VASTGOED BEAUFORT

Société en commandite simple


Dénomination : VASTGOED BEAUFORT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 830.453.523

Publication

02/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111J1j114111W1111 II

E St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0830.453.523 Benaming

(volutt) : VASTGOED BEAUFORT

(verkort) "

Rechtsvorm: gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 8370 Blankenberge, Grote Edestraat 50N2 L

(volledig adres)

Onderwer " akte Fusie - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING van de overnemende vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op 30 april 2014, "geregistreerd te Oostende 1 op 12 mei 2014, negen bladen, geen verzendingen, boek 766 bled 70 vak 1. Ontvangen: vijftig euro (E 50,00). De Adviseur (getekend) Heidi Gryson" dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de gewone oommanditaire vennootschap 'Vastgoed Beaufort" met unanimiteit van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

1. goedkeuring van het fusievoorstel, waarin voorgesteld werd dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Agence Goens" bij wijze van fusie wordt overgenomen door de gewone commanditaire vennootschap "Vastgoed Beaufort", naar aanleiding van het verwerven door "Vastgoed Beaufort" van alle aandelen van "Agence Goens", waardoor het volledige vermogen van "Agence Goens", onder algemene titel.

De overgang van het hele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie eigen aan haar onderneming.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de fusiebesluiten om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard,

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap "Agence Goens" opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

Ingevolge de overgang onder algemene titel gaan de schulden en schuldvorderingen zonder: schuldvernieuwing over op de overnemende vennootschap, die jegens de schuldeisers en schuldenaars in de: rechten en plichten van de overgenomen vennootschap treedt, met toepassing van de bepalingen van artikel 683 van het Wetboek van vennootschappen en de bepalingen van het Wetboek van koophandel,

2. een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zeventien duizend zeshonderd euro (E 17.600,00), om het kapitaal te verhogen van duizend euro (¬ 1.000,00) tot achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00), door het creëren van duizend zevenhonderd zestig (1.760) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf hun onderschrijving.

3. Verzaking aan voorkeurrecht door mevrouw Melissa Rooms.

4. inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting ten belope van vijfduizend tweehonderd euro (¬ 5.200,00) door mevrouw Sylvia Flelsmoortel.

5. De besluiten van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accolin, met zetel te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 226, vertegenwoordigd door de heer Franky Lingier, externe accountant, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014, luiden letterlijk als volgt:

"9. BBSLUIT

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 1 MEI 2014

Griffie

Gant Afdeling arupge

De griffier

"

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De staat van activa en passiva van de COMM.V VASTGOED BEAUFORT met zetel te 8370 Blankenberge, Grote-Edestraat 50 V2 L, op basis waarvan de omzetting wordt doorgevoerd, geeft naar mijn oordeel volledig, getrouw en juist de financiële positie van de vennootschap weer op die datum. Er is geen overwaardering van het netto-actief.

Het eigen vermogen van de vennootschap, bevattende het maatschappelijk kapitaal en het overgedragen resultaat, is hoger dan het in de staat opgenomen maatschappelijk kapitaal.

In de staat opgenomen kapitaal

Voor de kapitaalsverhoging : 1.000,00

Na de kapitaalsverhoging : 18.600,00

niet volstort - 12.400,00

Eigen vermogen van de Vennootschap:

Voor de kapitaalsverhoging : 43.843,43

Na de kapitaalsverhoging : 61.443,43

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel,

overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van Vennootschappen en werd opgemaakt in 5 exemplaren."

6. de vorm van de vennootschap werd gewijzigd en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd aangenomen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, behoudens de kapitaalsverhoging, zo ook alle activa en passive, de afschrijvingen, de waardevermin-ideringen en -vermeerderingen, en de besloten vennoot-'schap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voort-'zet-'ten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer, waarvoor de gewone commanditaire vennootschap haar aanvraag tot inschrijving heeft gedaan in het handelsregister.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014, weergegeven in het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat be-'treft het opmaken van de jaarrekening.

7. de naam van de vennootschap werd gewijzigd in 'AGENCE BOO'FORT"

8. de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 8420 Wenduine, Kerkstraat 22.

9. de statuten werden integraal vervangen door volgende (een uittreksel volgt):

"TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel één - NAAM.

De vennootschap bestaat onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt "AGENCE BOO'FORT".

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8420 Wenduine, Kerkstraat 22.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel drie DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening (zowel in binnen- als buitenland):

Een patrimonium bestaande uit zowel roerende ais onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden:

a)het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen

b)het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in binnen- als buitenland, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a)alle activiteiten die behoren tot het domein van vastgoedmakelaardij. Dit behelst onder meer:

-het bemiddelen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, de verkaveling, en het onder regime van medeeigendom brengen van aile soorten onroerende goederen en rechten (zoals huizen, appartementen, gronden, commerciële panden, industriepanden en andere) en van handelsfondsen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het schatten en evalueren van onroerend goed (expert onroerende goederen) en van handelsfondsen en

huurwaarden

-het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom; beheer van alle onroerende goederen en

rechten, residentiële gebouwen, etc. hetzij voor rekening van derden, hetzij voor eigen rekening

-beheer van overig onroerend goed

b)de activiteiten van projectontwikkelaar. Dit behelst het ontwerpen en bouwen van huizen,

appartementsgebouwen, kantoren en winkels, met de bedoeling deze op plan, in aanbouw of afgewerkt te

verkopen.

c)de activiteiten van verkavelaar. Dit behelst de aankoop van gronden om deze volledig uit te rusten en

opnieuw te verkopen.

d)de activiteiten van verzekeringsmakelaar.

e)de activiteiten van bemiddelaar bij het plaatsen van leningen.

f)tussenpersoon in de handel I handelsbemiddelaar J commissionair.

g)rnanagementvennootschap. Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de industriële- en

dienstensector met inbegrip van aile activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, o.a.:

+let verlenen van alle mogelijke diensten, opleidingen, prestaties en adviezen inzake management, van

fiscale en algemeen juridische aard met betrekking tot immobiliën, aan- en verkoop en huur-verhuur van

onroerende goederen en het uitvoeren van opdrachten dienaangaande.

" De ontwikkeling, uitwerking, promotie en realisatie van projecten op wetenschappelijk, bouwkundig, technisch, industrieel en commercieel gebied.

.Alle daden van beheer, bijstand, opleiding en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur (waarnemen van bestuursmandaten), als bij wijze van managementovereenkomst.

.Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

.Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

" Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

'Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

'I-let toestaan van leningen, het stelren van zekerheden alsmede aile borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die ze het best geschikt zou achten. Deze opsomming is niet beperkend.

Mits goedkeuring van de algemene vergadering der aandeelhouders mag de vennoctschap met andere vennootschappen samensmelten of ze overnemen om ze achteraf te splitsen, te ontbinden of zelf uit te baten.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zef zijn voldaan.

Artikel vier - DUUR.

De venncotschap bestaat voor een onbeperkte duur.

TITEL TWEE - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Artikel vijf - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één / duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in een register van aandelen, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Artikel zeven ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDE-ILEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT.

a) De overdracht onder levenden.

Zolang de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden afin het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT.

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) van minstens de helft der vennoten, indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de bepalingen van de artikelen 251 en 252 van het wetboek van vennootschappen.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE,

Artikel negen - BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

- Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij afwezigheid van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

- Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zef elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het béreiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, eventueel

bijgestaan door een erkend accountant, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te

benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING.

Artikel twaalf- ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand juni om tien uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden warden op de

eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die ai dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk Uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen ais zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij aile

vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van

stemmen genomen wordt.

Artikel vijftien VERDAGING (Niet toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt die

tevens zaakvoerder is).

Elke algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de buitengewone, kan tijdens de zitting, verdaagd

worden met drie weken door de zaatmerder(s), zelfs indien het niet de jaarrekening betreft.

Deze verdaging doet aile genomen besluiten vervallen.

De volgende vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen. De toelatingsvoorschriften die werden

vervuld voor de eerste vergadering, alsook de volmachten gelden tevens voor de tweede vergadering.

De toelatingsvoorschriften kunnen opnieuw nageleefd worden met het oog op de tweede vergadering; deze

neernt definitief besluiten.

Artikel zestien - NOTULEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten warden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

VIJF - BOEKJAAR VERDELING.

Artikel zeventien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éenendertig december van ieder jaar. De jaarrekening en

inventaris worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel achttien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Ce overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

-fITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel negentien - ONTBINDING.

Ouiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

in geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

0e vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals

bepaald bij artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

0e algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel twintig - GEMEEN RECHT.

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het wetboek

van vennootschappen."

10. Werd benoemd tot zaakvoerder:

" C v

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw ROOMS Melissa Maria Yvette Pharaïlde, geboren te Oostende op 24 januari 1990, nationaal nummer 90.01.24 216-88, wonende te 8370 Blankenberge, Grote-Edestraat 50N2 L.

Voor zoveel als nodig wordt het mandaat van mevrouw mevrouw HELSMOORTEL Sylvia Elisa, geboren te Oostende op 20 november 1958, nationaal nummer 58.11.20 008-08, wonende te 8370 Blankenberge, Grote-Edestraat 50N2 L bevestigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de akte en de gecoördineerde tekst van de statuten.

Notaris Jean-Louis Sabbe te Biankenberge

Op de laal5te blz. van 1 uik B verrneiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/04/2014
ÿþ) Ln

140 61 5

11111111

Mor Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grif te-yen-de-aide

L. D TEh GRIFFIEVAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE BRUGGE(APDEUNGBRUGGE)

op: 2 5 MAART 2014

Griffie De griffier.

Ondernemingsar : 0830.453.523

Benaming

(voluit) : VASTGOED BEAUFORT

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROTE-EDESTRAAT 50 BUS V2 L, 8370 BLANKENBERGE (volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Op 12 maart 2014 om 9h is, in overeenstemming met artikel 719 Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerder van Vastgoed Beaufort Comm. V en door de zaakvoerder van Agence Goens BVBA, in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

A.De gewone commanditaire vennootschap "VASTGOED BEAUFORT",

waarvan de zetel gevestigd is te Blankenberge, Grote Edestraat 50 bus V2 L.

De vennootschap werd opgericht op 6 oktober 2010 bij onderhandse akte. De oprichting werd gepubliceerd

in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 14 oktober 2010, onder het nummer 10159861.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0830.453.523, en is ingeschreven in het;

rechtspersonen register te Brugge, afdeling Oostende.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000 EUR).

Het is verdeeld in 100 maatschappelijke delen, ieder één honderdste (1/100 ste) van het maatschappelijKi

vermogen vertegenwoordig end.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Sylvia Helsmoortel.

Hierna genoemd DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

B.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGENCE GOENS",

waarvan de zetel gevestigd is te De Haan, Kerkstraat 22.

De vennootschap werd opgericht op 10 januari 1992, akte verleden voor Notaris Paul Sabbe,

kantoorhoudend te Blankenberge. De oprichting werd gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

op 25 januari 1992, onder het nummer 339.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0446.261.762, en is ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Oostende.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent:

(18.592,01 EUR).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro:

achtenzeventig eurocent (24,78 EUR) per aandeel.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Vastgoed Beaufort Comm.V,.

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Sylvia Helsmoortel,

Hierna genoemd DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

-Artikel 676-1` W. Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

-Artikel 682 W. Venn, die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

" De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie  rechtsvorm -- naam  doel  zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van AGENCE GOENS, overgaat naar VASTGOED BEAUFORT voormeld.

De reden van dit fusievoorstel is dat de activiteiten van beide vennootschappen gelijklopend zijn. De fusievennootschap zal op een meer economische manier kunnen gerund worden en haar investeringen nauwkeuriger opgevolgd en geoptimaliseerd worden.

Anderzijds zal er, door het fusie-effect, op een meer kostenbesparende manier kunnen gewerkt worden, wat ontegensprekelijk in het economisch en financieel voordeel van de onderneming zal zijn.

Aile aandelen van AGENCE GOENS verenigen zich nu reeds sinds 29 december 2011.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door VASTGOED BEAUFORT,

Het doel van VASTGOED BEAUFORT is het volgende:

I. Voor eigen rekening (zowel in binnen- als buitenland)

Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de

ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden 1

a) het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse , bestaande of nog op te richten vennootschappen

b) het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde ais ongebouwde, in België als in het buitenland.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in binnen- als buitenland, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) aile activiteiten die behoren tot het domein van vastgoedmakelaardij. Dit behelst onder meer.

-het bemiddelen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, de verkaveling, en het onder regime van mede-

eigendom brengen van alle soorten onroerende goederen en rechten (zoals huizen, appartementen, gronden,

commerciële panden, industriepanden en andere) en van handelsfondsen.

-het schatten en evalueren van onroerend goed (expert onroerende goederen) en van handelsfondsen en

huurwaarden

-het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom; beheer van alle onroerende goederen en

rechten, residentiële gebouwen, etc. hetzij voor rekening van derden, hetzij voor eigen rekening

-beheer van overig onroerend goed

b) de activiteiten van projectontwikkelaar. Dit behelst het ontwerpen en bouwen van huizen,

appartementsgebouwen, kantoren en winkels, met de bedceling deze op plan, in aanbouw of afgewerkt te verkopen.

c) de activiteiten van verkavelaar. Dit behelst de aankoop van gronden om deze volledig uit te rusten en opnieuw te verkopen.

d) de activiteiten van verzekeringsmakelaar.

e) de activiteiten van bemiddelaar bij het plaatsen van leningen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

f) tussenpersoon in de handel I handelsbemiddelaar / commissionair.

g) managementvennootschap. Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de industriële- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, o.a.

" Het verlenen van alle mogelijke diensten, opleidingen, prestaties en adviezen inzake management, van fiscale en algemeen juridische aard met betrekking tot immobiliën, aan- en verkoop en huur-verhuur van onroerende goederen en het uitvoeren van opdrachten dienaangaande.

" De ontwikkeling, uitwerking, promotie en realisatie van projecten op wetenschappelijk, bouwkundig, technisch, industrieel en commercieel gebied.

'Alle daden van beheer, bijstand, opleiding en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur (waarnemen van bestuursmandaten), als bij wijze van managementovereenkomst.

*Hei verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

'Het ter beschikking steilen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken,

'Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

'Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

'Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

" Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. Deze opsomming is niet beperkend,

Mits goedkeuring van de algemene vergadering der aandeelhouders mag de vennootschap met andere vennootschappen samensmelten of ze overnemen om ze achteraf te splitsen, te ontbinden of zelf uit te baten. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Het doel van AGENCE GOENS is het volgende:

Het uitbaten van een immobiliënkantoor, het uren, verhuren, aankopen, verkopen, ruilen en beheren van alle onroerende goederen. Het bouwen, verbouwen, ruilen van allerhande gebouwen. Het optreden als tussenpersoon inzake verzekeringen en kredieten, en als coördinatiebureau, alles zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verhuren, verkopen of ruilen in het kader van de uitvoering van haar maatschappelijk doel.

Zij zal tevens zowel door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle' ondememeingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk dcel, In het algemeen zal de vennootschap alle handels- industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die geheel of gedeeltelijk haar doel aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken,

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het doel van VASTGOED BEAUFORT dient niet aangepast te worden.

Artikel 2: Ruilverhouding  opleg  wijze van uitreiking

Vermits VASTGOED BEAUFORT reeds met ingang van 29 december 2011 alle aandelen in AGENCE GOENS bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van aile aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van AGENCE GOENS boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van VASTGOED BEAUFORT is vastgesteld op 1 januari 2014.

Artikel 5: Bijzondere rechten aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap

De aandeelhouder van Agence Goens heeft geen bijzondere rechten. In Agence Goens zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door Vastgoed Beaufort toegekend te worden aan de aandeelhouder van Agence Goens,

Artikel 6: Bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen.

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Artikel 7: Slotverklaringen

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 30 april 2014.

NEERLEGGING

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

mevrouw Sylvia Helsmoortel

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VASTGOED BEAUFORT

Adresse
GROTE-EDESTRAAT 50, BUS V2L 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande