VELCOVAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VELCOVAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 418.379.311

Publication

26/09/2014
ÿþ Mon Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

menu

MONITEUR BELGE 19 -CS- 2014

BELGISCH STAATSBLA

NeERGELEGD

2! Alla 2014

Rechtbank efiffikoPI-IANDEL Gent afd. IçOeTRI" lh

Ondernemingsnr : 0418.379.311

Benaming

(voluit) : Velcovar

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Oude Maria's Lindestraat 4, 8800 Rumbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag dagelijkse technische leiding

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten gehouden op 27 december 20131

De vergadering aanvaardt het ontslag van mevrouw Nele Devos, als werkend vennoot, belast met de dagelijke technische leiding in het restaurant "Ter Linde", met ingang op heden.

Velghe Kurt

Zaekvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van tu(k B vermelden: Recto Naam en hoedanigheidvan de instrumenteren-de notaris, hetzij Van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 17.09.2013 13584-0134-016
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 28.08.2012 12473-0137-015
18/07/2012
ÿþ mod 11.1



! ~~r, ari ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





t tiiit 111111111f 111111111111111111111111 LIII 1111

" iaia~oso*

be

a

B Sb

MONITEUR BELGE N

11 -07- 2012

BELGISCH STAATSBLAD

-2. 07. 2012

RECHTBANKKORTRi~KRANDEL









Ondernemingsnr : BE0418.379.311

Benaming (voluit) : VelCOVar

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Maria's Lindestraat 4

8800 Roeselare (Rumbeke)

Onderwerp akte ; BVBA: uitbreiding doel een aanpassing statuten aan de nieuwe bepalingen van het Wetboekvan Vennootschappen.

Uit de akte verleden voor notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge- Haringe/Poperinge op acht. en twintig juni tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN :

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VELCOVAR", opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap blijkens akte verleden voor notaris DU FAUX Ludovic te Mouscron op zeven juni negentienhonderdachtenzeventig,!: gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig juni negentienhonderdachtenzeventig onder nummer 1680-01.

Vennootschap met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Oude Maria's Lindestraat 4, BTW BE BE0418.379.311, rechtspersonenregister Kortrijk BE0418.379.311.

EERSTE BESLUIT: uitbreiding doel.

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder van achttien april inhoudende' een omstandige verantwoording van de geplande uitbreiding van het doel en van de staat van actief en,, passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt, zijnde van eenendertig maart tweeduizend en; ; twaalf.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt:

- De uitbating, het beheer, de verhuur en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés,'; tavernes, tapabars, clubs, tearooms, restaurants, hotels, bed and breakfast, gastenkamers en traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

-het toezien op de bouwwerkzaamheden, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, het;; verkavelen, het in erfpacht geven of nemen, het verlenen of verkrijgen van opstalrecht, het verhuren of in huur nemen van onroerende, onroerende zakelijke rechten en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

- Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle inrichtingen met: betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en, verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen. Dit alles met uitzondering van de activiteiten die onder de titel 'vastgoedmakelaar' vallen.

- De groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, commissiehandel van allerhande goederen en diensten.

- De exploitatie, de huur- en verhuur, de chartering, het onderhoud en de handel onder al hàar vormen (aan-

:; en verkoop, import en export, commissionering, vertegenwoordiging, makelarij, ...) van pleziervaartuigen,;=

jachten, watersportmateriaal en benodigdheden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of.;

,_onrechtstreeks,.beiangen.nemen_ira.andere ondernemingen =m.- _=--= ï_._-__-,-------;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

j mod11.9

-Voor-

behouden

aan het De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

Belgisch Staatsblad

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen

AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat artikel drie het volledige doel, na de voormelde uitbreiding, als volgt zal luiden:

Artikel drie  DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland:

- De uitbating, het beheer, de verhuur en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, tapabars, clubs, tearooms, restaurants, hotels, bed and breakfast, gastenkamers en traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

- Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbeques en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

- Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen. De vennootschap mag overgaan tot het aan- en verkopen, opschikken, uitrusting, valoriseren, bouwen, het toezien op de bouwwerkzaamheden, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, het verkavelen, het in erfpacht geven of nemen, het verlenen of verkrijgen van opstalrecht, het verhuren of in huur nemen van onroerende, onroerende zakelijke rechten en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

- Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen, Dit alles met uitzondering van de activiteiten die onder de titel `vastgoedmakelaar' , vallen,

- De groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, commissiehandel van allerhande goederen en diensten.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op landbouw en de veeteelt, de aan- en verkoop van landbouwproducten, veevoeders, granen, zaden, meststoffen en vee, alsook alle activiteiten die in verband staan met de landbouw en veeteelt, het oprichten en bouwen van hokken, het stellen van persoonlijke of zakelijke waarborgen in het voordeel van derden.

- De exploitatie, de huur- en verhuur, de chartering, het onderhoud en de handel onder ai haar vormen (aan-

' en verkoop, import en export, commissionering, vertegenwoordiging, makelarij, ..,) van pleziervaartuigen, jachten, watersportmateriaal en benodigdheden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of , onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van , derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen

De vennootschap mag aile burgerlijke, handels-, nijverheids-, fiinanciiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of ander deel van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen overeenkomstig de genomen besluiten hiervoor en

na actualisering met onder meer verwijdering van alle verwijzingen in de statuten naar de

vennootschappenwet, volledig nieuwe statuten aan te nemen en op die wijze coördinatie te doen van de

statuten.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten

voortaan zullen luiden als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam : " VELCOVAR".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel

' besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

; stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeftaisdoet: - -- - --- ------- ----- ----------------- -- -- ----------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland:

- De uitbating, het beheer, de verhuur en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, tapabars, clubs, tearooms, restaurants, hotels, bed and breakfast, gastenkamers en traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstekken van alle diensten welke

" ressorteren onder de benaming horeca.

- Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbeques en alle andere activiteiten die hiermee

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

- Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende

goederen. De vennootschap mag overgaan tot het aan- en verkopen, opschikken, uitrusting, valoriseren, bouwen, het toezien op de bouwwerkzaamheden, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, het verkavelen, het in erfpacht geven of nemen, het verlenen of verkrijgen van opstalrecht, het verhuren of in huur nemen van onroerende, onroerende zakelijke rechten en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

- Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle"inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen. Dit alles met uitzondering van de activiteiten die onder de titel 'vastgoedmakelaar'

vallen.

- De groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, commissiehandel van allerhande goederen en diensten.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op landbouw en de veeteelt, de aan- en verkoop van landbouwproducten, veevoeders, granen, zaden, meststoffen en vee, alsook alle activiteiten die in verband staan met de landbouw en veeteelt, het oprichten en bouwen van hokken, het stellen van persoonlijke of zakelijke waarborgen in het voordeel van derden.

- De exploitatie, de huur- en verhuur, de chartering, het onderhoud en de handel onder al haar vormen (aan-en verkoop, import en export, commissionering, vertegenwoordiging, makelarij, ...) van pleziervaartuigen, jachten, watersportmateriaal en benodigdheden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of ander deel van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderddrieënzeventigduizend (273.000) en is verdeeld in

vierduizend zevenhonderdtwintig (4.720)gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een

gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van dé jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der

uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met

een_gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Voorbehouden aan het Belglech Staatsblad

f` 4

. à

" Voor-

mod 11.1

e

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts

plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het

algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de

vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op,

uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats

vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd

minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders

er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van

zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn

plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor

hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of

elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordiginqsbevoeqdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de

vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buite

rechte. -

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte." Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve i bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden.

, In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op eerste zaterdag

' van de maand mei om elf uur indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op een en dertig december afgesloten.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan ; het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden,

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening docr de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel ia bevestigd of gehomologeerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bija eenvoudige meerderheid van ._ stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

i ..Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ti









Bijlage: expeditie van de akte + verslag van de zaakvoerder 18/04/2012 + verslag van actief en passief van 31/03/2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van l=uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2012
ÿþ Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0418,379.311

Benaming

(voluit) : VELCOVAR

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Oude Maria's Lindestraat 4, 8800 Rumbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling dagelijkse technische leiding

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten gehouden op 30 mei 2012:

De vergadering aanvaardt het ontslag van mevrouw Petra Braeckvelt, als werkend vennoot, belast met de dagelijke technische leiding in het restaurant "Ter Linde", met ingang van 30 mei 2012.

De vergadering stelt mevrouw Nele Devos, werkend vennoot, aan om de dagelijkse, technische leiding te geven in het restaurant "Ter Linde", met ingang van 30 mei 2012, Haar mandaat is onbezoldigd,

Veighe Kurt

Zaakvoerder

1II1~~oWm11M11od

Vc

beht aar Bell

Stam

NEERGELEGD

20, 66, 2012

(i TBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

18/11/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M

iV1TEUFi DIFiECTt

:f--~~" Iv,. -

._..--

RECHTBANK KOOPHANDEL Kn4r,1K

Ondernemingsnr : 0418.379.311 Benaming

(voluil) : VELCOVAR

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Zultseweg 86, 8790 Waregem

Onderwerp akte : Adreswijziging/Aanstelling dagelijke technische leiding

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten gehouden op 8 maart 2011:

" Vanaf 8 maart 2011 verhuist de maatschappelijke zetel van de Zultseweg 86 te Waregem naar de Oude Maria's Lindestraat 4 te Rumbeke.

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten gehouden op 28 september 2011:

Aanstelling van mevrouw Petra Braeckvelt om dagelijkse, technische leiding te geven in het restaurant "Ter Linde", met ingang van 28 september 2011.

Veighe Kurt Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

111111111111,191111.11111

=LG1SCl-i BEF7 , : j:

bel ai BE Sta

ll

~~~~~~L~C~~

21. 10. 2011

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.07.2011, NGL 31.08.2011 11504-0118-013
07/06/2011 : VE027262
09/09/2010 : VE027262
23/09/2009 : VE027262
09/09/2008 : VE027262
06/09/2007 : VE027262
18/07/2005 : IE027262
15/06/2004 : IE027262
19/04/2004 : IE027262
19/04/2004 : IE027262
25/09/2003 : IE027262
28/01/2003 : IE027262
17/12/2002 : IE027262
07/11/2001 : IE027262
03/10/1998 : IE27262
19/10/1996 : IE27262
12/07/1995 : KO101535
01/01/1992 : KO101535
01/01/1988 : KO101535
01/01/1986 : KO101535
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 29.08.2016 16542-0361-020

Coordonnées
VELCOVAR

Adresse
OUDE MARIA'S LINDESTRAAT 4 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande