VANDEPUTTE SEGOLENE DR.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDEPUTTE SEGOLENE DR.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.984.577

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 17.07.2014 14313-0051-009
15/12/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

08_

BELGISCH

Ilwu~1gIjiiiwiiiIII1Au

UR BE

2- 201 STAAT

L GE NEERGELEGD

0 8 OKT. 20111

.i

~ ~3~~t,tbank van KOOPHANDEL

Gent, ent aEr~l~Ül<l~tlK

Ondernemirlgsnr : 0525.984.577

Benaming

(voluit) : VANDEPUTTE SEGOLENE DR.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Olympialaan 33, 8880 Ledegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontbinding en sluiting vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Philippe Werbrouck te Kortrijk in date 26 september 2014 geregistreerd met relaas : " Akte van notaris Philippe WERBROUCK te Kortrijk van 26-09-2014, repertorium 214406 Blad (en) : 4 Verzending(en) : 0 Geregistreerd op het registratiekantoor KORTRIJK 1-AA op twee oktober tweeduizendveertien (02-10-2014) Register 5 Boek 978 Blad 038 Vak 0015 Ontvangen registratierechten ; vijftig (¬ 50.00) De Ontvanger " dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDEPUTTE SEGOLENE DR. met zetel te 8880 Ledegem, Olympialaan 33 volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen

1. a. kennisname en bespreking van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 1 september 2014, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 25 augustus 2014 aangehecht; De enige vennoot erkent een afschrift van het verslag van de zaakvoerder houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva, te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Hij maakt dienaangaande geen opmerkingen, verzaakt aan de termijn van inzage waarna hij zich aansluit bij de besluiten erin vervat.

b. Kennisname en bespreking van het verslag van de bedrijfsrevisor, de CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN vertegenwoordigd door Sven Vansteelant bedrijfsrevisor de dato 21 september 2014 eveneens opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en aangesteld door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven en dat als volgt besluit

"" 8.Besluit

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA VANDEPUTTE SEGOLENE DR., met zetel te 8880 Ledegem, Olympialaan 33, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 25 augustus 2014.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 104.467,47 EUR en een netto-actief van 103.332,10 EUR.

In toepassing van artikel 161 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grand van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 25 augustus 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Wij kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente nakomende schulden«

op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 9.093,21 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Roeselare, 21 september 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

or'

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

(getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor "

"

De enige vennoot erkent een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben. Hij maakt geen opmerkingen dienaangaande, verzaakt aan de termijn van inzage, en sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

Na onderzoek heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

2, Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, en gezien het feit dat de vennootschap haar activiteiten heeft overdragen/stopgezet en geen nieuwe activiteiten meer zal opstarten in de toekomst, heeft de vennootschap geen verdere reden van bestaan meer en wordt beslist tot ontbinding van de vennootschap. Aangezien de vereffening van de vennootschap de facto reeds volledig werd bewerkstelligd en feitelijk als afgesloten kan worden beschouwd, wenst de vergadering toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

De enige vennoot van de vennootschap, alhier aanwezig, bevestigt uitdrukkelijk ten overstaan van ondergetekende notaris dat aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen werd voldaan.

Daarbij bevestigt hij uitdrukkelijk dat de schulden aangegeven in de staat van actief en passief afgesloten op 25 augustus 2014 en in bovenvermeld verslag van de bedrijfsrevisor inmiddels voldaan zijn. Tevens verklaart hij dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering die een niet-aangezuiverde schuld zouden uitmaken. Tot slot verklaart hij dat geen nieuwe niet-aangezuiverde schulden zijn ontstaan na de opmaak van bovenvermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering verklaart dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni geraamd op een bedrag van negen duizend drieëntwintig euro één en twintig cent (¬ 9.023,21) die zal ontstaan bij het nemen van deze beslissing tot ontbinding en vereffening van de vennootschap niet werd geconsigneerd wat eveneens blijkt uit het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering beslist dan ook over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap met toepassing van artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen vanaf heden, 26 september 2014.

De vergadering beslist tevens dat het resterend actief zal worden teruggenomen door de enige vennoot zelf

3. Vaststelling van het einde van het mandaat ais zaakvoerder van mevrouw Vandeputte Ségolène vanaf 26 september 2014. De vergadering besluit kwijting en volledige ontlasting aan haar te verlenen voor de door haar uitgevoerde opdracht

4. Beslissing tot onmiddellijke afsluiting van de vereffening en vaststelling dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " VANDEPIJTTE SEGOLENE DR. " met zetel te 8880 Ledegem, Olympialean 33 definitief opgehouden heeft te bestaan.

Beslissing dat alle documenten en stukken van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard op het adres van de voomoemde mevrouw Vandeputte Ségolène

De enige vennoot verklaart tenslotte dat het resterende actief in voorkomend geval door hem zelf wordt terug genomen en dat hij in voorkomend geval alle toekomstige activa en passiva, aile rechten en verplichtingen van de vennootschap overneemt.

5. De vergadering besluit om de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en aan Asadem CVBA met zetel te 8870 Izegem, Slabbaardstraat Zuid 3111 , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving/wijziging van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket en kruispuntbank, en BTW administratie.

Voor ontledend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd

-Expeditie van de akte

-Verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

-Verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2013
ÿþJ ~

Mod Word 11.1

jD11,1 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : dÇ& qg4,

Benaming

(voluit) : VANDEPUTTE SEGOLENE DR.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Olympialaan 33, 8880 Sint-Eloois-Winkel

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris PHILIPPE WERBROUCK te Kortrijk op 29 maart 2013 , geregistreerd met volgend registratielaas : " 1ste kantoor der registratie te Kortrijk, Geregistreerd op 08.04.2013 Vijf bladen geen renvooien Boek 966 Blad 6 Vak 15 Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ) (getekend) Christelle DE GRAEVE e.a. inspecteur ai. ", dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht ais volgt

1.Vennoot-oprichter:

Mevrouw VANDEPUTTE Ségolène Nelly Herman, arts, geboren te Roeselare op 14 juli 1977, rijksregisternummer 77071410475, echtgenote van de heer Verbrugghe Philip Walter, geboren Kortrijk op 15 mei 1968, rijksregistemummer 680515 219 18, samenwonende te Sint-Eloois-Winkel, De Hoogte 5

Gehuwd te Ledegem op 30 november 2002 onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris in date 28 november 2002 en gewijzigd blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris in date 16 juni 2008 met aanneming van het stelsel van scheiding van goederen.

2, Benaming : VANDEPUTTE SEGOLENE DR.

3. Zetel : Olympialaan 33 8880 Sint-Eloois-Winkel

4. Doel : De vennootschap heeft tot doel in binnen- en buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden :

* het uitoefenen van de geneeskunde door het organiseren, bevorderen, en structureren van alle beroepsactiviteiten, van de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten op het gebied van geneesheer-specialist in de psychiatrie meer bepaald in de kinder- en jeugdpsychiatrie dit in al zijn facetten en rekening houdend met de regelen van de Medische Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. De geneeskunde wordt evenwel enkel uitgeoefend door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaat en dit in naam en voor rekening van de vennootschap en geenszins door de vennootschap zelf.

* het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel vereist is.

* het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de geneesheer vennoten

* het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn

voor de uioefening van voormelde activiteit.

* het verwerven, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële, infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten.

* het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur , gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door de geneesheer vennoten

* het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

* het verstrekken van informatie , het organiseren van seminarie, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met voormelde beroepsactiviteit, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen - zoals ondermeer de aan- en verkoop, het huren en verhuren, en.het _oprichten _van geb amen -Uitv_oeren_die_kgdere _binnenhei_nonriaal__patrimoniumbeheec_van Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

1 0. 04, 2013

'FI~l~r-fT0ANK ~4NDEL

l~~R~~rIK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

een burgerlijke vennootschap zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

Alle uit de ingebrachte medische activiteiten voortvloeiende inkomsten worden rechtstreeks voor en door de vennootschap geind, zoals alle uit voormelde medische activiteiten voortvloeiende uitgaven en onkosten door de vennootschap worden vereffend.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, maar overeenkomsten dien geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren, De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren

" 5. Duur De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint haar activiteiten vanaf 29 maart 2013

6. Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door

zestig (60) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven volgestort is met eigen

middelen tot beloop van twaalf duizend vierhonderd euro 02.400,00 ¬ )

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd (12.400,00 )

euro,

De hierboven aangehaalde inbrengen van geld werden, overeenkomstig de wet, gedeponeerd op een

bijzondere rekening nummer BE33 7310 3086 2846 op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC in

date 14 maart 2013

Het bewijs van deponering wordt in het dossier van de notaris bewaard.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de

enige vennoot die geneesheer is.

De duur van het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteiten.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het

maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde

persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt

de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

Wordt heden tot statutair zaakvoerder benoemd : dokter Vandeputte Ségoléne, voornoemd die verklaart te

aanvaarden.

8. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger . Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn in de vennootschap wordt de vennootschap vertegenwoordigd in rechte en buiten rechte door alle zaakvoerders gezamenlijk optredend.

9 Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde zaterdag van de maand juni om negentien uur

10. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénéndertig december van ieder jaar.

11. Controle

De controle op de financiële toestand op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in het Wetboek van vennootschappen is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

12. Winstverdeling

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende (1/10 de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

`dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend warden

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken togen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

13. Ontbinding

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

14. Benoeming van vereffenaars

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd. Bij

ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling

van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van

de vennoten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014 en het eerste boekjaar loopt van 29 maart

2013 tot 31 december 2013.

VOLMACHT BTW/HANDELSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Academ CVBA met zetel te 8870 Izegem,

Slabbaardstraat Zuid 31/1 , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de Inschrijving van de

vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket en kruispuntbank, en BTW administratie.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ter name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 1 januari 2013.

Voor ontledend uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie akte oprichting

(getekend) notaris Philippe Werbrouck, instrumenterende notaris te Kortrijk





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANDEPUTTE SEGOLENE DR.

Adresse
OLYMPIALAAN 33 8880 SINT-ELOOIS-WINKEL

Code postal : 8880
Localité : Sint-Eloois-Winkel
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande