VANDAELE VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDAELE VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.759.356

Publication

22/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

18-09-2014

Griffie

*14308313*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562759356

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VANDAELE VERZEKERINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Peter De Baets te Koksijde op 18 september 2014, neergelegd ter registratie, houdende oprichting van de de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANDAELE VERZEKERINGEN , met zetel te 8490 Jabbeke, Flamincka Park 3:

1) dat door mevrouw VANDAELE Anneleen Christiane Andreas, geboren te Ekeren op één augustus negentienhonderd drieëntachtig, echtgenote van de heer VANHOORN Frederic August René, geboren te Oostende op zeven april negentienhonderd achtenzeventig, gedomicilieerd te 8490 Jabbeke, Flamincka Park 3, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam  VANDAELE VERZEKERINGEN draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8490 Jabbeke, Flamincka Park 3.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft:

De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van

derden, zowel in België als in het buitenland:

- De uitbating van een verzekeringskantoor, het optreden als agent of makelaar voor verzekeringen

en leningen

- Het aanbieden, voorstellen en het uitwerken of sluiten van verzekeringsovereenkomsten van alle

aard en de tussenkomst bij het beheer en de uitvoering daarvan in de hoedanigheid van

verzekeringstussenpersoon in de zin van de Wet van 27 maart 1995, betreffende de

verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen

- Het optreden als tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten

- Het beheer van patrimonium, het valoriseren en het instandhouden door alle roerende, onroerende

en financiële verhandelingen

- Studie- en organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, en fiscale of sociale

aangelegenheden

- Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen

- Alle verrichtingen van administratief beheer en administratieve ondersteuning

Voor eigen rekening en voor rekening van derden, als in deelneming met derden of in de opdracht

van derden:

- De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare

waardepapieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen van alle roerende

goederen en rechten

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te

richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of 

ondernemingen

- Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en

Onderwerp akte :

Flamincka Park 3 8490 Jabbeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht en ook het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen

- In het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties en allerhande effecten

- Alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties

- Alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hoger beschreven operaties

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden.

De vennootschap heeft tot doel het nemen van participaties in alle vennootschappen die in de voormelde sectoren actief zijn en zij mag onder andere in dit kader:

- Tot alle financiële verrichtingen overgaan, zoals alle roerende waarden, schuldvordering, maatschappelijke aandelen en participaties in alle financiële, industriële en handelsondernemingen, bij wijze van aankoop of andere, verkrijgen, alle daden van beheer van portefeuille of kapitalen, alle verplichtingen ten titel van borgstelling, aval of alle hoegenaamde waarborgen

- Voorzien in het bestuur, het oppertoezicht en de controle van alle verbonden vennootschappen of daarmee een participatieband en alle anderen

- In de mate deze verrichtingen door de wet niet aan bank en kredietinstellingen voorbehouden zijn, alle leningen toestaan of waarborgen stelen aan aanverwante vennootschappen, in enigerlei vormen of enigerlei duur

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. In het algemeen kan de vennootschap haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken en onder andere alle overeenkomsten van vereniging, van rationalisatie en van medewerking aangaan, haar financiële medewerking verlenen onder welke

- alle commerciële doeleinden mits aanpassing BTW stelsel.

- het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals verhuring, dit alles in de ruimste zin van het woord en zonder dat een opsomming beperkend weze.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken op alle wijzen en manieren die zij best geschikt acht.

De vennootschap zal voor het verwezenlijken van haar doel, alle roerende en onroerende, lichamelijke en onlichamelijke goederen, materialen en inrichtingen mogen verwerven, in pacht nemen, huren of verhuren, bouwen, in leasing geven of nemen, verkopen of ruilen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De vennootschap mag zelfs verrichtingen doen buiten gezegd doel, wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan, in het algemeen, eender welke operaties en ondernemingen uitvoeren die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen, voor zover de hiervoor beschreven activiteiten niet voor wettelijke monopolies voorbehouden zijn.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal ¬ 18.600,00 bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

Mevrouw VANDAELE Anneleen, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), waarvoor haar honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend. De comparante verklaart dat op elk aandeel minstens twee/derde volstort is, te weten in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Werden voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

- mevrouw VANDAELE Anneleen, voornoemd;

- de heer VANDAELE Bart Adiel Maria Eugene, geboren te Melbourne (Australië) op veertien oktober negentienhonderd achtenvijftig, gedomicilieerd te 8400 Oostende, Generaal Jungbluthlaan 3 (nationaal nummer: 58.10.14-429.51);

- mevrouw BEEL Hilde Renilde Josepha, geboren te Kananga (Congo) op achtentwintig augustus negentienhonderd negenenvijftig, gedomicilieerd te 8400 Oostende, Generaal Jungbluthlaan 3 (nationaal nummer: 59.08.28-182.79).

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand mei om zeventien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede zaterdag van de maand mei tweeduizend zestien om zeventien uur.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D hondt-Blondeau & Partners te Veurne, Koksijdestraat 25A, met ondernemingsnummer 0895.523.301, evenals aan zijn aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VANDAELE VERZEKERINGEN

Adresse
FLAMINCKA PARK 3 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande