VANBEEK ORG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANBEEK ORG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.149.255

Publication

10/04/2014
ÿþ mod 111



rFe-7-11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: ROEKSTRAAT 12

8400 OOSTENDE

Onderwerp akte :SLUITING VEREFFENING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Charlotte LESAGE, plaatsvervangend; , notaris te Brugge, vervangende Michel van TIEGHEM de TEN BERGIEE, geassocieerd notaris te Oostende, wettelijk belet, op 18 maart 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap meti beperkte aansprakelijkheid "VANBEEK ORG" in vereffening, met zetel te 8400 Oostende,i: Roekstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister nummer (BE) 0464.149.255, ; BTW-nummer BE 0464.149.255, beslist heeft wat volgt:

Eerste beslissing

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, heeft de enige vennoot : verklaard te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke lue overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle- en! onderzoeksrecht beschikt betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende! stavingstukken.

Tweede beslissing

De vergadering heeft beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering heeft beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de!i voorlezing van het akkoord-vonnis over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van gezegde documenten om er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen en heeft verklaard geen opmerkingen te willen formuleren.

Derde beslissing

De vergadering heeft verklaard zonder enig voorbehoud of reserve de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

Vierde beslissing

De vergadering heeft verklaard zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

RIEN1111

1111

Voo behou aan h Belgit Staats'

111

Ondernemingsnr : 0464.149.255 Benaming (voluit) : VANBEEK ORG

tietteveibee erna-wede

ven

Binaga - afdeling ha 00S

_ot) 3 1 UW ii4

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod tU

Vijfde beslissing

De vergadering heeft beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens heeft de vergadering vastgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANBEEK ORG" definitief opgehouden heeft te bestaan. Zesde beslissing

De vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op de woonplaats van de Heer VERHAEGEN Bart, thans gevestigd te 8400 Oostende, Roekstraat

12.

Terstond werden de gebruikte bladen van het aandelenregister vernietigd door " doorhaling.

Zevende beslissing

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERCRUYSSE & PARTNERS", met zetel te 8400 Oostende, Lijsterstraat 15, die voor de uitvoering van dit mandaat vertegenwoordigd zal zijn door een persoon door haar daartoe gemachtigd, om in naam van de vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij de Kmispuntbank der Ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze, alsook alle andere wettelijke formaliteitente vervullen ondermeer bij de R.T.W.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien

in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Charlotte Lesage, plaatsvervangend notaris te Brugge

Gelijktijdig neergelegd : 1) expeditie van het proces-verbaal dd. 18 maart 2014 2) en kopie akkoord-vonnis van rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Vtor-behouden aareet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2013
ÿþmod 11,1

bel

a

BE Sta

ui

i

1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ifl

me ergere ti ter gri f c van CIO rechtbank van ken Inde Brugge 

ne

29

n12 O3.àisteïtae:

U Z013

Griffie~,

r--







Ondernemingsnr : 0464.149.255 Benaming (voluit) : VANBEEK ORG



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

~ Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ROEKSTRAAT 12

8400 OOSTENDE

Onderwerp akte :Ontbinding - invereffeningstelling - benoeming vereffenaar.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck vervangende zijn ambtgenoot geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 10 juli 2013, geregistreerd te Oostende 1 op 17 juli 2013 drie bladen geen verz. Boek 762 blad 09 vak 17 Ontvangen: vijftig euro (50,00) De E.a. Inspecteur  Ontvangen, H. GRYSON, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANBEEK ORG", met zetel te 8400 Oostende, Roekstraat 12, ondernemingsnummer 0464.149.255, BTW-nummer BE 0464.149.255:

1) kennis genomen heeft van volgende verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen :

a) het verslag van de zaakvoerders, waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap waarvan sprake hierna, op gemotiveerde wijze toegelicht wordt. Aan dit verslag is een samenvattende staat van activa en passiva gehecht, opgemaakt per 31 mei 2013,

b) het verslag van de Meer VERSLYPE Jeroen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8400 Oostende, Gistelsesteenweg 150, over voormelde staat van activa en passiva, opgemaakt overeenkomstig voormeld artikel 181.

2) besloten heeft tot de ontbinding van de vennootschap en haar invereffeningstelling uitgesproken heeft te rekenen vanaf 10 juli 2013.

3) tot vereffenaar benoemd heeft : Mevrouw BON, Helena Theresia Maria, bediende, geboren te

Woubrugge (Nederland) op zeventien mei negentienhonderd eenenzestig (rijksregister nummer 61.05.17: 518.94 -- E+-kaart nummer B 0399137 79 geldig tot 25.05.2014), wonend te 8400 Oostende, Roekstraat 12, die aanvaard heeft. Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen moeten de benoemingen van de vereffenaars aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen kan de Voorzitter van de rechtbank van koophandel worden aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift ondertekend door de vereffenaar, door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap, Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar, Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in artikel 184 Wetboek van Vennootschappen omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan. De vereffenaar beschikt over de ruimste bevoegdheden voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag alle handelingen voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen stellen zonder de goedkeuring van de algemene vergadering te behoeven in de gevallen waar deze vereist is, Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, vorderingen tot ontbinding, handlichting geven met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzetten of andere beletsels. De vereffenaar is vrijgesteld een inventaris op te maken en mag zich houden aan de bescheiden van de vennootschap. Hij kan, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, bevoegdheidsdelegaties toestaan; de omvang en de duur van de delegatie wordt door de vereffenaar bepaald. Behoudens bijzondere delegatie, worden aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door één vereffenaar, afzonderlijk handelend, die in geen geval ten aanzien van









Op de laatste blz. van Luik F vermelden , Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i~ t

derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit van de algemene vergadering. De opdracht van de vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

4) besloten heeft om over de kwijting van de zaakvoerders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien

in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Geliiktiidiq neergelegd : 1) expeditie van het proces-verbaal dd. 10 juli 2013; 2) bijzonder verslag

zaakvoerders; 3) verslag bedrijfsrevisor; 4) homologatievonnis vereffenaar

Voo--,,, gh(suderl aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van t_ulli lag vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 09.07.2013 13294-0075-012
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 29.07.2011 11365-0064-013
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 20.07.2010 10323-0191-013
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 09.06.2009 09204-0138-012
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 17.06.2008 08242-0374-013
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 27.07.2007 07484-0132-011
23/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 22.06.2005 05307-0202-012
22/07/2004 : BL629156
02/07/2004 : BL629156
01/10/2003 : BL629156
15/06/2000 : BL629156

Coordonnées
VANBEEK ORG

Adresse
ROEKSTRAAT 12 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande