VANHOVE INVEST

Divers


Dénomination : VANHOVE INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 450.480.173

Publication

07/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondemerningsnr 0450.480.173

Benaming (voluit):VANHOVE INVEST

(verkort) *

Rechtsvorm: COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel Pervijzestraat 67

8600 Diksmuide

Onderwerp akte " CVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEsuCcuOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 11 juni 2014, geregistreerd te Veurne (zes bladen, geen verzendingen) op 17 juni 2014, register 5, boek 446, blad:i 035, vak 0016, ontvangen vijftig euro (50,00-EuR), de ontvanger, Rudy RYCX, Adviseur, dat is bijeengekomen de: buitengewone algemene vergadering van de comnianditafre vennootschap op aandelen VANHOVE INVEST en dat, onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen: i! Eerste besluit f kapitaalverhoqinq

a) De algemene vergadering besloot met eenpa rio held van stemmen:

 .

het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdnegenendertigduizend vijfhonderd (139.500) euro, om het te;. brengen van zevenhonderdvijfentwintigduizend (725.000) euro tot achthonderdvierenzestigduizend vijfhonderd (864.500)i euro, door inbreng van een geldsom van honderdnegenendertigduizend vijfhonderd (139.500) euro, verkregen ingevolge de uitkering van het - bij toepassing van artikel 537 WIB 1992- toegekende dividend.

- als gevolg van deze kapitaalsverhoging vijfduizend vlifhonderclendrie (5.503) nieuwe aandelen te creëren, van dezelfde

soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en in de winsten zullen delen vanaf hun ' ; creatie, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal. ;! dat valt onder het in artikel 537 WIB1992 bedoelde regime.

- dat alle nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de globale prijs van honderdnegenendertioduizend vijfhonderd (139.500): euro (hetzij vijfentwintig komma drie vier negen acht nul negen een negen vier negen acht vijf (25,349809194985) euro per;' .! aandeel), zonder dat deze prijs wordt verhoogd met een uitgiftepremie.

- leder nieuw aandeel dient volledig volgestort te worden,

b) Inschriivino op en volstorting van de kapitaalverhoging

.; " Op deze kapitaalverhoging werd onmiddellijk ingeschreven door aile voornoemde vennoten met de geldsorn die zij verkregen ingevolge de effectieve betaling van voormeld- bij toepassing van artikel 537 WIB 1992 - toegekende dividencl: ;I waarvan hiervoor sprake), en dit op de volgende wijze en in de volgende verhouding:

- de heer Willij VANKOVE verklaarde in te schrijven voor een bedrag van vierenzestigduizend viyhonderdnegenentwintig!.

komma éénentachtig (64.529,81) euro;

- mevrouw Jacqueline VANDENBUSSCHE verklaarde in te schrijven voor een bedrag van vierenzeventigduizend

I; negenhonderdzeventig komma negentien (74.970,19) euro.

!! " Als vergoeding voor de inbreng van deze voormelde geldsom werden

- aan voornoemle heer Willij VANHOVE tweeduizend vijfhonderdzesenveertig (2.546) nieuwe volledig volgestorte aandelen,i van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen !: !: vanaf hun creatie.

- aan voornoernde mevrouw VANDENBUSSCHE tweeduizend negenhonderdzevenenvijftig (2.957) nieuwe volledig volgestorte:: aandelen van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en In de winsten:: zullen delen vanaf hun creatie.

De kapitaalverhoging Is volledig volgestort.

C) Vaststellingyan de daadwerkelijke venerezenliiking van de kapitaalsverhoging

De aanwezige zaakvoerder stelde vast dat het bij toepassing van artikel 537 W1B92 verkregen bedrag onmiddellijk in het;'

kapitaal werd opgenomen, dat daadwerkelijk verhoogd werd tot achthonderdvierenzestigduizend viifhonderd (364.500) euro.

d) De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten te wijzigen om in': overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal, en met de gewijzigde historiek van de`: kapitaalsvorming:

kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op de som van achthonderdvierenzestigduizend vijfhonderd (864.500) ieuro; het wordt vertegenwoordigd door drieëndertigduizend achthonderddrieëntachtig (33.883) gelijke aandelen, zonder nominale waarde leder aandeel vertegenwoordigt een één' driandertigduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Istmeres

NbtRuEutGD TER GRirri

Rechtbank van Koophandel Gent

26 JUNI 2014

AfdelliqtYritifiNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

\ide-

behottden

aan het

Belgisch

StaatsbIad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

moditi

; achthonderddrieëntachtigste deel van het kapitaal van de vennootschap. Net kapitaal van de vennoolschap is volledig

volgestort

Historiek van het kaoitaal:

; 1. Bij de oprichting van de vennootschap, bij akte opgesteld door notaris Alain Delahaye, te Diksmuide, op 7 juli 1993, ; bedroeg het kapitaal negentien miljoen Belgische frank (19.000.000,-Bet) en werd het vertegenwoordigd door ; negentienduizend aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde en volledig volgestort. Op deze aandelen werd ingeschreven door inbreng in nature van onroerende goederen.

; 2. Ingevolge de kapitaalsverhogingen in negentienhonderd zesennegentig werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd ; met tien miljoen frank.

3. Bij proces-verbaal opgesteld door notaris Alain Delahaye, te Diksmuide, op 31 juli 2001, heeft de buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderdzesenveertigduizend vierhonderdzesendertig (246.436) frank (door incorporatie van buitengewone reserves) en het kapitaal uit te drukken ln euro, zodat het kapitaal daarna ; zevenhonderdvijfentwintigduizend (725.000) euro bedroeg.

; 4. Bij proces-verbaal opgesteld door notaris Hendrik Debucquoy, te Diksmuide, op 11 juni 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering beslist een - bij toepassing van artikel 537 eerste lid W1B92 toegekend dividend (na inhouding van de daarop verschuldigde roerende voorheffing) onmiddellijk op te nemen in het kapitaal van de vennootschap, dat aldus

verhoogd werd met honderdnegenendertigduizend vijfhonderd (139.500) euro en gebracht werd van ,

zevenhonderdvijfentwintigduizend (725.000) euro naar achthonderdvierenzestigdurZend vijfhonderd (864.500) euro, door inbreng van een geldsom door aile vennoten (ontstaan ingevolge de betaling van voormeld dividend), en met creatie van ; vijfduizend vijfhonderdendrie (5.503) nieuwe aandelen, van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen , als de bestaande aandelen, en in de winsten delen vanaf hun creatie, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het in artikel 537 WIE1992 bedoelde regime.

Tweede besluit: aanpassing van de statuten aan de beslissing van de bijzondere algemene vergaderind van 27 noveglber 2009 tot omzetting van aile aandelen in aandelen op naam

De algemene vergadering stelde vast dat de bijzondere algemene vergadering van 27 november 2009, in aanwezigheid van de zaakvoerder is bijeengekomen en op verzoek van aile aandeelhouders, bij toepassing van artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 8 van de statuten van de vennootschap, besloot de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, en een aandelenregister heeft aangelegd waarin aile aandelen werden genoteerd, dat onmiddellijk door iedere belanghebbende werd ondertekend.

Dat d notulen van voormelde bijzondere algemene vergadering van 27 november 2009, werden gevoegd als bijlage bij de - : elektronisch neergelegde  fiscale aangifte op 30 november 2009.

Gezien er aldus sinds 27 november 2009 geen aandelen aan toonder van Comm. VA "VANHOVE IN VEST" meer bestaan, ; besloot de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de statuten daarmee in overeenstemming te brengen in die zin dat zij voortaan zullen bepalen dal aandelen voortaan enkel nog op naam kunnen zijn of gedematerialiseerd, naar keuze van de betreffende aandeelhouders en dit binnen de voorwaarden door de wet gesteld.

Aldus werd beslist:

" rie tekst van ARTIKEL ACHT van de statuten te vervangen door de volgende:

"a) Niet volgestorte aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register van aandelen. De volgestorte aandelen en; de andere effecten van de vennootschap (obligaties, winstbewijzen, warrants) zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de ; beperkingen voorzien deerde wet.

b) In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor eventuele aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van de inschnjving in zulk register, wordt aan de houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan deze effecten wordt een volgnummer toegekend. Elke titularis van effecten kan kennis nemen van , het register met betrekking tot zijn effecten. Elk register bevat: 1) de nauwkeurige aanwijzing van elke houder van een effect met opgave van het getal van zijn effecten; 2) de vermelding van de gedane stortingen; 3) de overdrachten of de omzetting van de gedematerialiseerde effecten in effecten op naam, telkens gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer of door hun gevolmachtigden. Effecten, waarop een vruchtgebruik gevestigd is, zullen ingeschreven worden in het betreffende register zowel op naam van de blote eigenaar als op naam van de vruchtgebrulker.

c) Net gedematerialiseercl effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Overdracht van gedematerialiseercle aandelen geschiedt door overschrijving van rekening op rekening.

" de tekst van ARTIKEL TWEEËNTWINTIG van de statuten wordt vervangen door de volgendet

a) De zaakvoerder en iedere commissaris (indien er een is) kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zeakvoerrier en de commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

b) De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden voor de houders van edernateriallseerde effecten gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst:

" in het Belgisch Staatsblad, ten minste vijftien dagen voor cle vergadering

" in een nationaal verspreid bled ten minste vijftien dagen voor de vergadering, behalve voor jaarvergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, de dag en het uur aangeduid in de oprichtingsakte met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen en de stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder en, in voorkomend geval, de commissarissen.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants oe naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de zaakvoerder en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere comMunicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

" Wanneer aile aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ier post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rn od 11.1

Vd4or-behkiuden man het Belgisch Staatsblad

d) De oproeping moet naast dag, uur en plaats van de vergadering, nauwkeurig de agenda niet de te behandelen'', onderwerpen opgeven, alsmede de vermelding van de verslagen, de formaliteiten om aan de vergadering deel te nemen en de vermelding van de stukken ter inzage op de zetel van de vennootschap.

e) Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de dag van de vergadering."

" de tekst van ARTIKEL DRIEËNTWINTIG van de statuten te vervangen door de volgende:

"Indien de vennootschap publiek beroep op het spaarwezen doet of heeft gedaan, of indien dit in de oproeping wordt geëist, dienen de houders van aandelen op naam, om tot de vergadering toegelaten te worden, daartoe uiterlijk drie werkdagen voor de datum van de voorgenomen algemene vergadering de zaakvoerder schriftelijk in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Houders van gedematerialiseerde effecten doen dit door minstens 3 werkdagen voor de geplande algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven In de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaatheld van hun gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

bankattest;

coördinatie van de statuten.

Op de laatste bit. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/12/2013 : VE034861
05/12/2012 : VE034861
30/11/2011 : VE034861
10/12/2010 : VE034861
03/12/2009 : VE034861
09/12/2008 : VE034861
07/12/2007 : VE034861
01/12/2006 : VE034861
21/12/2005 : VE034861
20/12/2004 : VE034861
08/12/2003 : VE034861
20/12/2002 : VE034861
19/12/2001 : VE034861
18/12/2015 : VE034861
12/01/1999 : VE034861
11/01/1997 : VE34861
01/01/1996 : VE34861
01/01/1995 : VE34861
24/07/1993 : VEA17848
31/03/2016 : VE034861

Coordonnées
VANHOVE INVEST

Adresse
PERVIJZESTRAAT 67 8600 PERVIJZE

Code postal : 8600
Localité : Pervijze
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande