VDK GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDK GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.116.782

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 28.08.2014 14530-0229-015
28/12/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11307812*

Neergelegd

23-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): VDK GROUP

0842116782

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hulstestraat 10, 8780 Oostrozebeke

Onderwerp akte: Oprichting

Ten jare tweeduizend elf, op tweeëntwintig december.

Voor ons, Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap  Eric

HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen met zetel te Ieper.

ZIJN VERSCHENEN:

1. de Heer VANDEKERCKHOVE Peter Frans, geboren te Kortrijk op vierentwintig februari duizend negenhonderdnegenenzeventig, nationaal nummer 790224-241-33, echtgenoot van Mevrouw Aline Holvoet, wonende te 8780 Oostrozebeke, Leegstraat 19.

2. de Heer VANDEKERCKHOVE Jan Maurice Alfons, geboren te Kortrijk op negen juni duizend negenhonderdzevenenzestig, nationaal nummer 670609-409-91, echtgenoot van Mevrouw Ann Tanghe, wonende te 8780 Oostrozebeke, Leegstraat 150.

3. de Heer VANDEKERCKHOVE Stefan Bert Joost, geboren te Kortrijk op één september duizend negenhonderdnegenenzestig, nationaal nummer 690901-445-67, echtgenoot van Mevrouw Greetje Van Hecke, wonende te 9810 Nazareth, s Gravenstraat 216.

4. de Heer VANDEKERCKHOVE Geert Marc, geboren te Kortrijk op dertien november duizend negenhonderdnegenenzestig, nationaal nummer 691113-371-86, echtgescheiden, wonende te 8700 Tielt, Hulstplein 35.

Die een vennootschap heeft opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM:  VDK GROUP

3) ZETEL: 8780 Oostrozebeke, Hulstestraat 10

4) DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. Het verlenen van administratieve prestaties.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen (inclusief het optreden

als tussenpersoon in de handel).

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twaalf miljoen honderdachtenzestigduizend achtentachtig euro (12.168.088 EUR). Het is verdeeld in twaalf miljoen honderd acht en zestigduizend achtentachtig (12.168.088) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt:

1/ Door de Heer Jan Vandekerckhove, voornoemd, wordt de volle eigendom ingebracht van de volgende aandelen :

- zevenhonderd achtenvijftig (758) aandelen van de naamloze vennootschap  GEVANO , met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Hulstestraat 10, ingeschreven in het Rechtspersonenregister

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

onder nummer 0441.172.430, met een totale waarde van één miljoen tweehonderd twee en zeventigduizend negenhonderd en één euro (¬ 1.272.901);

- drie en vijftig (53) aandelen (achtendertig (38) type A en vijftien (15) type B) van de naamloze vennootschap  MECOPLAS , met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Koedreef 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0419.946.256, met een totale waarde van vijfhonderd zes en zestigduizend vijfhonderd en zes euro (¬ 566.806,00);

- drie en vijftig (53) aandelen (achtendertig (38) type A en vijftien (15) type B) van de naamloze vennootschap  METAALBOUW VANDEKERCKHOVE , met maatschappe-lijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Hulstestraat 10, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0407.901.727, met een totale waarde van één miljoen tweehonderd en tweeduizend driehonderd vijftien euro (¬ 1.202.315).

2/ Door de Heer Geert Vandekerckhove, voornoemd, wordt de volle eigendom ingebracht van de volgende aandelen :

- zevenhonderd achtenvijftig (758) aandelen van de naamloze vennootschap  GEVANO , met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Hulstestraat 10, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0441.172.430, met een totale waarde van één miljoen tweehonderd twee en zeventigduizend negenhonderd en één euro (¬ 1.272.901);

- drie en vijftig (53) aandelen (achtendertig (38) type A en vijftien (15) type B) van de naamloze vennootschap  MECOPLAS , met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Koedreef 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0419.946.256, met een totale waarde van vijfhonderd zes en zestigduizend vijfhonderd en zes euro (¬ 566.806,00);

- drie en vijftig (53) aandelen (achtendertig (38) type A en vijftien (15) type B) van de naamloze vennootschap  METAALBOUW VANDEKERCKHOVE , met maatschappe-lijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Hulstestraat 10, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0407.901.727, met een totale waarde van één miljoen tweehonderd en tweeduizend driehonderd vijftien euro (¬ 1.202.315).

3/ Door de Heer Stefan Vandekerckhove, voornoemd, wordt de volle eigendom ingebracht van de volgende aandelen :

- zevenhonderd achtenvijftig (758) aandelen van de naamloze vennootschap  GEVANO , met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Hulstestraat 10, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0441.172.430, met een totale waarde van één miljoen tweehonderd twee en zeventigduizend negenhonderd en één euro (¬ 1.272.901);

- drie en vijftig (53) aandelen (achtendertig (38) type A en vijftien (15) type B) van de naamloze vennootschap  MECOPLAS , met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Koedreef 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0419.946.256, met een totale waarde van vijfhonderd zes en zestigduizend vijfhonderd en zes euro (¬ 566.806,00);

- drie en vijftig (53) aandelen (achtendertig (38) type A en vijftien (15) type B) van de naamloze vennootschap  METAALBOUW VANDEKERCKHOVE , met maatschappe-lijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Hulstestraat 10, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0407.901.727, met een totale waarde van één miljoen tweehonderd en tweeduizend driehonderd vijftien euro (¬ 1.202.315).

4/ Door de Heer Peter Vandekerckhove, voornoemd, wordt de volle eigendom ingebracht van de volgende aandelen :

- zevenhonderd achtenvijftig (758) aandelen van de naamloze vennootschap  GEVANO , met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Hulstestraat 10, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0441.172.430, met een totale waarde van één miljoen tweehonderd twee en zeventigduizend negenhonderd en één euro (¬ 1.272.901);

- drie en vijftig (53) aandelen (achtendertig (38) type A en vijftien (15) type B) van de naamloze vennootschap  MECOPLAS , met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Koedreef 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0419.946.256, met een totale waarde van vijfhonderd zes en zestigduizend vijfhonderd en zes euro (¬ 566.806,00);

- drie en vijftig (53) aandelen (achtendertig (38) type A en vijftien (15) type B) van de naamloze vennootschap  METAALBOUW VANDEKERCKHOVE , met maatschappe-lijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Hulstestraat 10, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0407.901.727, met een totale waarde van één miljoen tweehonderd en tweeduizend driehonderd vijftien euro (¬ 1.202.315).

Verslag van de bedrijfsrevisor :

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin , vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Piet Dujardin , vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, opgemaakt in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, in datum van twintig december tweeduizend en elf, luiden als volgt :  Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA VDK GROUP, bestaande uit een pakket aandelen omvattende 3.032 aandelen van de NV GEVANO, 212 aandelen van de NV MECOPLAS en 212 aandelen van de NV METAALBOUW VANDEKERCKHOVE, kan ik besluiten dat :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de inbreng en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde. De weerhouden waarde van de onroerende goederen in de betrokken vennootschappen lijkt mij aannemelijk, niettegenstaande een deskundige schatting van een vastgoedexpert voor alle onroerende goederen meer zekerheid zou hebben geboden. Ik dien evenwel een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten naar aanleiding van bodemsanering aangezien mij omtrent de betreffende onroerende goederen onvoldoende gegevens bekend zijn nopens eventuele bodemverontreiniging. Ik dien eveneens een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van 12.168.088,00 EUR bestaat uit 12.168.088 aandelen, als volgt toegekend:

a. Ten belope van 3.042.022 aandelen aan de heer Jan VANDEKERCKHOVE,

b. Ten belope van 3.042.022 aandelen aan de heer Geert VANDEKERCKHOVE,

c. Ten belope van 3.042.022 aandelen aan de heer Stefan VANDEKERCKHOVE,

d. Ten belope van 3.042.022 aandelen aan de heer Peter VANDEKERCKHOVE.

Deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld. .

Vergelding voor de inbreng in natuur.

1/ Aan de inbrengen gedaan door de Heer Jan Vandekerckhove, voornoemd, wordt door de comparanten een globale waarde toegekend van drie miljoen twee en veertigduizend en twee en twintig euro (¬ 3.042.022,00), die wordt vergoed door toekenning aan hem, die aanvaardt, van drie miljoen twee en veertigduizend en twee en twintig (3.042.022) volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een totale waarde van drie miljoen twee en veertigduizend en twee en twintig euro (¬ 3.042.022,00).

2/ Aan de inbrengen gedaan door de Heer Geert Vandekerckhove, voornoemd, wordt door de comparanten een globale waarde toegekend van drie miljoen twee en veertigduizend en twee en twintig euro (¬ 3.042.022,00), die wordt vergoed door toekenning aan hem, die aanvaardt, van drie miljoen twee en veertigduizend en twee en twintig (3.042.022) volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een totale waarde van drie miljoen twee en veertigduizend en twee en twintig euro (¬ 3.042.022,00).

3/ Aan de inbrengen gedaan door de Heer Stefan Vandekerckhove, voornoemd, wordt door de comparanten een globale waarde toegekend van drie miljoen twee en veertigduizend en twee en twintig euro (¬ 3.042.022,00), die wordt vergoed door toekenning aan hem, die aanvaardt, van drie miljoen twee en veertigduizend en twee en twintig (3.042.022) volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een totale waarde van drie miljoen twee en veertigduizend en twee en twintig euro (¬ 3.042.022,00).

4/ Aan de inbrengen gedaan door de Heer Peter Vandekerckhove, voornoemd, wordt door de comparanten een globale waarde toegekend van drie miljoen twee en veertigduizend en twee en twintig euro (¬ 3.042.022,00), die wordt vergoed door toekenning aan hem, die aanvaardt, van drie miljoen twee en veertigduizend en twee en twintig (3.042.022) volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een totale waarde van drie miljoen twee en veertigduizend en twee en twintig euro (¬ 3.042.022,00).

6) DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor alle handelingen met een waarde groter dan vijf en twintigduizend euro (¬ 25.000,00) dienen twee zaakvoerders gezamenlijk te handelen.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De aandeelhouders kunnen door middel van een onderhandse aandeelhoudersovereenkomst nadere regels betreffende de handelingsbevoegdheid van de zaakvoerders overeenkomen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Voor alle handelingen met een waarde groter dan vijf en twintigduizend euro (¬ 25.000,00) dienen twee zaakvoerders gezamenlijk te handelen.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend twaalf.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maannd juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING: Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

11) BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - VOLMACHT:

Onmiddellijk hierna zijn de oprichters samengekomen in een algemene vergadering en hebben zij met

éénparigheid van stemmen beslist :

- te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur :

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid  GREFAN , met maatschappelijke zetel

te 9810 Nazareth,  s Gravenstraat 216, ingeschreven in het Rechts-personenregister onder nummer

0885.989.684, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Stefan Vandekerckhove, voornoemd;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

2/ de gewone commanditaire vennootschap  PAV , met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Leegstraat 19, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0895.255.659, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Peter Vandekerckhove, voornoemd;

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid  GAMEC , met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Hulstplein 35/8, ingeschreven in het Rechts-personenregister onder nummer 0895.525.279, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Geert Vandekerckhove;

4/ de gewone commanditaire vennootschap  JAVAN , met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Leegstraat 150, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0895.212.010, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Jan Vandekerckhove, voornoemd;

5/ de Heer VANDEKERCKHOVE Frans Jozef Pierre, geboren te Oostrozebeke op elf november negentienhonderd twee en veertig, nationaal nummer 421111-247.91, echtgenoot van Mevrouw Magda D haene, wonende te 8780 Oostrozebeke, Ingelmunstersteenweg 187,

die allen verklaren te aanvaarden.

- volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Burofac-West , Lauwberg-straat 38, 8930 Lauwe, vertegenwoordigd door de Heer Wouter Vandecasteele, met recht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten bij de bevoegde diensten, zoals BTW, Rechtspersonenregister, enzovoort te doen in verband met de huidige oprichting, en ten einde alles te doen wat nodig is voor het voltrekken van hogervermelde formaliteiten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

- bijzonder verslag van de oprichters betreffende de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 24.09.2015 15602-0124-016

Coordonnées
VDK GROUP

Adresse
HULSTESTRAAT 10 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande