VEBAN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEBAN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.543.934

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0242-014
06/03/2013
ÿþ IF~~ ~~I r Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~ -.._,.~ r. ~~" ~~

2 5 FER. 202

13 38 26*

V beh

aa

Bel Staa

III

Ondernemingsnr : 0502 543 934

Benaming

(voluit) : VEBAN INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lostraat 1518 - 8691 Leisele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-Inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan dd. 27.01.2013 en van het controleverslag dd. 22.01.2013 van de cvba MOORE STEPHENS, Oude Vilvoordsebaan 21, 1860 Meise vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Jacques Van den Abeele.

Wullen Marc

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2013
ÿþ mod 11.1



Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





le ía r~' " r.+.: " .-ei;;.:'~! ; 'a i:, E~~:..-...~~i.~: ~ ~~" :,.+,.~,t~'y ~Y

i:~`Ii íC~i~iAl" \r.l~, VAN 3`iV¢.~i.e~.LLit~.,l:iSk

17 JAN. 2013 dmixten

Ondernemingsnr: ~j 0.2 6N 3 9 3 Ci

Benaming (voluit) :VEBAN INVBST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lostraat 15/B

8691 Alveringem (Leisele)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Op 16 januari 2013 werd ten kantore van notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge-:i Haringe/Poperinge, een akte ondertekend,akte ter registratie aangeboden,

ZIJN VERSCHENEN:

1. De Heer WULLEN Marc Francis Cornelius, geboren te Veurne op achttien februari negentienhonderd vijf en vijftig (nationaal nummer 550218 34788), en zijn echtgenote Mevrouw VANDENBUSSCHE Rita Cornelia Martha, geboren te Veurne op acht augustus negentienhonderd vijf en vijftig (nationaal nummer 550808 04058), samen wonende te 8691 Alveringem/Leisele, Lostraat nummer 15/A.

Gehuwd te Veurne op twintig oktober negentienhonderd acht en zeventig onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract, gewijzigd (met behoud van het bestaand stelsel) bij akte verleden voor het ambt van ondergetekende Notaris Stephan Mourisse te Roesbrugge-:i Haringe de dato veertien juni tweeduizend vijf, niet meer gewijzigd sedertdien zo men het verklaart.

2. De Heer DECORTE Bart Joël Roger, geboren te Veurne op achttien april negentienhonderd tweeëntachtig (nationaal nummer 82.04.18-169.71) en zijn echtgenote Mevrouw WULLEN Annelies ;i Maria Mariette, geboren te Veurne op vijfentwintig januari negentienhonderd vijfentachtig (nationaal ?' ti nummer 85.01.25-268.95), samenwonend te 8630 Veurne, Sacramentstraat 19.

Gehuwd te Alveringem op drie september tweeduizend elf onder het stelsel van scheiding van :? goederen met beperkte gemeenschap van goederen blijkens akte huwelijkscontract verleden voor het ambt van ondergetekende Notaris Stephan Mourisse te Roesbrugge op één september tweeduizend elf, sedertdien niet meer gewijzigd, zo wordt verklaard.

Thans wordt door de verschijners overgegaan tot de oprichting van de handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "VEBANINVEST", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8691 Leisele/Alveringem, Lostraat 151B en met een kapitaal van VEERTIGDUIZEND euro (¬ 40.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

Inschriivinq & volstorting van het kapitaal ;?

Op het volledig kapitaal ad VEERTIGDUIZEND EURO (¬ 40.000,00) wordt in geld ingeschreven als volgt

1. De Heer DECORTE Bart, voornoemd, schrijft in voor een bedrag van NEGENTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 19.600,00), hetgeen hij op heden volledig heeft volstort. In ruil ontvangt hij NEGENENVEERTIG (49) aandelen, waarvan zowel de lidmaatschapsrechten als de vermogenswaarde valt in diens eigen vermogen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het ' Belgisch Staàtsbiad

mod 11.1

2.Mevrouw WULLEN Annelies, voornoemd, schrijft in voor een bedrag van NEGENTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 19.600,00), hetgeen zij op heden volledig heeft volstort. In ruil ontvangt zij NEGENENVEERTIG (49) aandelen, waarvan zowel de lidmaatschapsrechten ais de vermogenswaarde valt in haar eigen vermogen.

3. De Heer WULLEN Marc, voornoemd, schrijft in voor een bedrag van VIERHONDERD EURO (¬ 400,00), hetgeen hij op heden volledig heeft volstort. In ruil ontvangt hij EEN (1) aandeel, waarvan de lidmaatschapsrechten toevallen in zijn eigen vermogen, doch de vermogenswaarde valt in de huwgemeenschap overeenkomstig artikel 1401,5° Burgerlijk Wetboek,

4,Mevrouw VANDENBUSSCHE Rita, voornoemd, schrijft in voor een bedrag van

VIERHONDERD EURO (¬ 400,00), hetgeen zij op heden volledig heeft volstort. In ruil ontvangt zij EEN (1) aandeel, waarvan de lidmaatschapsrechten toevallen in zijn eigen vermogen, doch de vermogenswaarde valt in de huwgemeenschap overeenkomstig artikel 1401,5° Burgerlijk Wetboek. STATUTEN.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam : "VEBAN INVEST'.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zef de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden

2.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

5.De aan- en verkoop, evenals de in-en uitvoer van om het even welke goederen

Il. Voor eigen rekening

1. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

2. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

3. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

lll. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VEERTIGDUIZEND EURO (¬ 40.000,00) en is verdeeld in HONDERD (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders, al dan niet vennoten van de vennootschap, al dan niet natuurlijke personen, al dan niet statutair benoemd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt I met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen, De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Benoeming college van zaakvoerders

Worden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap

1. De Heer DECORTE Bart, voornoemd;

2.Mevrouw WULLEN Annelies, voornoemd;

3. De Heer WULLEN Marc, voornoemd;

4.Mevrouw VANDENBUSSCHE Rita, voornoemd.

De aldus aangestelde zaakvoerders vormen samen het college van zaakvoerders.

Voorbehouden aan het " Belgisch Staàtsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rijtàgèiï bij lïèfSèlgiïél SfaatibTâd - N17á1/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

BEVOEGDHEDEN COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS

Bestuursbevoegdheid & vertegenwoordigingsbevoeqdheid

Het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stelten, die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Deze beslissingen dienen genomen te worden met gewone meerderheid.

In afwijking van het voorgaande Is het toegestaan dat iedere zaakvoerder alleen beslist namens de vennootschap, doch enkel wanneer de voorgenomen beslissing betrekking heeft op maximaal TIENDUIZEND EURO (E 10.000). Voormelde handeling mag maximaal tweemaal per boekjaar worden gesteld.

Cumul van voormelde handelingen in hoofde van één of meerdere zaakvoerders is mogelijk.

He college van zaakvoerders vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte. Het college van zaakvoerders beslist bij gewone meerderheid over alle punten van het agenda,van zodra een meerderheid van de zaakvoerder aanwezig of vertegenwoordigd is.

Naar buiten toe wordt de vennootschap vertegenwoordigd door een meerderheid binnen het college van zaakvoerders, doch nooit door minder dan de helft indien het college van zaakvoerders een even aantal zaakvoerders telt, en door de enige zaakvoerder indien er slechts een is bij gebreke aan meer vennoten.

In afwijking van het voorgaande is het toegestaan dat iedere zaakvoerder alleen de vennootschap vertegenwoordigt, doch enkel wanneer de voorgenomen beslissing betrekking heeft op maximaal TIENDUIZEND EURO (E 10.000). Voormelde handeling mag maximaal tweemaal per boekjaar worden gesteld.

Cumul van voormelde handelingen in hoofde van één of meerdere zaakvoerders is mogelijk. Het college van zaakvoerders kan tevens aan één van de zaakvoerders schriftelijk volmacht geven alleen de vennootschap te vertegenwoordigen.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur of elke andere materie die toebehoort aan haar bevoegdheid kan door het college der zaakvoerders opgedragen worden aan één of meerdere van haar leden of elke derde, op voorwaarde dat deze vennoot is, die alle bevoegdheden hebben de vennootschap te vertegenwoordigen wat het dagelijks bestuur betreft of betreffende de specifiek toegekende opdracht, welke zaakvoerder(s) uitdrukkelijk dienen te aanvaarden.

De vennootschap wordt, wat het dagelijks bestuur betreft of in de betreffende opdracht, geldig vertegenwoordigd door de aangestelden van het college der zaakvoerders aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen.

In geval er slechts één vennoot is, vertegenwoordigt de enige zaakvoerder de vennootschap tevens wat het dagelijks bestuur betreft. Ingeval één van de zaakvoerders aan wie het dagelijks bestuur werd opgedragen in de onmogelijkheid verkeert te handelen, zal het oollege van zaakvoerders een vervanger aanduiden

BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de DERDE ZATERDAG van de maand MEI om half elf; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op éénendertig december van het zelfde jaar afgesloten.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

agiaq ana;iuoN np saxauuv - £i0Z/i4/.If '_Pupienms

mod 11.1

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige

meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder af de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar ving aan op één januari tweeduizend dertien, om te eindigen op éénendertiq december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde zaterdag van de maand mei tweeduizend veertien om half elf in de voormiddag.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Aanduiding vaste vertegenwoordiger

Is bijeengekomen : de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VEBAN INVEST". In de schoot van deze vergadering wordt overeengekomen dat, ingeval van uitoefening van een bestuurdersmandaat door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VEBAN INVEST" wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger : De Heer DECORTE Bart, wonend te 8630 Veurne, Sacramentstraat 19.

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name alle medewerkers van Quartus Accountancy en Fiscaliteit, kantoorhoudend te 8970 Poperinge, Casselstraat 55.

i yn ~L cet, y' '4~

.J~+VJ 111 i

Pp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 22.05.2015 15130-0346-014

Coordonnées
VEBAN INVEST

Adresse
LOSTRAAT 15B 8691 LEISELE

Code postal : 8691
Localité : Leisele
Commune : ALVERINGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande