VERKINDEREN AC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERKINDEREN AC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.784.082

Publication

20/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden. Zij zal de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen, doch enkel voor zover zij voldoet aan alle wettelijk vereiste erkenningen terzake.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

5. duur: onbeperkt

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is geplaatst en volgestort (op een bijzondere rekening onder nummer BE77 7370 4222 4042 bij de KBC), zoals bevestigd door de instrumenterende notaris, door inbreng in geld door de heer Roderik VERKINDEREN, voornoemd, aan wie honderd (100) aandelen worden toegekend.

7. bestuur en externe vertegenwoordiging

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Een statutaire zaakvoerder zal slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

* De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

* Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder alleen zonder dat deze tegenover derden het bestaan van enige bijzondere lastgeving of volmacht moet bewijzen.

Is er slechts één zaakvoerder dan is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door zijn enkele handtekening.

8. boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

9. jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur en voor het eerst in het jaar 2016.

De jaarvergadering vindt plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

10. winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisie en

de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

11. Aanstelling

Benoeming van zaakvoerder

Onmiddellijk heeft de oprichtingsvergadering besloten te benoemen tot eerste, niet-statutaire

zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur de heer Roderik Verkinderen, voornoemd, die verklaart te

aanvaarden en te bevestigen dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

12. Alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 juli 2014 worden thans bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neer­legging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Ieper.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

P. DONCK

Geassocieerd notaris

Coordonnées
VERKINDEREN AC

Adresse
JAN YPERMANSTRAAT 41 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande