VANDELANOTTE EXPERTISE COMPTABLE

Société Coopérative à Responsabilité Limitée


Dénomination : VANDELANOTTE EXPERTISE COMPTABLE
Forme juridique : Société Coopérative à Responsabilité Limitée
N° entreprise : 876.286.023

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 27.03.2014, NGL 24.04.2014 14100-0216-040
09/09/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uIlI 1,

1,1!,11.16

II

MON1TEUP BELGE

02 -09- 2W4

:3E G1SCH STAATS13LAD

NEERGELEGD

2 2 JULI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK nriffie

Ondernemingsnr : 0876.286.023

Benaming

(voluit) : VANDELANOTTE ACCOUNTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: President Kennedypark la 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

Er blijkt uit een fusievoorstel, opgemaakt op datum van 7 juli 2014 overeenkomstig artikel 719 van he Wetboek van vennootschappen, onder meer hetgeen volgt:

Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VANDELANOTTE ACCOUNTANCY, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0876.286.023 (ovememende vennootschap),

2. De BVBA VANDELANOTTE TALENT MANAGEMENT, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, ingeschreven In het rechtspersonenregister onder het nummer 0471.879.363 (over te nemen vennootschap).

Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 juli 2014 worden de handelingen verricht door de over te nemen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen:

In de over te nemen vennootschap zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen: Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Gedaan te Kortrijk, op 7 juli 2014

Getekend: Hein Vandelanotte, handelende als vaste vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Comm.V HEIN VANDELANOTTE ACCOUNTANT, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VANDELANOTTE ACCOUNTANCY

Tegelijk hiermee neeergelegd: Het fusievoorstel d.d. 07/07/2014

,,,,, ...... . ........ ..... +. ...

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2014
ÿþ nnig5Wr, Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11,1

ONITEL1R

2 -09-GSCH ST

,ELGE

NEERGELEGD

Cilit 2 1 JULI 2011f

Rechtbank van KOOPHANDEL

ATSBLAD Gent, Gitt MORTRIJK

IllitR111!111111,1§11111



Moi

bi

N° d'entreprise 0876.286.023

Dénomination

(en entier): VANDELANOTTE EXPERTISE COMPTABLE

(en abrégé):

Forme juridique Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée

Siège President Kennedypark la, 8500 Courtrai

(adresse complète)

Objet() de l'acte :Projet de fusion

Il ressort du projet de fusion en date du 7 juillet 2014, établi en exécution de l'article 719 du Code des sociétés, entre autres ce qui suit:

- Sociétés impliquées dans la fusion:

1. La société civile sous forme de SPRL VANDELANOTTE EXPERTISE COMPTABLE, ayant son siège social à 8500 Courtrai, President Kennedypark la, immatriculée au registre des personnes morales sous le numéro 0876.286.023 (la société absorbante),

2. La SPRL VANDELANOTTE TALENT MANAGEMENT, ayant son siège social à 8500 Courtrai, President Kennedypark la, immatriculée au registre des personnes morales sous le numéro 0471.879.363 (la société à absorber).

Date à partir de laquelle les opérations de la société à absorber sont considérées du point de vue comptable comme accomplies pour le compte de la société absorbante:

A partir du 1 er Juillet 2014 les opérations de la société à absorber sont considérées du point de vue comptable comme accomplies pour le compte de la société absorbante.

Droits assurés par la société absorbante aux associés de la société à absorber qui ont des droits spéciaux, ainsi qu'aux porteurs de titres autres que les parts sociales, ou les mesures proposées à leur égard:

Dans la société à absorber il n'ya pas d'associés qui ont des droits spéciaux et il n'y a pas non plus de porteurs de titres autres que les parts sociales.

Chaque avantage particulier attribué aux membres des organes de gestion des sociétés appelées à fusionner:

Aucun avantage particulier n'est attribué aux membres des organes de gestion des sociétés appelées à fusionner.

Pour extrait analytique du projet de fusion._

Fait à Courtrai, le 7 juillet 2014.

Signé: le gérant, la société civile sous forme de SCS HEIN VANDELANOTTE ACCOUNTANT, représentée par son représentant permanent, Monsieur Hein Van delanotte.

Déposé en même temps: le projet de fusion en date du 07/07/2014

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de ia personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/12/2014
ÿþ' mod 1 i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: 0876.286.023

Benaming (voluit) :Vandelanotte Accountancy

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark, la 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Defauw te Kortrijk op 30 september 2014, die eerstdaags zal geboekt; worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de 1buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap! .;onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; ;aansprakelijkheid "Vandelanotte Accountancy" onder meer de volgende !!beslissingen heeft genomen. .

EERSTE BESLISSING : fusie.

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd:! .;neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent -iAfdeling Kortrijk op 22 juli 2014 bekendgemaakt in de bijlagen bij !;het Belgisch Staatsblad van 9 september 2014 en betuigt haar;; =instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met!! ;beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Talent Management", me-U !;zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, la (belasting op de;i toegevoegde waarde nummer BE 0471.879.363, rechtspersonenregister; ;:Gent - Afdeling Kortrijk) bij wijze van fusie overgenomen wordeni' ;door de onderhavige vennootschap.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de ;overgenomen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud,;; ;;onder algemene titel over op de onderhavige vennootschap.

Er zullen geen aandelen worden uitgegeven gezien de'i onderhavige vennootschap eigenares is van alle aandelen van de! ,overgenomen vennootschap.

° Vanaf 1 juli 2014 worden de verrichtingen gesteld door de!!

;overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor;, =rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen vennoten die;; ;bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan ;;aandelen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerders= ;van de bij deze verrichting betrokken vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING : uitbreiding van het doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MONITEL

R SELGL

111111 qt111W11111 III

16 -12- ZIA4 BELGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

130n 2014

Rechtbank van KOOR

ara. KORTRIJK

F3fJf{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In het kader van de uitvoering van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, beslist de vergadering het doel uit te breiden met de volgende activiteiten over te nemen in bijkomende orde op het einde van de tekst van artikel 3 van de statuten :

"In bijkomende ondergeschikte orde heeft de vennootschap tot doel :

- De bevordering, de studie, de realisatie en de toepassing van de wetenschappelijke principes inzake

personeelsbeleid, beroepsoriëntering, personeelsselectie,

bedrijfspsychologie en personeelsplaatsing. Dit met inbegrip van de psychologische, sociale, organisatorische en economische aspecten ervan, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- Het verlenen van advies en bijstand aan derden inzake human resources en inzake management in het algemeen en procesmanagement in het bijzonder;

- Het organiseren van outplacement."

DERDE BESLISSING : kwijting.

De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 juli 2014 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIERDE BESLISSING : vaststelling.

De vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap gehouden op heden, en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen met de algemene vergadering van deze vennootschap, waarvan onderhavig proces-verbaal, het fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan, gezien de opschortende voorwaarde werd vervuld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het besluit genomen in deze vergadering inderdaad aansluit bij en conform is met de beslissingen over hetzelfde fusievoorstel genomen in de algemene vergadering van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Talent Management", waarvan hij het proces-verbaal eveneens heeft opgesteld, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, zodat de fusie tot stand gekomen is en de voornoemde overgenomen vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLISSING : delegatie.

Aan de zaakvoerder worden alle machten verleend tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen en om alle formaliteiten te vervullen die voortvloeien uit de fusie.

Volmacht de vennoten te weten de vennootschap "Van Biervliet Carl", de heer Cappelle Jacques, de vennootschap "Lootvoet", de heer De Boever Kristof, de vennootschap "Francis Rysman Bedrijfsrevisor", de heer Maes Ivan, de vennootschap "Nikolas Vandelanotte Bedrijfsrevisor", de vennootschap "Vandelanotte 44" en de vennootschap "Lexafin" werden allen vertegenwoordigd door de heer Vandelanotte Hein.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw

Notaris

Op de Laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. raod 11.1

september 2014; gecoordineerde tekst van de statuten. 30;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbfad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2014
ÿþMOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

MOI\ ITEUR L' rr

NEERGELEGD

1 3 ni. 20111

Rechtbank van KOOPHANDEL Ge afd. KORTRIJK

reo





111111!113MI.M11111

1 S -12- 2(h

BELGISCH STAATSE,

N° d'entreprise : 0876.286.023

Dénomination

(en entier) : VANDELANOTTE EXPERTISE COMPTABLE

(en abrégé):

Forme juridique : Société civile sous le forme d'une société privée à responsabilité limitée

Siège : 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 1A

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :FUSION PAR ABSORPTION OPERATION ASSIMILEE

II résulte d'un procès-verbal dressé par le notaire Philippe DEFAUW à Kortrijk te 30 septembre 2014, déposé en vu de l'enregistrement, que l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société civile sous la forme d'une société privée à responsabilité limitée «VANDELANOTTE EXPERTISE COMPTABLE», a pris les résolutions suivantes :

PREMIERE RESOLUTION : fusion

Le président est dispensé de la lecture du projet de fusion.

L'assemblée approuve le projet de fusion, tel qu'il a été déposé au greffe du tribunal de commerce de Gent  Section Kortrijk en date du 22 juillet 2014, publié, aux annexes du Moniteur Belge du 9 septembre 2014 et marque son accord sur l'opération visant l'absorption par fusion de la société privée à responsabilité (imitée "Vandelanotte Talent Management", ayant son siège à 8500 Kortrijk, President Kennedypark, la (taxe sur la valeur ajoutée numéro BE 0471.879.363 registre des personnes morales Gent  section Kortrijk), par la présente société.

Par cette opération, l'intégralité du patrimoine de la société absorbée sans exception ni réserve est transféré par voie de transmission à titre universel à la société absorbante.

Le transfert ne donne lieu à aucune attribution de parts sociales, toutes les parts de la société absorbée étant détenues par la présente société.

Toutes les opérations réalisées depuis le 1 juillet 2014 par la société absorbée sont considérées du point de vue comptable comme accomplies pour le compte de la société absorbante.

Il n'y a pas d'associés dans la société absorbée jouissant de droits spéciaux, ni de porteurs de titres autres que les parts sociales.

Il n'est pas octroyé d'avantages spéciaux aux gérants des sociétés participant à la fusion.

DEUXIEME RESOLUTION : Extension de l'objet social,

Suite à l'opération assimilée à une fusion par absorption, l'assemblée décide d'étendre l'objet social avec les activités suivantes, à reprendre à titre subsidiaire à la fin du texte de l'article 3 des statuts :

" A titre subsidiaire, la société a également pour objet :

- la stimulation, l'étude, la réalisation et l'application des principes scientifiques en ce qui concerne la gestion du personnel, l'orientation professionnelle, la sélection du personnel, la psychologie industrielle et le placement du personnel. Ceci inclusivement les aspects psychologiques, sociaux, organisationnels et économiques, tant pour son propre compte que pour le compte de tiers;

- la procuration de conseil et d'assistance aux tiers en ce qui concerne les ressources humaines et en ce qui concerne le mangement en général et le management des processus en particulier;

- L'organisation de replacement après licenciement."

TROISIEME RESOLUTION : décharge.

L'assemblée décide que l'approbation par l'assemblée générale de la société absorbante des premiers comptes annuels établis après la réalisation de la fusion, vaudra décharge au gérant de la société absorbée, pour l'exercice de son mandat depuis 1 juillet 2014 jusqu'au jour de la réalisation de la fusion.

QUATRIEME RESOLUTION : constatation.

L'assemblée requiert le notaire de constater que, étant donné que l'assemblée générale de la société absorbée tenue ce jour, préalablement à la présente assemblée, ainsi que l'assemblée générale de la présente société, dont le procès-verbal est contenu dans le présent acte, ont approuvé le projet de fusion, la société absorbée a cessé d'exister à dater de ce jour, dès lors que la condition suspensive s'est réalisée.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

àt.t>..

Volet B - Suite

Le notaire soussigné confirme que la résolution prise par la présente assemblée rejoint .....

t est conformeaux résolutions relatives au même projet de fusion prises par l'assemblée générale de la société absorbée "Vandelanotte Talent Management" dont il a également dressé le procès-verbal, immédiatement avant de passer te présent acte, de sorte que la fusion s'est réalisée et que la société absorbée susnommée a cessé d'exister.

CINQUIEME RESOLUTION : pouvoirs.

L'assemblée confère tous les pouvoirs au gérant pour l'exécution des résolutions prises et pour remplir les formalités subséquentes à la fusion.

Procuration : les associés la société "Van Biervliet Carl", monsieur Cappelle Jacques, la société "Lootvoet", monsieur De Boever Kristof, la société "Francis Rysman Bedrijfsrevisor", la société "Vandelanotte ++" et la société "Lexafin" étaient représentés par monsieur Vandelanotte Hein en vertu de procurations qui resteront annexées au procés-verbal.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Philippe Defauw

Notaire

Déposés en même temps'. l'expédition de l'acte du 30 septembre 2014; statuts coordonnés.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Fou Réservé

au

Moniteur belge

02/05/2013
ÿþ1

Mod War 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iu

i

N

Voor 1.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

1111H!uuuni~nui

1 068235*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



NEERGELEGD

19. Ob, 2013

.

~ RECHTGMeKOOPHANDEL

K(1RTRI, IK

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) VANDELANOTTE ACCOUNTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark 1A, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 28/03/2013 blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ELSWINDE DE DEYNE, met zetel te 9850 Nevele, Eikendreef 6, vertegenwoordigd door mevrouw Elswinde De Deyne, herbenoemd werd tot commissaris voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar.

Haar mandaat zal bijgevolg een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2016.

Gedaan te Kortrijk, op 28/0312013.

Getekend:

De heer Hein Vandelanotte, vaste vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een Comm.V HEIN VANDELANOTTE ACCOUNTANT

Zaakvoerder

0876.286.023

Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.03.2013, NGL 25.04.2013 13096-0207-041
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 22.03.2012, NGL 20.04.2012 12090-0377-039
19/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 17.03.2011, NGL 15.04.2011 11084-0501-039
18/04/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-6. 04. 2011

" 11058847"

RECHTBAN

emmieueidirjailimme

" 1i4~~`~ HAN DEL Ondememingsnr : 0876.286.023

Benaming : Vandelanotte Accountancy

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark, la

8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Wijziging doel - Kapitaalverhoging - Wijziging datum jaarvergadering aanneming nieuwe statuten.

; Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Defauw te Kortrijk op;; dertig maart tweeduizend elf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste;; registratiekantoor te Kortrijk,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke;; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; "VANDELANOTTE ACCOUNTANCY", volgende beslissingen heeft genomen:

;; De besluiten van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de ;i vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELSWINDE DE DEYNE", vertegenwoordigd door mevrouw De Deyne Elswinde, bedrijfsrevisor, nopens de inbeng in natura luiden letterlijk als volgt :

;;"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter; vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de vermogensbestanddelen die zullen worden ingebracht; door de Heer Patrick LAMBRECHTS, de heer Ivan MAES en de heer Guido MICHIELS beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en=; duidelijkheid;

3. de door de partijen weerhouden methode van waardering voor de inbreng in natura van de schuldvordering op naam van de heer Patrick LAMBRECHTS ad.! 211.639, 67 Euro als bedrijfseconomisch verantwoord kan beschouwd worden,;! niet leidt tot enige vorm van overwaardering en tenminste overeenstemt met de;. toekenning van 4.286 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde! met een fractiewaarde van 24,1281 EUR verhoogd met een uitgiftepremie van 108.226, 6553 EUR;

4. de door de partijen weerhouden methode van waardering voor de inbreng in; natura van de schuldvordering op naam van de heer IVAN MAES ad. 21I. 639, 67' Euro als bedrijfseconomisch verantwoord kan beschouwd worden, niet leidt tot!; enige vorm van overwaardering en tenminste overeenstemt met de toekenning;

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge



Luik B



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden,

aan het

Belgisch

Staatsblad

van 4.286 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een-; fractiewaarde van 24,1281 EUR verhoogd met een uitgiftepremie van 108.226, 6553 EUR;

5. de door de partijen weerhouden methode van waardering voor de inbreng in natura van de schuldvordering op naam van de heer Guido MICHIELS ad 211.639, 67 Euro als bedrijfseconomisch verantwoord kan beschouwd worden, niet leidt tot enige vorm van overwaardering en tenminste overeenstemt met de toekenning van 4.286 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 24,1281 EUR verhoogd met een uitgiftepremie van 108.226, 6553 EUR."

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het doel te wijzigen zodat het voortaan zoal luiden zoals opgenomen in artikel 3 van de nieuwe statuten hierna.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met driehonderd en tienduizend tweehonderd negenendertig euro vier cent (£ 310.239,04), om het te brengen van twee miljoen vijfhonderd achtenzestig duizend honderd vierennegentig euro tweeënveertig cent (E 2.568.194,42) op twee miljoen achthonderd achtenzeventig duizend vierhonderd drieëndertig euro zesenveertig cent (£ 2.878.433,46), door uitgifte en met creatie van twaalfduizend achthonderd achtenvijftig (12.858) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénitwaalfduizend achthonderd achtenvij ftigste van het kapitaal vertegenwoordigen, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, volledig te volstorten door inbreng in natura van schuldvorderingen voor een globaal bedrag van zeshonderd vierendertig duizend negenhonderd negentien euro één cent (E 634.919,01), waardoor een globale uitgiftepremie van driehonderd vierentwintig duizend zeshonderd negenenzeventig euro zevenennegentig cent (£ 324.679,97) zal ontstaan.

Deze nieuwe aandelen zullen delen in de winsten vanaf het lopende boekjaar dat begonnen is op 1 oktober 2010.

DERDE BESLISSING._

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met driehonderd vierentwintig duizend zeshonderd negenenzeventig euro zevenennegentig cent (E 324.679,97) om het te brengen van twee miljoen achthonderd achtenzeventig duizend vierhonderd drieëndertig euro zesenveertig cent (£ 2.878.433,46) op drie miljoen tweehonderd en drieduizend honderd dertien euro drieënveertig cent (£ 3.203.113,43), door incorporatie in het kapitaal van voormelde uitgiftepremie ten belope van driehonderd vierentwintig duizend zeshonderd negenenzeventig euro zevenennegentig cent (£ 324.679,97), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen die voortaan zal doorgaan de vierde donderdag van de maand maart om twintig uur.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen als volgt, houdende onder meer aanpassing aan de genomen beslissingen :

TITELT -NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

ARTIKEL EEN  RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "VANDELANOTTE ACCOUNTANCY" in het Nederlands en "VANDELANOTTE EXPERTISE COMPTABLE" in het Frans.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, la. ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten. Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant :

I° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nummer 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en

waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent tot stand brengen, alsook eigenaar zijn van de goederen, roerende of onroerende, waarvan zij het beheer waarneemt of op deze goederen alle rechten uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taak te vervullen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de

_Belastingconsulenten;_ _ -_..-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-béhouden, aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1



" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL II - KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op drie miljoen tweehonderd en drieduizend honderd dertien euro drieënveertig cent (1203.113,43 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd negentienduizend tweehonderd achtennegentig (119.298) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd en negentienduizend tweehonderd achtennegentigste (1/119.29e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle honderd negentienduizend tweehonderd achtennegentig (119.298) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

TITEL lil - BESTUUR

ARTIKEL ACHT - HET BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen zijn te allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Wanneer er maar één zaakvoerder is moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Minstens één lid van het college van zaakvoerders moet de hoedanigheid van accountant hebben en minstens één lid van het college van zaakvoerders moet de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

ª% een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Voorbehouder aan het Bélgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL NEGEN  BIJEENKOMSTEN  BERAADSLAGING EN i BESLUITVORMING

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder zijn leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Het college van zaakvoerders bepaalt tevens bij gewone meerderheid de duur van het mandaat van de voorzitter.

De voorzitter zit het college van zaakvoerders en de algemene vergadering voor. Bij gebrek aan voorzitter, wordt zijn functie voor de betreffende vergadering waargenomen door de oudste aanwezige zaakvoerder in leeftijd, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid onder de overige zaakvoerders.

Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meerdere onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL TIEN - DIRECTEUR EN VOLMACHTDRAGER

De enige zaakvoerder en het college van zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s) en kunnen tevens volmachtdragers aanstellen, al of niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, dit alles binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de directeurs aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en de personen aan wie een volmacht wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van accountant en van belastingconsulent, Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de directeur(s), afzonderlijk handelend.

ARTIKEL ELF - BEVOEGDHEID - BIJZONDERE BEPALINGEN

De zaakvoerders) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep Len..de. opdrachten van de.. accountant en/of de..belastingconsulent,.zoals.vermeld.in, artikelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 8, 5de lid van onderhavige statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

ARTIKEL TWAALF - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 10 en afgezien van bijzondere delegaties.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

ARTIKEL DERTIEN - TIJDSTIP

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op de vierde donderdag van de maand maart van elk jaar om twintig uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De oproeping tot een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering geschiedt bij aangetekend schrijven. Deze dient minstens vijftien dagen vóór de algemene vergadering te worden gericht aan de vennoten.

ARTIKEL VEERTIEN - TOELATINGSVOORWAARDEN TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN - VERTEGENWOORDIGING

Het recht tot deelname aan de algemene vergadering hangt af van de inschrijving van de houder van aandelen in het register van aandelen van de vennootschap, ten laatste drie dagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen zelf of per volmacht, gegeven aan een vennoot, stemmen.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

TITEL V - BOEKJAAR - JAARREKENING - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT ARTIKEL ZEVENTIEN - BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

ARTIKEL ACHTTIEN - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De nettowinst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is bestemd voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds.

Deze heffing is niet meer verplicht indien het reservefonds een tiende van het geplaatst kapitaal uitmaakt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast. De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de zaakvoerder(s), zal een bestemming geven aan het saldo.

TITEL VI - VEREFFENING

ARTIKEL NEGENTIEN - VEREFFENING

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

_De _algemene _vergadering_ bepaalt _de _eventuele .vergoedingen van de_ vereffenaar(s)._ ___ __ _

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bbho lLiera aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-t3eraaiaden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

- - -

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door alle aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder alle aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Volmachten

De vennoten, te weten, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN BIERVLIET CARL", de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "ACCTOMAN", de heer Jacques Cappelle, de naamloze vennootschap "LOOTVOET", de heer Kristof De Boever, de heer Koenraad Vandelanotte en de burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANCIS RYSMAN BEDRIJFSREVISOR", werden allen vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "HEIN VANDELANOTTE ACCOUNTANT", met zetel te 8500 Kortrijk,. President Kennedypark I A, krachtens onderhandse volmacht. De heer Guido Michiels, wonende te 9200 Dendermonde, Hagewijkpark 2, de heer Ivan Maes, wonende te 2610 Wilrijk-Antwerpen, Planetariumlaan 572 en de heer Patrick Lambrechts, wonende te 1740 Ternat, Donkerstraat 55, werden eveneens vertegenwoordigd door de burgelijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "HEIN VANDELANOTTE ACCOUNTANT", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark lA, krachtens onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw

Notaris

', Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 30 maart 2011; gecoördineerde tekst der statuten; verslagen commissaris en zaakvoerder nopens de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2011
ÿþ mal 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIN~ II ~BIIIIIIII III I IW

*11058848*

NEERGELEGD

-6. 04. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

Ondememingsnr : 0876.286.023

Benaming : Vandelanotte Expertise Comptable

(voluit)

Rechtsvorm : Société civile sous la forme d'une société privée à responsabilité limitée

Zetel : Président Kennedypark, la 8500 Kortrijk

Onderwerp akte :Modification objet social - Augmentation de capital - Modification de la date de rassemblée générale annuelle - Adoption de nouveaux statuts.

D'un procès-verbal dressé par le notaire Philippe DEFAUW à Kortrijk le trente mars deux mil onze, en cours d'enregistrement,

il résulte que l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société civile sous la? forme d'une société privée à responsabilité limitée «VANDELANOTTE EXPERTISES COMPTABLE», a pris les résolutions suivantes:

Les conclusions du rapport du commissaire, à savoir, la société civile sous la forme d'une société privée à responsabilité limitée "ELS WINDE DE DEYNE", prénommée, représentée par madame De Deyne Elswinde, réviseur d'entreprises, désignée par le gérant s'énoncent; E littéralement comme suit :

"Après avoir terminé nos opérations de contrôle, nous sommes d'avis que :

1. l'opération a été vérifiée conformément aux normes de contrôle de l'Institut Réviseurs d'Entreprises en ce qui concerne l'apport en nature et le fait que le gérant est responsable de l'évaluation des éléments apportés et de laE détermination du nombre de parts sociales à émettre par la société en; rémunération de l'apport en nature ;

2. la description des éléments d'actif qui seront apportés par monsieur Patrick; LAMBRECHTS, Monsieur Ivan MAES en monsieur Guido MICHIELS répond;; aux exigences normales de précision et de clarté ;

3. la méthode retenue par les parties pour l'évaluation de l'apport en nature de la créance au nom de monsieur Patrick LAMBRECHTS à concurrence deli 211.639, 67 euros peut être considérée comme étant économiquement justifiée, ne mène pas à quelque forme de surévaluation que ce soit et correspond au moins ài l'attribution de 4.286 nouvelles parts sociales sans mention de leur valeur nominale ayant un pair comptable de 24,1281 euros, majoré d'une prime d'émission de 108.226, 6553 euros ;

4. la méthode retenue par les parties pour l'évaluation de l'apport en nature de la créance au nom de monsieur Ivan MAES à concurrence de 211.639, 67 eurosij peut être considérée comme étant économiquement justifiée, ne mène pas à quelque forme de surévaluation que ce soit et correspond au moins à; l'attribution de 4.286 nouvelles parts sociales sans mention de valeur nominale ayant un pair comptable de 24,1281 euros, majoré d'une prime d'émission dei; 108.226, 6553 euros ;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotojn{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

5. la méthode retenue par les parties pour l'évaluation de l'apport en nature de la

créance au nom de monsieur Guido MICHIELS à concurrence de 211.639, 67 euros peut être considérée comme étant économiquement justifiée, ne mène pas à quelque forme de surévaluation que ce soit et correspond au moins à l'attribution de 4.286 nouvelles parts sociales sans mention de valeur nominale ayant un pair comptable de 24,1281 euros, majoré d'une prime d'émission de 108.226, 6553 euros."

PREMIÈRE DÉCISION.

L'assemblée décide de modifier l'objet social de sorte que l'objet social s'énoncera dorénavant comme repris sous l'article 3 des nouveaux statuts ci-après.

DEUXIEME DÉCISION.

L'assemblée décide d'augmenter le capital à concurrence de trois cent dix mille deux cent trente neuf euros quatre cents (E 310.239,04) pour le porter de deux millions cinq cent soixante huit mille cent nonante quatre euros quarante deux cents (E 2.568.194,42) à deux millions huit cent septante huit mille quatre cent trente trois euros quarante six cents (£ 2.878.433,46) par l'émission et la création de douze mille huit cent cinquante huit (12.858) nouvelles parts sociales, sans désignation de valeur nominale, de la même nature et avec les mêmes droits et avantages que les parts sociales existantes, à libérer entièrement par apport en nature de créances à concurrence d'un montant global de six cent trente quatre mille neuf cent dix-neuf euros un cent (E 634.919,01) qui donnera lieu à la création d'une prime d'émission globale de trois cent vingt quatre mille six cent septante neuf euros nonante sept cents (E 324.679,97).

Les nouvelles parts sociales participeront aux bénéfices à partir de à partir de l'exercice en cours débuté le premier octobre 2010.

TROISIEME DÉCISION.

L'assemblée décide d'augmenter le capital à concurrence de trois cent vingt quatre mille six cent septante neuf euros nonante sept cents (E 324.679,97) pour le porter de deux millions huit cent septante huit mille quatre cent trente trois euros quarante six cents (E 2.878.433,46) à trois millions deux cent trois mille cent treize euros quarante trois cents (£ 3.203.113,43) par incorporation de la prime d'émission créée ci-avant, à concurrence de trois cent vingt quatre mille six cent septante neuf euros nonante sept cents (E 324.679,97), sans création de parts sociales nouvelles, mais par augmentation du pair comptable des parts sociales. OUATRIEME DECISION.

L'assemblée décide de modifier la date de l'assemblée générale annuelle qui se tiendra dorénavant le quatrième jeudi du mois de mars à vingt heures.

CINOUIÈME DÉCISION.

L'assemblée décide d'adopter de nouveaux statuts comme suit, tenant compte des caractéristiques de la société et des décisions prises :

TITRE I - DENOMINATION  SIEGE  OBJET - DUREE

ARTICLE UN  FORME JURIDIQUE - DENOMINATION

La société est une société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée et porte le nom "VANDELANOTTE EXPERTISE COMPTABLE" en français et "VANDELANOTTE ACCOUNTANCY" en néerlandais.

La société est une société à laquelle les qualités d'expert-comptable et de conseil fiscal sont octroyées au sens de l'article 4, 2° de la loi du 22 avril 1999 relative aux professions comptables et fiscales.

ARTICLE DEUX - SIEGE

Le siège social est établi à 8500 Kortrijk, President Kennedypark la.

ARTICLE TROIS - OBJET

La société a pour objet l'exercice des activités civiles d'expert-comptable et de conseil fiscal telles que décrites aux articles 34 et 38 de la loi du 22 avril 1999 relative aux professions comptables et fiscales, ainsi que l'exercice de toutes les activités compatibles avec celles-ci.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

...

Selon leur nature, ces activités sont effectuées par ou sous la direction effective de personnes physiques qui ont la qualité d'expert-comptable ou de conseil fiscal, ou une des qualités visées à l'article 6 § 1, 7°, troisième alinea de l'Arrêté Royal du 4 mai 1999 relatif à l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux, qui leur permettrait de réaliser ces activités en nom propre, conformément à la loi du 22 avril 1999 relative aux professions comptables et fiscales.

Relèvent notamment des activités d'expert-comptable:

1° la vérification et le redressement de tous documents comptables;

2° l'expertise, tant privée que judiciaire, dans le domaine de l'organisation comptable des entreprises ainsi que l'analyse par les procédés de la technique comptable de la situation et du fonctionnement des entreprises au point de vue de leur crédit, de leur rendement et de leurs risques;

3° l'organisation des services comptables et administratifs des entreprises et les activités de conseil en matière d'organisation comptable et administrative des entreprises;

4° les activités d'organisation et de tenue de la comptabilité de tiers;

5° l'octroi d'avis se rapportant à toutes matières fiscales, l'assistance des contribuables dans l'accomplissement de leurs obligations fiscales, la représentation des contribuables, à l'exclusion de la représentation des entreprises auprès desquelles il accomplit des missions visées au n° 6 ou auprès desquelles il accomplit des missions visées à l'article 166 du Code des sociétés;

6° les missions autres que celles visées aux numéros 1° à 5° et dont l'accomplissement

lui est réservé par la loi ou en vertu de la loi.

Relèvent notamment des activités de conseil fiscal:

1° l'octroi d'avis se rapportant à toutes matières fiscales;

2° l'assistance des contribuables dans l'accomplissement de leurs obligations fiscales;

3° la représentation des contribuables.

La société peut aussi réaliser toutes les missions qui peuvent être confiées en vertu du Code des sociétés et des lois particulières à l'expert-comptable inscrit sur la sous-liste des experts-comptables externes.

Elle peut également, dans les conditions prévues par la législation applicable, réaliser toute opération de nature à favoriser la réalisation de son objet, pour autant que celle-ci soit conforme à la déontologie des professions d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal. Elle peut aussi être le propriétaire des biens mobiliers ou immobiliers dont elle assure la gestion ou exercer ou obtenir tous les droits à ces biens, nécessaires pour la réalisation de sa mission.

Elle pourra réaliser son objet tant en Belgique qu'à l'étranger sous contrainte des dispositions internationales en la matière.

Elle ne pourra détenir de participations, directement ou indirectement, par voie d'apport, de fusion, de souscription ou de toute autre matière, dans des sociétés autres que:

" Des sociétés reconnues par l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux ;

" Des personnes morales membre de l'Institut des Réviseurs d'entreprises ou des cabinets d'audit visés à l'article 2 de la loi du 22 juillet 1953 créant un Institut des Réviseurs d'Entreprises et organisant la supervision publique de la profession de réviseur d'entreprises ;

" Des personnes morales membres de l'Institut professionnel des Comptables fiscalistes agréés, ou des personnes morales visées aux articles 8, 9 et 10 de l'arrêté Royal du 15 février 2005 relatif à l'exercice de la profession de comptable agréé et de comptable-fiscaliste agréé dans le cadre d'une personne morale.

Elle ne peut exercer de fonctions d'administrateur ou de gérant de sociétés commerciales ou de sociétés à forme commerciale, autres que celles énumérées à l'alinéa précédent, qu'avec l'autorisation préalable et toujours révocable de l'Institut, sauf lorsque ces fonctions lui sont confiées par un tribunal.

ARTICLE QUATRE - DUREE

_La société _existe p.our une durée_indéterminée.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

TITRE II -- CAPITAL - PARTS

ARTICLE CINO - CAPITAL

Le capital social est fixé à trois millions deux cent et trois mille cent treize euros quarante-trois cents (3.203.113,43 EUR) et est représenté par cent dix-neuf mille deux cent nonante huit (119.298) parts sociales, sans désignation de valeur nominale, représentant chacune un/cent dix neuf mille deux cent nonante huitième (1/119.298ième) du capital social.

Toutes les cent dix-neuf mille deux cent nonante huit (119.298) parts sociales sont équivalentes et bénéficient des mêmes droits et avantages.

TITRE III  ADMINISTRATION

ARTICLE HUIT  ADMINISTRATION

La société est administrée par un ou plusieurs gérants, associés ou pas. Les gérants sont nommés par l'assemblée générale, pour une durée déterminée ou sans limitation de durée à la majorité simple des voix. Les nominations sont révocables à tout moment par l'assemblée générale. Les gérants sortants sont rééligibles.

Lorsqu'il n'y a qu'un gérant, ce gérant doit avoir les qualités d'expert-comptable et de conseil fiscal.

S'il y a deux gérants ou plus, ils forment un collège, qui nomme un président et agit pour le surplus comme un assemblée délibérante.

Un membre au moins du collège de gestion doit avoir la qualité d'expert-comptable et un membre au moins du collège de gestion doit avoir la qualité de conseil fiscal.

Lorsque le collège de gestion ne compte que deux membres, au moins l'un d'entre eux a la qualité d'expert-comptable ou d'expert-comptable et de conseil fiscal; l'autre peut être:

- un conseil fiscal;

une personne physique ou morale qui a obtenu à l'étranger une qualité reconnue

équivalente à celle d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal;

" un membre de l'Institut des Réviseurs d'Entreprises;

un contrôleur légal ou un cabinet d'audit visé à l'article 2 de la loi du 22 juillet 1953 créant un Institut des Réviseurs d'Entreprises et organisant la supervision publique de la profession de réviseur d'entreprises;

un membre de l'Institut Professionnel des Comptables et Fiscalistes agréés, ou une personne physique ou morale visée aux articles 8, 9 et 10 de l'arrêté royal du 15 février 2005 relatif à l'exercice de la profession de comptable agréé et de comptable-fiscaliste agréé dans le cadre d'une personne morale.

Si la société compte au moins trois gérants, la majorité d'entre eux doit avoir la qualité d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal et être inscrite sur la sous-liste des membres externes de l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux.

Les sociétés d'experts-comptables et/ou de conseils fiscaux qui sont nommées gérantes, sont représentées par une personne physique qui dispose de la qualité pour laquelle la société entre en considération, conformément à l'article 61 du Code des sociétés. La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumises aux mêmes règles de publicité que s'il exerçait cette mission en nom et pour compte propre.

ARTICLE NEUF - REUN1ONS  DELIBERAT1ON ET DECIS1ON

Sauf lorsque la société ne compte qu'un gérant, les règles suivantes sont d'application.

Le collège de gestion choisit à la majorité simple un président, parmi ses membres qui ont la qualité d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal et qui sont inscrits sur la sous-liste des membres externes de l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux. Le collège de gestion détermine également, à la majorité simple, la durée du mandat de président.

Le président préside le collège de gestion et l'assemblée générale. A défaut de président, sa fonction pour la réunion concernée est assurée par le plus âgé des gérants présents, à moins que le président n'ait lui-même choisi son suppléant parmi les autres gérants.

Toute décision du collège de gestion est prise à la majorité simple des voix des gérants présents ou représentés, et en cas d'abstention d'un ou de plusieurs d'entre eux, à la majorité _des autres. gérants.

.........._........_....._......._......._....__.._..._---___.._._.__...._--.--....__--

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

" Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

En cas de partage des voix, la voix de celui qui préside la réunion est prépondérante.

Exceptionnellement, lorsque l'urgente nécessité et l'intérêt de la société l'exigent, les décisions du collège de gestion peuvent être prises de l'accord écrit unanime des gérants. ARTICLE DIX - DIRECTEUR ET TITULAIRE DE PROCURATION

Le gérant unique et collège de gestion peuvent confier la gestion journalière à un ou plusieurs directeurs et peuvent également designer des titulaires de procuration, associés ou pas, agissant séparément ou ensemble, dans les limites de leur compétence professionnelle et sous réserve des restrictions légales relatives au port du titre et à l'exercice des professions d'expert-comptable et de conseil fiscal. En particulier, le(s) directeur(s) à qui la gestion journalière a été confiée et les personnes à qui une procuration a été confiée, et qui ne sont pas personnellement membres de l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux, ne peu(ven)t poser aucun acte ni prendre aucune décision qui se rapporte, directement ou indirectement, à l'exercice des professions d'expert-comptable et de conseil fiscal ou au port de ces titres.

Dans le cadre de la gestion journalière, la société est représentée vis-à-vis des tiers, en droit et en dehors, par un directeur, agissant séparément.

ARTICLE ONZE  COMPETENCE  DISPOSITIONS PARTICULIÈRES

Le (les) gérant(s) dispose(nt) des pouvoirs d'administration et de disposition les plus étendus conformément à l'objet de la société, et peut poser tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet de la société, à l'exception de ceux qui sont expressément réservés par la loi à l'assemblée générale.

Le(s) gérant(s) qui n'a(ont) pas la qualité d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal ne peu(ven)t en particulier poser aucun acte ou prendre aucune décision qui impliquerait, directement ou indirectement, une ingérence dans l'exercice des professions et des missions d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal, telles que décrites aux articles 34 et 38 de la loi du 22 avril 1999 relative aux professions comptables et fiscales. Cette limitation n'est pas applicable au(x) gérant(s) qui dispose(nt) d'une qualité mentionnée à l'article 8 Sème alinéa des statuts présents qui les autoriserait à réaliser cette (ces) mission(s) en nom personnel. ARTICLE DOUZE  REPRESENTATION DE LA SOCIETE

Le gérant unique représente la société vis-à-vis des tiers et en droit, en tant que demanderesse ou défenderesse.

Dès qu'il y a au moins deux gérants, la société est valablement représentée vis-à-vis des tiers par deux gérants, qui ne doivent pas produire de procuration, sans préjudice de l'article 10 et sous réserve de délégations particulières.

TITRE IV  ASEEMBLEÉ GÉNÉRALE DES ASSOCIÉS

ARTICLE TREIZE  DATE ET HEURE

L'assemblée générale ordinaire se tiendra de plein droit le quatrième jeudi du mois de mars de chaque année à vingt heures.

Si ce jour est un jour férié, l'assemblée générale a lieu le premier jour ouvrable qui suit, à la même heure.

Les convocations à l'assemblée générale ordinaire, spéciale ou extraordinaire sont faites par courrier recommandé. Les convocations sont envoyées aux associés au moins quinze jours avant.

ARTICLE QUATORZE  CONDITIONS D'ADMISSION AUX ASSEMBLÉES GÉNÉRALES - REPRÉSENTATION

Le droit de participation à l'assemblée générale depend de l'inscription du détenteur de parts au registre des parts de la société, au plus tard trois jours avant la réunion de l'assemblée générale.

Toutes les associés qui ont le droit de vote peuvent voter eux-mêmes ou par procuration, octroyée à un associé.

Le vote par courrier n'est autorisé en aucun cas.

TITRE V  EXERCICE COMPALBE - COMPTES ANNUELS  AFFECTATION DU

RÉSULTAT - -----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-behóuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

ARTICLE DIX-SEPT  EXERCICE COMPTABLE

L'exercice comptable débute le premier octobre de chaque année et se termine le trente septembre de l'année suivante.

ARTICLE DIX-HUIT  AFFECTATION DU RESULTAT

Le bénéfice net est arrêté conformément aux dispositions légales.

Annuellement, au moins cinq pour cent du bénéfice net de la société est prélevé pour la constitution de la réserve légale.

Ce prélèvement n'est plus obligatoire dès que le fonds de réserve atteint un dixième du capital social; il doit être repris si la réserve légale est affectée.

L'assemblée générale, qui décide à la majorité des voix, sur proposition de la gérance, décidera sur l'affectation du solde.

TITRE VI  LIQUIDATION

ARTICLE DIX-NEUF - LIQUIDATION

L'assemblée générale de la société dissoute nomme un ou plusieurs liquidateurs à la majorité simple des voix et peut également les révoquer à tout moment à la majorité simple des voix.

Le (les) liquidateur(s) disposent des pouvoirs les plus étendus prévus aux articles 186 et suivants du Code des sociétés.

Pour la liquidation des affaires courantes qui impliquent une intervention dans l'exercice de la profession d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal, ou qui ont trait au port du titre d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal, le(s) liquidateur(s) qui n'a (n'ont) pas cette qualité fera (feront) appel à une personne qui jouit de la (des) qualité(s) requise(s). L'assemblée générale fixe les émoluments éventuels du (des) liquidateur(s).

Après apurement de tous dettes, charges et frais de liquidation ou de consignation, le solde positif sera prioritairement affecté au remboursement des paiements effectués pour la libération des parts.

Si toutes les parts n'ont pas été libérées dans la même mesure, les liquidateurs rétablissent, avant de passer à la répartition, l'équilibre entre les parts du point de vue de leur libération, soit en faisant des appels de fonds complémentaires, soit en effectuant des remboursements partiels.

Les actifs restants sont également répartis entre les parts.

Procurations

Les associés, à savoir, la société civile sous la forme d'une société privée à responsabilité limitée "VAN BIERVLIET CARL", la société civile sous la forme d'une société en commandite simple "ACCTOMAN", Monsieur Jacques Cappelle, la société anonyme "LOOTVOET", Monsieur Kristof De Boever, Monsieur Koenraad Vandelanotte et la société sous la forme d'une société privée à responsabilité limitée "FRANCIS RYSMAN BEDRIJFSREVISOR", sont tous représentés par la société civile sous la forme d'une société en commandite simple "HEIN VANDELANOTTE ACCOUNTANT", ayant son siège à 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, en vertu d'une procuration sous seing privé. Monsieur Guido Michiels, demeurant à 9200 Dendermonde, Hagewijkpark 2, Monsieur Ivan Maes, demeurant à 2610 Wilrijk-Antwerpen, Planetariumlaan 572 et Monsieur Patrick Lambrechts, demeurant à 1740 Ternat, Donkerstraat 55, sont également représentés par la société civile sous la forme d'une société en commandite simple "HEIN VANDELANOTTE ACCOUNTANT", ayant son siège à 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, en vertu d'une procuration sous seing privé.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Philippe Defauw

Notaire

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Déposé en même temps: expédition de l'acte en date du 30 mars 2011 ; rapports du commissaire et du gérant relatifs à l'apport en nature.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 04.03.2010, NGL 31.03.2010 10081-0141-041
28/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 13.03.2009, NGL 24.04.2009 09116-0172-042
27/04/2015
ÿþi mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111,1018



NEERGELEGD

15 APR, 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

GOtiifl. KORTRIJK

Ondernemïngsnr: 0876.286,023

Benaming : Vandelanotte Accountancy

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorst van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark la

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :Wijziging doel - Kapitaalverhoging - Wijziging datum jaarvergadering -

I omzetting in een coöperatieve vennootschap met beperkte

ii aansprakelijkheid

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Defauw te Kortrijk op eenendertig, :I maart tweeduizend vijftien, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te; Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke : vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDELANOTTE ACCOUNTANCY", volgende beslissingen heeft genomen:

Het verslag van de commissaris opgemaakt in toepassing van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Elswinde De Deyne", met zetel te 9850 Nevele, Eikendreef, 6, vertegenwoordigd door mevrouw De Deyne Elswinde, bedrijfsrevisor, besluit als volgt :

"8. BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 W Venn., hebben we de staat van activa- en passivabestanddelen per 31.12.2014 van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap :; met Beperkte Aansprakelijkheid "VANDELANOTTE ACCOUNTANCY" onderzocht in ; overeenstemming met de controlenormen die het Instituut der Bedrijfsrevisoren heeft uitgevaardigd; voor de omzetting van vennootschappen.

i Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-? ; actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31.12.2014 die het bestuursorgaan van :1 de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bifi de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief per 31.12.2014, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva, bedraagt 3.762.519, 04 ;; EUR en is dus 559.405,61 EUR hoger dan het maatschappelijk kapitaal van 3.203.113,43 EUR. Lovendegem, 28 maart 2015.

ELSWINDE DE DEYNE BV o.v.v. BVBA,

vertegenwoordigd door Elswinde DE DEYNE,



bedrijfsrevisor

commissaris VANDELANOTTE ACCOUNTANCY B. B.V. o.v.v. B. V B.A. "

EERSTE BESLISSING. '

De vergadering beslist het doel te wijzigen door vervanging van artikel 3 van de statuten door de: tekst opgenomen in de nieuwe statuten hierna.

É TWEEDE BESLISSING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 2,1

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen naar de derde donderdag van de maand maart om twintig uur.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zeventienduizend negenhonderdtweeëndertig euro zevenenvijftig cent (E 17.932,57) om het kapitaal te brengen van drie miljoen tweehonderdendrieduizend honderddertien euro drieënveertig cent (E 3.203.113,43) naar drie miljoen tweehonderdeenentwintigduizend zesenveertig euro (E 3.221.046,00), door incorporatie van beschikbare reserves voor het overeenkomstig bedrag zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves, rekening houdend met de verhoging van het kapitaal zojuist doorgevoerd, blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 december 2014, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de commissaris.

Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de omzetting zal geschieden onder voordeel van :

a) artikel 775 van het wetboek van vennootschappen;

b) artikel 2.9.6.0.5. van de Vlaamse Codex Fiscaliteit;

c) artikel 214 van het wetboek der inkomstenbelastingen (negentienhonderd tweeënnegentig);

Vaststelling van het vast gedeelte van het kapitaal

De vergadering bepaalt het vast gedeelte van het kapitaal op zevenentwintigduizend euro (E

27.000,00).

Het variabel gedeelte van het kapitaal wordt bepaald op drie miljoen honderdvierennegentigduizend

zesenveertig euro (¬ 3.194.046,00).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen met een nominale waarde van

elk zevenentwintig euro (E 27,00).

Ontslag zaakvoerder

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder.

De goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar af te sluiten per 30 september 2015 zal ook

gelden als kwijting voor het bestuur van de zaakvoerder voor de periode vanaf 1 oktober 2014 tot op

heden.

Goedkeuring van de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist de statuten van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Deze statuten luiden als

volgt:

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent is verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij draagt de naam "VANDELANOTTE ACCOUNTANCY" in het Nederlands en "VANDELANOTTE EXPERTISE COMPTABLE" in het Frans. Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te warden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la.

Hij mag, mits naleving van de toepasselijke taalwetgeving, worden verplaatst naar elke andere plaats in België door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan" het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

EIke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuursorgaan bekendgemaakt worden in de Blagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve Ieiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1. het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2. zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3. het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4. het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5. het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nummer 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6. het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de

uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1, het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2. het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3, het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan" het Belgisch Staatsblad

mod 2,1

het verstrekken van strategisch advies;

" de bevordering, de studie, de realisatie en de toepassing van de wetenschappelijke principes inzake personeelsbeleid, beroepsoriëntering, personeelsselectie, bedrijfspsychologie en personeelsplaatsing. Dit met inbegrip van de psychologische, sociale, organisatorische en economische aspecten ervan, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

" het verlenen van advies en bijstand aan derden inzake human resources en inzake management in het algemeen en procesmanagement in het bijzonder;

" het organiseren van outplacement.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellij st van de externe accountants,

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent tot stand brengen, alsook eigenaar zijn van de goederen, roerende of onroerende, waarvan zij het beheer waarneemt of op deze goederen alle rechten uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taak te vervullen, Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten,

of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15

februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend

boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van

bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met

handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank

hiermee wordt belast.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt en bestaat uit een vast en een variabel gedeelte.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan zevenentwintigduizend euro (27.000,00 EUR).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van

het kapitaal overtreft.

ARTIKEL ELF - VENNOTEN

Zijn vennoot:

1. de ondertekenaars van de akte houdende omzetting van de vennootschap in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. de natuurlijke of rechtspersonen die door het bestuursorgaan als vennoot worden aanvaard

overeenkomstig de statutaire bepalingen, en aan de reglementaire en deontologische bepalingen met betrekking tot de erkenning van de professionele vennootschappen, in het bijzonder het koninklijk besluit van 4 mei 1999 met betrekking tot het Instituut van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan" het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Accountants en Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het koninklijk besluit van 16 oktober 2009.

Enkel accountants en belastingconsulenten die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten mogen wettelijk in het bezit zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat enkel zij een beslissende invloed kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

Opdat een natuurlijke of rechtspersoon door het bestuursorgaan als vennoot kan worden aanvaard mogen de verhoudingen tussen de bestaande vennoten ten gevolge van de toelating van de kandidaat-vennoot niet dermate gewijzigd zijn dat de vennoten die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, niet meer in het bezit zouden zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat zij geen beslissende invloed meer zouden kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap,

ARTIKEL TWAALF - EINDE VAN HET LIDMAATSCHAP

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun:

a. overdracht van de totaliteit van de aandelen die ze houden in de vennootschap;

b. uittreding;

c. uitsluiting;

d. overlijden of onbekwaamverklaring van de vennoot-natuurlijke persoon;

e. ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of ontbinding gepaard gaand met vereffening

van de vennoot-rechtspersoon.

ARTIKEL VEFRTIEN - UITTREDING OF TERUGNEMING VAN AANDELEN

Een vennoot mag alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden.

Deze uittreding is enkel toegestaan indien ze niet tot gevolg heeft dat het maatschappelijk kapitaal wordt verminderd tot een bedrag dat kleiner is dan het vaste gedeelte door de statuten vastgesteld of dat het aantal vennoten tot minder dan drie (3) wordt herleid. De vennoot die wenst uit te treden moet het bestuursorgaan hierover schriftelijk inlichten door middel van een aangetekend schrijven. Een vennoot is verplicht om bij uittreding een schriftelijke vooropzeg van minstens zes (6) maanden te respecteren vooraleer de aanvraag tot uittreding effectief ingang kan vinden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL VIJFTIEN - UITSLUITING VAN VENNOTEN.

De uitsluiting wordt uitgesproken door de algemene vergadering. Elke beslissing tot uitsluiting moet gemotiveerd zijn door een gegronde reden in hoofde van de betrokken vennoot (vennoten). Maakt een dergelijke gegronde reden uit, het feit dat ten gevolge van ofwel een transactie onder levenden houdende het afsluiten van overeenkomsten met derden of andere vennoten, die tot doel heeft de overdracht van aandelen, ofwel het overgaan van aandelen wegens overlijden, de vennoten die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, niet meer in het bezit zouden zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat zij geen beslissende invloed meer zouden kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

De vennoot (vennoten) van wie de uitsluiting word gevraagd, wordt(en) hiervan op de hoogte gebracht door het bestuursorgaan middels een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting. Een kopie van dit gemotiveerde voorstel wordt aan de overige vennoten toegezonden. De vennoot (vennoten) van wie de uitsluiting wordt gevraagd moet(en) worden uitgenodigd zijn (hun) opmerkingen binnen één maand na de verzending van deze aangetekende brief schriftelijk kenbaar te maken aan het bestuursorgaan.

De beslissing tot uitsluiting wordt genomen door de algemene vergadering, die ten vroegste één maand en vijftien dagen na het versturen van de aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

tot uitsluiting bijeenkomt. De eventuele opmerkingen van de betrokken vennoot worden meegedeeld

, 3 aan de algemene vergadering. De uitsluiting wordt beslist door de algemene vergadering met een meerderheid van 4/5de van de stemmen, uitgebracht door minstens tachtig procent van het aantal vennoten. De beslissing wordt vastgesteld in notulen opgemaakt en ondertekend door de enige bestuurder of de voorzitter van de raad van bestuur. De notulen vermelden de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt in het aandelenregister overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de twee weken per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot verstuurd.

ARTIKEL ZEVENTIEN - BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

Behoudens het geval wanneer er slechts één bestuurder wordt benoemd, wordt de vennootschap bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste twee leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd voor onbepaalde duur door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten. De bestuurders vormen een college.

De meerderheid van de bestuurders, al dan niet vennoten, moet de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot bestuurders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van liet Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één bestuurder telt, moet minstens één lid van de raad van bestuur de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van de raad van bestuur de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één bestuurder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze bestuurder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De bestuurders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de bestuurder zelf, indien deze tevens vennoot is.

Elke bestuurder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. ARTIKEL ACHTTIEN - BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. De raad van bestuur bepaalt tevens bij gewone meerderheid de duur van het mandaat van de voorzitter,

De voorzitter zit de raad van bestuur en de algemene vergadering voor. Bij gebrek aan voorzitter, wordt zijn functie voor de betreffende vergadering waargenomen door de oudste aanwezige bestuurder in leeftijd, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid onder de overige bestuurders.

De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens één bestuurder hierom verzoekt.

De raad van bestuur komt bijeen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. De oproepingsbrief bevat de agenda en wordt minstens acht dagen vóér de raad van bestuur opgestuurd. Over punten die niet op de agenda voorkomen, kan slechts geldig worden beraadslaagd en beslist indien alle bestuurders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn en akkoord zijn over de betreffende agendapunten te beraadslagen.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie; dit wordt uitdrukkelijk zo genotuleerd.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meerdere onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de bestuurders.

ARTIKEL NEGENTIEN - GEDELEGEERD BESTUURDER

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één gedelegeerd bestuurder binnen de beperkingen van diens professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de personen aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan. het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

"

onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent.

Het is de raad van bestuur die de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die verbonden zijn aan deze functie, bepaalt.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de raad van bestuur tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurder(s), afzonderlijk handelend.

ARTIKEL T t TIG - BEVOEGDHEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN

Het bestuursorgaan bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten.

De bestuurder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig.

Deze beperking is niet van toepassing op de bestuurder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 17, 3d° alinea van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van het bestuursorgaan.

ARTIKEL EENENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De enige bestuurder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte.

Zonder afbreuk aan artikel 19 en afgezien van bijzondere delegaties, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die van geen volmacht blijk moeten geven, indien er twee of meer bestuurders zijn.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG - SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen (zonder afbreuk te doen aan de bepalingen van deze statuten die de toetreding van de vennoten en de keuze van de bestuurders bepalen) door middel van een intern reglement waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen. Het bestuursorgaan bereidt de invoering, wijziging of opheffing van het intern reglement voor en legt de invoering, wijziging of opheffing voor ter goedkeuring aan de algemene vergadering die hierover slechts rechtsgeldig kan beslissen indien minstens de helft van de stemrechten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en een drie vierde meerderheid van de uitgebrachte stemmen hiermee instemt.

ARTIKEL DERTIG - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

ARTIKEL TWE ËNDERTIG - WINSTVERDELING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van liet saldo van de nettowinst.

ARTIKEL ZESENDERTIG - SLOTAFREKENING

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen. Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist het aantal bestuurders te bepalen op één.

Tot bestuurder wordt benoemd voor onbepaalde duur:

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "Hein Vandelanotte Accountant", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la. Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0894.535.285, rechtspersonenregister Gent - Afdeling Kortrijk.

Voor de uitoefening van deze functie stelt de heer Vandelanotte Hein, wonende te 8500 Kortrijk, Monseigneur De Haernelaan 64, zichzelf aan tot vaste vertegenwoordiger, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de opdracht te aanvaarden.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de bestuurder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw Pz

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 31 maart 2015; gecoordineerde tekst der statuten; verslagen commissaris en zaakvoerder nopens de omzetting naar CVBA.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/04/2015
ÿþBenaming : Vandelanotte Expertise Comptable

(voluit)

Reclitsvorm : Société civile sous la forme d'une société privée à responsabilité limitée

Zetel : President Kennedypark, la

8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Modification objet social - Augmentation de capital - Modification de la date de l'assemblée générale annuelle - Transformation en une société cooperative a responsabilité limitée

D'un procès-verbal dressé par le notaire Philippe DEFAUW à Kortrijk le trente et un mars deux mils quinze, en cours d'enregistrement, il résulte que l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société civile sous la forme d'une société privée à responsabilité limitée «VANDELANOTTE; EXPERTISE COMPTABLE», a pris les résolutions suivantes:

il Le rapport du commissaire, établi en application de l'article 777 du code des sociétés, à savoir la' société civile sous forme d'une société civile sous forme d'une société privée à responsabilité limitée; "Elswinde De Deyne", ayant son siège à 9850 Nevele, Eikendreef, 6, représentée par madame De; Deyne Elswinde, réviseur d'entreprises conclut dans les termes suivants :

« Conformément aux dispositions de l'article 777 du Code des sociétés, nous avons examiné lai situation active et passive au 31 décembre 2014 de la société civile sous forme de société privée á responsabilité limitée « VANDELANOTTE EXPERTISE COMPTABLE, conformément aux normes :ide contrôle que l'Institut des Réviseurs d'Entreprises a proclamées pour la transformation des; societes.

Nos travaux ont seulement pour but d'identifier toute surévaluation de l'actif net mentionné dans la; situation active et passive au 31 décembre 2014 dressée par le conseil d'administration de lai société.

Ces travaux, effectués conformément aux normes relatives au rapport à rédiger à l'occasion de la; transformation d'une société n'ont pas fait apparaître une surévaluation de 1'actif net.

L'actif net au 31.12.2014 constaté dans la situation active et passive, s'élève à 3.762.519, 04 EUR et; est supérieur de 559.405, 61 EUR par rapport au capital social de 3.203.113,43 EUE. »

PREMI1i RE RESOLUTION.

L'assemblée décide de modifier l'objet social par remplacement de l'article trois des statuts par le; texte repris dans les nouveaux statuts adoptés ci-après,

DEUXIEME RESOLUTION.

L'assemblée décide de modifier la date de l'assemblée générale annuelle qui aura lieu dorénavant le ii troisième jeudi du mois de mars à vingt heures.

TROISI1i ME RESOLUTION.

L'assemblée décide d'augmenter le capital à concurrence de dix-sept mille neuf cent trente-deux euros cinquante-sept cents (£ 17.932,57) pour le porter de trois millions deux cent trois mille cent; treize euros quarante-trois cents (£ 3.203.113,43) à trois millions deux cent vingt et un mille; quarante-six euros (£ 3.221,046,00) par incorporation des réserves disponibles à due concurrence: sans création de parts sociales nouvelles.

QUATRIEME RESOLUTION.

Op de laatste blz. van luik B verroerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 2.1

i

i

III

'1506 CS"



NEERGELEGD

15 APR, 2015

Rechtbanx van KOOPHANDEL

Gent, fi?fli}RTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0876.286.023 ii

mod 2.1

L'assemblée générale décide de transformer la société civile sous forme d'une société privée à responsabilité limitée en une société civile sous forme d'une société coopérative à responsabilité limitée.

Le capital et les réserves, compte tenu de l'augmentation de capital qui vient d'intervenir, demeurent intacts, de même que tous les éléments d'actifs et de passif, les amortissements, les moins-values et les plus-values et la société coopérative à responsabilité limitée continuera les écritures et la comptabilité tenues par la société privée à responsabilité limitée.

La transformation se fait sur base de la situation active et passive de la société arrêtée au 31 décembre 2014 annexée au rapport du commissaire établi dans le cadre de la transformation de la société;

La présente transformation se fait sous le bénéfice de

- l'article 775 du code des sociétés;

- l'article 2.9.6.0.5. du code flamand de la Fiscalité;

- l'article 214 du code des impôts sur les revenues (version mil neuf cent nonante deux). Détermination de la part fixe du capital social.

L'assemblée décide de déterminer la part fixe du capital social à vingt-sept mille euros (¬ 27.000,00). La part variable du capital social s'élève à trois millions cent nonante quatre mille quarante-six euros (¬ 3.194.046,00).

Le capital social est représenté par des parts sociales ayant chacune une valeur nominale de vingt-sept euros (¬ 27,00).

Démision du gérant.

L'assemblée générale accepte la démission offerte par le gérant. L'approbation des comptes annuels pour l'exercice se clôturant le 30 septembre 2015 vaudra décharge pour le gérant pour l'exercice de sa fonction depuis le premier octobre 2014 jusqu'à la date de la transformation.

Approbation des statuts de la société civile sous forme d'une société coopérative à responsabilité limitée.

L'assemblée générale décide d'arrêter comme suit les statuts de la société civile sous forme d'une société coopérative à responsabilité limitée.

ARTICLE UN  FORME JURIDIQUE  DÉNOMINATION

La société est une société civile sous forme de société coopérative à responsabilité limitée.

La société est une société à laquelle les qualités d'expert-comptable et de conseil fiscal sont octroyées au sens de l'article 4, 2°, de la loi du 22 avril 1999 relative aux professions comptables et fiscales.

Elle porte la dénomination « VANDELANOTTE EXPERTISE COMPTABLE » en français et « VANDELANOTTE ACCOUNTANCY » en néerlandais. Cette dénomination doit toujours être précédée ou suivie des mots « société civile sous la forme d'une société coopérative à responsabilité limitée ».

ARTICLE DEUX  SIÈGE

Le siège social est établi à 8500 Kortrijk, President Kennedypark la.

Il pourra être transféré partout ailleurs en Belgique, dans le respect de la législation applicable en matière d'emploi des Iangues, par simple décision de l'organe de gestion.

Tout changement du siège social sera publié aux annexes du Moniteur belge par les soins de l'organe de gestion.

La société pourra, par simple décision de l'organe de gestion, établir des sièges administratifs, des succursales, sièges d'exploitation, dépôts, représentations, ou agences en Belgique ou à l'étranger. ARTICLE TROIS  OBJET

La société a pour objet l'exercice des activités civiles d'expert-comptable et de conseil fiscal telles que décrites aux articles 34 et 38 de la loi du 22 avril 1999 relative aux professions comptables et fiscales, ainsi que l'exercice de toutes les activités compatibles avec celles-ci.

Selon leur nature, ces activités sont effectuées par ou sous la direction effective de personnes physiques qui ont la qualité d'expert-comptable ou de conseil fiscal, ou une des qualités visées à l'article 6, § 1, 7°, troisième alinéa, de l'arrêté royal du 4 mai 1999 relatif à l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux, qui leur permettrait de réaliser ces activités en nom propre, conformément à la loi du 22 avril 1999 relative aux professions comptables et fiscales.

Relèvent notamment des activités d'expert-comptable :

1° la vérification et le redressement de tous documents comptables ;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 2,1

2° l'expertise, tant privée que judiciaire, dans le domaine de l'organisation comptable des entreprises ainsi que l'analyse par les procédés de la technique comptable de la situation et du fonctionnement des entreprises au point de vue de leur crédit, de Ieur rendement et de leurs risques ;

3° I'organisation des services comptables et administratifs des entreprises et les activités de conseil en matière d'organisation comptable et administrative des entreprises ;

4° les activités d'organisation et de tenue de la comptabilité de tiers ;

5° l'octroi d'avis se rapportant à toutes matières fiscales, l'assistance des contribuables dans l'accomplissement de leurs obligations fiscales, la représentation des contribuables, à l'exclusion de la représentation des entreprises auprès desquelles il accomplit des missions visées au n° 6 ou auprès desquelles il accomplit des missions visées à l'article 166 du Code des sociétés ;

6° les missions autres que celles visées aux numéros 1° à 5° et dont l'accomplissement lui est

réservé par la loi ou en vertu de la loi.

Relèvent notamment des activités de conseil fiscal :

1° l'octroi d'avis se rapportant à toutes matières fiscales ;

2° l'assistance des contribuables dans l'accomplissement de leurs obligations fiscales ;

3° la représentation des contribuables.

Relèvent entre autres des activités compatibles :

" la prestation de services juridiques en rapport avec les activités d'expert-comptable ou de conseil fiscal ;

" la fourniture d'avis, consultations en matières statistiques, économiques, financières et administratives, et la réalisation d'études et travaux sur ces sujets, à l'exception de l'activité de conseil en matière de placement et des activités pour lesquelles une agréation complémentaire est requise par la loi et/ou qui sont réservées par la loi à d'autres professions ;

" la fourniture d'avis en matière de législation sociale, l'assistance lors de l'accomplissement des formalités prévues par la législation sociale ;

" la fourniture d'avis stratégique

" la stimulation, l'étude, la réalisation et l'application des principes scientifiques en ce qui concerne la gestion du personnel, l'orientation professionnelle, la sélection du personnel, la psychologie industrielle et le placement du personnel. Ceci inclusivement les aspects psychologiques, sociaux, organisationnels et économiques tant pour son propre compte que pour le compte de tiers ;

" la procuration de conseil et d'assistance aux tiers en ce qui concerne les ressources humaines et en ce qui concerne le management en général et le management des processus en particulier ;

" l'organisation de replacement après Iicenciement.

La société peut aussi réaliser toutes les missions qui peuvent être confiées en vertu du Code des sociétés et des Iois particulières à l'expert-comptable inscrit sur la sous-liste des experts-comptables externes.

Elle peut également, dans Ies conditions prévues par la législation applicable, réaliser toute opération de nature à favoriser la réalisation de son objet, pour autant que celle-ci soit toujours conforme à la déontologie des professions d'expert-comptable et de conseil fiscal, ainsi qu'être le propriétaire des biens, meubles ou immeubles, qu'elle gère, ou exercer ou acquérir tous les droits, relatifs à ces biens, qui sont nécessaires pour l'accomplissement de sa mission.

Elle pourra réaliser son objet tant en Belgique qu'à I'étranger sous contrainte des dispositions internationales en la matière.

Elle ne pourra détenir de participations, directement ou indirectement, par voie d'apport, de fusion, de souscription ou de toute autre matière, dans des sociétés autres que :

" des sociétés reconnues par l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux ;

" des personnes morales membre de l'Institut des Réviseurs d'Entreprises ou des cabinets d'audit visés à l'article 2 de la loi du 22 juillet 1953 créant un Institut des Réviseurs d'Entreprises et organisant la supervision publique de la profession de réviseur d'entreprises ;

" des personnes morales membres de l'Institut Professionnel des Comptables et fiscalistes agréés, ou des personnes morales visées aux articles 8, 9 et 10 de l'arrêté royal du 15 février 2005 relatif à l'exercice de la profession de comptable agréé et de comptable-fiscaliste agréé dans le cadre d'une personne morale.

Elle ne peut exercer de fonctions d'administrateur ou de gérant de sociétés commerciales ou de sociétés à forme commerciale, autres que celles énumérées à l'alinéa précédent, qu'avec I'autorisation

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden - aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

préalable et toujours révocable de l'Institut, sauf lorsque ces fonctions lui sont confiées par un

tribunal.

ARTICLE QUATRE  DURÉE

La société existe pour une durée indéterminée.

ARTICLE CINQ  CAPITAL

Le capital social est illimité et est constitué d'une part fixe et d'une part variable.

La part fixe du capital se monte à vingt-sept mille euros (27.000,00 EUR).

La portion du capital social qui dépasse le montant de la part fixe peut varier, sans qu'une

modification des statuts soit exigée.

ARTICLE ONZE  ASSOCIES

Sont associés

1. Les signataires de l'acte concernant la transformation de la société en une société coopérative à responsabilité limitée

2. Les personnes physiques et morales qui sont acceptées comme associés par I'organe de

gestion, conformément aux dispositions statutaires, et aux dispositions réglementaires et déontologiques relatives à l'agrément des sociétés professionnelles, en particulier l'arrêté royal du 4 mai 1999 relatif à l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux, tel que modifié par arrêté royal du 16 octobre 2009.

Seulement des experts-comptables et des conseils fiscaux, membres de l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux, peuvent légalement détenir la majorité des droits de vote, de sorte que seulement eux sont en mesure d'exercer une influence décisive sur l'orientation de la gestion de la société.

Une personne physique ou morale ne peut être acceptée comme associée par l'organe de gestion, qu'à condition que les rapports entre les associés existants ne soient pas modifiés, par l'acceptation du candidat associé, d'une manière telle que les associés qui ont la qualité d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal, membres de l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux, ne détiendraient plus la majorité des droits de vote, n'étant de la sorte plus en mesure d'exercer une influence décisive sur l'orientation de la gestion de la société.

ARTICLE DOUZE  RETRAIT DE LA SOCIÉTÉ

Les associés cessent de faire partie de la société à la suite de

a. La cession de la totalité des parts qu'ils détiennent dans la société ;

b. La démission ;

c. L'exclusion ;

d. Le décès ou la déclaration d'incapacité de l'associé « personne physique » ;

e. La déchéance, la faillite, la déconfiture ou la dissolution suivie de la liquidation de l'associé

« personne morale ».

ARTICLE QUATORZE  DÉMISSION OU RETRAIT DE PARTS

Un associé ne peut démissionner qu'au cours des six premiers mois de l'exercice comptable,

Cette démission n'est acceptée que pour autant qu'elle n'ait pas pour conséquence que le capital social soit ramené à un montant inférieur à la partie fixe du capital, telle que déterminée par les statuts, ou que le nombre d'associés devienne inférieur à trois (3). L'associé qui souhaite démissionner doit en informer l'organe de gestion par courrier recommandé.

L'associé démissionnaire est tenu de respecter un délai de préavis écrit d'au moins six mois avant que sa demande de démission ne prenne effectivement cours, sauf si l'assemblée générale en décide autrement.

ARTICLE QUINZE  EXCLUSION D'ASSOCIÉS

L'exclusion est prononcée par l'assemblée générale. Chaque décision d'exclusion doit être motivée par une raison valable d'exclusion du fait d'associé concerné. Constitue une telle raison valable d'exclusion, le fait qu'à la suite d'une transaction entre vifs emportant la conclusion d'une convention avec des tiers ou d'autres associés, ayant pour but la cession d'actions, ou de la transmission d'actions à la suite de décès, les associés qui ont la qualité d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal, membres de l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux, ne détiendraient plus la majorité des droits de vote, n'étant de la sorte plus en mesure d'exercer une influence déterminante sur l'orientation de la gestion de la société.

L'(Ies) associé(s) dont l'exclusion est demandée en est (sont) informé(s) par l'organe de gestion au moyen d'un courrier recommandé comportant la proposition motivée d'exclusion. Une copie de cette proposition motivée est adressée aux autres associés. L'(les) associé(s) dont l'exclusion est

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgi§ch Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden

aan het Bergihch Staatsblad

demandée est (sont) invité(s) à faire part de ses (leurs) observations à l'organe de gestion dans le mois à dater de l'envoi de ce courrier recommandé.

La décision d'exclusion est prise par l'assemblée générale qui se réunit au plus tôt un mois et quinze jours à partir de l'envoi du courrier recommandé comportant la proposition motivée d'exclusion. Les observations éventuelles de l'associé concerné sont communiquées à l'assemblée générale. La décision d'exclusion est prise par l'assemblée générale à la majorité de 4/5ièmes des voix, émises par au moins quatre-vingt pour cent du nombre des associés. La décision est constatée dans un procès-verbal rédigé et signé par l'administrateur unique ou le président du conseil d'administration. Ce procès-verbal mentionne Ies faits sur lesquels l'exclusion est fondée. L'exclusion est transcrite dans le registre. Une copie conforme de la décision est adressée dans Ies quinze jours par courrier recommandé à l'(aux) associé(s) exclu(s).

ARTICLE DIX-SEPT  ADMINISTRATION DE LA SOCIÉTÉ

Sauf Iorsqu'iI n'y a qu'un administrateur, la société est administrée par un conseil d'administration, composé d'au moins deux membres, personnes physiques ou morales, associés ou non, nommés pour une durée indéterminée par les statuts ou par l'assemblée générale des associés. Les administrateurs forment un collège.

La majorité des administrateurs, associés ou pas, doit avoir la qualité d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal et être inscrite sur la sous-liste des membres externes de l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux.

Les sociétés d'experts-comptables et/ou de conseils fiscaux qui sont nommées administrateur sont représentées par une personne physique qui détient la qualité pour Iaquelle la société entre en considération, conformément à l'article 61 du Code des sociétés. La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumises aux mêmes règles de publicité que s'il exerçait cette mission en nom et pour compte propre.

Lorsque le conseil d'administration ne compte que deux membres, au moins l'un d'entre eux a la qualité d'expert-comptable ou d'expert-comptable et de conseil fiscal ; l'autre peut être :

 un conseil fiscal ;

- une personne physique ou morale qui a obtenu à l'étranger une qualité reconnue équivalente à celle d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal ;

 un membre de l'Institut des Réviseurs d'Entreprises ;

- un contrôleur légal ou un cabinet d'audit visé à l'article 2 de la loi du 22 juillet 1953 créant un Institut des Réviseurs d'Entreprises et organisant la supervision publique de la profession de réviseur d' entreprises ;

 un membre de l'Institut Professionnel des Comptables et Fiscalistes agréés, ou une personne physique ou morale visée aux articles 8, 9 et 10 de l'arrêté royal du 15 février 2005 relatif à l'exercice de la profession de comptable agréé et de comptable-fiscaliste agréé dans le cadre d'une personne morale.

Sauf si la société ne compte qu'un seul administrateur, un membre au moins du conseil d'administration doit avoir la qualité d'expert-comptable et un membre au moins du conseil d'administration doit avoir la qualité de conseil fiscal.

Lorsqu'il n'y a qu'un administrateur, qui peut (nécessairement) poser tous les actes utiles ou nécessaires à la réalisation de l'objet (sauf les actes qui sont réservés par le Code des sociétés à l'assemblée générale), cet administrateur doit avoir les qualités d'expert-comptable et de conseil fiscal.

Les administrateurs non démissionnaires ne peuvent être révoqués que par une décision de l'assemblée générale prise à l'unanimité, à l'exclusion de l'administrateur concerné lui-même, s'il est également associé.

Tout administrateur, statutaire ou non, peut à tout moment démissionner par simple notification à la société, sous la contrainte toutefois de continuer à remplir sa fonction jusqu'à ce qu'il ait pu être raisonnablement pourvu à sa succession.

Les administrateurs démissionnaires sont rééligibles.

L'assemblée générale peut rémunérer le mandat d'administrateur et octroyer aux administrateurs des émoluments fixes et/ou variables ainsi que des jetons de présence.

Dans les huit jours à dater de leur nomination/démission, Ies administrateurs doivent déposer l'extrait de l'acte de leur nomination/démission prescrit par la loi au greffe du tribunal de commerce. ARTICLE DIX-HUIT  RÉUNIONS  DÉLIBERATIONS ET DÉCISIONS







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

F

A la majorité simple, le conseil d'administration choisit un président, parmi ses membres qui ont la qualité d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal, et qui sont inscrits sur la sous-liste des membres externes de l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux. Le conseil d'administration détermine, à la majorité simple également, la durée du mandat du président.

Le président préside le conseil d'administration et l'assemblée générale. A défaut de président, sa fonction est assurée pour la réunion concernée par l'administrateur présent le plus âgé, à moins que le président n'ait lui-même désigné son suppléant parmi les autres administrateurs.

Le conseil d'administration se réunit chaque fois que l'intérêt de la société le requiert ou qu'un administrateur le demande.

Le conseil d'administration se réunit au siège social de la société ou en tout autre lieu mentionné dans la convocation. La convocation contient l'ordre du jour et est adressée au moins huit jours avant la réunion du collège. Il ne peut être délibéré et décidé valablement sur des points qui ne sont pas prévus à l'ordre du jour, que pour autant que tous les gérants soient présents ou représentés, et qu'ils acceptent de délibérer sur ces points en question.

Tout administrateur peut, au moyen d'une pièce portant sa signature (en ce compris la signature digitale telle que visée à l'article 1322, 2e alinéa, du Code civil) communiquée par lettre, fax, courriel ou tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du Code civil, mandater un autre membre du conseil d'administration pour le représenter à une réunion donnée. Un administrateur peut représenter plusieurs de ses collègues et peut, à côté de sa propre voix, émettre autant de voix qu'il a reçu de procurations.

Sauf en cas de force majeure, le conseil d'administration ne peut valablement délibérer et décider que si la moitié au moins de ses membres est présente ou représentée. Si cette condition n'est pas remplie, une nouvelle réunion peut être convoquée, qui pourra délibérer et décider valablement au sujet des points qui étaient mentionnés sur l'ordre du jour de la réunion précédente, pour autant qu'au moins deux administrateurs soient présents ou représentés.

Le conseil d'administration peut se réunir par téléphone ou par vidéoconférence ; ceci est expressément acté au procès-verbal.

Toute décision du conseil d'administration est prise à la majorité simple des voix des administrateurs présents ou représentés, et en cas d'abstention d'un ou de plusieurs d'entre eux, à la majorité des autres administrateurs.

Exceptionnellement, lorsque l'urgente nécessité et l'intérêt de la société l'exigent, les décisions du conseil d'administration peuvent être prises de l'accord écrit unanime des administrateurs.

ARTICLE DIX-NEUF  ADMINISTRATEUR DÉLÉGUÉ

Le conseil d'administration peut confier la gestion journalière de la société à un délégué à la gestion journalière, dans les limites de ses compétences professionnelles et sous réserve des restrictions légales relatives au port du titre et à l'exercice de la profession d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal. En particulier, les personnes auxquelles la gestion journalière a été confiée et qui ne sont, personnellement, pas membre de l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux, ne peu(ven)t poser aucun acte ni prendre aucune décision qui se rapporte, directement ou indirectement, à l'exercice des professions d'expert-comptable et de conseil fiscal ou au port de ces titres.

Le conseil d'administration détermine les compétences particulières et les rémunérations à charge des frais généraux, qui sont attachées à cette fonction.

Dans le cadre de la gestion journalière, le conseil d'administration est représenté tant en droit qu'en dehors des affaires juridiques par l'(les) administrateur(s) délégué(s) agissant séparément.

ARTICLE VINGT -- COMPÉTENCES DE L'ORGANE DE GESTION

L'organe de gestion dispose des pouvoirs d'administration et de disposition les plus étendus conformément à l'objet de la société, et peut poser tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet de la société, à l'exception de ceux qui sont expressément réservés par la loi à l'assemblée générale, et sous contrainte des dispositions particulières relatives à l'octroi et au port des qualités et des titres d'expert-comptable et/ou conseil fiscal, telles que prévues par la loi du 22 avril 1999 et ses arrêtés d'exécution.

En particulier, l'(les) administrateur(s) qui n'a(ont) pas la qualité d'expert-comptable et/ou de conseil fiscal ne peu(ven)t poser aucun acte ni prendre aucune décision qui implique, directement ou indirectement, une ingérence dans l'exercice des professions et des missions d'expert-comptable et de conseil fiscal, telles que mentionnés à l'article 34 et 38 de la loi du 22 avril 1999 relative aux professions comptables et fiscales.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

" aan het

Belgiech

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Cette limitation n'est pas applicable à (aux) administrateur(s) qui dispose(nt) d'une qualité mentionnée à l'article dix-sept, alinéa 3 des statuts qui les autoriserait à réaliser cette (ces) mission(s) en nom personnel.

Sans préjudice de ce qui précède, tout ce qui n'est pas expressément réservé par les statuts ou par la loi à la décision de l'assemblée générale ressortit par conséquent à la compétence de l'organe de gestion.

ARTICLE VINGT-ET-UN  REPRÉSENTATION DE LA SOCIÉTÉ

L'administrateur unique représente la société envers des tiers et en droit.

Sans préjudice de l'article 19 et sauf délégations particulières, la société est représentée valablement envers des tiers et en droit par deux administrateurs, qui ne doivent produire aucun mandat, lorsqu'il y a au moins deux administrateurs.

ARTICLE VINGT-TROIS -- COMPOSITION ET COMPÉTENCE

L'assemblée régulièrement composée représente tous les associés. Ses décisions s'imposent à tous, aussi aux absents ou dissidents.

Elle dispose des compétences que la loi et les présents statuts lui reconnaissent.

Elle peut compléter les statuts et régler leur application au moyen d'un règlement d'ordre intérieur auquel les associés, rien que par le fait de leur adhésion à la société, sont soumis, sans préjudice aux statuts qui déterminent l'accession des associés et l'élection des administrateurs, L'organe de gestion prépare l'introduction, la modification ou la suppression du règlement interne et en soumet l'introduction, la modification ou la suppression pour approbation à l'assemblée générale, qui ne peut décider valablement sur ces sujets que si au moins la moitié des droits de vote sont présents ou représentés, et qu'une majorité des trois quarts des votes émis l'approuve.

ARTICLE TRENTE  EXERCICE COMPTABLE

L'exercice comptable débute le premier octobre de chaque année et se termine le trente septembre de l'année suivante.

ARTICLE TRENTE-DEUX -- RÉPARTITION DU RÉSULTAT

Annuellement, au moins cinq pour cent du bénéfice net de la société sont prélevés pour la constitution de la réserve légale. Ce prélèvement n'est plus obligatoire dès que le fonds de réserve atteint un dixième de la part fixe du capital social.

L'assemblée générale décide à la majorité des voix, sur proposition de l'organe de gestion, de l'affectation du solde.

ARTICLE TRENTE-SIX -- DÉCOMPTE FINAL

Après apurement des dettes et des frais, le solde sera prioritairement affecté au remboursement des paiements effectués pour la libération des parts.

Si toutes les parts n'ont pas été libérées dans la même mesure, les liquidateurs rétablissent l'équilibre entre les parts du point de vue de leur libération, soit en faisant des appels de fonds complémentaires, soit en effectuant des remboursements partiels.

Les actifs restants sont également répartis entre les parts.

CINOUIEME RESOLUTION.

L'assemblée décide de nommer un administrateur et de désigner à cet effet pour une durée indéterminée

la société civile sous forme d'une société en commandite simple "Hein Vandelanotte Accountant", ayant son siège à 8500 Kortrijk, President Kennedypark, la. Taxe sur la valeur ajoutée, numéro BE 0894.535.285, registre des personnes morales Gent Section Kortrijk,

Pour l'exercice de cette fonction, monsieur Vandelanotte Hein, demeurant à 8500 Kortrijk, Monseigneur De Haernelaan 64, désigne lui-même comme représentant permanent, qui déclare accepter et confirme que l'acceptation de ce mandat ne lui est pas interdite, particulièrement en vertu de l'arrêté royal numéro 22 du vingt-quatre octobre mil neuf cent trente-quatre,

SIXIEME RESOLUTION.

L'assemblée confère tous les pouvoirs à l'administrateur pour l'exécution des résolutions prises.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Philippe Defauw

Notaire

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

Belgi§ch

Staatsblad

mod 2.1

Déposé en même temps: expédition de l'acte en date du 31 mars 2015 ; rapports du commissaire et du gérant relatifs à la transformation en une société civile sous forme d'une société coopérative à responsabilité limitée

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

"

"

F

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



26/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.01.2008, NGL 25.03.2008 08076-0283-023
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 20.12.2006, NGL 16.01.2007 07014-3177-013

Coordonnées
VANDELANOTTE EXPERTISE COMPTABLE

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 1A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande