VANDEWALLE CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDEWALLE CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.902.483

Publication

22/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.03.2014, NGL 19.05.2014 14128-0092-009
28/08/2014
ÿþMod Word t t.t



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8552 Zwevegem - Moen, Stationsstraat 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - aanstelling vereffenaar

Uit de akte verleden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op 23 juni 2014, geregistreerd te Kortrijk 1, drie bladen, geen verzending, op zesentwintig juni tweeduizend en veertien, boek 977, blad 26, vak 10, Ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ), De adviseur ai  ontvanger ai, (handtekening), Christelle De Graeve, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering bevestigt het ontslag van de heer Vandewalle Marc, zoals blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18 december 2013, waarvan het uittreksel werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie januari tweeduizend en veertien onder het nummer 14004776, en verleent hem definitief kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat zonder enig voorbehoud.

TWEEDE BESLUIT

Er wordt akte genomen van het verslag van de zaakvoerder, van de staat van actief en passief en het verslag van de bedrijfsrevisor, inzonderheid de conclusie van het verslag opgemaakt op 19 juni 2014 overeenkomstig artikel 181, §1 van het Weboek van Vennootschappen door Vandelanotte Bedrijfsrevisoren cvba, met zetel te Kortrijk, President Kennedypark la, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, Bedrijfsrevisor, dat besluit als volgt:

"In het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA Vandewalle Consultancy een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 maart 2014.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap heeft deze staat een balanstotaal van 470.621,70 EUR en een netto-actief van 373.857,53 EUR.

ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd deze staat opgemaakt in discontinUTteit.

Het is ons onmogelijk om een uitspraak te doen over een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting en BTW voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren of m.a.w. de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd,

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en onder voorbehoud van bovenstaande opmerkingen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd kunnen worden door de vereffenaar.

Kortrijk, 19 juni 2014

BV CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

Voormelde verslagen en de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDEWALLE CONSULTANCY", met zetel te 8552 Zwevegem (Moen), Stationsstraat 139, voortijdig ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden.

VIERDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



_RGELEGD RU1t~1~1 Rechtbank

van KOOPHANDEL afd. KORTRIJK van KOOPHANDEL

Gent,

14 JULI 2014

afcL KoRTRlJK

Grittïe



Illittelg1104111

NEI

14

Rechtbani

Gent,

MONITEUR-BELGE

Ondernemingsar : 0885.902.483 21 -08- 2014 BELG1SCH STAATSBLAD

Benaming

(voluit) : VANDEWALLE CONSULTANCY (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

4....." )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, te weten voornoemde heer Thomas Vandewalle. De vergadering verleent hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden zonder enig voorbehoud.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering benoemt als vereffenaar onder opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming door de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel, de heer Thomas Vandewalle, voornoemd, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186, 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De vergadering besluit als alternatieve kandidaat-vereffenaar aan te duiden, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ESPERTO", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark lA en ondernemingsnummer 0476,109.553, vertegenwoordigd door mevrouw Isabelle De Leenheer, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank.

ZESDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

- vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

en is in vereffening. Haar benaming luidt VANDEWALLE CONSULTANCY, in vereffening".

- vervanging van artikel 4 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van 23 juni 2014 enkel nog voor haar vereffening."

- De artikelen 19 en 20 worden integraal geschrapt en vervangen door navolgende tekst:

"Artikel 19-20.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere vereffenaars. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten om hun opdracht uit te voeren en onder meer de machten voorzien door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder zich te moeten beroepen op een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben aile machten om onder meer de hypotheekbewaarder ontheffing van het nemen van ambtshalve inschrijving te verlenen, opheffing van inschrijving te vorderen of te verlenen, alle betalingen te ontvangen, aile roerende waarden van de vennootschap te gelde te maken, het handelsfonds van de vennootschap over te dragen, aile schulden te betalen, om de sluiting van de vereffening vast te stellen en om aile uitvoeringsmaatregelen te nemen die zullen nodig of nuttig zijn bij het volbrengen van zijn opdracht, beschikkingsrecht inbegrepen.

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen.

De vereffenaars zullen zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaars zullen zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen."

- In alle artikels, voor zover relevant, worden de termen "zaakvoerder", "zaakvoerders" of "zaakvoerder-vennoot" vervangen door "vereffenaar(s)".

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht om deze wijziging te kunnen publiceren, aan de vereffenaars, en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ESPERTO", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark lA en ondernemingsnummer 0476.109.553, met recht van indeplaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie, Sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

Alle voorgaande besluiten werden niet éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

y./,.

Namens de vennootschap: Dirk Declercq, notaris te Zwevegem

tegelijk hiermee neergelegde stukken:

-eensluidend afschrift

-coördinatie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

r-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

s

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

--W-,

03/01/2014
ÿþ~

~

MndF6F 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C7ndernerningsnr 0885.902.483

Benaming (voluit) VANDEWALLE CONSULTANCY

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; STATIONSSTRAAT 139, 8552 Moen, België,

(volledig adres)

Onderweel(en) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerder

Telest

(Ulttreksel uit notulen bijzondere algemene vergadering d.d. 18.12.2013)

De vergadering aanvaardt met unanimiteit van stemmen het ontslag gegeven door de heer Marc VANDEWALLE, wonende te 8552 Moen, Stationsstraal 139, dit met onmiddellijke ingang, Vervolgens wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder de heer Thomas VANDEWALLE, wonende te Albertstraat 11 te 8980 Zonnebeke, dit met onmiddellijke Ingang en voor onbepaalde duur. Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd worden uitgeoefend, Het mandaat wordt aanvaard.

Getekend

Thomas VANDEWALLE

Zaakvoerder

iVCtwl-itzElrECM

2 3. 12, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

KOt#elif;11iK

11111111,111,1,1(!11,11'6111111

Op de laatste blz. van 1" ulk g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)njen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 28.08.2013 13498-0469-009
29/01/2015
ÿþ MOd POF 11,1

f(tf ~j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR

21 -01-

SEI.GtSCH ST

BELGE

NEERGELEGD

2015 1 0 LikL. 2014

Rechtbantc v,:,, riUOPHAI" 1DEL

AATSSLAD

Ctirtiéfd. KORTRIJK

UMM

11

i là M





Ondernemingsnr : 0885.902.483

Benaming (voluit) : VANDEWALLE CONSULTANCY - in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : STATIONSSTRAAT 139, 8552 Moen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Definitieve sluiting van de vereffening

Tekst :

(Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden dd. 14.11.2014 om 14h te 8552 Zwevegem-Moen, Stationsstraat 139)

De bijzondere algemene vergadering van vennoten neemt volgende resoluties met unanimiteit van stemmen:

1. Goedkeuring van het verslag van de vereffenaar over de periode 01.04.2014-31.07.2014;

2. Goedkeuring van de afsluitende vereffeningsrekening per 31.07.2014;

3. Goedkeuring van het plan voor de verdeling van de activa;

4. Kwijting aan de vereffenaar en de externe accountant voor het uitgeoefende mandaat;

5. Definitieve afsluiting van de vereffening;

6. Bewaring van de boeken en documenten van de vennootschap te 8980 Zonnebeke, Albertstraat 11, en dit gedurende een termijn van ten minste zeven jaar te rekenen vanaf vandaag;

7. Afwezigheid van consignatie bij de Deposito-en Consignatiekas;

8, Verlenen van volmacht, met het recht van indeplaatsstelling, aan de BVBA Esperto, met zetel te President Kennedypark la, 8500 Kortrijk, om (1) door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijk vereiste administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank voor Ondernemingen" naar aanleiding van de sluiting van de vereffening van de vennootschap (in het bijzonder de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister) en (ii) in het algemeen, alle andere nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen naar aanleiding van de sluiting van de vereffening van de vennootschap, waaronder de schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.- administratie.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

Thomas VANDEWALLE

Vereffenaar

Tegelijk hierbij neergelegd:, vonnis van de rechtbank van koophandel van Gent afdeling Kortrijk d.d. 16.09.2014 houdende akkoordverklaring met het voorgelegd plan voor de verdeling van de activa.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.07.2012 12376-0117-009
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 09.07.2011 11281-0111-009
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 12.07.2010 10296-0048-009
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 31.07.2009 09529-0197-009
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 29.08.2008 08691-0186-009

Coordonnées
VANDEWALLE CONSULTANCY

Adresse
STATIONSSTRAAT 139 8552 MOEN

Code postal : 8552
Localité : Moen
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande