VERHAEGHE PIET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHAEGHE PIET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.603.560

Publication

01/08/2014
ÿþMed Word 11.1

ro..",

~.

L.__.A~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tertautee TER GE

lk Koophandel Gent

Z1 Me ?Rif

*191 8202*

Ondernemingsar : 0864.603.560

Benaming

(voluit) : VERHAEGHE PIET

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . 8610 Kortemark, Stationsstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte ARTIKEL 537 WIB92  KAPITAALVERHOGING  INBRENG IN GELD STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 5 december 2013,' geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoot unaniem de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 27/11/2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van tachtigduizend euro nul cent (80.000,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij achtduizend euro nul cent (8.000,00 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves, (...) Deze dividenden werden uitbetaald aan de vennoot.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist met unanimiteit van de stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen: met tweeënzeventigduizend euro nul cent (72.000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd; euro nul cent (18.600,00 EUR) op negentigduizend zeshonderd euro nul cent (90.600,00 EUR) door de inbreng in geld overeenkomstig de voorwaarden van artikel 537 WIB92, en afkomstig van de uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van tachtigduizend euro nul cent (80.000,00 EUR), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, ten bedrage van achtduizend euro nul cent (8.000,00 EUR), hetzij aldus, netto tweeënzeventigduizend euro nul cent (72.000,00 EUR). (...) Zonder de creatie en de uitgifte van nieuwe; aandelen doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, door inbreng in geld overeenstemmend met het netto-dividend dat werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering, Op deze kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de vennoot (...). Bewijs van deponering. De verschijner verklaart en erkent dat tot de gehele volstorting van de kapitaalverhoging in geld een globaal bedrag van tweeënzeventigduizend euro nul cent (72.000,00 EUR) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, bij de RECORD bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van tweeënzeventigduizend euro nul cent (72.000,00 EUR) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van tweeënzeventigduizend euro nul cent (72.000,00 EUR). Vaststelling van de kapitaalverhoging De vergadering stelt unaniem vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot negentigduizend zeshonderd euro nul cent (90.600,00 EUR).

DERDE BESLUIT

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering met unanimiteit van stemmen om het artikel 5 van. de gecoördineerde statuten te wijzigen als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentigduizend' zeshonderd euro nul cent (90.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen,' zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal."

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen tot de integrale herwerking von de statuten en tot de integrale goedkeuring van de nieuwe tekst van de statuten, aangepast aan het Wetboek van vennootschappen en aan het hiervoor vermelde agendapunt en aanvaarding van deze nieuwe statuten, waarvan een uittreksel luidt als volgt:

NAAM.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "VERHAEGHE PIET".

ZETEL

8610 Kortemark, Stationsstraat 27

DOEL

De vennootschap heeft tot doel: A. De verstrekkingen die geacht worden tot de bevoegdheid van de kinesitherapeut te behoren zoals opgenomen in artikel 7 paragraaf 1 van de nomenclatuur van de geneeskundige verstrekkingen inzake verplichte verstrekte geneeskundige verzorging, omvattend ondermeer; - het opmaken van een kinesitherapeutisch dossier, inclusief het motorisch bilan, in het raam van een individuele kinesitherapiezitting; - het verzorgen van individuele kinesitherapiezittingen die verscheidene verstrekkingen omvatten, waaronder massagetechnieken en revalidatie door beweging (oefeningen, actieve en passieve bewegingen, actieve en passieve mobilisatie), hetzij relaxatietherapie, hetzij psychomotoriek, alsook elektrotherapie van één of meerdere soorten; - het verstrekken van individuele kinesitherapiebehandelingen die één van de volgende verstrekkingen omvatten: ultraviolette stralen of plaatselijk of algemeen lichtbad, plaatselijk aanwenden van water, damp, ijs, paraffine, fango of parafango, mineraal of medicamenteus bad, inclusief de eventuele concomitante manipulaties, volledig fangobad en mechanotherapie; - het verzorgen van collectieve revalidatie door beweging, al of niet met gebruik van apparatuur; - het verzorgen van de voorbereiding op de bevalling, alsook postnatale gymnastiek, zowel individueel als collectief. B. De verstrekkingen die worden geacht tot de bevoegdheid van een manueel therapeut te behoren en dit in de meest ruime zin. C. De aan- en verkoop, huur en verhuur, zowel nationaal als internationaal, van alle mogelijke producten en goederen die verband houden met de hierboven opgesomde kinesitherapeutische en manueel therapeutische verstrekkingen. Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap heeft eveneens tot doel het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan, alsook de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst. Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar roerend patrimonium. Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen. Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuur of vereffenaar. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

KAPITAAL- AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentigduizend zeshonderd euro nul cent (90.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

BESTUUR - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.Hij kan in de statuten benoemd worden ofwel bij beslissing van de bijzondere algemene . vergadering.Als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd, de Heer Verhaeghe Piet, voornoemd.De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.lndien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.ln geval er slechts één vennoot is kan de derde statutaire zaakvoerder steeds ontslagen worden.ledere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en treedt namens haar op.ingeval er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder afzonderlijk over alle machten en bevoegdheden voorzien door de wettelijke bepalingen terzake.De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.De functie van zaakvoerder wordt behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering onbezoldigd uitgeoefend.Aan de zaakvoerder(s) kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

aQ

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERINGEN.

Jaarlijks op de laatste zaterdag van de maand juni om 11.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.ls deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping de eerst volgende werkdag.De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of op de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen te ondertekenen.Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kunnen vennoten die verhinderd zijn zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij schriftelijke of per telefax volmacht verlenen, en die slechts hou-ider mag zijn van één enkele volmacht.Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; er kan ook op dezelfde wijze bij fax of bij E mail worden gestemd. hij wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn en ermede instemmen over andere punten te beraadslagen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.Elk aandeel geeft recht op één stem.Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de aanwezige vennoten. Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, zullen de afschriften of uittreksels in recht of aan derden af te leveren, worden ondertekend door de personen die de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen.De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ALGEMENE VERGADERING INDIEN ER SLECHTS EEN VENNOOT IS.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.ls de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten van bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

BOEKJAAR - WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING.

Behoudens de bij de wet voorziene redenen, wordt de vennootschap ontbonden tengevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten en overeenkomstig artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen.Het voorstel tot ontbinding van een vennootschap wordt voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerder(s), waarbij een staat van activa en passiva van ten hoogste drie maanden oud wordt gevoegd. Deze staat wordt door een bedrijfsrevisor of een externe accountant gecontroleerd.De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder tenzij de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen, dit overeenkomstig de procedure voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden

het

Belgisch Staatsblad

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen,Tenzij de algemene vergadering, overeenkomstig het bepaalde in het Wetboek van Vennootschappen, er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien in deze statuten.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen het bestuursorgaan om alle handelingen te stellen die vereist zijn voor de uitvoering van de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering.De algemene vergadering delegeert alle machten aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAMMERTYN & CO te 8610 Kortemark, Jan Mioenstraat 9a, met de mogelijkheid van in de plaats stelling, teneinde de gegevens van de vennootschap te wijzigen bij het Ondernemingsloket, bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, voor zover als nodig, en te dien einde alle administratieve formaliteiten te verrichten en de vereiste documenten te ondertekenen,

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen.Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Pierre Lesage

samen neergelegd expeditie van de akte, en coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 01.07.2013 13249-0052-012
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 28.06.2011 11235-0337-011
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.08.2010, NGL 30.08.2010 10499-0535-012
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 22.03.2010 10071-0420-011
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.10.2008, NGL 22.03.2010 10071-0419-014
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.11.2007, NGL 22.03.2010 10071-0416-014
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 31.07.2006 06560-0017-012
11/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.06.2005, NGL 29.07.2005 05582-0146-012

Coordonnées
VERHAEGHE PIET

Adresse
STATIONSSTRAAT 27 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande