VANDELANOTTE F.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDELANOTTE F.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.786.803

Publication

02/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-11-2014

Griffie

*14311625*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505786803

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Vandelanotte F.

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, op 28 november 2014 blijk dat de heer VANDELANOTTE Frank Alfred Frans, geboren te Kortrijk op 4 april 1960, wonende te 8520 Kuurne, Bloemenhof 24, een burgerlijke vennootschap onder der rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BV BVBA, heeft opgericht waarvan de belangrijkste standregelen luiden als volgt:

NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als burgerlijke vennootschap onder der rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht onder de naam:  VANDELANOTTE F. .

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8520 Kuurne, Bloemenhof 24.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen

naam, alsook de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten, en de samenwerking met andere bedrijfsrevisoren of met personen met gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland. De uitoefening van het beroep beoogt meer in het bijzonder de uitoefening van de in artikel 4 van de wet van 22 juli 1953 beoogde revisorale opdrachten, alsook de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag voor het overige alle handelingen verrichten en alle diensten verlenen die niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en die behoren tot de volgende burgerlijke activiteiten: het beheer van een onroerend erfgoed en de herwaardering ervan door verhuring, de concessie en het beheer van auteursrechten en/of van naburige rechten, de landbouw.

De vennootschap kan daarenboven ook deelnemingen bezitten in, belangstelling vertonen voor en samenwerken met andere beroepsvennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen.

Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden voor de toegang tot het beroep, zal de verrichting van deze handelingen door de vennootschap gebonden zijn aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

Onverminderd de bovengenoemde beperkingen kan de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/tweehonderdste deel (1/200) en genummerd van één (1) tot en met tweehonderd (200).

Onderwerp akte :

Bloemenhof 24 8520 Kuurne

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Op alle aandelen werd ingeschreven, zodat het gehele maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) volledig geplaatst is.

Ieder aandeel werd volgestort, zodat het maatschappelijke kapitaal eveneens volledig werd volgestort.

Voornoemd bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), werd overeenkomstig artikel 224 van het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap KBC Bank.

BENOEMING ONTSLAG

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door het bestuursorgaan. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor/wettelijke auditor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

VERGOEDING ZAAKVOERDERS

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

CONTROLE

Voor zover de vennootschap, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen, niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris. De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een of meer commissarissen, die door de algemene vergadering worden benoemd onder de bedrijfsrevisoren ingeschreven in het openbaar register van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en die bevoegd zijn zoals bepaald in de terzake geldende wettelijke bepalingen. Zij voeren de titel van commissaris.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eerste zaterdag van de maand maart om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

...

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

De enige zaakvoerder dan wel de meerderheid van de zaakvoerders (zo er meerdere zijn) moeten de hoedanigheid hebben van bedrijfsrevisor/wettelijke auditor en/of auditkantoor.

INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder daaropvolgend

Staatsblad

jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij wet. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor/wettelijke auditor impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van bedrijfsrevisor/wettelijke auditor, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

VERDELING BIJ VEREFFENING

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in

overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en andere bijkomende wetten terzake.

Bovendien zal elke statutaire clausule die gebeurlijk in strijd zou zijn met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, voor niet-geschreven worden gehouden.

KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle vennoten, zaakvoerders, eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen woonstkeuze in de zetel van de vennootschap waar hen alle dagvaardingen, betekeningen en bijeenroepingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

EENHOOFDIGHEID VAN DE VENNOOTSCHAP

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en

zeventien.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van heden en zal worden

afgesloten op dertig september tweeduizend en zestien (30/09/2016).

B. AANDUIDING ZAAKVOERDER

De oprichter verklaart overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met

éénparigheid aan te duiden tot niet-statutaire zaakvoerder, hijzelf, te weten de heer

VANDELANOTTE Frank Alfred Frans, geboren te Kortrijk op 4 april 1960, wonende te 8520 Kuurne,

Bloemenhof 24.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd.

Voor beredeneerd uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Worden eveneens neergelegd - uitgifte van de oprichtingsakte

Staatsblad

25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 25.03.2017, NGL 13.04.2017 17095-0197-010

Coordonnées
VANDELANOTTE F.

Adresse
BLOEMENHOF 24 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande