover alle te koop aangeboden aandelen effectief worden overgenomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.4. Een aandeelhouder die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, meldt dit bij aangetekende brief met ontvangstbewijs aan de raad van bestuur. Bovendien kan hij opgave doen van het aantal aandelen of het aantal daaraan verbonden rechten die hij zich verbindt te verwerven boven zijn prorata deelname in het kapitaal indien één of meerdere andere aandeelhouders geheel of ten dele zouden verzaken aan hun voorkooprecht. Een aandeelhouder die verzuimt te antwoorden binnen de aanvaardingsperiode wordt geacht te verzaken aan zijn recht van voorkoop. Zijn aandeel komt verhoudingsgewijze ten goede aan de aandeelhouders die wel hebben gebruik gemaakt van hun voorkooprecht boven hun prorata. Indien meerdere aandeelhouders gebruik maken van hun voorkoop recht zal er door de raad van bestuur overgegaan worden tot een verdeling van de aandelen tussen de gezegde aandeelhouders in verhouding tot de aandelen die zij bezitten.

3.5, Indien bij het verstrijken van de aanvaardingsperiode, niet alle betrokken aandelen, of de daaraan verbonden rechten, door de overige aandeelhouders overgenomen werden, kan de verkoper het bericht tot verkoop herroepen. Zoniet kan de verkoper alle over te dragen aandelen, of de daaraan verbonden rechten, aan de voorgestelde derde overdragen.

3.6. De kopers zijn ertoe gehouden de prijs van de betrokken aandelen te betalen binnen een termijn van dertig (30) dagen, hetzij vanaf het einde van de aanvaardingsperiode.

4. Volgrecht

Ingeval een aandeelhouder rechtstreeks of onrecht-streeks een pakket aandelen aan een derde verkoopt dat bestaat uit minstens de helft van de aandelen welke de aandeelhouder bezit in de vennootschap en in de mate dat de overige aandeelhouders niet van hun voorkooprecht gebruik maken, hebben deze een volgrecht om hun aandelen te verkopen. De aandeelhouders hebben derhalve een verkoopoptie om tegen dezelfde prijs en voorwaarden als geboden door voormelde derde hun aandelen te verkopen aan de verkopende aandeelhouder of aan de derden, die zich verbinden de aangeboden aandelen over te nemen, ieder in verhouding tot hun bestaande participatie.

5. Volgplicht.

Indien een kandidaat-koper, aandeelhouder of niet, te goeder trouw alle aandelen van de vennootschap wenst over te nemen, dan kunnen de kandidaat-overdragers die bereid zijn hun aandelen in één of meer opeenvolgende verrichtingen over te dragen aan de kandidaat-koper, de andere aandeelhouders ertoe verplichten hun aandelen over te dragen aan de kandidaat-koper op voorwaarde dat de kandidaat-overdrag ers minstens tachtig ten honderd (80 %) of meer van de aandelen van de vennootschap bezitten.

De overdragende aandeelhouder(s) zullen, in voorkomend geval, de overige aandeelhouders via een Kennisgeving inlichten van het feit dat toepassing dient te worden gemaakt van onderhavige regeling.

Als een volgplichtige in gebreke blijft om zijn aandelen over te dragen overeenkomstig onderhavig artikel, zal de voorzitter van de raad van bestuur verplicht een persoon, die al dan niet lid is van de raad van bestuur (hierna genoemd de "Gevolmachtigde"), machtigen om in naam en ais volmachtdrager van de volgplichtige alle documenten te ondertekenen welke nodig zijn om de Overdracht van de aandelen te bewerkstelligen zodoende dat de kandidaat-koper eigenaar wordt van de aandelen van de volgplichtige.

De Gevolmachtigde mag te dien einde onder meer het aandelenregister aanvullen en ondertekenen in naam van de volgplichtige en alle formaliteiten vervullen die de volgplichtige zou moeten vervullen bij de overdracht van zijn aandelen aan de kandidaat-koper.

De ontvangst door de vennootschap van het aandeel in de prijs dat correspondeert met de tegenwaarde van de aandelen die met toepassing van onderhavig artikel worden overgedragen aan de kandidaat-koper, werkt bevrijdend voor de kandidaat-koper. De vennootschap zal de ontvangen gelden in bewaring nemen voor de volgplichtige, door de ontvangen som te plaatsen op een geblokkeerde rekening ten gunste van de volgplichtige. De eigendom van de aandelen gaat over op de dag van de betaling door de kandidaat-koper aan de vennootschap overeenkomstig deze paragraaf.

6. De procedures van voorkoop, volgrecht en volgplicht zijn niet van toepassing voor a)overdrachten in het kader van een beursintroductie, b)overdrachten van aandelen die voorafgaandelijk en met een meerderheid van negentig procent worden goedgekeurd in de algemene vergadering.

7. De ovememer, die in de rechten en verplichtingen van zijn voorganger treedt, dient zich ertoe te verbinden zich steeds te zullen conformeren aan de statuten van onderhavige vennootschap, de gebeurlijke aandeelhouders-overeenkomsten en de richtlijnen van de vennootschap. Hij zal dus op zijn beurt ondermeer de bepalingen omtrent de overdrachtsregeling naar derden toe dienen te respecteren.

8.Bij éénparigheid van stemmen van alle aandeelhouders kan te allen tijde worden afgeweken van de bovenstaande bepalingen inzake overdracht van aandelen of de daaraan verbonden rechten, met dien verstande evenwel dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen de bij de vigerende wetgeving gestelde termijn niet mag overschrijden. Deze éénparigheid wordt verondersteld voor alle opties die zouden worden toegekend met het akkoord van alle aandeelhouders, of ruil van aandelen en/of winstbewijzen, en derhalve een afwijking van het voorkooprecht wettigen.

9. Sanctie

Overdrachten die tot stand komen zonder inachtname van voormelde overdrachtsregeling zijn nietig. Het stem-recht verbonden aan deze aandelen wordt geschorst tot op het ogenblik dat voormelde procedures volledig werden nageleefd.

CI Inpandgevingen - bezwaringen

De vennoten kunnen hun aandelen niet in pand geven of op andere wijze bezwaren zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de andere vennoten."

71 De vergadering beslist tot toevoeging in fine van artikel 40 der statuten van: "De aandeelhouders of de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn

uitgegeven (rekening houdend met de hun toegekende rechten) kunnen ook op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Q communicatiemiddel. De raad van bestuur bepaalt de wijzen waarop de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd en gewaarborgd, en hoe wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen."

8/ De vergadering beslist tot aanpassing van artikel 48 der statuten aan de huidige wetsbepalingen in verband met de procedure van vereffening, door:

- vervanging van de tekst beginnend met "De vereffenaars treden" en eindigend met "haar zetel heeft." door "De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap."

- toevoeging in fine van zelfde artikel van:

"In afwijking van het voorgaande en onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding en vereffening in één akte gebeuren mits naleving van volgende voorwaarden

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met éénparigheid van stemmen."

9/ De vergadering aanvaardt het ontslag met ingang van heden ingediend door aile huidige bestuurders, 1/ Heer Van Hauwaert, en 2/ zijn echtgenote, Mevrouw Vandesompele, Godelieve en 3/ Heer Van Hauwaert, peter allen voornoemd en beslist dat over de décharge over hun mandaat tot heden zal worden beslist op de eerstvolgende jaarvergadering.

10/ De vergadering benoemt als nieuwe bestuurders, vanaf heden tot aan de jaarvergadering in tweeduizend en negentien: 1)Heer Van Hauwaert, Wilfried, 2)Mevrouw Vandesompele, Godelieve en 3)Heer Van Hauwaert, Peter, aile voornoemd, allen aanwezig en aan-'vaardend, en beslist dat het mandaat van Heer Van Hauwaert, Wilfried en Mevrouw Vandesompele, Godelieve onbezoldigd is.

En onmiddellijk daarna zijn de aangestelde bestuurders in raad van bestuur samengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen beslist dat Heer Van Hauwaert, Peter aangesteld is als voorzit-iter der raad van bestuur en als gedelegeerde bestuurder, hetgeen door hem is aanvaard.

10/ De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke,

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.09.2013, NGL 16.10.2013 13630-0567-015
07/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr _ 0446.671.142

Benaming

tvotuft) : VAN HAUWAERT & ZOON

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gentstraat 221, 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging mandaat gedelegeerd bestuurders + beëindiging mandaat voorzitter van de raad van bestuur + benoeming voorzitter raad van bestuur

Er blijkt uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 10/1212012 dat :

- de bestuurders de heer Wilfried Van Hauwaert, Gentstraat 221, 8760 Meulebeke en mevrouw Godelieve Vandesompele, Gentstraat 221, 8760 Meulebeke niet langer gedelegeerd bestuurder zijn, met ingang vanaf 01/0112013. Zij worden dus gewone bestuurder i.p.v. gedelegeerd bestuurder.

- de bestuurder de heer Wilfried Van Hauwaert, Gentstraat 221, 8760 Meulebeke niet langer voorzitter van de raad van bestuur is, met ingang vanaf 01/01/2013.

- de heer Peter Van Hauwaert, Gentstraat 154, 8760 Meulebeke benoemd werd als voorzitter van de Raad van Bestuur met ingang vanaf 01/01/2013 tot 30/12/2016.

Er blijkt uit de bijzondere algemene vergadering d.d. 10/12/2012 dat:

het mandaat als bestuurder van de heer Wilfried Van Hauwaert en mevrouw Godelieve Vandesompele onbezoldigd is vanaf 01(01/2013.

Peter Van Hauwaert

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

MONITEUR

28-12-

LG[SCH STA

SC1 ^~

~_c,;,_

2012

NEERGELEGD

17, 12, 2012

ATSE-3¬ .,r:

RECHTBANK KOOPIJ pFI. GritrjeTRiJK

II{llIII IIIIII II II I{ IV

" 13003977

SE

i~niiëxës dü Miiiiiteur belge

Bijlagen tif bet-Belgisch-Staatslila'd - 07101/2013

11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.09.2012, NGL 09.10.2012 12605-0242-012
17/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 17.09.2011, NGL 14.10.2011 11579-0052-012
27/01/2011
ÿþMod 2.0

À In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

@SLGISCH S77-- s

SES-nit/FiSBLAf :

1111!i111,1.111.11.1111111111111111

;Ondememingsnr : 0446.671.142

Benaming

(voluit) : VAN HAUWAERT & ZOON

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gentstraat 221 8760 Meulebeke

Onderwerp akte : wijziging aard aandelen - wijziging boekjaar en datum gewone algemene

vergadering - statutenwijzigingen - ontslag - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden op dertig december tweeduizend en tien door Notaris Antoon DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders der naamloze vennootschap "VAN HAUWAERT & ZOON", waarvan de zetel gevestigd is te 8760 Meulebeke, Gentstraat nr 221; BTW-nr BE 0446.671.142, RPR Kortrijk; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen en met naleving van de wettelijke of statutaire beperkingen aan het stemrecht:

1/ De vergadering beslist de laatste zin van artikel 1 der statuten te vervangen door: "Naast de naam moet de nauwkeurige aanduiding voorkomen van de zetel der vennootschap, en het ondememingsnummer gevolgd door de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank in het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.".

2/ De vergadering beslist dat de aandelen voortaan op naam zijn, naar keuze van de respectieve aandeelhouders, binnen de beperkingen voorzien door de wet, en bijgevolg vervanging van de tekst van:

- de eerste twee alinea's van artikel 11 der statuten door: "De aandelen zijn op naam."

- schrapping van punt 4 in artikel 12 der statuten

- de eerste twee alinea's van artikel 13 der statuten door: "Overdracht van aandelen op naam vergt de door beide partijen voor akkoord ondertekende vermelding der overdracht in het register van aandelen. Wanneer aandelen die op naam zijn gesteld door overlijden in eigendom overgaan volstaat een vermelding in het register van aandelen getekend door de voorzitter der raad-van bestuur."

- schrapping in artikel 34 der statuten van de woorden "hun effecten aan toonder of'.

3/ De vergadering beslist volgende tekst toe te voegen in fine van artikel 18 der statuten: "Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

4/ De vergadering beslist de tekst van artikel 28 der statuten te vervangen door: "Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de bestuurders en volmachtdragers vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen op de algemene kosten te verhalen."

5/ De vergadering beslist tot inlassing, in de voorlaatste zin van artikel 30 der statuten, van de woorden "of bijstaan", vóór de woorden "door een accountant".

6/ De vergadering beslist de toevoeging in fine van artikel 34 der statuten van: "De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten bepaald in artikel 537 van het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen."

7/ De vergadering beslist de vervanging in artikel 35 der statuten, van de woorden "volmachtdrager-aandeelhouder" door "volmachtdrager zelf aandeelhouder of niet".

8/ De vergadering beslist de vervanging van de tekst van artikel 38 der statuten door: "De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Hij kan enkel van dit recht gebruik maken na de opening der debatten. In dit geval brengt de voorzitter der vergadering de beslissing ter kennis voor het sluiten der zitting en dit wordt vermeld in het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

~º% Voor-

4 4-' `behouden

aan het

î Belgisch

Staatsblad

proces-verbaal. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens' andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Met het oog op de tweede vergadering kunnen andere aandelen der vennootschap worden neergelegd. Alle vormvereisten voor de eerste vergadering, inbegrepen de neerlegging der volmachten, gelden ook voor de tweede vergadering. In dezelfde voorwaarden heeft de raad van bestuur tevens het recht elke algemene vergadering drie weken uit te stellen."

9/ De vergadering beslist dat het boekjaar der vennootschap, thans beginnend op één januari van ieder jaar en eindigend op éénendertig december van ieder jaar, voortaan zal beginnen op één april van elk jaar om te eindigen op éénendertig maart van het volgende jaar; en bijgevolg de tekst van de eerste zin van artikel 42 der statuten te vervangen door: "Het boekjaar der vennootschap begint op één april van ieder jaar en eindigt op éénendertig maart van ieder volgend jaar."

10/ De vergadering beslist bijgevolg ook de datum van de gewone algemene vergadering (jaarvergadering), thans bepaald op elke derde zaterdag van de maand juni om tien uur, te wijzigen in: de derde zaterdag van de maand september om tien uur, en de tekst van de eerste zin van artikel 32 der statuten te vervangen door: "Er zal een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) worden gehouden op elke derde zaterdag van de maand september om tien uur."

11/ De vergadering beslist bijgevolg, bij wijze van overgangsbepalingen, dat het lopend boekjaar, dat aanving op één januari laatst, zal eindigen op éénendertig maart tweeduizend en elf, en dat dé eerstvolgende gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal plaatsvinden de derde zaterdag van september tweeduizend en elf, om tien uur.

12/ De vergadering beslist tot de inlassing in artikel 48 der statuten, na de woorden "vereffenaars vast." van volgende tekst:

"De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

13/ De vergadering aanvaardt het ontslag met ingang van heden ingediend door alle drie de voornoemde huidige bestuurders, en beslist dat over de décharge over hun mandaat tot heden zal worden beslist op de eerstvolgende jaarvergadering.

14/ De vergadering benoemt als nieuwe bestuurders, voor een periode van zes jaar vanaf heden: 1)Heer Van Hauwaert, Wilfried Albert, rijksregister nr 480226-461.72, identiteitskaart nr 590-3197501-19, geboren te Tielt op zesentwintig februari negentien honderd achtenveertig, wonend te 8760 Meulebeke, Gentstraat nr 221 2)Mevrouw Vandesompele, Godelieve Marie José, rijksregister nr 47.03.16 062 78, identiteitskaart nr 5903339825-44, geboren te Tielt op zestien maart negentienhonderd zevenenveertig, met hem wonend en 3)Heer Van Hauwaert, Péter-, Kamiel J., rijksregister nr 74.02.11 295 70, identiteitskaart nr 590-6748559-04, geboren te Tielt op elf februari negentienhonderd vier en zeventig, wonend te 8760 Meulebeke, Gentstraat nr 154, allen aanwezig en aanvaardend.

En onmiddellijk daarna zijn de aangestelde bestuurders in raad van bestuur samengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen beslist dat Heer Van Hauwaert, Wilfried aangesteld is als voorzitter der raad van bestuur, en dat 1)Heer Van Hauwaert, Wilfried, 2)Mevrouw Vandesompele, Godelieve en 3)Heer Van Hauwaert, Peter, alle aangesteld zijn als gedelegeerde bestuurder, hetgeen door hen is aanvaard.

15/ De vergadering verleent aan de raad van bestuur alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOLMACHT. 1)Heer Van Hauwaert, Wilfried, 2)Mevrouw Vandesompele, Godelieve en 3)Heer Van Hauwaert, Peter, alle voornoemd, handelend in hun voormelde hoedanigheid van gedelegeerde bestuurders, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Waregemse Fiduciaire met zetel te 8790 Waregem, Noorderlaan 76, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijving/wijziging van een

vestigingseenheid/aanvraag van een vestigingseenheidsnummer/schrapping van een

vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/1011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2010 : KO126478
03/08/2009 : KO126478
17/07/2009 : KO126478
16/07/2008 : KO126478
17/07/2007 : KO126478
18/07/2006 : KO126478
18/07/2005 : KO126478
15/07/2004 : KO126478
25/09/2003 : KO126478
25/07/2003 : KO126478
18/07/2002 : KO126478
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 19.09.2015, NGL 30.09.2015 15624-0403-015
09/05/2001 : KO126478
30/07/1997 : KO126478

Coordonnées
VAN HAUWAERT & ZOON

Adresse
GENTSTRAAT 221 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande