VANCAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANCAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.322.815

Publication

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.11.2013, NGL 09.01.2014 14006-0147-013
08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 27.11.2014, NGL 29.12.2014 14712-0451-013
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 06.01.2013 13005-0314-013
27/05/2011
ÿþMotl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1811111111011111111111 NEERGELEGD ter GRIFFIE der

*11080239* RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 1 7 MEI 2011

Griffie De griffier,

O83d 3 1 5

Benaming

(voluit) : VANCAR

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Sint-Elooistraat 137

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KATIA DENOO te Oostkamp op 13 mei 2011, BLIJKT dat door :

De Heer CNUDDE Tom Robert Eric, geboren te Tielt op dertien augustus ne-gentienhonderd: ; tweeënzeventig, ongehuwd, wonende te 8210 Zedelgem, Karperstraat 26 (identiteitskaartnummer 590638712; nationaal nummer : 72.08.13-177.31).

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met als :

NAAM :VANCAR

ZETEL : 8020 Oostkamp, Sint-Elooistraat 137

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd en tienduizend euro (¬ 110.000,00), verdeeld in: honderd en tien (110) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderd en': tienste (1/110e) van het kapitaal vertegenwoordigen, als volgt onderschreven: tien (10) aandelen door inbeng in; geld en honderd (100) aandelen door inbreng in natura van het geheel van de actieve en passieve, materiële; en immateriële bestanddelen (niets uitgezonderd, noch voorbehouden), van de eenmanszaak, door de oprichter: , de heer Tom Cnudde voormeld, uitgebaat te 8210 Zedelgem, Kaperstraat 26, onder de naam "CNUDDE TOM", met ondernemingsnummer 0519994927.

Als vergoeding voor de stortingen in geld en de inbreng in natura werden de honderd en tien (110) volledig: volstorte aandelen als volgt toegekend:

- honderd (100) volledig in natura volstorte aandelen, genummerd van 001 tot 100 aan voornoemde heer; Tom Cnudde;

- tien (10) volledig in geld volstorte aandelen, genummerd van 100 tot en met 110 aan voornoemde heer' Tom Cnudde. Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde in geld gestorte kapitaal bij; ; KBC Bank NV, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de oprichters : NIHIL.

Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura: het besluit van het: verslag van de heer Van Impe Ruben, Pitsenbosdreef 14, 8200 Brugge (Sint-Michiels), daartoe aangewezen; door de oprichter, de dato 11 mei 2011, luidt als volgt:

"Het onderzoek dat ondergetekende, Van Impe Ruben, bedrijfsrevisor overeenkomstig de bepalingen van' het artikel 219 van het Wetboek van Vennoot-schappen heeft uitgevoerd naar aanleiding van de voorgenomen: inbreng in natura van BVBA "VANCAR", laat volgende conclusies toe:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.; Het weze vermeld dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

2.de beschrijving van de in te brengen activa beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid;

3.de toegepaste methoden van waardering zijn, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden,', bedrijfseconomisch verantwoord, en leiden tot een inbrengprijs van 174.667,00 Euro (honderd vierenzeventig duizend zeshonderd zevenenzestig Euro). Deze inbrengwaarde stemt overeen met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermeerderd met de inboeking op de lopende rekening geopend op

naam van Dhr. Cnudde Tom. De inbreng in natura is dus niet kennelijk overgewaardeerd; "

4.de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding bestaande enerzijds uit 100 aandelen met een: fractiewaarde bij oprichting van elk 1.000 Euro, en anderzijds uit de inboeking op de lopende rekening op naam; van Dhr. Cnudde Tom voor een bedrag van 74.667,00 Euro, is redelijk, zodat de wederzijdse rechten van de partijen volkomen geëerbiedigd zijn en hun verplichtingen volledig vastgesteld zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehoud

aan he Selgist 5taatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende kan ter zake verklaren dat de bestanddelen, deel uitma-kend van de hiervoor beschreven overdracht, naar economische maatstaven werden gewaardeerd.

Er wordt aan herinnerd dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge het artikel 219 van het Wet-boek van Vennootschappen met betrekking tot de oprichting van een Besloten Ven-nootschap met Beperkte Aansprakelijkheid via inbreng in natura, en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Dit verslag is bestemd om, samen met de oprichtingsakte van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VANCAR" en het bijzonder verslag van de oprichter te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, op de wijze voorgeschreven bij artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen."

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één jui en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf pro-cent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de ver-plichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerba-re) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist wor-den, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aan-stellen met vaststelling van hun machten en van hun bezohdiging ; met dien ver-stande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie tre-den nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schubden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuur-lijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder, en die, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, aansprakelijk is alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Wordt de vennootschap zelf lot bestuurder of zaakvoerder in een vennootschap benoemd, komt de bevoegdheid om een vaste verte-genwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van ven-noten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar. BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle hande-lingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennoot-schappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraad-slagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder : - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshan-delingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

Nochtans is met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) of meer, de handtekening van minstens twee, samen handelende, zaakvoerders vereist. Deze bevoegdheidsbeperking kan in beginsel niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat hij openbaar werd gemaakt.

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het be-'stuur der vennootschap waargenomen door aile vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

~~- -Klein en groothandel en handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge -Klein en groothandel en handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens

en terreinwagens.

-Klein en groothandel en handelsbemiddeling in onderdelen en acces-soires van auto's inclusief de

groothandel en handelsbemiddeling in tweedehands onderdelen.

-Klein en groothandel en handelsbemiddeling in banden voor motor-voertuigen.

-Klein en groothandel en handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte mottorrijwielen, inclusief bromfietsen.

-Klein en groothandel en handelsbemiddeling in onderdelen en acces-soires van motorrijwielen en

bromfietsen.

-Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens, inclusief carrosserie herstelling.

- Kleinhandel in brandstoffen voor auto's en motorrijwielen.

- Kleinhandel in smeer  en koelmiddelen voor auto's.

-Import en export, de aan- en verkoop, de klein- en groothandel, de huur en verhuur van allerhande

goederen en diensten, alles in de ruimste zin van het woord.

- Optreden als tussenpersoon in de handel in het algemeen.

-De vennootschap zal, zowel in binnen en buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

- een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven als investering, het beheer, de instandhouding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimonium. Binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op wederbelegging en opbrengst, onder andere overgaan tot het aankopen, verkopen, (laten) bouwen, ver- en/of ombouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, verhuren, onderverhuren, in pand geven of nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en tot het sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen ; binnen hetzelfde kader mag de vennootschap onder meer alle roerende goederen en waarden beheren, en belangen nemen -op welke wijze ook- in andere vennootschappen en ondernemingen [, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies].

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die recht-streeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Geregle-menteerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optre-den als bestuurder of vereffenaar ; zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerhe-den verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groepe-ringen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand november om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris.

- En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire

zaakvoerder voor de duur van de vennootschap :

- de heer Tom Cnudde, voornoemd;

- Alhier aanwezig, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen).

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de

wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2012

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

, `Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte de dato 13 mei 2011 -verslag van de bedrijfsrevisor de dato 11 mei 2011 -verslag van de oprichter de dato 11 mei 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 22.12.2015 15703-0418-013

Coordonnées
VANCAR

Adresse
SINT-ELLOISTRAAT 137 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande