VERIKLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERIKLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.846.334

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.01.2014, GGK 16.06.2014, NGL 18.07.2014 14313-0366-014
13/02/2014
ÿþVooi

behoui aan h Belgis

Staatst

Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DN1TEUR E ELGE

BRU E(POELIV

Fi Ce 3 JAN. 201i

De altie

TS81.4'

JAN ID

FIJI21,11101,151Hoyal es -1)2".

FISCH STAP

Griffie

Onclernerningsnr : 0457.846.334

Benaming

(voluit) VER1KLO

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Ridderstraat 1 te 8000-Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING : kapitaalverhoging door inbreng in natura van dividenden (art. 537 WIB92)  STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 15 januari 2014, geregistreerd te LIER op 17 januari 2014, boek 208 blad 63 vak 5, vijf bladen geen verzending. Ontvangen: vijftig euro 50,00 E. Ontvanger a.i. (get.) S. Van Britsom, adviseur, houdende proces-verbaal van de voltallige buitengewone algemene vergadering, blijkt dat volgende besluiten genomen werden:

FISCALITEIT DIVIDENDEN en JAARREKENING: De algemene vergadering heeft kennis genomen van artikel 537 van het WIB92, ingevoerd bij artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013.

Met bestuursorgaan van de vennootschap bevestigde en de algemene vergadering stelde vast:

- dat volgens de jaarrekening opgesteld per 31 januari 2012, goedgekeurd door de gewone algemene vergadering gehouden op 18 juni 2012, en neergelegd bij de Balanscentrale van de NBB op 28 juni 2012, de voor de tussentijdse dividenduitkering in aanmerking komende belaste reserves in totaal 103.968,06 euro bedragen, te weten 103.968,06 euro beschikbare reserves;

- dat volgens de jaarrekening opgesteld per 31 januari 2013 en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering de dato 17 juni 2013, er nog voldoende belaste reserves bestaan voor de tussentijdse dividenduitkering, te weten 253.533,70 euro beschikbare reserves.

- dat er bovendien voldoende uitkeerbaar vermogen in de vennootschap is in overeenstemming met artikel 320 W.Venn.

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 10 januari 2014 om 9 uur, heeft beslist: (...)

KENNINSNEIVING en GOEDKEURING VERSLAG van de ZAAKVOERDERS en van de BEDRIJFSREVISOR betreffende de inbrengen in nature: De vennoten en de inbrengers verklaarden uitdrukkelijk af te zien van de formaliteiten en termijnen bedoeld in artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering nam kennis van volgende verslagen opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen:

het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerders op 02 december 2013 en het verslag van 10 januari 2014, opgesteld door bvba Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Schoten, ValkenIaan 31, vertegenwoordigd door Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de inbrengen in natura bij de kapitaalverhoging waarvan sprake hierna.

De conclusies van voormeld bedriffsrevisoraal verslag luiden als volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VERIKLO door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte daims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

4 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1,13e verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap 'verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van 'het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van :nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantel en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de ,inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura t.b.v. 92.500,00 EUR bestaat in 370 aandelen van de 'vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VERIKLO, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

VVij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 10 januari 2014

(volgt de handtekening)

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Sedriffsrevisor."

Beide verslagen werden door de algemene vergadering goedgekeurd.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte warden neergelegd.

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENGEN IN NATURA: De algemene vergadering besloot het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen, in overeenstemming met artikel 537 wir392, met tweeënnecentioduizend vif honderd euro (¬ 92.500,00), om het kapitaal te brengen van 50.000,00 euro op honderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro, door inbrengen in natura van 2 schuldvorderingen op de vennootschap, ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend, door creatie en uitgifte van 370 nieuwe stemgerechtigde aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de uitgifteprijs van 250,00 euro per aandeel,

Gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat alle vennoten van de BVBA "VERIKLO" proportioneel zullen intekenen op de kapitaalverhoging, zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om de inbreng in natura te vergoeden tegen de fractiewaarde van 250,00 euro per aandeel.

Deze nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Deze kapitaalverhoging vond plaats onder de opschortende voorwaarde van volledige en onvoorwaardelijke onderschrijving en volledige inbreng in natura van de schuldvorderingen van toegekende dividenden.

INSCHRIJVING, VOLSTORTING en TOEKENNING VAN DE NIEUWE AANDELEN: De 370 nieuwe stemgerechtigde aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, werden door de hierna vernoemde inbrengers, onderschreven en onmiddellijk in natura volledig volgestort aan de voormelde uitgifteprijs, als volgt:

1) door de heer Marc PEETERS, onderschrijving en volstorting van ¬ 4.625,00

2) door mevrouw Annie BOUWEN: onderschrijving en volstorting van ¬ 87.875,00

Samen: E 92.500,00

Voornoemde inbrengers verklaarden bijgevolg in de vennootschap in te brengen hun respectievelijke vordering op de vennootschap, ontstaan naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering gehouden op 10 januari 2014 om 9 uur tot uitkering van een tussentijds dividend in toepassing van artikel 537 WIB92, als volgt:

1) door de heer Marc PEETERS: inbreng vordering dividend: E 4.625,00

2) door mevrouw Annie BOUWEN: inbreng vordering dividend: ¬ 87.875,00

Samen: ¬ 92.500,00

Elke inbreng gebeurde voor vrij en onbelast en werden samen gewaardeerd aan de nominale

waarde van 92.500,00 euro.

Onderhavige vennootschap aanvaardde deze inbrengen aan de voorwaarden hierna bedongen.

Ingevolge de onderschrijving en de volstorting in natura, werden aan de voornoemde inbrengers

de 370 nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, volledig volgestort toegekend, ais

Volgt

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oMlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

1 Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

1) aan de heer Marc PEETERS: 18 aandelen

2) aan mevrouw Annie BOUWEN: 352 aandelen

Totaal aantal nieuwe aandelen: 370 aandelen

Elke inbrenger aanvaardde de hem toegekende aandelen. Overeenkomstig het huwelijksstelsel van de met elkaar gehuwde vennoten zullen deze nieuwe aandelen afhangen van hun (aan het stelsel van de scheiding van goederen) toegevoegd intern gemeenschappelijk vermogen, welk

'vermogen een gemeenschappelijk vermogen is in de interne verhouding tussen de echtgenoten,

Maar ten aanzien van derden geldt als een onverdeeldheid.

Voorwaarden van de inbrengen in nature

Voormelde inbrengen in natura geschiedden onder volgende lasten, bedingen en voorwaarden: Elke inbreng van de schuldvordering wordt onvoorwaardelijk gedaan en aanvaard in volle eigendom.

Elke inbrenger bevestigde dat hij de rechtmatige en de enige eigenaar is van de door hem ngebrachte schuldvordering, dat hij er geen zakelijke rechten op heeft verleend ten voordele van derden, noch overeenkomsten met derden heeft gesloten die zijn beschikkingsbevoegdheid beperken of uitsluiten, noch onderworpen is aan enige wettelijke of statutaire bepaling die op deze beschikkIngsbevoegdheid invloed kunnen hebben.

Hlj kan dus vrij over de door hem ingebrachte schuldvordering beschikken, zodat het zuiver en onbezwaard eigendomsrecht van de inbreng van heden overgaat op onderhavige vennootschap. Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelde vast dat deze kapitaalverhoging aldus volledig verwezenlijkt is.

STATUTENWIJZIGINGEN: De algemene vergadering besloot de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en aan de thans vigerende wetsbepalingen.

De algemene vergadering besloot dan ook:

A. de teksten van de artikels 5, 6 en 7 van de statuten op te heffen en te vervangen door volgende teksten:

ARTIKEL 5 KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt 142.500,00 euro.

ARTIKEL 6 AANTAL AANDELEN

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 570 stemgerechtigde aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die elk één/vijfhonderd zeventigste van het vermogen van de vennootschap 'vertegenwoordigen.

ARTIKEL 7 HISTORIEK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal werd bij de oprichting bepaald op 2.000.000 Belgische frank, hetzij 49.578,70 euro, waarvan een bedrag van 1.000.000 Belgische frank, hetzij 24.789,35 euro, in geld volgestort werd bij de oprichting.

Bij akte van kapitaalsverhoging verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 23 januari 2004, werd het kapitaal verhoogd in geld met 421,30 euro, welk bedrag volledig in geld volgestort werd.

Bij akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 15 januari 2014 werd het kapitaal verhoogd met ¬ 92.500,00 euro door inbreng in natura van vorderingen van toegekende dividenden, in overeenstemming met artikel 537 van het WIB92, ingevoerd bij artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013, met uitgifte van 370 nieuwe aandelen op naam, welke aandelen volledig in nature volgestort werden.

B. In artikel 27 (algemene vergadering) de tekst van het laatste lid te vervangen door volgende tekst:

Bijeenroepingen

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen.

De oproepingen worden gedaan minstens 15 voile dagen vdeir de vergadering aan de vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

De oproeping geschiedt door middel van ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

C. de tekst van de artikel 28 op te heffen en te vervangen door volgende teksten:

ARTIKEL 28 SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Het is de vennoten toegestaan, tenzij voor beslissingen die bij authentieke akte moeten worden

verleden, te besluiten via schriftelijke procedure.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedragér, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar aile vennoten, zaakvoerders, obligatie- of certificaathouders, met de vraag de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 28 BIS  MEERDERHEID

Onverminderd de wettelijke bepalingen die gelden voor statutenwijzigingen worden alle andere besluiten genomen bij gewone meerderheid, tenzij de beslissing genomen wordt bij schriftelijke besluitvorming in welk geval de éénparigheid van alle vennoten zal vereist zijn.

D. Het opschrift van Titel VIII en de tekst van artikel 33 op te heffen en te vervangen als volgt: TITEL VIII: ONTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL 33/1 ONTBINDING

Ingeval van vrijwillige ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de vereffening gedaan door één of meer vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering, die tevens de wijze van vereffening vaststelt en de bevoegdheden en in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars bepaalt.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars vormen een college.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de rechtbank van koophandel van hun benoeming.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden die toegekend zijn door artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en kan/kunnen deze bevoegdheden uitoefenen zonder enige verdere toelating vanwege de algemene vergadering.

De vereffenaars maken in de ede en de 12de maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 33/2  VERDEL1NG

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

COÖRDINATIE VAN STATUTEN: De algemene vergadering machtigde de gevolmachtigde, de heer Ludo FRANS, de coördinatie van statuten op te stellen en neer te leggen overeenkomstig de besluiten die voorgaan.

MACHTIGINGEN: Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan alle zaakvoerders, aangestelden en medewerkers van DnF Belgium B.V.B.A., kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, lndiëstraat 28, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

-de inschrijvingen in het recntspersonenregister, Kruispuntenbank en/of Ondernemingsloket of latere wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

-het vervullen van de formaliteiten bij de Besturen der Directe Betastingen, B.T.W., Sociale Zekerheid en andere administraties;

-daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 15.01.2014; ontledend uittreksel ervan; verslag

zaakvoerders van 02.12.2013; verslag bedrijfsrevisor van 10.01.2014; coördinatie van statuten per

15.01.2014; verklaring om te voldoen aan art. 75, 2° Wb. Venn..

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

bohouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 17.06.2013, NGL 19.07.2013 13319-0472-015
08/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TNEER GELEGD ~

1l Mil 2011

RrCICr1~:1~,#< VAN

GENT

1111111,1!!1111%111j!II!111

V4

behl

aar

Bell Stam

Ondernerrlingsnr : 0457.846.334

Benaming

(voluit) : VERIKLO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 68, 9900 Eeklo

Onderwerf akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerders hebben op 20/06/2011 beslist de maatschappelijke zetel onmiddellijk te verplaatsen naar volgend adres:

Ridderstraat 1

8000 Brugge

(get.) Marc PEETERS

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 20.06.2011, NGL 18.07.2011 11299-0588-015
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.01.2010, GGK 21.06.2010, NGL 13.07.2010 10288-0030-015
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.01.2009, GGK 15.06.2009, NGL 14.07.2009 09403-0321-015
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.01.2008, GGK 16.06.2008, NGL 26.06.2008 08283-0064-015
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.01.2007, GGK 18.06.2007, NGL 10.07.2007 07370-0272-014
21/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.01.2006, GGK 19.07.2006, NGL 18.08.2006 06637-2130-016
29/12/2005 : AN316714
20/07/2005 : AN316714
05/08/2004 : AN316714
05/02/2004 : AN316714
05/01/2004 : AN316714
29/01/2003 : AN316714
26/01/2002 : AN316714

Coordonnées
VERIKLO

Adresse
RIDDERSTRAAT 1 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande