VANBESIEN MACHINERY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANBESIEN MACHINERY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.496.615

Publication

04/08/2014
ÿþr~,~~;~ :

~

Mpd WOrd 11.1

in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

MONITEUR BGLGEE

1111

1111

1111111

111111

1111

* 4149208* 2 8 -07- 2014

Af

Gent DeCa n

L Griffie

BELGISCH S1AP,TC LAD Bruggo

griflér

Ondernemingsnr : 0880.496.615

Benaming

(voluit) : VANBESIEN MACHINERY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8377 Zuienkerke (Houtave), Oostendse Steenweg, 82 (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - COORDINATIE STATUTEN -VOLMACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester François-Xavier WILLEMS, notaris met standplaats te Brugge, op 27 juni 2014 :

Het jaar TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, op ZEVENENTWINTIG JUNI,

Voor mij, Meester François-Xavier WILLEMS, notaris met standplaats te Brugge,

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANBESIEN MACHINERY", met maatschappelijke zetel te 8377 Zuienkerke (Houtave), Oostendse Steenweg, 82, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0880.496.615, opgericht volgens akte verleden voor Meester Vincent Berquin, geassocieerd notaris met standplaats te Brussel, op 31 maart 2006, en gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 13 april 2006 onder nummer 06067738.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 12 uur, onder het voorzitterschap van de Heer VANBESIEN Luc, hierna gennemd.

Omwille van het gering aantal aanwezigen wordt niet overgegaan tot de aanstelling van een secretaris en stemopnemer(s).

SAMENSTELLING VERGADERING

Zijn aanwezig de volgende vennoten, die, volgens hun verklaringen en volgens de vermeldingen in het register van aandelen, volgende aandelen bezitten

1. De Heer VANBESIEN Luc Remi, geboren te Oostende op 16 mei 1962 (identiteitskaartnummer 591-

2748628-41, nationaal nummer 62.05.16-523.43),

Eigenaar van vijftig aandelen : 50

en zijn echtgenote

2. Mevrouw DESOETE Sandrine, geboren te Varsenare op 27 januari

1968 (identiteitskaartnummer 591-5753380-24, nationaal nummer 68.01.27-158.79).

Eigenares van vijftig aandelen : 50

Samen wonende te 8377 Zuienkerke (Houtave), Oostendse Steenweg, 84.

Gehuwd te Zulenkerke op 29 oktober 1988, onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract,

welk stelsel tot op heden ongewijzigd is gebleven.

Totaal : honderd aandelen : 100

hetzij de totaliteit der aandelen.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

A. De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende Notaris te acteren :

1. De algemene vergadering van de vennootschap is op 15 december 2012 overgegaan tot vaststelling van de belaste reserves. Deze reserves werden bepaald op honderd vierentachtigduizend vijfhonderd zesenzeventig euro negenenzestig cent (¬ 184.576,69), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 30' juni 2012.

2. Op de algemene vergadering van 16 juni 2014 werd vastgesteld dat het uitkeerbaar bedrag rekening. houdende met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, honderd vierentachtigduizend vijfhonderd zesenzeventig euro negenenzestig cent (¬ 184.576,69) bedraagt,

3. Op zelfde algemene vergadering werd beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een, tussentijds dividend voor een bedrag van honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Griffie Rechtbank Koophandel

15 JUL 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

J' L Elk van de vennoten heeft afzonderlijk verklaard dit dividend, overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB), onmiddellijk en volledig te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

M Inmiddels werden de dividenden gestort op de rekening van elke vennoot.

d B. De huidige vergadering heeft als agenda :

t 1, Verslag van het bestuursorgaan over de inbreng in geld, de kapitaaiverhoging en het aantal van de tegen de inbreng in geld uit te geven aandelen, in voorkomend geval met een uitgiftepremie van de tegen de inbreng in geld uit te geven aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge 2. Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB), verhoging van het kapitaal met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd tweeënzestigduizend euro (¬ 162.000,00) om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) te brengen op honderd tachtigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 180.550,00) zonder creatie van nieuwe aandelen, aangezien op de kapitaalverhoging enkel wordt ingeschreven door de bestaande vennoten, aile vennoten strikt proportioneei inschrijven op de kapitaalverhoging in verhouding met hun bestaande aandeelrechten in de vennootschap, er geen aandelen zonder stemrecht bestaan, en de kapitaalverhoging onmiddellijk volledig wordt volgestort.

3. Inschrijving en storting op de nieuwe aandelen.

4. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

5. Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand.

6. Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

7, Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling

van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

B. Er bestaan heden honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk één/honderdste

(1l104ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Uit wat voorafgaat, blijkt dat aile aandelen aanwezig zijn.

C. Om te worden aangenomen moeten nagemelde besluiten die betrekking hebben op de wijziging van de statuten genomen worden met drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem.

D. Is tevens aanwezig de niet-statutaire zaakvoerder, te weten : de Heer VANBESIEN Luc, voornoemd. De voorzitter verklaart dat er geen obligaties of certificaten met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

De voorzitter verklaart daarenboven dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

De voorzitter verzoekt mij notaris, vast te stellen dat alle partijen die volgens artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen tot de algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, aanwezig zijn, zodat geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping is vereist en dat de vergadering derhalve rechtsgeldig kan beslissen over de punten van de agenda.

De vennoten en de zaakvoerder beschouwen zich als regelmatig opgeroepen en verklaren hierbij uitdrukkelijk :

- te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen en artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen,

- te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64,1° van het Wetboek van vennootschappen.

F. Teneinde aan de vergadering deel te nemen hebben de vennoten zich geschikt naar de statuten met betrekking tot de formaliteiten vereist om aan de vergadering deel te nemen.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting door de voorzitter wordt juist bevonden door de vergadering; deze stelt vast dat de vergadering geldig werd samengesteld en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

BERAADSLAGING EN BESLUITEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, de volgende besluiten:

EERSTE BESLISSING: VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op 16 juni 2014 over de inbreng in geld, de kapitaalverhoging en het aantal van de tegen de inbreng in geld uit te geven aandelen, in voorkomend geval met een uitgiftepremie van de tegen de inbreng in geld uit te geven aandelen.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING: BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB), het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd tweeënzestigduizend euro (¬ 162.000,00) om het

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~ 4 "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) te brengen op honderd tachtigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 180.550,00) zonder creatie van nieuwe aandelen, aangezien op de kapitaalverhoging enkel wordt ingeschreven door de bestaande vennoten, alle vennoten strikt proportioneel inschrijven op de kapitaalverhoging in verhouding met hun bestaande aandeelrechten in de vennootschap, er geen aandelen zonder stemrecht bestaan, en de kapitaalverhoging onmiddellijk volledig wordt volgestort, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door een inbreng in geld door de vennoten.

DERDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

a) Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, aile vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële

toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij volledig inschrijven op de

kapitaalverhoging.

De inschrijvers verklaren en de leden van de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging volledig

volgestort is, door storting van een bedrag van honderd tweeënzestigduizend euro (¬ 162.000,00), te weten :

- eenentachtigduizend euro (¬ 81.000,00) door de Heer VANBESIEN Luc, voornoemd.

- eenentachtigduizend euro (¬ 81.000,00) door Mevrouw DE SOETE Sandrine, voornoemd.

op een bijzondere rekening nummer BE97 1430 9008 8449, geopend op naam van de vennootschap, zoals

blijkt uit het attest afgeleverd door de naamloze vennootschap "BNP PARIBAS FORTIS" op 25 juni 2014 en dat

aan ondergetekende notaris overhandigd werd.

b) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, aangezien op de kapitaalverhoging enkel wordt Ingeschreven door de bestaande vennoten, alle vennoten strikt proportioneel inschrijven op de kapitaalverhoging in verhouding met hun bestaande aandeelrechten in de vennootschap, er geen aandelen zonder stemrecht bestaan, en de kapitaalverhoging onmiddellijk volledig worden volgestort

c) Dividendenpolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel

537 van het Wetboek van de Inkomstenbetastingen (WIB), en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in

een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

VIERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van honderd tweeënzestigduizend euro (¬ 162.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en

dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD TACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD

VIJFTIG EURO (¬ 180.550,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

' voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD TACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬

180.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING: VOLMACHT COORDINATIE

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten

uitte werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

ZEVENDE BESLISSING: MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse

dividend waarvan hiervoor sprake.

STEMMING

Alle beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

KOSTEN

De comparanten verklaren dat de kosten, uitagaven, BTW en andere lasten die voortvloeien uit onderhavige

statutenwijziging, door de vennootschap worden gedragen.

AFSLUITING

Daar de dagorde is afgewerkt, wordt de algemene vergadering opgeheven om 12 uur 30 minuten.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

F.-X, WILLEMS

Notaris

Terzelfder tijd neergelegd : - afschrift van de akte

- verslag van het bestuursorgaan dd. 16 juni 2014.

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 13.02.2014 14036-0178-011
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 15.02.2013 13038-0334-011
29/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 27.02.2012 12044-0464-012
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 11.02.2011 11029-0325-012
22/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 12.02.2010 10045-0048-011
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.12.2008, NGL 26.02.2009 09061-0118-011
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.12.2007, NGL 27.02.2008 08056-0378-012
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 28.01.2016 16032-0388-010

Coordonnées
VANBESIEN MACHINERY

Adresse
OOSTENDSE STEENWEG 82 8377 ZUIENKERKE

Code postal : 8377
Localité : ZUIENKERKE
Commune : ZUIENKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande