VB TELECOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VB TELECOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.465.516

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14399-0442-014
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 12.07.2013 13315-0235-013
05/12/2012
ÿþOndernemingsnr : 0839.465.516

Benaming

(voluit) : VB TELECOM

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steentjestraat 70 A

9270 Laarne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging adres maatschapelijke zetel

Beide zaakvoerders zijn akkoord met de verhuis van de maatschappelijke zetel van BVBA VB Telecom, die verhuist vanaf 26 november 2012 van Steentjestraat 70A, Laarne naar Kleine Ruiseledestraat 1, 8700 Kanegem.

Voor akkoord

Verkercke Alain en Elsie Buysse

Tegelijk hierbij neergelegd: bijzonder verslag van de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) oevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

~i

Med word tt 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte-

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOC 1AN L____,

1E1l 1i 111 11 1111 Il1 1111 1 I! I1

+'12196736*

Z G ROV, 2012

DENDERMONDE

Griffie

V( beh S aar Rei! Stad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2011
ÿþeaoe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

GRIFFIE RECHTBANK VAN ist . t .,,.~

Griffie

III HUll 1111111 11 1111

X11168563"

V beh aa. Bel Staa

1

Ondernemingsnr : 2y3(3 S SA

Benaming

(voluit) : VB TELECOM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9270 Laarne, Steentjesstraat 70/A

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN- BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te'

Oostakker, Stad Gent, op 14 september 2011, neergelegd voor registratie;

dat

1) De heer VERKERCKE Alain André Adrien, geboren te Gent, op 18 december 1964,, nationaal nummer 64.12.28-009.94, echtgenoot van mevrouw BUYSSE Elsie, wonende te 9270. Laarne, Steentjesstraat 70/A.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

2) Mevrouw BUYSSE Elsie Maria Pia, geboren te Waarschoot, op 23 juni 1964, nationaal nummer 64.06.23-410.92, echtgenote van de heer VERKERCKE Alain, wonende te 9270 Laarne, Steentjesstraat 70/A.

Volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "VB TELECOM".

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9270 Laarne, Steentjesstraat 70/A.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig geplaatst en bedraagt ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen werd door:

de Heer VERKERCKE Alain, voornoemd, ten belope van honderd (100) aandelen, gedeeltelijk ingeschreven, voor een bedrag van zesduizend zeshonderd zesenzestig euro en zevenenzestig cent (¬ 6.666,67).

Mevrouw BUYSSE Elsie, voornoemd, ten belope van tachtig (80) aandelen, gedeeltelijk ingeschreven, voor een bedrag van vijfduizend zevenhonderd drieëndertig euro en drieëndertig cent (¬ 5.733,33).

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap, staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van datzelfde kalenderjaar.

WINSTVERDELING  ONTBINDING  VERENIEN1NG

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaakvoerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste ééntwintigste voorafgenomen voor de vorming van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

itijtagen bij liet B-eigisth Staxtsbiud =-63/t0/2flt1- Airffexex -dü ltiláiiitëiit belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

V ERTEGENW OORDIGINSBEV OEGDHEID

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, alsook met betrekking tot het dagelijks bestuur, evenwel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het graven van sleuven, leggen van kabels en aansluiten van kabels voor telefonie, internet en beeldvorming. Het voorbereiden van grondwerken voor het leggen van leidingen en buizen. Het binnen brengen in huizen en industriële gebouwen van leidingen en aansluitingen voor Telefonie, internet en beeldvorming.

Het opsporen en verhelpen van storingen op leidingen van telefonie, internet en beeldvorming. Het plaatsen van constructies in het kader van deze werkzaamheden.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel van indicatieve aard en dient geïnterpreteerd te worden in de ruimste zin.

Behoudens voor deze activiteiten waarvoor een wettelijke vergunning vereist is, zal de vennootschap haar maatschappelijk doel mogen uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel, die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

samen hangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Indien door de zaakvoerder(s) handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, hetzij zij bewijst dat de medecontracterende partij(en) op de hoogte was/waren of niet onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze voorkennis.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, op de laatste vrijdag van maart om 14 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot.

DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0916576-54 bij ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

DIVERSE BEPALINGEN

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS  VASTE VERTEGENWOORDIGER

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten:

1) De Heer VERKERCKE Alain, voornoemd.

2) Mevrouw BUYSSE Elsie, voornoemd.

Die aanvaardden.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op

31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

De oprichters gaven bijzondere volmacht aan CRVB ACCOUNTANCY BVBA, evenals aan

haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VERBINTENIS SEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De zaakvoerder(s) zal (zullen) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overgaat (overgaan) tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vódr de ondertekening van de oprichtingsakte.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt vóár registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W. Reg.)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 14 september 2011.

t

Vo`or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VB TELECOM

Adresse
KLEINE RUISELEDESTRAAT 1 8700 KANEGEM

Code postal : 8700
Localité : Kanegem
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande