VANDEKERCKHOVE JOHN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDEKERCKHOVE JOHN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.132.319

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 30.06.2014 14242-0249-014
13/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111,11.111111!1111.11111

Ondememingsnr : 0476.132.319

NEERGELEGO ~-----r-y-- ---~-~~-

30. 12, 2013

REeTS K KOOPHANDEL

b

d

13/01/2014

Benaming (voluit) : Vandekerckhove John

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Menenstraat 39 bus 1

8560 Wevelgem

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhoging door inbreng in natura (artikel 537 WIB)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 24 december 2013, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

e Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden :

EERSTE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 20 december 2013 houdende de :beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend toe te kennen ;ten belope van achthonderdvijfentachtigduizend euro (e 885.000,00), hetzij: een bruto-bedrag per aandeel van honderdnegenenzeventig euro negenentwintig; cent (E 179,29), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de dividenden worden toegekend aan de heer' :VANDEKERCKHOVE John en aan mevrouw VANNESTE Dorine, voor een bruto-bedrag 'ten belope van achthonderdvijfentachtigduizend euro (e 885.000,00), hetzij,, elk voor de onverdeelde helft.

TWEEDE BESLUIT

.De vergadering machtigt de zaakvoerder tot inhouding en betaling van de;

e roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het voormeld:

tussentijds bruto-dividend, hetzij achtentachtigduizend vijfhonderd euro (E. 88.500,00), in toepassing van artikel 537 WIB, en dit binnen de vijftien'; dagen na 20 december 2013, zijnde de datum van de bijzondere algemene vergadering.

;DERDE BESLUIT

a De vergadering stelt vervolgens vast dat het dividend op heden betaalbaar is en dat - na inhouding door de zaakvoerder van de voormelde roerende voorheffing - de aandeelhouders door de voorgaande beslissing een ;'schuldvordering op de vennootschap hebben ten belope van hun overeenkomstig deel in dit tussentijds dividend, welke wordt geboekt op de rekening-courant ,van de aandeelhouder.

VIERDE BESLUIT

DA 'De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen, opgemaakt door de zaakvoerder op 20 december 2013, en door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PIET DUJARDIN", ,met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, hier vertegenwoordigd door, de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 23 december 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. Voor-beYeouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vennootschappen, aangezien iedere aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA VANDEKERCKHOVE JOHN door inbreng in natura van een vordering ten belope van 796.500,00 EUR door de onverdeeldheid de heer John VANDEKERCKHOVE en mevrouw Dorine VANNESTE, ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap op de bijzondere algemene vergadering van 20 december 2013, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook ,voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en 'dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden' tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde .van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

'Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de =gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens ;het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 796.500, 00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van; de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld. Wevelgem op 23 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor

(get.)"

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, samen met de expeditie van onderhavig procesverbaal.

VIJFDE BESLUIT

I. Beslissing:

LDe vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een ;bedrag van zevenhonderdzesennegentigduizend vijfhonderd euro (£ 796.500,00) om het te brengen van vierhonderddrieënnegentigduizend zeshonderd euro (£; 493.600,00) op een bedrag van een miljoen tweehonderdnegentigduizend honderd' euro (£ 1.290.100,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekeningcouranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van achthonderdvijfentachtigduizend euro (£ 885.000,00), onder aftrek van tien procent (10 es) roerende voorheffing ten bedrage van achtentachtigduizend vijfhonderd euro (£ 88.500,00), zonder creatie van. nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-bouden aan het Belgisch Staatsblad

IT. Inbreng:

E...]

De inbrengers verduidelijken nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hen aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend zoals vermeld in het eerste besluit. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

III. Vaststelling kapitaalverhoging:

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot een miljoen tweehonderdnegentigduizend honderd euro (E 1.290.100,00).

ZESDE BESLUIT

Teneinde de statuten aan te passen aan de voornoemde kapitaalverhoging, 'besluit de vergadering het artikel artikel 5 van de statuten nogmaals te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen

tweehonderdnegentigduizend honderd euro (¬ 1.290.100,00), vertegenwoordigd door vierduizend negenhonderd zesendertig (4.936) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/vierduizend negenhonderdzesendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT: Volmacht coördinatie

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten. ACHTSTE BESLUIT: Machten aan de zaakvoerder

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

'Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte dd. 24/12/2013;

- Bijzonder verslag van het zaakvoerder dd. 20/12/2013;

- Verslag van de bedrijfsrevisor dd. 23/12/2013;

- Gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 21.08.2013 13445-0140-014
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 18.07.2012 12311-0047-015
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 27.06.2011 11213-0136-014
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 25.08.2010 10454-0474-015
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 30.06.2009 09336-0008-015
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 15.07.2008 08412-0107-015
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 03.07.2007 07363-0316-015
18/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 14.07.2006 06473-0427-015
01/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.06.2005, NGL 29.06.2005 05372-5213-014
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 15.07.2015 15310-0084-015
30/07/2004 : KO151618
07/07/2004 : KO151618
27/08/2003 : KO151618

Coordonnées
VANDEKERCKHOVE JOHN

Adresse
MENENSTRAAT 39, BUS 1 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande