VERBEKE BRUNO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERBEKE BRUNO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.054.786

Publication

10/09/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 101\11TEUR BELGE NEERGELEGD

03 -OS- 2014 Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, edffiCORTRIJK

ELG1SCH ---

III

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14167665*

2 3 JULI 2014

Ondernemingsnr 0835.054.786

!I Benaming (voluit) VERBEKE BRUNO

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8791 Waregem, Meierie 46

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 25 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "VERBEKE BRUNO", waarvan de zetel gevestigd is telI ;i 8791 Waregern, Meierie 46, volgende beslissingen heeft genomen:

BESLUITEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aanwezige vennoot verklaart kennis te hebben van de inhoud van deze verslagen, met name;

- het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313k van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, aangesteld door der:

'Izaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven: r. 5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VERBEKE BRUNO, bestaat uit de inbreng var een onroerend goed, door de heer Bruno VERBEKE en mevrouw Els VERSTICHELE, voor een inbrengwaarde van 400.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de kredietinstelling met betrekking tot de inbreng van het gefinancierd actief, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van: nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bednifseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 2.000 aandelen van de BVBA VERBEKE BRUNO, zonder vermelding van nominale waarde.

Op het onroerend goed dat werd ingebracht, rust een hypothecaire inschrijving. Er worden geen., schulden in de vennootschap ingebracht. Bijgevolg blijft er een latent en inherent risico bestaan in hoofde van; de vennootschap voor zover de kredietnemers niet aan hun verplichtingen zouden voldoen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 303 van het Wetboek van vennootschappen in hee, kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA VERBEKE BRUNO en mag;: niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 16 juni 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Pouseele"

- het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van: ' Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken. Dit!.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

.... . _

verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Eerste beslissing: Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen met tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) tot tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR) door het creëren van tweeduizend (2.000) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata tampons vanaf de inschrijving.

Op deze tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen zal door inbreng in natura worden ingeschreven tegen de prijs van tweehonderd euro (200,00 EUR) per aandeel, waarvan:

- honderd euro (100,00 EUR) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR);

- en honderd euro (100,00 EUR) ais uitgiftepremie, zijnde In totaal tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR).

Tweede beslissing : inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

De heer VERBEKE Bruno Walter, geboren te Waregem op eenendertig augustus negentienhonderd zevenenzestig (identiteitskaartnummer 591-7655938-24, nationaal nummer 67.08.31-317.22), wonende te 8791 Waregem, Meierie 46 en mevrouw VERST1CFIELE Els Jeanne Carine, geboren te Kortrijk op vierentwintig december negentienhonderd zevenenzestig (identiteitskaartnummer 591-9363173-59, nationaal nummer 67.12.24-266.20), wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Meierie 46, verklaren, na voorlezing van het voorafgaande, hierna vermeld onroerend goed in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Voormelde kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd door inbreng van het hierna vermeld onroerend goed: STAD WAREGEM

Een MAGAZIJN op en niet grond en alle aanhorigheden, Meierie +46, gekend op het kadaster onder Waregem/vierde afdeling, sectie A, nummer 430/S/10 met een oppervlakte volgens titel en kadaster van tien are zevenenzestig centiare (10a 67ca).

Perceelnummer 430/5/10 was vroeger gekend als deel van nummers 430/G/8 en 430/F/10.

Vergoeding

Deze inbreng wordt aan de echtgenoten Verbeke - Verstichele vergoed door de gezamenlijke creatie van tweeduizend (2.000) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven tegen de prijs van tweehonderd euro (200,00 EUR) per kapitaalaandeel.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100%), zijnde in totaal tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR);

- en de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100%), zijnde in totaal tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR).

Derde beslissing: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één /tweeduizend vijfhonderdste ste (1/2.50e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde beslissing

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR) tot vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00 EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zesde beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vijfhonderdste (1/ 2.500ete) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zevende beslissing: Wijziging van artikel 5 van de statuten

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het " Belecti

co,

taatsbiad

mad 11,1

Het maatschappelijk kapitaalvan clé vennootschap bedraagt vierhonderd vijftigduizend *euro (:450.000,60-:

EUR).

Flet maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen

zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één (tweeduizend vijfhonderdste (112.50e) van het

maatschappelijk kapitaal,"

Achtste beslissing: Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerders

De vergadering verleent aan de zaakvoerders elle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren en

aan de notaris voor de coördinatie van de statuten.

Negende beslissing : Stemming

Deze beslissingen worden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de

zaakvoerders en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ç Vootu,

behouden

aan het

Belaseti

-

btaatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge







25/10/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voo

behou

aan t

Belg(:

Staats

Ondernemingsnr : 0835.054.786

Benaming

(voluit) : VERBEKE BRUNO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8791 Waregem, Meierie 46

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR  WIJZIGING JAARVERGADERING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 26 september 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "VERBEKE BRUNO", waarvan de zetel gevestigd is te 8791 Waregem, Meierie 46, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: Wijziging van het boekjaar

De vergadering beslist dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één juli en eindigen op dertig juni van het volgende jaar. Het lopende boekjaar, aangevangen op één oktober tweeduizend en twaalf, zal dus eindigen op dertig juni tweeduizend en veertien.

Dientengevolge besluit de vergadering de eerste zin van artikel 10 van de statuten aan te passen als volgt: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar." Tweede beslissing: Wijziging jaarvergadering

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze te brengen op de voorlaatste zaterdag van de maand december om tien uur, Rekening houdende met deze en voorgaande beslissing zal de eerstvolgende algemene vergadering worden gehouden de voorlaatste zaterdag van de maand december in tweeduizend en veertien om tien uur.

Dientengevolge besluit de vergadering de eerste zin van artikel 9 van de statuten aan te passen als volgt : "De jaarvergadering zal gehouden worden op de voorlaatste zaterdag van de maand december om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping."

Derde beslissing:

De vergadering verleent aan de zaakvoerders alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren en aan de notaris voor de coördinatie van de statuten.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

NEERGELEGD

16. 10. 2013

GRÇÇj-1TBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 22.12.2014 14698-0349-015
29/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 26.04.2013 13098-0107-015
04/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302289*

Neergelegd

31-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): VERBEKE BRUNO

0835054786

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8791 Waregem, Meierie 46

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bénédicte Strobbe, notaris met standplaats te Waregem, op 31 maart 2011, BLIJKT DAT:

De heer VERBEKE Bruno Walter, geboren te Waregem op eenendertig augustus negentienhonderd zevenenzestig (identiteitskaartnummer 590 7700477 61, nationaal nummer 670831-317-22), echtgenoot van mevrouw Verstichele Els, wonende te 8791 Waregem, Meierie 46; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "VERBEKE BRUNO".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- de werkplaats voor het herstellen van allerhande motorvoertuigen;

- de werkplaats voor het herstellen van allerhande koetswerk;

- groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, in- en uitvoer van de onderdelen van allerhande motorvoertuigen;

- groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, in- en uitvoer van nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen;

- huur en verhuring van allerhande motorvoertuigen;

- het geven van management en consultancy adviezen op het gebied van de marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer; het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen; het verstrekken van financiële middelen; het uitwerken van rendementsstudies en technische studies; het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten.

- alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling;

- beheer van onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

- zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in naam doch voor rekening van de vennootschap;

- groot- en kleinhandel, aan- en verkoop in het groot en in het klein, de in- en uitvoer, het vervoer en de bedeling van alle producten van de visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt, voedingsbedrijven, mijnen, graverijen, steengroeven, tabaksnijverheid, scheikundige nijverheid, houtnijverheid, papiernijverheid, drukkunst, ledernijverheid, textielnijverheid, kledingsnijverheid, keramische nijverheid, glasnijverheid, bouwnijverheid, metaalbedrijven, kunst- en precisienijverheid en recuperatieproducten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Deze opsomming is niet limitatief. Activiteiten van vermogensbeheer en beleggingsadvies in de zin van het KB van 5 augustus 1991, is uit het doel gesloten. Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

De zetel is gevestigd te 8791 Waregem, Meierie 46 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt vijftigduizend euro (50.000 EUR) en is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen met een fractiewaarde van één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichter die ze heeft volgestort door geldelijke inbreng, en wel als volgt:

INBRENG IN GELD

De comparant heeft ingetekend op vijfhonderd (500) aandelen voor vijftigduizend euro (50.000 EUR) (50.000,00 EUR), volstort tot beloop van veertienduizend euro (14.000,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van veertienduizend euro (14.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 751-2053202-43 bij de AXA Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op dertig maart tweeduizend en elf afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Als niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur:

- de heer Bruno Verbeke, voornoemd;

- de heer Verbeke Eric Gerard, geboren te Desselgem op vijf maart negentienhonderd drieënveertig (identiteitskaartnummer 590 5383434 57, nationaal nummer 430305 353 33), wonende te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Peter Benoitlaan 42;

- mevrouw Verstichele Els Jeanne Carine, geboren te Kortrijk op vierentwintig december negentienhonderd zevenenzestig (identiteitskaartnummer 590 9493446 82, nationaal nummer 671224 266 20), wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Meierie 46.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend twaalf.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand maart om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING.

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds één januari tweeduizend en elf.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

Volmacht

- De oprichter heeft bijzondere volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FACC , vertegenwoordigd door de heer Jean-Paul Noreillie, te 8792 Waregem (Desselgem), Poelstraat 19, evenals zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband met de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het uniek ondernemingsnummer en de Kruispuntpank van Ondernemingen en het verrichten van andere formaliteiten.

- Volmacht werd eveneens verleend aan mevrouw Sabine Holvoet, bediende van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUMINAD, Hoge Voetweg 14, te 8560 Gullegem, Ondernemingsnummer 0822.321.062, evenals zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot Kruispuntbank der Ondernemingen, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel Bénédicte Strobbe, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERBEKE BRUNO

Adresse
MEIERIE 46 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande