VERSCHEURE HANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERSCHEURE HANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.879.018

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 11.08.2014 14412-0363-015
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 15.07.2013 13311-0250-015
19/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 16.10.2012 12609-0560-013
27/01/2011
ÿþOndernemingsnr :&, 14-c3. Cal

Benaming

(volgit) : VERSCHEURE HANS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8870 Izegem, Kapelstraat 17

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

VERSCHEURE HANS

8870 Izegem, Kapelstraat 17

OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op 10 januari 2011 (geregistreerd, zeven bladen, geen renvooien Te Izegem, op 11 jan. 2011 Reg. 5 Boek: 254 Blad: 70 Vak: 15 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 euro) De E.A. inspecteur, Luc De Moor) blijkt dat:

1. De heer Verscheure Hans Gerard Gabriël, geboren te Izegem op 15 oktober 1974, echtgenoot van mevrouw GHEYSELS Ilse Rolande Bertha, en wonende te 8870 Izegem, Kapelstraat 17.

2. Mevrouw Gheysels Ilse Rolande Bertha, geboren te Izegem op 9 juli 1975, echtgenote van de heer VERSCHEURE Hans Gerard Gabriël, en wonende te 8870 Izegem, Kapelstraat 17.

mij notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap.

Kapitaal - aandelen - volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volstort en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING België nv, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op drie januari tweeduizend en elf afgeleverd bankattest.

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming « VERSCHEURE HANS ».

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8870 Izegem, Kapelstraat 17.

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

in ter griffie van de akte MONtTEUr?

notRER tcrt`~--- ~ E E R G E L E G D

I J ~UI' ii~!

.ÈiEC1i1-B K " . " J PHAND~L

....~

na neerle

ELGISC~ 7 q SE3LA RESTUUR

11, 01. 2011

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

I

II

i

i

IIi

1111

IOI

*11014889*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 3 - Doel

1. Groothandel, detailhandel, commissiehandel en thuisbezorging van allerhande bieren, waters, limonaden, melk, fruitsappen, koffie, thee, aperitieven, wijn, sterke dranken, kleine eetwaren en alle nevenproducten. voor particuliere en horecaverkoop.

2. De verhuring, ter beschikkingstelling onder welke vorm ook, plaatsing en/of afsluiting van diverse overeenkomsten in verband met horecabenodigdheden en horeca-uitrustingsgoederen,

3a. Uitbating en terbeschikkingstelling van feestzalen, horecazaken, drankcentrales, café's en dancings in eigen naam en/of voor rekening van derden. Dit alles in de ruimste zin van het woord.

3b. verhuring van feestmateriaal allerlei.

4. Verhuur van standplaatsen en garages.

5. Aankoop, verkoop, overdracht, ruil en beheer van alle roerende waarden, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en van alle industriële, commerciële, landbouw-, financiële-, immobiliën- en andere ondernemingen, van alle bestaande of nog op te richten ondernemingen, alsook alle financiële investeringen en verrichtingen en dit zowel in België als in het buitenland.

6. De vennootschap kan geldleningen toekennen aan haar zaakvoerder, vennoten en aan ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot of op enige andere wijze.

7. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

8. De vennootschap kan mandaten uitoefenen van bestuurder en van vereffenaar van vennootschappen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

o _

- N Artikel 5 - Kapitaal -

NHet maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde donderdag van de maand juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 14bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Artikel 12 - Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen

beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 14 - Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 15 - Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

DL

Artikel 18 - Beraadslaging - aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die met voorkomen op de agenda, tenzij in de verga-dering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

bDe algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald

>11

aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 19 - Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de

N Vergade-ring aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als

' een negatieve stem beschouwd.

N

Artikel 19bis - Schriftelijke besluitvorming

r, Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten

et eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

Z vergadering behoren. Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van

el zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere ce

re informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden

tverstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of

pQ certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te

CU keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op

el correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Zi

CIs binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27 - Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een

vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen vérdeéld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbe paalde duur:

1. de heer VERSCHEURE Hans, wonende te 8870 Izegem, Kapelstraat 17

2. mevrouw GHEYSELS Ilse, wonende te wonende te 8870 Izegem, Kapelstraat 17 Hun mandaat is onbezoldigd.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één oktober tweeduizend en tien.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van één januari tweeduizend elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Volmacht

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Ernst & Young te 8800 Roeselare, Armoedestraat 18, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk met hier meegestuurd:

-gelijkvormig afschrift notariële akte oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 19.07.2016 16334-0315-015

Coordonnées
VERSCHEURE HANS

Adresse
KAPELSTRAAT 17 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande