VERSLUYS RETAIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERSLUYS RETAIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.023.193

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.03.2014, NGL 26.03.2014 14074-0293-026
26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 24.04.2013 13094-0125-026
28/06/2011
ÿþMod ZO

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Zandvoordestraat 465

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Marc Coudeville, geassocieerd notaris te Oostende op 15 juni 2011, nog te registreren op het Registratiekantoor Oostende I, blijkt dat :

1. er door a. "VERSLUYS INVEST", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te: 8400 Oostende, Albert 1 Promenade 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oostende, met; ondememingsnummer BTW BE 0869.826.417.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Coudeville, te Oostende, op 26 oktober 2004, bekendgemaakt! in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 november daarna onder nummer 04158307 en b. "VERSLUYS! BOUWGROEP", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 465, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oostende, met ondernemingsnummer', BTW BE 0458.330.245.

Opgericht onder de benaming "De Vierlorre" bij akte verleden voor notaris Jo Vileyn, te Nieuwpoort, op 9 juli; 1996, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 juli daarna onder nummer 960724-593.

Waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2004 waarvan het proces-verbaal werd opgesteld en verleden door notaris Marc Coudeville, te: Oostende, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 21 april daarna onder: nummer 04060922.

De naam werd gewijzigd in de huidige ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van; 19 oktober 2006 waarvan het proces-verbaal werd opgesteld en verleden door zelfde notaris Coudeville op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 7 november daarna onder nummer: 06168349, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "VERSLUYS RETAIL" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8400 Oostende, Zandvoordestraat 465.

4. de vennootschap tot doel heeft zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden :

- de promotie van gebouwen waaronder villa's, huizen, flatgebouwen, industriële en nijverheidsgebouwen,: bij middel van aankoop, verkoop, ruiling, constructie, verpachting lotissering, uitbating en beheer van! onroerende goederen evenals alle immobiliaire operaties van om het even welke aard of ermede verband: houdende handelingen en projectontwikkelingen. Het verrichten van aile adviezen in bovenvermelde: activiteiten;

- het verkavelen en bouwrijp maken van gronden;

- het doen oprichten of doen bouwen van alle welkdanige gebouwen of bouwwerken;

- het laten uitvoeren van alle bouwwerkzaamheden door onderaannemers en de coördinatie van deze; werkzaamheden;

- de aan- en verkoop van alle onroerende goederen;

- alle aannemingen van private of openbare gebouwen;

- de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het; verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het inrichten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het' herstellen, het verhuren, het laten gebruiken op alle mogelijke wijzen, het huren, het beheren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van_ de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen; door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Op de laatste blz. van ! uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIII

*11096320*

- 44

Ondernemingsnr © $ aj ~ Q .23 . " ~ J ,3 Benaming

(voluit) : VERSLUYS RETIAL

iveaergelegd ter rechtbank van Brugge  af

opha nd>I

Ting te Oostereoe

°P I6i012011

Griffie Cm r]rrfMpr

Bijlagen bij liet Bélgiseli -Staatsblad = 281üb/2UI1- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

- het optreden als tussenpersoon bij de aankoop, verkoop en verhuring van roerende en onroerende goederen en bij de overname van handelszaken, alsmede alle activiteiten die behoren tot deze van een immobiliënkantoor;

- het beheer (syndic) van alle onroerende goederen;

- het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten;

- alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten; de vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies;

- een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

- het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden;

- het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft;

- het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijksoortig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in het vreemde op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 100.000,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in speciën door a. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERSLUYS INVEST", voornoemd, tot beloop van negenennegentigduizend euro (99.000 EUR), waarvoor haar 99 aandelen werden toegekend en b. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERSLUYS BOUWGROEP", voornoemd, tot beloop van duizend euro (1.000 EUR), waarvoor haar 1 aandeel werd toegekend.

Alle aandelen werden volgestort bij de KBC Bank. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap wordt voor onbepaalde duur benoemd : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERSLUYS INVEST", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bart Versluys, wonende te 8450 Bredene, Kapeistraat 167/A.

8. Elk jaar op de derde woensdag van juni om 11 uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2012.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de

nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd

voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo za! gegeven worden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze

bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen. "

11. Volmacht wordt gegeven aan "Vandelanotte Accountancy", Koningin Astridlaan 29 te 8200 Brugge, om in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake het ondememingsloket, inzake de kruispuntbank voor ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe alle aangiften en stukken te ondertekenen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o?n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERSLUYS RETAIL

Adresse
ZANDVOORDESTRAAT 465 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : Zandvoorde
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande