VANDERMARLIERE & CO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VANDERMARLIERE & CO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 597.974.514

Publication

25/02/2015
ÿþ1

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

13 FEB. 2015

riffie

Voo behou aan I Belgi Staats

NN xoq

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(vol ledig adres)

Onderwerp akte : Tekst

©S(31, %14 . S,111.

VANDERMARL1ERE & C°

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP leperseweg 42, 8970 POPERINGE

OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op elf

februari tweeduizend vijftien, blijkt :

Oprichters-Vennoten :

- De Heer Vandermarliere Dirk, wonende te Poperinge, leperseweg 42.

- De Heer Vandermarliere Geert, wonende te Poperinge, Ieperseweg 42.

Benaming :

"VANDERMARLIERE & C°" naamloze vennootschap

Zetel :

Ieperseweg nummer 42, 8970 Poperinge

Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van

derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de vernietiging door

middel van behandeling met een insecten- en zwamdodend middel.

Het desinfecteren en de bestrijding van ongedierte en organismen in en om

gebouwen zowel preventief als curatief van houtaantastende insecten,

schimmels en zwammen.

De uitroeiing en preventie van schadelijke insecten, kevers, houtwormen,

zwammen enzovoort.

Het reinigen van muren, plafonds en hout (balken, vloeren, enzovoort) en

het aanbrengen van insecten- en zwamdodend middel.

Het herstellen van balken met chemische producten.

Het zandstralen van houten elementen.

Het ontsmetten, ontruimen en ontgeuren van lokalen.

Het begassen van houten elementen.

Het brandvertragend maken van materialen.

De handel in verdelgingsmiddelen die verband houden met de genoemde

activiteiten.

Dienstverlening op gebied van ongediertebestrijding en

ontsmettingsmethodes.

Coördinator van bouwwerkzaamheden en werken uitgevoerd door

onderaannemers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordtgen

Verso : Naam en handtekening.

I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

1~ - vervotg Mod FDF t11

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen dit alles voor eigen rekening. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, met andere woorden tussenpersoon in de handel.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staat, dit in de meest uitgebreide zin van het woord.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, verhuren, bouwen, verkopen en ruilen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of om het even op welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Duur :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte. Maatschappelijk kapitaal :

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het is verdeeld ïn honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/10051) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in geld :

1. De Heer Dirk Vandermarliere, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van eenendertigduizend euro (31.000,00 EUR), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend.

2. De Heer Geert Vandermarliere, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van eenendertigduizend euro (31.000,00 EUR), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend.

De comparanten verklaren dat alle aandelen zijn volgestort, hetzij in totaal tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE40 7340 3970 7563 bij de naamloze vennootschap KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op tien februari tweeduizend vijftien afgeleverd attest, dat aan de akte werd gehecht.

Luit; - vervolg MOd PDF 11.1

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurders kunnen bezoldigd worden.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders die buiten haar doel liggen, zoals dit bepaald is in artikel 4 van deze statuten, onverminderd de aansprakelijkheid van de bestuurders voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door de afgevaardigd bestuurder die alleen optreedt.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, "dagelijks bestuurder(s)", die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens

Op de matste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch staatablari

Voor- i-is¬ 1' 1 - vervolg Mod POF 11.1

behouden aan het Belgisch

staatsblad



de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen. Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen. Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering :

De derde donderdag van de maand juni om achttien (18) uur en voor de eerste maal in tweeduizend zestien. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen :

de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf (5) werkdagen véôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen; - de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf (5) werkdagen védr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, die eveneens aandeelhouder moet zijn, mits hijzelf of de gemachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon schriftelijk is aangewezen als vertegenwoordiger van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een effect in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de rechten desaangaand uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

E& aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

Reserves - Winstverdeling :

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening,

"

í_rrjl° 13 - vervolg

afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan onder meer beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar,

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Wijze van vereffening :

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Bestuurders :

Met eenparigheid van stemmen benoemen de oprichters als eerste bestuurders voor de tijd van zes jaar:

1. De Heer Dirk Vandermarliere , voornoemd,

2. Mevrouw Ludwine Cappoen, wonende te Poperinge, Ieperseweg 42, alhier tussengekomen,

3. De Heer Geert Vandermarliere, voornoemd,

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hun niet verboden is en

die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte oprichting en bankattest

WIM VAN DE PU'i-1'.~

notaris

Mod POP Il t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

je In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



's: !lIl~iuuMii~iiHMii~~11mwi

*1503717

,--

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rb. van koophandel Gent Afd. leper

Op 2 6 FED, 2015

De Griffier,~rifhe +

Ondememingsnr : 0597.974.514 Benaming

(voluit) ; VANDERMARLIERE & C°

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : IEPERSEWEG 42 - 8970 POPERINGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING DAGELIJKS BESTUUR

Op 19 februari 2015 is de bijzondere algemene vergadering van Vandermarliere & C° NV bijeengekomen en werd met unanimiteit volgende beslissingen genomen:

Dirk Vandermarliere, Geert Vandermarliere en Ludwine Cappoen worden benoemd als

gedelegeerd bestuurders van het dagelijks bestuur en dit tot na de jaarvergadering van het jaar 2020.

De raad van bestuur beslist dat de gedelegeerd bestuurders individueel mogen optreden. Geert Vandermarliere wordt benoemd tot voorzitter van het dagelijks bestuur.

CAPPOEN LUDWINE

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

C. MELSENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 23.06.2016 16215-0431-013

Coordonnées
VANDERMARLIERE & CO

Adresse
IEPERSEWEG 42 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande