VDF CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : VDF CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.282.341

Publication

19/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIu~~~u~n~u~u~~u~

+11059658

Ondernemingsnr : p $ 15 . a~M " 34À .

Benaming

(voluit) : VDF CONSULTING

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

aa Ce

1.

e



e

cà aa

es

es es

v

Ce cà



aa Ce

pq De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle activiteiten van roerende en onroerende aard verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. "

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Burgemeester Pyckestraat 55 te 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Oprichting

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP.

OPRICHTING

IN HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF

Op 28 maart 2011

De ondergetekenden :

De Heer DEFAUW Vincent, wonende te

Zevenkote 28, 8300 Knokke-Heist

Hierna te noemen beherend vennoot

De Heer DEFAUW Didier, wonende te

Lindendreef 2, 8510 ROLLEGEM

Hierna te noemen stille vennoot

zij verklaren als volgt op te richten.

Artikel 1 NAAM

s Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming VDF Consulting

Artikel 2 ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-8500 KORTRIJK, Burgemeester Pyckestraat 55. De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 3 DOEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Het verlenen van bijstand, consulting en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit onder andere op het vlak van bestuur, de boekhouding, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van materiaal, instrumenten, hard en sofware, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgeving en het ter beschikking stellen van management ;

Het optreden als tussenpersoon in de handel en commissiehandel ;

Het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van beheer op alle niveau's zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen bestaande onder het even welke vorm en dit zonder enige beperking ;

De vennootschap kan eveneens bestuursmandaat in andere vennootschappen uitoefenen ;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengemeld doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel 4 DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Artikel 5 KAPITAAL  AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 EURO en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, elk met een fractiewaarde van 1 / 100 van het maatschappelijk kapitaal

- door de heer DEFAUW Vincent 900 EURO

- door de Heer DEFAUW Didier 100 EURO

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

- aan de Heer DEFAUW Vincent 90 aandelen

- aan de Heer DEFAUW Didier 10 aandelen

Artikel 6 BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De Heer DEFAUW Vincent is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherend vennoot genoemd.

De Heer DEFAUW Didier is stille vennoot. De stille vennoten dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen. De stille vennoten hebben geen bijzondere machten met uitzondering van stemrecht op de Algemene Vergadering.

Artikel 7 BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Wordt in die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap als NIET-statutaire zaakvoerder. Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen

van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering, bij meerderheid van stemmen, welke hen, eveneens bij meerderheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Artikel 8 OVERDRACHT VAN AANDELEN

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap vrij overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de plaagvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 9 AANSPRAKELIJKHEID

De beherende vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden en verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten daarentegen worden niet als handelaar beschouwd en zijn slechts aansprakelijk ten belope van hun kapitaalsinbreng.

Artikel 10 OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zijn enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken,

noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 11 BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Artikel 12 WINSTVERDELING

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

OF

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13 VERLIEZEN

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

"

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen. Artikel 14 JAARVERGADERING  BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand december am 10 uur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vôér de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de Heer DEFAUW Vincent of in zijn afwezigheid door de Heer

DEFAUW Didier. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij andere bepaald wed in onderhavige statuten.

Artikel 15 ONTBINDING  VEREFFENING

ln geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheid die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

OVERGANGSBEPALINGEN

Boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 30/06/2012. de vennoten door de op dit met terugwerkende

Er wordt overeengekomen dat alle verbintenissen aangegaan en kosten gemaakt door te richten vennootschap warden overgenomen en bekrachtigd en kracht tot 01 maart 2011.

De eerste Algemene Vergadering zal plaats vinden in 2012, de eerste zaterdag van de uur op de maatschappelijke zetel. maand december om 10

Het aantal beherende vennoten vast te stellen op één

De Heer DEFAUW Vincent, voornoemd

Het mandaat van de Heer DEFAUW Vincent is bezoldigd.

Opgemaakt in 2 exemplaren te Kortrijk, op 28/03/2011

(handtekening voorafgegaan door "voor onbeperkte en hoofdelijke verbintenis" voor de beherende vennoten)

De Heer DEFAUW Vincent

Zaakvoerder -- beherend vennoot

Voor onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid

De Heer DEFAUW Didier

Stille vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VDF CONSULTING

Adresse
BURGEMEESTER PYCKESTRAAT 55 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande