VANLERBERGHE GROEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANLERBERGHE GROEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.606.327

Publication

21/05/2014
ÿþmod 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

Ondememingsnr : jj 6'04C Benaming (voluit) :VANLERBERGHE GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Roeselarestraat 16

8980 Zonnebeke

Onderwerp akte :Oprichting - statuten - overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 24 april 2014, neergelegd vóár registratie op het;

eerste registratiekantoor te leper, blijkt hetgeen volgt:

;1 1I Comparanten.

;, 1) De Heer VANLERBERGHE Roland Joseph, wonende te 8980 Zonnebeke, Roeselarestraat 16, in huwelijk met Mevrouw

BEELE Nicole.

2) Mevrouw BEELE Nicole Martha Maria Cornelia, wonende te 8980 Zonnebeke, Roeselarestraat 16, in huwelijk met de

Heer VANLERBERGHE Roland.

21 Vorm - Naam.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

" VANLERBERGHE GROEP ",

3f Zetei.

;; De maatschappelijke zetel is gevestigd te Zonnebeke, Roeselarestraat 16. ;

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse ;l taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de; statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen, De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s) administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

I; 4/ Doel.

De vennootschap heeft als doel: " I. Specifieke activiteiten

Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen,

1,1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan: ;; derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en; uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen; die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en; ?l onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde ;; personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

1.2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met; ;; betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het; beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse,; ;, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

;i Il. Algemene activiteiten

;; Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en ;; vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en; ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

;; BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even; welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. Cf Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met; uitzondering van adviezen Inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of ;1 onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

; DI Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies. ;1 EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestatiesen computerservices, ;l GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kart; tussenperscon in de handel.

;i HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van il technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

IVI 1 l Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks niet haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5i Kapitaal.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op één miljoen zeshonderd zesenvijftigduizend vierhonderd euro nul cent (1.656.400,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd vijfenzestigduizend zeshonderd veertig (165.640) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd vijfenzestigduizend zeshonderd veertigste (11165,640"') van het maatschappelijk kapitaal, ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

Si Maatschappellik vermogen.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven:

1. INBRENG IN NATURA

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", kantcorhoudend te 8800 Roeselare (Rumbeke), Kwadestraat 153/5, Accent Business Park, vertegenwoordigd door de Heer Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde oprichters, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. De besluiten van dit verslag, gedateerd 17 maart 2014, luiden letterlijk als volgt :

"De inbreng in nature door de heer Roland VANLERBERGHE en mevrouw Nicole BEELE wonende te 8980 Zonnebeke, Roeselarestraat 16, tot oprichting van BVBA VANLERBERGHE GROEP met zetel te 8980 Zonnebeke, Roeselarestraat 16, bestaat uit de inbreng van een aantal onroerende goederen voor een inbrengwaarde van 1.356.400,00 EUR. Bi het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

e) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; o) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 135.640 aandelen van de BVBA VANLERBERGHE GROEP, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen ln het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA VANLERBERGHE GROEP en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt

Roeselare, 17 maart 2014 (volgt de handtekening) BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven.CVBA, Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE'.

De oprichters hebben het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld in datum van 17 maart 2014.

1) De Heer VANLERBERGHE Roland Joseph, wonende te 8980 Zonnebeke, Roeselarestraat 16, in huwelijk met Mevrouw BEELE Nicole, en,

2} Mevrouw BEELE Nicole Martha Maria Cornelia, wonende te 8980 Zonnebeke, Roeselarestraat 16, in huwelijk met de Heer VANLERBERGHE Roland.

verklaarden de hierna beschreven onroerende goederen in de vennootschap in te brengen, te weten: een magazijn met aanhorigheden, open met gronden, staande en gelegen te Zonnebeke, aan de Albertstraat+20.

De ingebrachte onroerende goederen vertegenwoordigen een globale waarde van ÉÉN MILJOEN DRIEHONDERD ZESENVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO NUL CENT (1.356.400,00 EUR), Als vergoeding voor deze inbreng worden er, met de uitdrukkelijke toestemming van alle verschijners, aan de inbrengers, die aanvaarden, honderd vijfendertigduizend zeshonderd veertig (135.640) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

2. INBRENG IN GELD

Op de overige dertigduizend (30.000) aandelen wordt ln geld ingeschreven aan de globale inschrijvingsprijs van driehonderdduizend euro nul cent (300.000,00 EUR) door de Heer VANLERBERGHE Roland Joseph, en zijn echtgenote, Mevrouw BEELE Nicole Martha Maria Cornelia.

De verschijners verklaarden en erkenden dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van driehonderd euro nul cent (300.000,00 EUR) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit een door de financiële instelling afgeleverd bankattest. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De aldus onderschreven aandelen worden, als volgestort, toegekend aan de Heer VANLERBERGHE Roland Joseph, en zijn eohtgenote, Mevrouw BEELE Nicole Martha Maria Cornelia.

De verschijners stelden vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en integraal volgestort Is.

71Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

8/ Bestuur - controle,

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend ais algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aard het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

s Voorbehouden

aai het

Belgisch Staatsblad

meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevcegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

91 Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van venncten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede zaterdag van de maand juni, om elf uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennootis daii zal lïij pp.deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De eerste algémene vergac(ering heeft plaats op de tweede zaterdag van de maand juni 2016, om elf uur.

101 Boeklaar.

Het boekjaar van de ,vennoot cap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op deze laatste datum wordt de,bàekhoüding van de vennootschap afgesloten en stel(ien)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op wa rvarf zij (hij) na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen),

overeenkomstig dé et. ' ='

Het eerste boekjaar gaat in' de 1#.g-van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte en wordt afgesloten op 34 december 2015.

411 Bestemming van de winst-reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve: deze voorafname-houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. ln geval van verdeling, geeft elk aandeelrecht op een gelijk dividend.

121 Verdeling van het netto - actief.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

131 Benoeming van zaakvoerderfs).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee (2).

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur.

1) De Heer VANLERBERGHE Roland Joseph, aanvaardende.

2) Mevrouw BEELE Nicole Martha Maria Cornelia, aanvaardende.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

141 Volmachten.

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervulien en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde dooumenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BACKBONE", boekhouding en fiscaliteit, kantoorhoudend te 8900 laper, Maloulaan 30.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte, verslag van de bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van de oprichters







SrtaatsTiTad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 15.06.2016 16181-0450-009

Coordonnées
VANLERBERGHE GROEP

Adresse
ROESELARESTRAAT 16 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande