VANGUARD VISION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANGUARD VISION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.939.527

Publication

29/08/2014
ÿþVoor-behoudr

aan he

Belgisc Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mal WON 11.1

opie

14 AUG 2014

Gant Afdeling Brugge

Defjie ggriffier

f,l

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : "VANGUARD VISION"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8490 Jabbeke (Varsenare), Cruceweghe, 15

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Heike Laloo te Brugge op 11 augustus 2014, waarvan, huidig uittreksel werd opgemaakt vóór registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er tussen: 1) de heer STAELENS Dries, geboren te Oostende op 27 december 1984,, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare ), Cruceweghe 15 en 2) mevrouw DE WACHTER Ann lvonne, geboren' te Brugge op 2 november 1984, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Cruceweghe 15, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "VANGUARD VISION", met zetel te 8490 Jabbeke (Varsenare), Cruceweghe, 15, Deze zetel mag overgebracht worden naar iedere andere plaats in België bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake. De vennootschap mag bij beslissing van het bestuursorgaan exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ais volgt ingeschreven:

- door de heer Staelens Dries voornoemd voor tweehonderd zeventig (270) aandelen zonder nominale ' waarde,

- door mevrouw De Wachter Ann voornoemd voor dertig aandelen zonder nominale waarde,

Zij samen driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, zij voor achttienduizend zeshonderd euro, (¬ 18.600,00).

Er werd gestort: - door de heer Staelens Dries: vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 5.580,00),

- door mevrouw De Wachter Ann: zeshonderd twintig euro (¬ 620,00).

Zij samen zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder kalenderjaar. Het eerste boekjaar: neemt een aanvang op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden; afgesloten op 30 september 2015, Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen gaat de'. vennootschap over tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte, evenals de verbintenissen nog aan te gaan voor het neerleggen van de akte-oprichting conform artikel 68 van het wetboek van vennootschappen.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo geschiedt overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking inde tijd en die, indien zij benoemd worden in de statuten, de

hoedanigheid van statutair zaakvoerder hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerders) benoemt,, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij;

gebrek aan de bepaling van de duurtijd wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn, De functie van: statutaire zaakvoerder kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen. Het

In de bijlagen bij het Belgisch na neerlegging ter griffie van



*14162211

16*

An01VlTEUR BELGE

1111

2 2 "08- 2014

ISCH STAATSBLA

 ., 0.

S

e akteNEERGELEGD Griffie Rechtbank Koophandel

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering' zonder dat zijn herroeping recht geeft op enige vergoeding,

Tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd en dit voor onbepaalde duur:

- de heer Staelens Dries voornoemd, aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig

of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten, zaakvoerder(s), directieleden of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen dié belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De vennootschap heeft tot doel:

" Het verlenen van adviezen van financiële, economische, juridische, fiscale, technische, commerciële, administratieve, creatieve of artistieke aard alsook het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen en het uitvoeren van algemene audit-activiteiten.

" Het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van financiën, controlling, performance management en administratie, marketing, communicatie, trendwatching en verkoop, productie en voorraadbeheer, innovatie en creativiteit, 1T, algemeen bestuur, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie alsook het lesgeven en het schrijven van artikels hierover.

" Het analyseren, ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, het uitvoeren van computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten alsook het verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software),

" Het integreren en beheren van computerfaciliteiten alsook alle overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computers, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

" Het kopen, verkopen, importeren, exporteren, vervaardigen, plaatsen, installeren, herstellen en configureren van computers, softwarelicenties, computeronderdelen, communicatieapparatuur, elektrische bedrading, randapparatuur en andere elektronische systemen alsook alle aanverwante werkzaamheden.

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe diensten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

" Het optreden ais tussenpersoon in aile soorten handel, hetzij als agent, makelaar vertegenwoordiger, verdeler, zaakwaarnemer, concessionaris alsmede alle andere vormen.

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van alle producten en goederen, behalve deze waarvoor een speciale machtiging is vereist.

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

" Het al dan niet permanent verwerken, samenstellen, invoeren , ter beschikking stellen en beheren van gegevens zowel met behulp van een eigen programma's en apparatuur of met een programma en apparatuur van derden.

" De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België of in het buitenland, en voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

" Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en verstrekken, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

" De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in aile rechtspersonen.

" De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maart om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2018, Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per email volmacht neven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

w

e Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

toegelaten. In dit gevat vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Schriftelijke algemene vergadering,

§1, De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2, Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt,

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen váár een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóár die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Volmacht

De heer STAELENS Dries, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VanthUyne Accountancy", met zetel te 8610 Zarren, Stadenstraat 80 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en verder om aile formaliteiten te verrichten bij de bevoegde autoriteiten ingevolge onderhavige oprichting,

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD: de expeditie van de oprichtingsakte.

Labo Heike, notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANGUARD VISION

Adresse
CRUCEWEGHE 15 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande