VANHEEDE LANDFILL SOLUTIONS

NV


Dénomination : VANHEEDE LANDFILL SOLUTIONS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 449.214.126

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 23.07.2014 14336-0094-037
12/11/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mad POF 11.1

f! iltf'_ Î',, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.214.126

Benaming (voluit) : Vanheede Landfill Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Moorseelsesteenweg 32 - 8800 Roeselare

(volledig adre$)

Onderwerp en akte : Benoeming Commissaris

Tekst :

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 10/06/2013

De vergadering benoemt als commissaris, voor een periode van drie jaar tot en met de gewone algemene vergadering gehouden in het jaar 2016 de bvba Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met ais maatschappelijke zetel Kortrijkstraat 12, 8560 Wevelgem, vertegenwoordigd door Dhr. Piet Dujardin.

I1111111MNIM~w

NEERGELEGD

30. 10. 2013

nECHTD ;NK,!".HANDEL1

Vanheede David gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rèéto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dè perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 22.07.2013 13335-0068-037
17/04/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,-~ ~~ ~r '~



B

MONITEU

1 0 -04 LGISCH ~

BELGE NEERGE

7013 - 4. 04. 2013

IAA º%SBLA. RECHTBANK KOOPHANDEL

K

Ondernemingsnr : 0449214.126

Benaming (voluit) :Vanheede Landfill Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Moorseelsesteenweg 32

8800 Roeselare (Rumbeke)

Onderwerp akte : NV: statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Dirk DEWAELE, Notaris ter standplaats GELUWE (stad Wervik),Á: in het kantoor, leperstraat 7, te Wervik-GELUWE, op 18 maart 2103, "Geboekt te leper - kantoorPOPERINGE,; de 28 MAART 2013, vier blad(en) geen vert. Boek 5/450 blad 01 vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00;, EUR) Voor de E.A. INSPECTEUR al. (get.) L. ENGELS", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van : de naamloze vennootschap "VANHEEDE LANDFILL SOLUTIONS" is samengekomen, en besloten heeft tot;, de volgende STATUTENWIJZIGING :

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het bijzonder verslag van de raad van bestuur

opgemaakt op 8 januari 2013, omtrent de voorgestelde doelwijziging, alsmede staat van activa en passiva afgesloten op 30 november 2012, en het verslag van voormelde commissaris opgemaakt op 22 januari 2013 goed te keuren. Dit verslag zal samen met de staat van actief en passief worden neergelegd ter griffie van de;; Rechtbank van Koophandel te Kortrijk,

In dit kader zal het doel vervangen worden door volgende tekst :

« De vennootschap heeft tot doel

Alle verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

de inrichting en exploitatie tot het verwijderen en verwerken van afvalstoffen ondermeer storten, plaatsen;, verbrandingsinstallaties, recuperatie-, sortering- en recyclage-inrichtingen, composteringsinstallaties,;, overslagstations, alsook elke deelneming aan gelijkaardige projecten in verband met afvalverwerking. Voorgaande opsomming is niet limitatief;

alle grond-, nivellerings- en ontginningswerken, afbraak- en sloopwerken, alsook sanering en afwerking van afvalsites in de breedste zin met inbegrip van water- en gaszuivering en gasrecuperatie elke activiteit van dienstverstrekking en knowhow, ondermeer, niet beperkend : studie, research en: ontwikkeling, analyse, raadgevingen, beheer en aanverwante te verrichten diensten omtrent' afvalverwerking, ontginning, sanering en afwerking afvalsites en milieutechnologie in het algemeen ; de exploitatie van een onderneming voor vlas, aanverwante gewassen, teelten en biproducten met inbegrip; van stro en hooi

o ondermeer de aan- en verkoop, de in-, uit- en doorvoer, de groot- en kleinhandel, de uitzaai, de oogst, de bewerking en aanverwante activiteiten ;

" tevens van alle uitrustingsgoederen en constructies nopens de vlassector en aanverwante gewassen, teelten en bijproducten ;

o alsook alle mogelijke dienstverlening en studiewerk die kunnen verband houden met alle voorafgaat, dit alles in de breedste zin der woorden.

De vennootschap mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het;; buitenland, alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of die;; van die aard zouden zijn de verwezenlijking of de uitbreiding ervan mogelijk maken of ervan te,; vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen steller<z en derwijze haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij wenst aanwervingen te doen van=; , mensen uit de kansengroepen en hen ook de vereiste opleidingen wenst te geven. Dit vanuit het standpunt: ' duurzaam ondernemen.

De algemene verandering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren. »

Dienvolgens aanpassing van het artikel 4 van de statuten, dat zal luiden als volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

«Artikel 4. - Doel

De vennootschap heeft tot doel

Alle verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

de inrichting en exploitatie tot het verwijderen en verwerken van afvalstoffen ondermeer storten, plaatsen verbrandingsinstallaties, recuperatie-, sortering- en recyclage-inrichtingen, composteringsinstallaties, overslagstations, alsook elke deelneming aan gelijkaardige projecten in verband met afvalverwerking. Voorgaande opsomming is niet limitatief;

alle grond-, nivellerings- en ontgrnningswerken, afbraak- en sloopwerken, alsook sanering en afwerking van afvalsites in de breedste zin met inbegrip van water- en gaszuivering en gasrecuperatie ;

- elke activiteit van dienstverstrekking en knowhow, ondermeer, niet beperkend : studie, research en ontwikkeling, analyse, raadgevingen, beheer en aanverwante te verrichten diensten omtrent afvalverwerking, ontginning, sanering en afwerking afvalsites en milieutechnologie in het algemeen ; de exploitatie van een onderneming voor vlas, aanverwante gewassen, teelten en bijproducten met inbegrip van stro en hooi :

o ondermeer de aan- en verkoop, de in-, uit- en doorvoer, de groot- en kleinhandel, de uitzaai, de oogst, de bewerking en aanverwante activiteiten ;

o tevens van alle uitrustingsgoederen en constructies nopens de vlassector en aanverwante gewassen, teelten en bijproducten ;

o alsook alle mogelijke dienstverlening en studiewerk die kunnen verband houden met alle voorafgaat, dit alles in de breedste zin der woorden.

De vennootschap mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, elle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking of de uitbreiding ervan mogelijk maken of ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen en derwijze haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij wenst aanwervingen te doen van mensen uit de kansengroepen en hen ook de vereiste opleidingen wenst te geven. Dit vanuit het standpunt duurzaam ondernemen.

De algemene verandering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.>>

TWEEDE BESLUIT

Coördinatie van de statuten

De vergadering geeft de Notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in

voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT

Bijzondere machtiging

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit

te voeren,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

(get.)

Notaris Dirk DEWAELE te Wervik (Geluwe) ;

Tegelijk hiermee neergelegd

- gelijkvormige uitgifte van de akte ;

- bijzonder verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief ;

- controleverslag van de commissaris ;

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

4Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2012
ÿþl!

-

bel

aa Be Sta.

*12174953

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R. ['Er rr-

ci..,.._

TAA~"~ ~

~~~~'.~?

-

NEERGELEGi.~.

in 10. 2012

1.

Griffie

rr_r1-1-rg,.itií" ,f--. w., " ; 11"4nhfnFI

MON)TEL

16 -r~ ELGISCN

rraTi2t 1k..

Ondernemingsnr : 0449.214.126

Benaming (voluit) : Vanheede Landfill Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Moorseelsesteenweg 32

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Herbenoeming bestuurders Tekst:

8800 Roeselare

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 11/06/2012

De vergadering aanvaardt de herbenoeming voor een periode van 6 jaar, ingaand op 11/06/2012 en eindigend onmiddellijk na de volgende algemene vergadering op 11/06/2018 van:

Vanheede Environment Group SA, vertegenwoordigd door Mevr. Descamps Claudette, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Dhr. David Vanheede, wonende te 8560 Wevelgem, Dadizelestraat 62, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Mevr. Caroline Vanheede, wonende te De Haan, Dorpsstraat 4, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Vanheede David

'gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto :-Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 25.07.2012 12343-0456-035
12/01/2012
ÿþmod 11 1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I Ondememingsnr : 044¬ 9.214.126

Benaming (voluit) : Vanheede Landfill Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Moorseelsesteenweg 32

8800 Roeselare (Rumbeke)

Onderwerp akte : NV: kapitaalvermindering - afschaffing aandelen aan toonder

Tekst : Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Dirk DEWAELE, Notaris ter standplaats GELUWE (stad Wervik), in het kantoor, leperstraat 7, te Wervik-GELUWE, op 16 december 2011, "Geboekt te

e POPERINGE, de 21 DEC. 2011, vier blad(en) geen vert. Boek 445 blad 81 vak 05. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) DE E.A. INSPECTEUR (get.) VANGAMPELAERE B.", blijkt dat de buitengewone algemene : vergadering van de naamloze vennootschap "Vanheede Landfill Solutions" is samengekomen, en besloten heeft tot de volgende STATUTENWIJZIGING :

b EERSTE BESLUIT : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER

De vergadering besluit tot het omzetten van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, in te schrijven

: 4 in een aandelenregister. De vergadering geeft opdracht aan de raad van bestuur om de bestaande aandelen

aan toonder te vernietigen en de inschrijving in het aandelenregister.

Dienvolgens aanpassing van artikel 6 van de statuten en vervanging ervan door de volgende tekst :

« Artikel 6. - Vorm van de aandelen

eq De volgestorte aandelen zijn op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam. »

N TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERMINDERING

a) De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met één miljoen zeshonderdduizend euro (¬

eq 1.600.000,00), om het van één miljoen zevenhonderdduizend euro (¬ 1.700.000,00) te brengen op honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering dat deze volledig zal worden aangerekend op het werkelijk volgestorte kapitaal, gevormd door externe inbrengen.

De vergadering besluit tevens in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

b) De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van één miljoen zeshonderdduizend euro

el

(¬ 1.600.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere

rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De terugbetaling zal pas geschieden, indien

pq binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het

el ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van

:r.73 bestuur slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening warden geboekt.

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op data die de raad van bestuur aan de aandeelhouders zal bekend maken, mits de aandeelhouders hun aandelen vooraf op de zetel

pq hebben gedeponeerd en een ontvangstbewijs hebben gekregen.

Dienvolgens aanpassing van artikel vijf van de statuten en vervanging ervan door de volgende tekst

« Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDDUIZEND euro (¬ 100.000,00).

Het is verdeeld in veertienduizend achthonderd vijfentachtig (14.885) aandelen zonder nominale waarde die

ieder een breukwaarde van één/veertienduizend achthonderd vijfentachtigste (1/14.885ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen. »

DERDE BESLUIT : COORDINATIE van de STATUTEN

Op de iaatste blz van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notar;e hetzij rait de per r GEZ:

ne reCt,25per1,rc^ +en aanzien derden te vel'ager

~I4ÉS4] 'V-âz1i Qn nan[1tekenlnCj

rr .

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









*12010530



r-

"  ._ I  ~ " ~

" f& - _ _ ' _ i<. , . J

27, 12. 2.1

,  c~1~e~i>z k-

voor" behouden

aan het

aelgl5ch Staatsblad

rnod111

De vergadering geeft de Notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in

voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT : BIJZONDERE MACHTIGING

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

(get.)

Notaris Dirk Dewaele

Tegelijk hiermee neergelegd :

- gelijkvormige uitgifte van de notulen ;

- gecoördineerde statuten ;

C" 'C Lie laatste t3lz 'Jcir', ~ 1aix [3 Jrrr"slelde=l ' Recto Naam eE? ro9dat11Cjt76Ér1'v8i` Oe 1nç?ruPilí:n(eYel,de notans hetzij van de perso(o}riieï'.S

e:E'" iOECjd C e' reches7e,?,:.- -i aandeel Ja!'" ',ier:.'El: 1.G v@rteeh rdr./OuCiiLtEf

Erarso . aa,n en -:an7teFPhir:g

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 26.07.2011 11341-0475-036
05/11/2010 : KO129061
27/08/2010 : KO129061
30/07/2009 : KO129061
22/08/2008 : KO129061
13/09/2007 : KO129061
03/09/2007 : KO129061
25/05/2007 : KO129061
21/12/2006 : KO129061
25/07/2006 : KO129061
02/08/2005 : KO129061
28/10/2004 : KO129061
06/10/2004 : KO129061
16/07/2004 : KO129061
17/12/2003 : KO129061
04/08/2003 : KO129061
03/08/2002 : KO129061
21/10/1998 : KO129061
09/10/1998 : KO129061
10/02/1993 : KO129061

Coordonnées
VANHEEDE LANDFILL SOLUTIONS

Adresse
MOORSEELSESTEENWEG 32 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande