VERMOGENSPLANBURO VEURNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERMOGENSPLANBURO VEURNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.866.688

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14211-0038-015
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 27.06.2013 13230-0128-015
09/09/2011
ÿþmod 2.1

i' [ j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11IIt tII lII 1111111111 Il1 111I 11I 1111 lll

*11137126

V( behc aar Bel( Staal

Ondernemingsnr :

023g 866 6~

Benaming : VERMOGENSPLANBURO VEURNE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ooststraat 54

8630 Veurne

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door het ambt van notaris Paul Verhaeghe te Veurne op zeventien augustus] tweeduizend en elf, geregistreerd te Veurne, negen bladen, geen renvooien, op 24 augustus 2011, reg 5, boek; 441, blad 10, vak 10, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25) getekend de eerstaanwezend inspecteur ad interim 'j Luc Debergh dat :

1. Mevrouw VANNOOTE Martine Veronique, RRN 56.09.15-410.88, wonende te 8630 Veurne,!: Presendestraat 7.

2. De Heer DE FAUW Filip René Maurice, RRN 73.03.21-285.57, wonende te 8870 Izegem,j: Gentseheerweg 96.

De authentieke akte hebben (aten verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; die als naam heeft "Vermogensplanburo Veurne" met zetel gevestigd te 8630 Veurne, Ooststraat 54, opgericht]; voor een onbeperkte duur en neemt aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de!: oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap;;

haar zetel heeft. r

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) gesplitst in honderd; zesentachtig aandelen (186) zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigende ieder één/honderd:: zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal, waarop ingeschreven in geld als volgt :

1. door Martine VANNOOTE , voornoemd, voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (9.300, ¬ ),

hetzij drie en negentig (93) aandelen, 93 ;;

2. door Filip DE FAUW, voornoemd, voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO ( 9.300,--¬ ), hetzij Drie;:

en negentig ( 93) aandelen, 93 Samen : voor ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,--¬ ) hetzij honderd zes en tachtig (186):: aandelen.

Tot staving overhandigen verschijners aan de werkende notaris een bankattest waaruit blijkt dat het te:: volstorten bedrag voorafgaandelijk aan het verlijden van de akte gestort werd op de bijzondere rekening: j geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt

Artikel één :

El De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt : " VERMOGENSPLANBURO VEURNE ", en::

CU '; zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel twee :

De zetel is gevestigd te 8630 Veume, Ooststraat 54

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbfad, mag de

zetel naar om het even waar in het Vlaams Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden;,

s:1 overgebracht.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen of stapelplaatsen, zowel in,:

België als in het buitenland op te richten.

Artikel drie  DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen;;

il rekening :

-De uitbating van een verzekeringskantoor,het optreden als agent of makelaar voor verzekeringen.

jj -Het optreden als tussenpersoon in immobiliën.

-Het uitvoeren van administratieve prestaties voor derden, het uitvoeren van verrichtingen behorende tot de''', courant praktijk van de boekhouding, de fiscale raadgeving en bijstand,het advies, bijstand en verslaggeving': I. inzake bedrijfsbeheer,organisatie en administratie en de automatisatie ervan, het verlenen van diensten op het.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

mod 2.t

1.

vlak van studie, organisatie, het voeren ,opvolgen, controleren en waarmerken van boekhoudingen, het verrichten van studies over de oprichting , de omvorming ,fusie , splitsing of liquidatie van vennootschappen. Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen.

Voor eigen rekening en voor rekening van derden, als in deelneming met derden of inde opdracht van derden, hoofdzakelijk met betrekking tot financiële activiteiten en de verzekeringen:

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eerder welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële,commerciële, financiële , landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen.

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer,bestuur en toezicht'' alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

-in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, maatschappelijke aandelen , obligaties en allerhande effecten.

-alle verbintenissen van borgtocht,aval of van eerder welke garanties,

-alle verrichtingen van mandaat,agentuur of van commissie in verband met de hoger beschreven operaties. De vennootschap heeft tot doel het nemen van participaties in alle vennootschappen die in de voormelde sectoren actief zijn en zij mag onder andere in dit kader :

a.tot alle financiële verrichting overgaan,zoals aile roerende waarden,schuldvordering,maatschappelijke aandelen en participaties in alle financiële,industriëie en handelsondernemingen, bij wijze van aankoop of andere,verkrijgen, alle daden van beheer van portefeuille of kapitalen, alle verplichtingen ten titel van borgstelling,aval of aile hoegenaamde waarborgen.

b.voorzien in het bestuur, het oppertoezicht en de controle van alle verbonden vennootschappen of daarmee een participatieband en alle anderen.

c.in de mate deze verrichtingen door de wet aan bank en kredietinstellingen niet voorbehoud zijn, alle leningen toestaan of waarborgen stellen aan aanverwante vennootschappen, In enigerlei vormen of enigerlei duur.

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-,industriële,financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

In het algemeen kan de vennootschap haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken en onder andere alle overeenkomsten van vereniging,van rationalisatie en van medewerking aangaan,alsook alle arbeids-en ondememingsovereenkomsten,haar financiële medewerking verlenen onder welke vorm ook, alle werken onderzoeken voor elke ondememing,vereniging of vennootschap,waar ze enig

belang in heeft, of waaraan ze enig financiële medewerking heeft

verleend,verkopen,aankopen,borgstellen,verhuren of huren, van elk lichamelijk of onlichamelijk ,roerend of onroerend goed, verhuren of huren van het geheel of gedeelte van huurinstaliaties,exploitaties en haar handelsfonds

-het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals verhuring, dit alles in de ruimste zin van het woord en zonder dat een opsomming beperkend weze.

-alle commerciële doeleinden mits aanpassing BTW stelsel.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken op alle wijzen en manieren die zij best geschikt acht.

De vennootschap zal voor het verwezenlijken van haar doel , alle roerende en onroerende,lichamelijke en onlichamelijke goederen,materialen en inrichtingen mogen verwerven, in pacht nemen, huren of , verhuren,bouwen,in leasing geven of nemen,verkopen of ruilen.

De vennootschap zal door middel van inbreng,versmelting,inschrijving of om het even welke anderen wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen,die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de argehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar , maatschappelijk doel.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of 1 welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele', vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samen hangend met' het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag zelfs verrichtingen doen buiten gezegd doel,wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan, in het algemeen, eender welke operaties en ondernemingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen, voor zover de hiervoor beschreven activiteiten niet voor wettelijke monopolies voorbehouden zijn.

Artikel vier :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Onverminderd de wettelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het elgisch

Staatsblad

mod 2.1

gronden van ontbinding kan de vennootschap enkel ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering mits naleving van de bepalingen inzake statutenwijzigingen.

Artikel vijf :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO ( 18.600,-- ¬ ), verdeeld in HONDERD ZES EN TACHTIG ( 186) aandelen zonder nominale waarde.

Door de komparanten wordt voor het gehele maatschappelijk kapitaal ingeschreven.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalsverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien (15) dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de aandeelhouders.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan slechts worden ingeschreven door de in het Wetboek van Vennootschappen opgesomde personen, in de verhouding en de volgorde door de algemene vergadering te bepalen, behoudens een andersluidende beslissing genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van ten minste drie/vierden van het kapitaal.

Artikel twaalf :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; zij worden ofwel benoemd in de oprichtingsakte al of niet door de statuten, ofwel door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerders kunnen bezoldigd worden. De aandeelhouders, respectievelijk de algemene vergadering der aandeelhouders, beslist of beslissen hierover.

Artikel viiftien

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

De zaakvoerders mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zouden achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Artikel zestien

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamheidverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Artikel zeventien :

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder; wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel achttien

Het toezicht op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, te benoemen door de algemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

Artikel negentien

Ieder jaar op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur dertig moet een algemene vergadering gehouden worden.

Zij moet plaatshebben in het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, op de zetel zelf of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Ingeval hogervermelde dag een wettelijke feestdag is moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

Op de dagorde van deze vergadering moet namelijk de vaststelling van de prijs der aandelen overeenkomstig artikel acht van deze statuten voorzien zijn.

De vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door de zaakvoerders, hetzij door de commissaris, zo er één benoemd wordt. De bijeenroeping is verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, alsook in het geval bepaald in de artikelen negen, tien en achttien.

In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de maand na de aanvraag.

Artikel twintig :

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een mandataris gekozen onder de andere vennoten of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen.

Behalve ingeval de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgesteld worden, moeten de afschriften en uittreksels over te leggen aan het gerecht of elders ondertekend worden door een zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij fiët Be gischiStaatsbTad = O9T6912611- Annexes du Moniteur belge

voorbehouden aan het aanStaatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.4

Artikel één en twintig :

De oproepingsbrieven voor de algemene vergaderingen moeten acht dagen op voorhand, per

aangetekende brief, naar de vennoten gestuurd worden, behalve als deze de zaakvoerders hiervan vrijstellen.

Artikel twee en twintiq :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op een en dertig december van elk jaar.

Artikel drie en twintig :

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris opmaken, overeenkomstig de wet.

Het bestuur maakt eveneens de balans en de resultatenrekening op waarbij de nodige afschrijvingen

moeten gedaan worden.

Artikel vier en twintig :

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten van alle aard en sociale lasten,

gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerders en commissarissen en

noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van

het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter binnen de wettelijke perken elke andere wijze van verdeling van de winst

aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Artikel vijf en twintig :

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, voor om het even welke reden en op om het even welk

ogenblik, zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de zaakvoerders of van de eventuele zaakvoerder

op dat ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen,

waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Artikel zes en twintig

De vennoten zullen zich gedragen naar de gebiedende beschikkingen van het Wetboek van

Vennootschappen en de aanvullende wettelijke bepalingen waarvan in onderhavige statuten geen uitdrukkelijke

afwijking wordt aangebracht.

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar

tweeduizend en dertien..

2. Benoeming van zaakvoerders

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur :

- De vennootschap onder firma VANNOOTE met zetel te 8630 Veurne, presendestraat 7. RPR 0807.383.062., alhier vertegenwoordigd door Mevrouw Martine VANNOOTE, zaakvoerder, hier aanwezig en die aanvaardt.

- De gewone commanditaire vennootschap PATRIMONITOR, met zetel te 8870 Izegem, Brugstraat 8. RPR 0811.175.267, alhier vertegenwoordigd door de Heer Filip DE FAUW, hier aanwezig en die aanvaardt.

- Hun mandaat is onbezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

Voor beredeneerd uittreksel

Verleend voor inlassing in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

(get) Paul Verhaeghe, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERMOGENSPLANBURO VEURNE

Adresse
OOSTSTRAAT 54 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande