VELIS CONSULTANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VELIS CONSULTANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.098.381

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.04.2014, NGL 20.08.2014 14442-0425-015
26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.04.2013, NGL 21.08.2013 13444-0534-015
29/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I i~ id 179 uiiiiu 666111111 +Ai

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

u

Ondernemingsnr: 0 84 A 018 Benaming

(voluit) : VELIS CONSULTANTS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde, Schaessensstraat, 11

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Philippe DUMON notaris te Moeskroen, op drie november twee duizend en elf, neergelegd voor registratie houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1.VENNOTEN:

De Heer SALAMON Wilhelm Paul, geboren te Cluj (Roemenië) op tweeëntwintig mei negentienhonderd tweeënvijftig, NN: 52052207997, en zijn echtgenote, Mevrouw WAETERLOOT Evelyne Lucienne Claude, geboren te Rosendael (Frankrijk) op drie mei negentienhonderd vijfenvijftig, NN: 55050354669, samenwonende te Koksijde, Schaessensstraat, 11.

Gehuwd te Coudekerke-Branche (Frankrijk) op één september negentienhonderd negenenzeventig onder het stelsel van de gemeenschap van aanwinsten volgens hun huwelijkscontract verleden voor Meester ROSE Claude te Dunkerque (Frankrijk) op negenentwintig augustus negentienhonderd negenenzeventig, met een laatste wijziging verleden op tweeëntwintig februari tweeduizend en tien voor Meester Peter DE BAETS te Koksijde, zodat hun huwelijksvermogensstelsel heden aan het belgisch recht onderworpen is.

2.NAAM: VELIS CONSULTANTS

3.RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

4.ZETEL: 8670 Koksijde, Schaessensstraat, 11

" 5.DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland :

- Alle activiteiten van bouwkunde, technische studies, raadgeving, expertise met betrekking tot de maritieme industrie, bedrijfsterreinen of tot het gebied Offshore, en namelijk wat betreft mariene hulpbronnen of zoetwaterbronnen.

- Studie, coördinatie en uitvoering van bouw of onderhoud van scheepsuitrusting en land equipment", inbegrepen "project management".

- Realisatie van "audits" op technisch gebied, commercieel gebied, de financiële sector of structureel gebied met betrekking tot bovenvermelde doelen.

- Exploitatie van industriële eigendom, patenteren.

- En, over het algemeen, de commerciële of industriële exploitatie, bedrijfszekerheid of vastgoedactiviteiten die direct of indirect betrekking hebben tot het doel van de vennootschap, en die zowel de oorzaak als de effecten moeten navolgen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

- Alle opleidingsactiviteiten uitvoeren die direct of indirect betrekking hebben tot het doel van de vennootschap of die het zou kunnen vergemakkelijken.

- De vennootschap zal direct of indirect voor haar rekening of de rekening van derden kunnen handelen, ofwel alleen, ofwel in samenwerking of medewerking met andere op te richten vennootschappen of personen in België, direct of indirect, of in het buitenland, onder welke vorm ook, voor zover deze operaties in het kader van zijn doel binnentreden.

- Ze zal onder alle vormen, intresten of samenwerking, deel kunnen nemen in alle belgische vennootschappen, ook in het buitenland, die gelijke of verwante doelen hebben, of die haar eigen zaken kunnen helpen te ontwikkelen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geplaatst: kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZES HONDERD EUROS verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7.SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : op de honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, werd ingeschreven in geld als volgt :

-door de Heer SALAMON Wilhelm voor drieënnegentig aandelen (93)

-door Mevrouw WAETERLOOT Evelyne voor drieëntwintig aandelen (93).

8.DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

9a. AANWIJZING VAN DE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Tot niet-statutaire zaakvoerder en tot vast vertegenwoordiger wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

- De Heer SALAMON Wilhelm.

9b. OMVANG VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE NIET "-STATUTAIRE ZAAKVOERDER EN WIJZE WAAROP HIJ DEZE UITOEFENT:

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Nochtans zullen de zaakvoerders het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen voor elke akte houdende vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap.

10.AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

11.JAARVERGADERING:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand april om zeventien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moeten de zaakvoerders een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerders en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen. Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

12. BESTEMMING VAN DE WINST = RESERVE - VEREFFENING

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd:

Expeditie van de oprichtingsaktee

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.04.2015, NGL 22.07.2015 15331-0545-015

Coordonnées
VELIS CONSULTANTS

Adresse
SCHAESSENSSTRAAT 11 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande