VANCIA CAR LEASE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VANCIA CAR LEASE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 407.651.111

Publication

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 29.08.2013 13499-0473-036
22/01/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111t11111111101

R BELGE

- 2013

TAK f 5ULA' '~

NEEF?GELEC ::,

26, 12. 12. 20s2

~

) OOPJKI-<1

RECHT Rf

MONITEU

11-0~ ELGISCH S

Ondememingsnr :0407.651,111

Benaming (voluit) : VANCIA CAR LEASE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : PRESIDENT KENNEDYPARK 23 A

8500 KORTRIJK

Onderwerp akte :WIJZIGING BESTUUR  WIJZIGING VAN DE TOELATINGSVOORWAARDEN TOT DE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING VAN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO - WIJZIGING STATUTEN  ONTSLAG BESTUURDERS -- (HER)BENOEMING BESTUURDERS -VASTSTELLING BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDERS 

VASTSTELLING BENOEMING VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

;Tekst : Uit een proces-verbaal (D.17.020) opgemaakt door Dirk Vanhaese ibrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 4 december 2012, blijkt :

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van dei :voornoemde vennootschap onder meer besloten heeft :

ten gevolge van de opsplitsing van de aandelen van de vennootschap in 4i categorieën en de creatie van 2 categorieën van winstbewijzen :

- dat de raad van bestuur, mits eenparigheid van stemmen, zijn bestuursbevoegdheden kan overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de, vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

dat het dagelijks bestuur van de vennootschap opgedragen wordt aan twee? leden van de raad van bestuur, met name de bestuurder voorgedragen door de houder van winstbewijzen categorie A en de bestuurder voorgedragen door de houder van winstbewijzen categorie B. Komt de betrokken categorie van !winstbewijzen te vervallen, dan brengt dit van rechtswege een einde aan het recht op een mandaat van gedelegeerd bestuurder in hoofde van de betrokken categorie. Van zodra alle winstbewijzen vervallen zijn, kiest de raad van :;bestuur in zijn midden één of meerdere gedelegeerd bestuurders.

dat de raad van bestuur in de oproepingen kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de aandeelhouders en in voorkomend geval de houder(s) van winstbewijzen, tenminste vijf (5) werk-: dagen váár de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur; schriftelijk moeten inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering: deel te nemen, alsook het aantal aandelen of het aantal winstbewijzen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

dat de aandeelhouders en, in voorkomend geval, de houder(s) van; winstbewijzen of hun vertegenwoordigers de aanwezigheidslijst moeten; ondertekenen om tot de vergadering te worden toegelaten. Deze lijst vermeldt hun naam en hun aantal aandelen of hun aantal winstbewijzen.

- dat na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, de vereffenaar(s) het;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

netto-actief verde(e)l(t)(en), in geld of in effecten, onder de aandeelhouders en de houder(s) van winstbewijzen naar verhouding van het aantal aandelen en het aantal winstbewijzen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

- dat in geval van ontbinding en vereffening in één akte, de terugname van het resterend actief door de aandeelhouders en de houder(s) van winstbewijzen zelf gebeurt.

2. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

H. dat de bestuurders van de voornoemde vennootschap, te weten a) de heer Noël VANDECASTEELE, geboren te Kortrijk op 21 augustus 1946, b) de heer Bernard VANDECASTEELE, geboren te Aalbeke op 8 oktober 1947, c) "VANDECASTEELE NOËL & BERNARD" commanditaire vennootschap op aandelen, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0444.475.279 en cl) "HANNO" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0842.344.832, allen ontslag hebben genomen.

III. dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap besloten heeft te (her)benoemen tot bestuurders van de vennootschap :

1. de heer Noël VANDECASTEELE, voornoemd, voorgedragen door de houder van aandelen categorie A, die heeft aanvaard.

2. de heer Bernard VANDECASTEELE, voornoemd, voorgedragen door de houder van aandelen categorie B, die heeft aanvaard.

3. "GEBROEDERS VANDECASTEELE" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0832.926.924, voorgedragen door de houder van winstbewijzen categorie B, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard VANDECASTEELE, voornoemd, die heeft aanvaard.

4. "HANNO" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, voorgedragen door de houder van aandelen categorie D, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Guy HANNOSETTE, geboren te Neerpelt op 16 maart 1964, die heeft aanvaard.

5. "V.D. INVEST" commanditaire vennootschap op aandelen, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0445.635,024, voorgedragen door de houder van winstbewijzen categorie A, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Noël VANDECASTEELE, voornoemd, die heeft aanvaard.

Hun opdracht zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, ofwel door één gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

IV. dat de raad van bestuur van de voornoemde vennootschap heeft vastgesteld :

- dat ten gevolge van artikel 18 van de statuten tot gedelegeerd bestuurders werden benoemd :

a) "V.D. INVEST" commanditaire vennootschap op aandelen, voornoemd, voorgedragen door de houder van winstbewijzen categorie A, die heeft aanvaard, en,

b)"GEBROEDERS VANDECASTEELE" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, voorgedragen door de houder van winstbewijzen categorie B, die heeft aanvaard.

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten zullen zij in hun hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder elk het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur waarnemen.

- dat ten gevolge van artikel 13 van de statuten tot voorzitter van de raad van-bestuur werd benoemd- "V..D. INVEST"--commanditaire--vennootschap-.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

àf "

Voorbehouden aait het f Belgisch Staatsblad

m od 11.1

op aandelen, voornoemd, voorgedragen door de houder van winstbewijzen categorie A, die heeft aanvaard.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ami het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/01/2015
ÿþ Mod Word 11.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

1111111111111111.1111110e111111

E NEERGELEGD

2 6 NOV, 2011

Rechtbank van KOOPHANDEL

_,A, r' Gent, jRIJK

MONITE

16-

BELGISCH

UR BEL

31- 2015

S

Ondernemingsnr : 0407.651.111

Benaming

(voluit) : VANCIA CAR LEASE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : President Kennedypark, 23/A te 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERHOGINGEN van het KAPITAAL

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Vincent COLIN te Estaimbourg op 10 november 2014 dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de NV VANCIA CAR LEASE, waarbij volgende beslissingen werden genomen :

Eerste beslissing - inbreng in speciën.

De algemene vergadering beslist een kapitaalverhoging met dertienduizend vijfhonderd (13.500,00) euro om het maatschappelijk kapitaal te brengen van acht miljoen (8.000.000,00) euro naar acht miljoen dertienduizend vijfhonderd (8.013.500,00) euro door inbreng van dit bedrag en door creatie van nieuwe vijfhonderd veertien (540) aandelen zonder nominale waarde.

Het genoemde bedrag is, bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nr 737-0428516-13 bij de Naamloze Vennootschap « KBC BANK » geopend, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling, dat mij Is overhandigd om aan deze akte te worden gehecht.

Tweede beslissing - Inbreng in natura,

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van de

bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid « Bedrijfsrevisor Jacky GODEFROIDT » op Izegem, vertegenwoordigd door de Heer Jacky

GODEFROIDT, over de niet geldelijke inbreng.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

« De inbreng bestaat uit:

" Een inbreng van twee rekening couranten van in totaal ¬ 1.986.500,00 tegen een vergoeding van 79.460 nieuw te creëren aandelen NV "VANCIA CAR LEASE".

" Een inbreng in speciën van in totaal ¬ 13.500,00 tegen een vergoeding van 540 nieuw te creëren aandelen

NV "VANCIA CAR LEASE".

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op één miljoen negenhonderd zesentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.986.500,00) is gebeurd volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van ¬ 1.986.500,00,

De inbreng wordt vergoed met 79.460 nieuwe aandelen. Daarenboven wordt het kapitaal verhoogd met ¬ 13.500,00 in speciën. Deze inbreng in speciën wordt vergoed met 540 nieuw te creëren aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting u.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ififfàgèn bir lialiagiséh Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du-Moniteur belge

.

.#

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Inbreng.

De algemene vergadering beslist en kapitaalverhoging met een miljoen negenhonderd zesentachtigduizend vijfhonderd (1.986.500,00) euro om het maatschappelijk kapitaal te brengen van acht miljoen dertienduizend vijfhonderd (8.013.500,00) euro naar tien miljoen (10.000.000,00) euro door inbreng in natura van een gedeelte van twee schuldvorderingen onder de vorm van rekening couranten,

Voorwaarden van de inbreng in natura.

1. De verkrijgende vennootschap heeft er de eigendom en het genot van te rekenen vanaf heden.

2. De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig de vermogenstoestand te kennen van de vennootschap wier aandelen zij heeft verkregen evenals haar statuten die zij zal dienen na te leven.

3. De rechten, kosten en honoraria met betrekking tot de inbreng zijn ten faste van onderhavige vennootschap.

Derde beslissing - Vergoeding.

Als vergoeding voor deze twee inbrengen van aandelen worden aan de inbrengers, die aanvaarden, tachtigduizend (80.000) aandelen zonder vermelding van waarde van onderhavige vennootschap toegekend. De nieuwe aandelen worden als volgt ingeschreven:

" Door de Heer Noël VANDECASTEELE voornoemd, ten belope van negenendertigduizend zevenhonderd dertig (39.730) aandelen categorie A.

" Door de Heer Bernard VANDECASTEELE voornoemd, ten belope van negenendertigdulzend zevenhonderd dertig (39.730) aandelen categorie B.

" Door vennootschap « GEBROEDERS VANDECASTEELE » voornoemd, ten belope van tweehonderd negentig (290) aandelen categorie C.

" Door vennootschap « HANNO » voornoemd, ten belope van tweehonderd vijftig (250) aandelen categorie D.

Vierde beslissing.

Alle leden van de vergadering erkennen en verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat het

maatschappelijke kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tien miljoen (10.000.000,00) euro.

De vergadering besluit dus om de tekst van het huidige artikel vijf in overeenstemming te brengen met de

boven genomen besluiten.

« Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tien miljoen (10.000.000,00) euro,

vertegenwoordigd door vierhonderdduizend (400.000) aandelen zonder nominale waarde ».

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL.

Vincent COLiN, Notaris.

(tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akte, verslagen en coordinering van de statuten)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2012
ÿþMod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BE

BELGE

NEERGELEGD

2912 1 0, 12. 2012

1ATS3LAD. RECHTBAIWiffe7PHANDEL

KCjf?TP.1,3K

ONITEU

1 7 -12-GISCH ST

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) VANCIA CAR LEASE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : President Kennedypark 23 A te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris.

Notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 2610512012.

Op 26/05/2012 wordt de gewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "Vancia Car Lease" gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap te Kortrijk.

Aanwezig : *Vandecasteele Bernard, Rue du Pont Bolus 5 te 7520 Ramegnies-Chin.

*Vandecasteele Noël, Leuzestraat 5 te 8510 Bellegem

*Vandecasteele Noël & Bernard CVA Risquons-Toutstraat 14 te 8511 Aalbeke,

vaste vertegenw. door : Dhr. Vandecasteele Bernard,

*Hanno BVBA , Lindenstraat 8 te 8530 Harelbeke

vaste vertegenw. door : Dhr. Hannosette Guy.

De vergadering, aldus geldig bijeengeroepen, wordt geopend om 18,00 uur, onder het voorzitterschap van

de heer Noël Vandecasteele. .

De voorzitter stelt aan tot secretaris : De heer Guy Hannosette. De vergadering kiest als stemopnemer

de heer Bernard Vandecasteele.

Op voorstel van de Raad van Bestuur wordt het volgende beslist met eenparigheid van stemmen

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de commissaris ten einde is gekomen en besluit vervolgens om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt" , voorheen genaamd bedrijfsrevisoren Buyck, Godefroidt & C°" met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jacky Godefroidt, te herbenoemen tot commissaris, met ingang van heden, 26/05/2012 en dit tot onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2015.

De commissaris Wordt aangesteld voor de controle van de boekjaren die afsluiten op 31/12/2012, 31/12/2013 en 31/12/2014.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Gedaan te Kortrijk, 26/05/2012

Vandecasteele Bernard, Stemopnemer. Vandecasteele Noël.

Gedelegeerd Bestuurder Voorzitter.

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0407 651 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 31.08.2012 12512-0055-034
22/05/2012
ÿþ mod 11.1

I L ie ,iÿ; _; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0407.651.111

Benaming (voluit) :VANCIA RENT

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : PRESIDENT KENNEDYPARK 23A

8500 KORTRIJK

Onderwerp akte :Wijziging naam  Wijziging statuten  Kennisname ontslag bestuurder  Benoeming bestuurder.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.17020) opgemaakt door Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 3 mei 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap onder meer besloten heeft

1. de naam van de vennootschap te wijzigen in "VANCIA CAR LEASE".

2. de statuten aan te passen aan het genomen besluit

3. kennis te nemen van het ontslag van bestuurder van de vennootschap .. de heer Guy HANNOSETTE, geboren te Neerpelt op 16 maart 1964, echtgenoot van mevrouw Hilde VER ELST, wonende te 8530 Harelbeke, Lindenlaan 8.

4, te benoemen tot bestuurder van de vennootschap : "HANNO" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 8530 Harelbeke, Lindenlaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0842.344.832 en met btw-nummer BE 0842.344.832, die haar opdracht heeft aanvaard en heeft aangesteld als haar vaste vertegenwoordiger : de heer Guy HANNOSETTE, voornoemd.

Haar opdracht zal eindigen, samen met de opdracht van de in functie zijnde bestuurders, te weten a) de heer Noël VANDECASTEELE, geboren te Kortrijk op 21 augustus 1946, weduwnaar van mevrouw Magda DOBBELS, wonende te 8510 Kortrijk-Bellegem, Leuzestraat 5, b) de heer Bernard VANDECASTEELE, geboren te Aalbeke op 8 oktober 1947, echtgenoot van mevrouw Annie SANTY, wonende te 7520 Tournai-Ramegnies-Chin, rue du Pont Bolus 5 en c) "VANDECASTEELE NOËL & BERNARD" commanditaire vennootschap op aandelen met zetel te 8511 Kortrijk-Aalbeke, Risquons-Toutstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0444.475.279 en met btw-nummmer BE 0444.475.279, onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2015.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap vertegenwoordigd in haar handelingen en in rechte door de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van leden ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door één gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

1 *iaoszes3*

NEERGELEGD

-9i 05. 2012

RECHTBANK KOOPHAN-DEL pefr¬ IMRiJ K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Ltiik 4 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 26.08.2011 11445-0256-033
15/06/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Vc NEERGELEGD

behc

aar

Belç

Staal

i1ti ltII ttIII 1Iit 1111 tIlt lltM ittI Uit II

*iioe9oeaR

-1. 06. 2011



RtgaANKTOOKHANDEL

KORJ





Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0407.651.111

Benaming : Vancia Rent

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : President Kennedypark 23A

8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging  Wijziging van het bestuur en de vertegenwoordiging  Wijziging van de plaats van de jaarvergadering  Wijziging van de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering  Goedkeuring van volledig vernieuwde statuten.

Uit een proces-verbaal (D17020) opgemaakt door Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 27 mei 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap onder meer besloten heeft:

1° het kapitaal te verhogen met zes miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 6.500.000,00) teneinde het te brengen van één miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00) op acht miljoen euro (¬ 8.000.000,00) en dit mits uitgifte van tweehonderd zestigduizend (260.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één driehonderd twintigduizendste (11320.000518) van het kapitaal.

Deze nieuwe aandelen delen in de winsten vanaf 27 mei 2011 en genieten voor het overige dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Zij werden onmiddellijk ingeschreven in geld tegen de prijs van vijfentwintig euro (¬ 25,00) per aandeel, hetzij de fractiewaarde van de bestaande aandelen en volledig volgestort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van zes miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 6.500.000,00), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE94 7480 3125 4214, geopend op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 26 mei 2011 afgeleverd bankattest, dat aan de instrumenterende notaris werd overhandigd.

2° de regeling aangaande het bestuur en de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen en in de statuten te bepalen :

- dat de raad van bestuur bevoegd is om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- dat, overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden kan overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

- dat de raad van bestuur het dagelijks bestuur van de vennootschap kan opdragen aan één of meer van zijn leden genaamd, gedelegeerd bestuurder of aan één of meer directeurs.

- dat de vennootschap gemachtigden van de vennootschap kan aanstellen en dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen geoorloofd zijn.

- dat de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd wordt door twee bestuurders

"

Bijlagen bij hëtBèlgisch Staatshlád - I5!06120II - Annexes du Moniteur bëlgé

Luik B - Vervolg

Voor-bthouden aan het Belgisch Staatsblad

À

die gezamenlijk optreden of door één gedelegeerd bestuurder.

- dat, indien de raad van bestuur besluit tot het instellen van een directiecomité, de vennootschap geldig vertegenwoordigd wordt in haar handelingen en in rechte en binnen het kader van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, door twee leden van het directiecomité, die samen optreden.

- dat de vennootschap, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde, afzonderlijk optredend, indien er meerdere zijn.

- dat de vennootschap bovendien geldig vertegenwoordigd wordt door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

3° de statutaire verplichting om de jaarvergadering te houden in de gemeente van de zetel van de vennootschap af te schaffen en in de statuten te bepalen dat zowel de gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproeping.

4° de regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering aan te passen en in de statuten te bepalen :

1) dat de raad van bestuur in de oproepingen kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de aandeelhouders, tenminste vijf (5) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk moeten -inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

2) dat de raad van bestuur in de oproeping de vorm van de volmachten mag bepalen en mag eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats, binnen de door haar vastgestelde termijn, worden neergelegd.

3) dat zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen niet als werkdagen worden beschouwd.

4) dat de houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij tenminste vijf (5) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk hebben ingelicht van hun intentie om de algemene vergadering bij te wonen.

5° volledig nieuwe statuten aan te nemen, in overeenstemming met de genomen besluiten en de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

BijTagen bij fiètlielgisch StaatsbIàd =15ff66/26T1- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden ' Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 22.07.2010 10330-0095-037
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 25.08.2009 09629-0227-033
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 27.01.2009 09023-0235-030
12/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 03.12.2007 07820-0313-029
02/01/2007 : KO046547
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.05.2006, NGL 28.12.2006 06938-0568-025
27/03/2006 : KO046547
15/02/2006 : KO046547
12/01/2005 : KO046547
26/02/2004 : KO046547
12/12/2003 : KO046547
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 27.08.2015 15495-0147-038
23/01/2003 : KO046547
15/01/2003 : KO046547
02/06/2001 : KO046547
30/12/2000 : TO046547
31/10/2000 : TO046547
01/10/1999 : TO046547
04/07/1997 : TO46547
26/06/1997 : TO46547
01/01/1997 : TO46547
26/11/1991 : TO46547
10/03/1989 : TO46547
29/06/1985 : TO46547
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 31.08.2016 16554-0292-038

Coordonnées
VANCIA CAR LEASE

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 23A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande