VAN MAELE-PROOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN MAELE-PROOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.998.193

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.05.2014, NGL 31.07.2014 14369-0089-017
27/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

Ondernemingsnr : 0465.998.193

Benaming

(voluit) : Van Maele-Proot

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 'twalletje 77, 8300 Knokke-Heist (volledig adres)

Onderwerp akte : BAV-kapitaalverhoging-aanpassing statuten

Er blijkt uit de notulen op dertig december tweeduizend dertien opgesteld door notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, dat de vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Vaststelling van de belaste reserves en vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering vierhonderd zesennegentig duizend drieënveertig komma éénenzeventig euro, (¬ 496.043,71-) bedragen.

TWEEDE BESLISSING

Uitkering tussentijds dividend

De vergadering stelt vast dat bij een eerdere vergadering van 20 december 2013 werd beslist over te gaan, tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend van vierhonderd duizend euro (¬ 400.000,00-) aan de aandeelhouders. De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de Heer Dorin Van Maele en. Mevrouw Daniëlla Dobbelaere een schuldvordering hebben bekomen op de vennootschap ten belope van dit' tussentijds dividend.

De vennoten verklaren verder deze vordering onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal overeenkomstig artikel 537 WIB, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent van het tussentijds dividend.

DERDE BESLISSING

Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerder en van de Heer Vincent Koopman, handelend in zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor, die handelen over de hierna omschreven inbrengen in natura. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van Artikel 313 Wetboek vanVennootschappen.

De vennoten erkennen daarenboven hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de inbrenggenietende vennootschap VAN MAELE - PROOT BVBA bestaat uit de rekening "Ontvangen voorschotten op kapitaal" ad EUR 360.000,00 door de respectievelijke vennoten pro rata van hun aandeelhouderschap. Deze schuld jegens de vennoten vloeit uit de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 20 december 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 Wetboek van inkomstenbelastingen 1992, waarbij de vennoten er zich toe. hebben verbonden om hun dividendrecht integraal aan te wenden voor de volstorting van de kapitaalverhoging.

De inbreng wordt gewaardeerd tegen nominale waarde van de schuld. Als vergoeding zullen de intekenaars, pro rata hun inbreng, nieuwe aandelen ontvangen die uitgegeven worden tegen het boekhoudkundig pari berekend volgens de laatst goedgekeurde jaarrekening,

Als enige tegenprestatie voor de beschreven inbreng als volstorting van de kapitaalverhoging ad EUR 360.000,00 zal de inbrenggenietende vennootschap 616 aandelen uitgeven die deelgerechtigd zijn in het resultaat vanaf hun creatie en met dezelfde karakteristieken als de bestaande deelbewijzen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

I~I~IVI~IMIIWIVNISIII~WVN

*19026311*

NEERGELEGD TER GRIFFE VAN DE 2 0- aí- 2014 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

BELGISCH STAATCr;LQP' ®aiaV. ~

~4 g«fier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tengevolge van deze inbreng bedraagt het maatschappelijk Kapitaal EUR 384.789,35, volledig volgestort, vertegenwoordigd door 1.616 nominatieve aandelen zonder nominale waarde, met elk een gelijk 1/1,616de van het kapitaal en van het eigen vermogen als onderliggende waarde,

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura zoals beschreven in dit verslag, ben ik van mening dat,

" de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van roerende voorheffing van 10% (art 537 W.I.B. 1992);

" de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verant-woord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde verhoogd met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Knokke - Helst, 24 december 2013

Vincent Koopman

Bedrijfsrevisor"

VIERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd zestig duizend euro (¬ 360.000,00-) om het te brengen van vierentwintig duizend zevenhonderd negenentachtig komma vijfendertig euro (¬ 24.789,35-) op driehonderd vierentachtig duizend zevenhonderd negenentachtig komma vijfendertig euro (¬ 384.789,35-).

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgiftepremie,

De vergadering beslist voor deze nieuwe inbreng zeshonderd zestien (616) nieuwe aandelen uit te geven die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf heden.

De vennoten verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn over de voorwaarden en draagwijdte van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting en verklaren dat zij van de notaris een kopij hebben ontvangen van de circulaire 233/629.295 aangaande dit onderwerp, Zij verklaren voor de toepassing van dit artikel dat de kapitaalverhoging gebeurt door inbreng van dividenden die overeenkomen met een vermindering van de belaste reserves van de vennootschap zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werden goedgekeurd door de algernene vergadering.

VASTSTELLING VAN DE REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een schuldvordering van de Heer Dorin Van Maele op de vennootschap ten bedrage van honderd tachtig duizend driehonderd zestig euro (¬ 180.360,00-) en door inbreng van een schuldvordering van Mevrouw Daniëlla Dobbelaere op de vennootschap ten bedrage van honderd negenenzeventig duizend zeshonderd veertig euro (¬ 179.640,00-).

Is hier tussengekomen de Heer Dorin Van Maele voornoemd, die verklaart dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering van honderd tachtig duizend driehonderd zestig euro (¬ 180.360,00-) heeft ten laste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN MAELE-PROOI.

Na deze uiteenzetting verklaart de Heer Dorin Van Maele de schuldvordering ten belope van voornoemd bedrag die hij bezit ten laste van de vennootschap, in zelfde vennootschap in te brengen,

Als vergoeding voor deze inbreng, worden hem driehonderd en negen (309) nieuwe aandelen toegekend met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Is hier tussengekomen Mevrouw Daniëlla Dobbelaere voornoemd, die verklaart dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering van honderd negenenzeventig duizend zeshonderd veertig euro (¬ 179.640,00-) heeft ten laste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN MAELE-PROOT",

Na deze uiteenzetting verklaart Mevrouw Daniëlla Dobbelaere de schuldvordering ten belope van voornoemd bedrag die zij bezit ten laste van de vennoot-'schap , in zelfde vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng, worden haar driehonderd en zeven (307) nieuwe aandelen toegekend met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De vergadering erkent dat de inbreng van driehonderd zestig duizend euro (¬ 360.000,00-) effectief gebeurd is en dat aldus de kapitaalverho-tging verwezenlijkt is. Het kapitaal is daardoor effectief gebracht op driehonderd vierentachtig duizend zevenhonderd negenentachtig komma vijfendertig euro (¬ 384.789,35-) en wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderd zestien (1.616) aandelen die elk één/duizend zeshonderd zestiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de voorgaande resoluties beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst, luidende als volgt:

"ARTIKEL VIJF - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD VIERENTACHTIG DUIZEND ZEVENHONDERD NEGENENTACHTIG KOMMA VIJFENDERTIG EURO (¬ 384.789,35-).

Het is verdeeld in duizend zeshonderd zestien (1.616) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal, kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de bepalingen van artikel 302 en artikelen 305 tot en met 313 W.Venn.

ls het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen.

De nieuwe verkregen aandelen behoren in volle eigendom toe aan de blote eigenaar. Evenwel is hij ertoe ge-houden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe. Evenwel is hij ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht. In geval de vennootschap éénhoofdig is geworden, geldt evenwel de bepalingen van artikelen 237 en 344 W.Venn.

Tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal, kan slechts worden besloten door een buitengewone alge-mene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de bepalingen van artikelen

316 tot en met 318 W.Venn.. De oproe-'ping tot deze vergadering moet het doel van de

kapitaals-iverminde-cring en de wijze waarop ze zal gebeuren vermelden. Bij iedere kapitaalsvermindering moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden."

ZESDE BESLISSING

Machten aan de zaakvoerder

De vergadering geeft aile nodige machten aan de zaakvoerder om de roerende voorheffing ten belope van tien procent op het tussentijds dividend te betalen.

ZEVENDE BESLISSING

Bijeenroeping

De vergadering beslist om artikel 22 van de statuten te wijzigen zodat de bijeenroeping voor de algemene ver-gadering, indien de bestemmeling ermee instemt niet dient te gebeuren per aangetekende brief, doch bok kan gebeuren via een ander communicatiemiddel. Te dien einde beslist de vergadering artikel 22 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst, luidende ais volgt:

"ARTIKEL TWEEENTWINTIG - Bijeenroeping.

De zaakvoerders (en In voorkomend geval de commissarissen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen-'roepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerders (en commissa-rissen) zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meerdere vennoten die alleen of gezamenlijk één I vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen váár de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. indien de bestemmeling hiermee

schriftelijk en individueel instemt kan de oproeping eveneens via gewone brief, e-mail, fax of een ander communicatie-middel. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken."

ACHTSTE BESLISSING

Vereffening

De vergadering beslist artikel 29 van de statuten aan te passen aan de huidige wetgeving waardoor bij ontbin-ding van de vennootschap, de vereffening onmiddellijk kan afgesloten worden mits voldaan is aan de wettelijke voor-waarden, 'Te dien einde beslist de vergadering artikel 29 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst, luidende als volgt:

"ARTIKEL NEGENENTWINTIG - Vereffening.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, bij meerderheid van twee derden van de stemmen, behoudens bij toepassing van de laatste paragraaf van dit artikel. Is op dat gebied niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerder als vereffenaar beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan echter steeds te allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de Voorzitter van de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

,

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de

uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De algemene vergadering

bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de

vennootschap en de vereffening kosten te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij

bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden.

Re algemene vergadering kan er tevens voor opteren om geen vereffenaar(s) te benoemen. In dat geval

zal bij de algemene vergadering die tot ontbinding beslist op zelfde moment onmiddellijk de vereffening worden

afgesloten. Dit kan echter enkel indien cumulatief volgende voorwaarden zijn vervuld:

-Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-Er mogen geen passiva meer zijn op grond van de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181

Wetboek Vennootschappen;

-Aile aandeelhouders of vennoten moeten op de vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en

hier-toe beslissen met éénparigheid van stemmen."

NEGENDE BESLISSING

Volmacht

Re vergadering verleent volmacht aan een zaakvoerder tot uitvoering van de beslissingen die voorafgaan,

tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke '

bepalingen terzake.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd véér de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering,

gecaijrdineerde statuten









Op de laatste blz. vtn Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.08.2013, NGL 27.08.2013 13463-0489-018
10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.07.2012, NGL 09.08.2012 12393-0152-017
24/05/2012
ÿþ !I t,lj;. Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

1!Iliti111103996" A

1

bel

Be

Sta

RECHTBANK VAN KOOPH,4NDEl. Tl

BRUGGE (A$rMi;lg BCltg{e) r_ p:

mEi

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0465.998.193

Benaming

(voluit) : VAN MAELE - PROOT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 'T WALLETJE 77 TE 8300 KNOKKE-HEIST

Onderwerp akte : BENOEMING ADDITIONEEL ZAAKVOERDER

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 27 APRIL 2012 GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Het college van zaakvoerders van de vennootschap wordt samen gesteld a.v.:

(i) de heer Dorin VAN MAELE,

voor onbepaalde duur aangesteld geweest als statutaire zaakvoerder ter gelegenheid van de oprichting op 6 mei 1999, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 mei daarop volgend onder nummer 990518  135; en

(ii) mevrouw Daniëlla DOBBELAERE,

voor onbepaalde duur aangesteld geweest als tweede zaakvoerder door de statutaire algemene

vergadering van 29 juni 2007, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 juli daarop

volgend onder nummer 07108681.

Het mandaat van Dorin VAN MAELE is van bezoldigde aard.

De vergadering acteert en aanvaardt eenparig de aanstelling als derde zaakvoerder van de vennootschap:

VAN MAELE STORAGE BVBA (RPR 0842 272 774) waarvoor, ter vaste vertegenwoordiging, mevrouw Daniëlla

DOBBELAERE (NN 681006 010 47) als vaste vertegenwoordiger wordt aangesteld.

Het mandaat is ingegaan per 1 januari 2012 en loopt voor een onbepaalde duurtjd.

Het mandaat van VAN MAELE STORAGE BVBA is van bezoldigde aard.

Deze zaakvoerder, eveneens ter vergadering aanwezig, aanvaardt de aanstelling uitdrukkelijk.

VAN MAELE DORIN

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.09.2011, NGL 26.09.2011 11552-0115-016
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 24.08.2010 10431-0438-016
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 29.06.2009 09297-0320-016
18/02/2009 : BG090488
02/06/2008 : BG090488
23/07/2007 : BG090488
17/07/2007 : BG090488
08/08/2006 : BG090488
15/09/2005 : BG090488
04/06/2004 : BG090488
18/08/2003 : BG090488
13/02/2003 : BG090488
23/07/2002 : BG090488
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.09.2015, NGL 25.09.2015 15597-0445-017
23/08/2001 : BG090488
17/07/1999 : BGA016005
18/05/1999 : BGA016005

Coordonnées
VAN MAELE-PROOT

Adresse
'T WALLETJE 77 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande