VCNOT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VCNOT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.852.011

Publication

15/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

11-09-2014

Griffie

*14308070*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561852011

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

VCNOT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Philippe Defauw op 4 september 2014, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk dat er door :

mevrouw Vancoppernolle, Maggy Irma Annaïs, wonende te 8500 Kortrijk, Monseigneur de Haernelaan 64 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "VCNOT" , met zetel te 8500 Kortrijk, Monseigneur De Haernelaan, 64.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming als besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap.

De vennootschap mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

De vennootschap kan in het algemeen alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op driehonderd achtenzestig duizend euro (368.000,00 EUR) vertegenwoordigd door driehonderd achtenzestig (368) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/driehonderd achtenzestigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen. Inbreng in natura :

-De oprichter heeft een verslag opgesteld in toepassing van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen.

-De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Bie & C°" met zetel te 8500 Kortrijk, Wolvendreef, 61D, vertegenwoordigd door de heer De Bie Michel, bedrijfsrevisor heeft op datum van 25 augustus 2014 verslag opgemaakt aangaande de inbreng in natura waarvan de besluiten luiden als volgt :

"Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap  DE BIE & C° -bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, met zetel van de vennootschap gevestigd te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61 D - met als mandaatdrager Michel DE BIE, bedrijfsrevisor, verklaart overeenkomstig de

bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, dat:

1. de inbreng in natura van de in huidig verslag beschreven aandelen werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestand-

delen en voor de bepaling van de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding;

2. de beschrijving van de inbreng in natura van de in huidig verslag beschreven aandelen aan de

Onderwerp akte :

Monseigneur De Haernelaan(Kor) 64 8500 Kortrijk

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de toegepaste methode van waardering van de in te brengen vermogensbestanddelen voor een

inbrengwaarde van 368.000,00 EUR (driehonderd achtenzestigduizend euro) in het

geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

4. de tegenprestatie voor de inbreng in natura 368.000,00 EUR (driehonderd achtenzestigduizend euro) bedraagt met de onderschrijving van het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van 368.000,00 EUR (driehonderd achtenzestigduizend euro) en de uitgifte van 368 aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/368ste van het maatschappelijk kapitaal.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen  fairness-opinion omvat.

De waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor een totale inbrengwaarde van 368.000,00 EUR komt ten minste overeen met de uitgifte van 368 aandelen  VCNOT BV BVBA zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/368te van het maatschappelijk kapitaal of dus 368.000,00 EUR in kapitaal.

Uit het huidige controleverslag blijkt dat de door de oprichter weerhouden waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid ten minste overeenkomt met de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van  VCNOT BVBA en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

De vennootschap wordt bestuurd door de enige vennoot-zaakvoerder.

Werd aangesteld als statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, mevrouw Vancoppernolle Maggy, notaris.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van de bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand juni om twaalf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor een statutenwijziging.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken over de meest uitgebreide machten die zijn toegekend door de wet. Hij/Zij wordt/worden bovendien gemachtigd om alle handelingen te verrichten waarvoor de wet de machtiging van de algemene vergadering vereist.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar zestien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte van 4 september 2014. Verslagen van de oprichter en van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura.

Philippe Defauw

12/01/2015
ÿþMai Word 11.1

blik 13

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TE

05 -r

ELGISCH

1R BELGE

1- 2015

TAAT S LAD

NEERGELEGD

3 1 OKT, MI

Rechtbank van KOOPH4nJDFL Griffireet, afd, KORI'MJI:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0561.852.011

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Monseigneur De Haernelaan 64, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi.inbreng

Neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder in het kader van artikel 222 W. Venn.

Neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor in het kader van artikel 220 W, Venn.

Opgesteld te Kortrijk, op 27 oktober 2014.

Getekend : Maggy Vancoppernolle, zaakvoerder

VCNOT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/02/2015
ÿþ Matl Word 11.1

01111,k413.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voo

behou aan f Belgi

Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

IIIIIII!IØIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJIIIJIJJJIIIIIJJJMONITEUR, BELGE NEERGELEGD

~n.014

~c zz.

*15020043* 2 r 'D1` z~~5

Rechtbank ven .KOOPHANDEL

~LGISCH ST4~r~s~_~t~ Gentráf~ieCDRTRIJK

~

Ondernemingsnr : 0561.852.011

Benaming

(voluit) : VCNOT

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Monseigneur De Haernelaan 64, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing door overneming

Er blijkt uit het voorstel tot partiële splitsing, opgemaakt op 18/12/2014, overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt :

- bij de splitsing betrokken vennootschappen :

1. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA STUDAC BELGIUM, met zetel te 8500 Kortrijk, Monseigneur De Haemelaan 64, ingeschreven ln het rechtspersonenregister onder het nummer 0460.806.517 (partieel te splitsen vennootschap)

2, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VCNOT, met zetel te 8500 Kortrijk, Monseigneur De Haernelaan 64, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0561.852.011 (verkrijgende vennootschap)

- datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

Vanaf 1 oktober 2014 worden de handelingen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA STUDAC BELGIUM boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VCNOT, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA STUDAC BELGIUM dat naar de voormelde verkrijgende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VCNOT overgaat.

- datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de verkrijgende vennootschap alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht :

De naar aanleiding van de partiële splitsing door overneming aan de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA STUDAC BELGIUM uitgereikte aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VCNOT geven recht te delen in de winst vanaf 1 oktober 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

- ruilverhouding

Aan de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA STUDAC BELGIUM wordt, in vergoeding voor het verkrijgen van een gedeelte van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA STUDAC BELGIUM door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VCNOT, 628 nieuwe aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VCNOT toegekend.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

- de wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen In de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze aandelen in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap. Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen 4 weken na de publicatie van het splitsingsbesluit.

- De bezoldiging toegekend aan de commissaris, bedrijfsrevlsor of externe accountant die belast is met het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag:

Er wordt geen bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de bedrijfsrevisor zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag, aangezien wordt voorgesteld om af te zien van dit verslag met instemming van alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerders van de partieel te splitsen vennootschap en aan de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r`. '

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Aan de zaakvoerders van de partieel te splitsen vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA STUDAC BELGIUM en aan de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VCNOT, worden geen bijzondere voordelen toegekend.

- De rechten die de verkrljgende vennootschap toekent aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

In de partieel te splitsen vennootschap zijn er geen houders van aandelen die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennoctschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

Aan de vennoten van de partieel te splitsen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA STUDAC BELGIUM worden in totaal 628 aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VCNOT uitgereikt.

De 628 nieuwe aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VONOT worden aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA STUDAC BELGIUM, toebedeeld evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

Voor analytisch uittreksel van het splitsingsvoorstel.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Opgesteld te Kortrijk, op 18 december 2014.

Getekend : Maggy Vancoppemolle, zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : voorstel tot partiële splitsing



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/05/2015
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G NEERGELEGD

1 2 t,~~ ~'.~~~

~

Rechtbank van KOOPHANDEL

Cent, afd, KOriffiR

JR S

5- 2 TAA

MON1TE

2 0 -0

BELGISCH

IIAI II HI 11111 III III

*15075465*

i

Ondernemingsnr : 0561.852.011

Benaming

(voluit) : VCNOT

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Monseigneur de Haernelaan 64 - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OF PARTIELS SPLITSING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Defauw te Kortrijk, ter vervanging van meester Maggy Vancoppemolle, notaris te Kortrijk, wettelijk belet, ratione personae, op zevenentwintig april tweeduizend vijftien, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCNOT", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen

Net verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BIE & C°", met zetel te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61 D, vertegenwoordigd door de heer Michel De Bie, bedrijfsrevisor, opgemaakt in toepassing van artikel 313 van het wetboek van vennootschappenbesluit letterlijk als volgt

"IK. CONCLUSIES

Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap "DE BIE & C°"  bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, met zetel van de vennootschap gevestigd te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61 D, met als mandaatdrager Michel DE BIE, bedrijfsrevisor, verklaart overeenkomstig de

bepalingen van de artikelen 730, 731 en 734, verwijzend naar het artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in relatie met het artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van

het

Wetboek van vennootschappen, dat in het kader van de inbreng in natura naar aanleiding van de voorgenomen belastingneutrale partiële splitsing door overneming in de BV BVBA "VCNOT' de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan de netto-boekwaarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe en dat :

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura, met retro-actieve werking op datum van 1 oktober 2014, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 30 september 2014 weergegeven netto-boekwaarde, verantwoord is rekening houdend met de in huidig controleverslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context van de continuïteit in het kader van de voorgenomen belastingneutrale partiëte splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met de mogelijke latente meer- of minwaarden van de in te brengen bestanddelen in 'going-concern' optiek. De gebruikte methode leidt tot een waarde die minstens overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

4.de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding 629.195,18 EUR (zeshonderd negenentwintigduizend honderdvijfennegentig euro en achttien cent) bedraagt met de uitgifte van 628 nieuwe aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/996ste van het maatschappelijk kapitaal. Deze 628 aandelen zullen worden toebedeeld aan :

identificatie van de inbrengers Aantal aandelen

de heer Hein VANDEIANOTfE 314

mevrouw Maggy VANCOPPERNOLLE 314

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

TOTAAL ..628 Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behtWden "aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen 'fairness-opinie' omvat.

Uit het huidige controleverslag blijkt dat de door de zaakvoerder weerhouden waarde aan de nettoboekwaarde ten minste overeenkomt met de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 § 1 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de inbreng in natura in de BV BVBA "VCNOT" naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing van de BV BVBA "STUDAC BELGIUM" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden,

** *

Aldus opgesteld te Kortrijk op 10 maart 2015 door de burgerlijke vennoot-+schap "DE BIE & C°" -bedrijfsrevisorenkantoar die de vorm van een BVBA heeft aangenomen - met als mandaatdrager

Michel DE BIE

Bedrijfsrevisor"

EERSTE BESLISSING: Vereenvoudigde procedure - Kennisname van de documenten,

N Vereenvoudigde procedure.

De vergadering beslist uitdrukkelijk de vereenvoudigde procedure toe te passen zoals voorzien in artikel 734 van het wetboek van vennootschappen.

B/ De vergadering stelt vast dat de vennoten bij toepassing van artikel 731 §1, laatste alinea van het wetboek van vennootschappen verzaakt hebben aan het verslag van de bedrijfsrevisor over het splitsingsvoorstel.TWEEDE BESLISSING: Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door overneming (artikel 677 van het wetboek van vennootschappen) - Overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING: Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door overneming (artikel 677 van het wetboek van vennootschappen) - Overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist het splitsingsvoorstel goed te keuren en beslist aldus tot de partiële splitsing waarbij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STUDAC BELGIUM", met zetel te 8500 Kortrijk, Monseigneur de Haernelaan 64 (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0460.806.517, rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk), zonder ophouden te bestaan onroerende vermogensbestanddelen overdraagt aan de onderhavige vennootschap "VCNOT', overeenkomstig de opdeling en modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Alle handelingen uitgevoerd door de te splitsen vennootschap met betrekking tot de afgesplitste bestanddelen sinds 1 oktober 2014 zullen vanuit boekhoudkundig standpunt worden beschouwd als uitgevoerd voor rekening van de onderhavige vennootschap die de overgedragen bestanddelen verkrijgt, op last om al de verplichtingen en verbintenissen betreffende het kantoorgebouw waarin de beroepsactiviteit van notaris wordt uitgeoefend, uit te voeren, evenals alle kosten, lasten en belastingen van welke aard ook, voor zover zij betrekking hebben op diezelfde bestanddelen.

DERDE BESLISSING.

Kapitaalverhoging.

Ter vergoeding van de voorbeschreven inbreng, beslist de algemene vergadering het kapitaal te verhogen ten bedrage van zeshonderdachtentwintigduizend euro (¬ 628.000,00) om het te brengen van driehonderdachtenzestigduizend euro (¬ 368.000,00) euro op negenhonderdzesennegentigduizend euro (¬ 996.000,00) door het creëren van zeshonderdachtentwintig (628) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde van dezelfde aard en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de resultaten van de onderhavige vennootschap vanaf 1 oktober 2014.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend, volledig volgestort, aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap en worden verdeeld in functie van hun respectieve gerechtigheid. Vervanging van de tekst van artikel 5 van de statuten.

De tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op negenhonderdzesennegentigduizend euro (¬ 996.000,00) en is vertegenwoordigd door negenhonderdzesennegentig (996) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk ééninegenhonderdzesennegentigste (1/996ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ViJFDE BESLISSING.

De vergadering verleent machten aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen beslissingen en om de verdere formaliteiten van de partiële splitsing door overneming te vervullen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL ENKEL BESTEMD VOOR DE NEERLEGGING OP DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Philippe Defauw

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte; gecoördineerde tekst van de statuten; verslagen bedrijfsrevisor en zaakvoerder nopens de inbreng in natura

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 26.07.2016 16357-0528-016

Coordonnées
VCNOT

Adresse
KARMELIETENLAAN 1 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande