VANHOORNE-KEMP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANHOORNE-KEMP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.946.259

Publication

28/09/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i~'S

" ~s l

III I *12161760*

Mod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

Ondernemingsar : 8839.946.259

Benaming

(voluit) : VANHOORNE - KEMP

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : leperstraat 145, 8940 WERVJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de beslissing van de zaakvoerders dd. 20 juli 2012 blijkt de wijziging van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar 8940 WERVIK (GELUWE), leperstraat 145 GV02.

Johan VANHOORNE

Zaakvoerder

22/05/2012
ÿþMod word 11.1

[L -j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

09 MEI 2012

Ondernemingsnr : 0839.946.259 Benaming

(voluit) : Vanhoorne-Kemp (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : leperstraat 145 te 8940 Wervik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Vit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd, 31/1012011, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden met ingang vanaf 31/10/2011 van:

- de heer Decupere Hendrik, wonende te 8902 Ieper, Schachteweidestraat 45.

Aldus opgesteld te Wervik op 31(1012011.

Vanhoorne Johan,

zaakvoerder

tIII~IIIIIIIV~INNVIIIIWI~ *izovasaa*

W

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/10/2011
ÿþraad 2.t

.%3.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TII1 II II 1111 1111 1T!I III 1 111 f/(2'

cc DI«. 2011 ~

"11159978"

Ondernemingsnr : 0839.946.259 Benaming

(voluit) : Vanhoorne-Kemp

Rechtsvorm ; Gesloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ieperstraat 145 te 8940 Wervik

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 07/10/2011, blijkt dat met eenparigheld van stemmen werd beslist om te benoemen als zaakvoerder met Ingang vanaf 07/10/2011:

- de heer Decupere Hendrik, wonende te 8902 leper, Schachteweidestraat 45, die bij deze zijn mandaat aanvaardt.

Aldus opgesteld te Wervik op 07/10/2011

Decupere Hendrik,

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto, : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Griffie

17/10/2011
ÿþ-4 I

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : olg% .946.M Benaming

(voluit) : Van hoorne-Kemp

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8940 Wervik (Geluwe), leperstraat 145

Onderwerp akte : Oprichting

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vanhoorne-Kemp", met zetel te 8940 Wervik! (Geluwe), leperstraat 145.

Uit een akte opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 28 september 2011 (neergelegd vóór registratie), blijkt de volgende oprichting:

1. De rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte,

aansprakelijkheid met de naam "Vanhoorne-Kemp".

2. De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap:

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8940 Wervik (Geluwe), leperstraat 145.

3. De duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. De nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters:

De heer VANHOORNE Johan Leo Alain, geboren te Roeselare op 1 augustus 1978, en zijn echtgenote,' mevrouw KEMP Liesbeth Monique Andrea, geboren te Izegem op 31 mei 1979, samenwonende te 8940 Wervik (Geluwe), Remi Ghesquierestraat 75.

5. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, de samenstelling van het maatschappelijk kapitaal (in: voorkomend geval, de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in. natura), het gestorte bedrag, de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen, het bedrag van het eventueel toegestane kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 20.000,00 E. Het is vertegenwoordigd door 200 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Op alle kapitaalaandelen wordt in geld ingetekend als volgt:

- de heer Johan Vanhoorne, voornoemd, heeft ingetekend op 100 aandelen voor 10.000,00 ¬ , welk bedrag volgestort is ten belope van 3.500,00 E.

- mevrouw Liesbeth Kemp, voornoemd, heeft ingetekend op 100 aandelen voor 10.000,00 ¬ , welk bedrag volgestort is ten belope van 3.500,00 E.

Het gestort kapitaal bedraagt zodoende 7.000,00 E. De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de. deponering werd verricht bij CVBA "BKCP".

6. Het begin en het einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte bij de

rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 juni 2013.

7. De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en, afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

*11156439*

iW

m

~I

fl

IIIfl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénftiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze :

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

b) het gebeurlijk saldo zal gelijk over al de aandelen verdeeld worden.

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van extern en intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder de volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen voor de gedeeltelijke uitoefening van hun bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid een bijzondere volmacht geven aan een derde. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan moeten alle zaakvoerders deze volmacht gezamenlijk geven.

Werden benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor een onbepaalde duur:

- de heer Johan VANHOORNE, wonende te 8940 Wervik (Geluwe), Remi Ghesquierestraat 75.

- mevrouw Liesbeth KEMP, wonende te 8940 Wervik (Geluwe), Remi Ghesquierestraat 75.

Elke benoemde zaakvoerder aanvaardde zijn aanstelling. Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

10. De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden, alle administratief werk verrichten van commerciële en/of financiële aard.

Deze vennootschap heeft eveneens tot doel:

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur, toezicht en vereffening van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van aile roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen af groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbij stand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden. Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

.3

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, zal de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap mag in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vereenvoudigen, zowel in België als in het buitenland-

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doei van de vennootschap uitleggen, verklaren , en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

"

11. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de

toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand december om 10u in de

maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

12. Verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden ter gelegenheid van huidige : oprichting, de rechten en de verplichtingen die voortvloeien uit de verbintenissen die namens de vennootschap in oprichting zijn verricht tussen 1 augustus 2011 en de ondertekening van huidige oprichtingsakte, overgenomen door de vennootschap, en dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koophandel.

13. Volmacht formaliteiten

Nihil.

G

Opgemaakt te Menen op 3 oktober 2011.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

,

Voor-eehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VANHOORNE-KEMP

Adresse
BESELARESTRAAT 2A 8940 GELUWE

Code postal : 8940
Localité : Geluwe
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande