VERSTRAETE & VERBAUWEDE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERSTRAETE & VERBAUWEDE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.324.374

Publication

16/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I II 1111,! 1,1.1111111 II

MONITE R BELGE

09 -1 2014

3ELGISCH STAATSRI

.... ..

NEERGELEGD

SIP. 2011t

Rechtbank van KOOPHANDEL

KORTRIJK

Ondernemingsnr 0429.324.374

Benaming

(voluit) : VERSTRAETE & VERBAUWEDE

(verkort)

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: WAREGEMSTRAAT 619-623, 8540 DEERLIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 28/12/2013

De vergadering besluit vervolgens, met éénparigheid van stemmen, te benoemen tot bestuurder vanaf 1

januaii 2014 tot en met 31 december 2016:

- de heer Benoît Verhaeghe, wonende te 8570 'lichte, Vichteplaats 48

Voor de NV Veresco

Stefaan Verstraete

gedelegeerd bestuurder

Op de aatste biz. vert Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

07/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BELGE NEERGELOu

03 -1r- 2014 ELGISCH STAATSBLAD 17 SEP, 20111

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd ICORTRII_,.,,,

Griffie K. ENGELS"

UhIl*1 YIII ICI iu B

Y









Ondernemingsnr : 0429.324.374

Benaming

(voluit) : VERSTRAETE & VERBAUWEDE

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WAREGEMSTRAAT 619-623 - 8540 DEERLIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT INBRENG VAN BEDRIJFSTAKKEN

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT INBRENG VAN BEDRIJFSTAKKEN DD. 15 SEPTEMBER 2014 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV VERSTRAETE & VERBAUWEDE, NV VERSTRAETE & VERBAUWEDE FABRICS, in het kort V&V FABRICS en NV VERSTRAETE & VERBAUWEDE CARPETS, in het kort V&V CARPETS:

Op heden zijn de bestuursorganen van de naamloze vennootschappen VERSTRAETE & VERBAUWEDE, VERSTRAETE & VERBAUWEDE FABRICS, in het kort V&V FABRICS en VERSTRAETE & VERBAUWEDE CARPETS, in het kort V&V CARPETS, in gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het voorstel tot inbreng van bedrijfstakken, overeenkomstig de artikelen 679 en 760 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 760 § 2 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het voorstel als volgt:

1. DE RECHTSVORM, DE NAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJ DE INRENG BETROKKEN ZIJN.

A.Beschrijving van de inbrengende vennootschap

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Naam: "VERSTRAETE & VERBAUWEDE"

Zetel: 8540 Deerlijk, Waregemstraat 619-623

Doel: Artikel drie van de statuten luidt letterlijk als volgt:

"De vennootschap heeft als doel de mekanische weverij van alle textielwaren alsook alle voorbereidende, veredelende en bijkomstige bewerkingen zoals het verven, appreteren, enzovoort, zowel door eigen middelen als door loonwerk, alsook de handel en in- en export van deze produkten; zij mag daarenboven, alle handelingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of, onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp der vennootschap. Zij mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen."

B.Beschrijving van de verkrijgende vennootschap I

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Naam: "VERSTRAETE & VERBAUWEDE FABRICS", in het kort "V&V FABRICS"

Zetel: 8540 Deerlijk, Waregemstraat 619-623

Doel: Artikel drie van de statuten luidt letterlijk als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De productie, de import en ,export, de aan- en verkoop van en de groot- en kleinhandel in alle textielgrondstoffen, (meubel)stoffen en andere textielproducten, dit alles in de ruimste zin van het woord. Il. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van aire bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Ill. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

De naamloze vennootschap "VERSTRAETE & VERBAUWEDE FABRICS", in het kort "V&V FABRICS" zal, ais verkrijgende vennootschap I, de bedrijfstak "de productie en afwerking van en handel in meubelstoffen en andere textielproducten", bevattende de hierna omschreven activa- en passivabestanddelen, verkrijgen van de naamloze vennootschap "VERSTRAETE & VERBAUWEDE", die de inbrengende vennootschap is.

C.Beschrijving van de verkrijgende vennootschap II

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Naam: "VERSTRAFTE & VERBAUWEDE CARPETS", in het kort "V&V CARPETS"

Zetel: 8540 Deerlijk, Waregemstraat 619-623

Doel: Artikel drie van de statuten luidt letterlijk als volgt:

"De vennootschap heeft ais doel:

I. Specifieke activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De productie, de afwerking, de import en export, de aan- en verkoop van en de groot- en kleinhandel in allerhande tapijten, dit in de ruimste zin van het woord.

Il. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

111. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

De naamloze vennootschap "VERSTRAETE & VERBAUWEDE CARPETS", in het kort "V&V CARPETS" zal, als verkrijgende vennootschap ll, de bedrijfstak "de afwerking van en handel in tapijten", bevattende de hierna omschreven activa- en passivabestanddelen, verkrijgen van de naamloze vennootschap "VERSTRAFTE & VERBAUWEDE", die de inbrengende vennootschap is.

2. OMSCHRIJVING VAN DE IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN IN TE BRENGEN ACTIVA-EN PASSIVABESTANDDELEN VAN DE INBRENGENDE VENNOOTSCHAP.

2.1. Beschrijving van de in de verkrijgende vennootschap I in te brengen activa- en passivabestanddelen van de inbrengende vennootschap

De inbreng van de bedrijfstak "de productie en afwerking van en handel in meubelstoffen en andere textielproducten" van de inbrengende vennootschap in de verkrijgende vennootschap E omvat, op basis van de tussentijdse toestand per 30 juni 2014, de hierna volgende activa- en passivabestanddelen van de inbrengende vennootschap:

c

ACTIVA

VASTE ACTIVA

Immateriële vaste activa

Materiële vaste activa

Terreinen en gebouwen

Installaties, machines en uitrusting

Meubilair en rollend materieel

Financiële vaste activa

Andere financiële vaste activa

VLOTTENDE ACTIVA

Voorraden en bestellingen in uitvoering

Voorraden

Grond- en hulpstoffen

Gereed product

Vorderingen op ten hoogste één jaar

Handelsvorderingen

Overige vorderingen

Liquide middelen

TOTAAL DER ACTIVA

¬ 660.357,87 ¬ 19.842,57 ¬ 640.341,76 ¬ 164.779,75 ¬ 463.498,94 ¬ 12.063,07 ¬ 173,54 ¬ 173,54 ¬ 3.869.716,35 ¬ 3.009.698,92 ¬ 3.009.698,92 ¬ 2.482.586, 21 ¬ 527.112,71 ¬ 816.977,74 ¬ 514.607,73 ¬ 302.370,01 ¬ 43.039,69 ¬ 4.530.074,22

¬ 3.478.257,62

¬ 1.665.229,35

¬ 273.353,44

¬ 273.353,44

¬ 1.391.875,91

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA

SCHULDEN

Schulden op meer dan één jaar

Financiële schulden

Kredietinstellingen

Overige schulden

Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 1.813.028,27

Schulden op meer dan één jaar die binnen

het jaar vervallen ¬ 91.117,81

Financiële schulden ¬ 620.268,37

Kredietinstellingen ¬ 60.126,45

Overige leningen ¬ 560.141,92

Handelsschulden ¬ 735.324,25

Leveranciers ¬ 735.324,25

Schulden met betrekking tot belastingen,

bezoldigingen en sociale lasten ¬ 361.110,86

Bezoldigingen en sociale lasten ¬ 361.110,86

Overige schulden ¬ 5.206,98

TOTAAL DER PASSIVA ¬ 3.478.257,62

Aldus bedraagt het in te brengen netto-vermogen één miljoen éénenvijftig duizend achthonderd zestien euro zestig cent (¬ 1.051.816,60).

2.2. Beschrijving van de in de verkrijgende vennootschap II in te brengen activa- en passivabestanddelen van de inbrengende vennootschap

De inbreng van de bedrijfstak "de afwerking van en handel in tapijten" van de inbrengende vennootschap in de verkrijgende vennootschap Il omvat, op basis van de tussentijdse toestand per 30 juni 2014, de hierna volgende activa- en passivabestanddelen van de inbrengende vennootschap:

ACTIVA

VASTE ACTIVA ¬ 5.798,58

immateriële vaste activa ¬ 5.798,58

VLOTTENDE ACTIVA ¬ 549.043,84

Voorraden en bestellingen in uitvoering ¬ 345.113,23

Voorraden ¬ 345.113,23

Gereed product ¬ 345.113,23

Vorderingen op ten hoogste één jaar ¬ 193.170,68

Handelsvorderingen ¬ 193.170,68

Liquide middelen ¬ 10.759,93

TOTAAL DER ACTIVA ¬ 554.842,42

PASSIVA

SCHULDEN ¬ 196.037,74

Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 196.037,74

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Financiële schulden ¬ 140.035,48

Kredietinstellingen ¬ 140.035,48

Handelsschulden ¬ 15.590,34

Leveranciers ¬ 15.590,34

Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten ¬ 40.411,92

Bezoldigingen en sociale lasten ¬ 40.411,92

TOTAAL DER PASSIVA ¬ 198.037,74

Aldus bedraagt het in te brengen netto-vermogen driehonderd achtenvijftig duizend achthonderd en vier euro achtenzestig cent (¬ 358.804,68).

2.3. Alle met betrekking tot de ingebrachte bedrijfstakken niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva alsook alle met betrekking tot de ingebrachte bedrijfstakken later ontdekte activa en passiva, behoren toe aan die verkrijgende vennootschap die de betrokken bedrijfstak waar de later ontdekte activa of passiva betrekking op hebben, heeft verkregen.

Alle overige activa en passiva blijven behouden in de inbrengende vennootschap.

3. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET

Niet van toepassing.

4. DE DATUM VANAF WELKE DE AANDELEN UITGEREIKT DOOR DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT.

Q'e nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschappen, gecreëerd ter gelegenheid van de inbreng van de activa- en passivabestanddelen van de inbrengende vennootschap, zullen deelnemen in de resultaten, zoals de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschappen en dit vanaf de oprichting van de verkrijgende vennootschappen op 12 september 2014..

Er gelden geen bijzondere regelingen met betrekking tot dit recht.

5. DE DATUM VANAF WELKE DE VERRICHTINGEN VAN DE INBRENGENDE VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De activa en passiva van de bedrijfstak "de productie en afwerking van en handel in meubelstoffen en andere textielproducten" respectievelijk de bedrijfstak "de afwerking van en handel in tapijten" van de inbrengende vennootschap gaan over naar de verkrijgende vennootschap I respectievelijk de verkrijgende vennootschap Il op basis van de tussentijdse toestand per 30 juni 2014.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de inbrengende vennootschap met betrekking tot de in te brengen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig vanaf 1 juli 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de respectieve verkrijgende vennootschappen.

e. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJ DE INBRENG BETROKKEN ZIJN.

Aan de leden van de bestuursorganen van de inbrengende en de verkrijgende vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

SLONERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen inbreng conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de inbrengende en de verkrijgende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders, alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden.

Indien het voorstel tot inbreng niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap(pen) terugkrijgt.

."

Y F.

~ y

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

De streefdatum voor de goedkeuring van het inbrengvoorstel door de algemene vergadering van de verkrijgende vennootschappen is uiterlijk 31 december 2014.

Indien het voorstel tot inbreng niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de inbrengende en de verkrijgende vennootschappen, elk voor de een derde.

Bij goedkeuring van de verrichting worden aile kosten gedragen door de verkrijgende vennootschappen, elk voor de helft.

Onderhavig voorstel tot inbreng wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijk aangestelden van de inbrengende en van de verkrijgende vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en dit uiterlijk zes weken vóór de inbreng wordt gedaan.

Voor de NV VERESCO

Stefaan Verstraete

gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: voorstel tot inbreng van bedrijfstakken de dato 15 september 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 26.07.2013 13384-0475-035
05/10/2012
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR GEL-GE

111 II

*12165185*

Z 8 '09- 2012 ScLGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

14 09,2012

Griffie

RECHTBANK KOOPHANnF!

KORTRIJK

Ondememingsnr : 0429.324.374

Benaming

(voluit) : Verstraete & Verbeuwede

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Waregemstraat 619-623, 8540 Deerlijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering dd. 28 juni 2012:

De vergadering besluit vervolgens, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018:

CVERESCO NV, Waregemstraat 619-623, 8540 Deerlijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stefaan Verstraete, Deerlijkseweg 278, 8790 Waregem

DSTRAEBAUW NV, Waregemstraat 619-623, 8540 Deerlijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stefaan Verstraete, Deerlijkseweg 278, 8790 Waregem

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 28 juni 2012:

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018:

DVERESCO NV, Waregemstraat 619-623, 8540 Deerlijk, tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor aile bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder aile rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen aile verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag. Hij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor aile verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere..

Voor de NV Veresco

Stefaan Verstraete

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden ' Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 20.07.2012 12322-0428-035
05/10/2011 : KO110823
14/10/2010 : KO110823
15/10/2009 : KO110823
24/07/2008 : KO110823
01/10/2007 : KO110823
30/07/2007 : KO110823
18/09/2006 : KO110823
18/09/2006 : KO110823
25/07/2006 : KO110823
27/02/2006 : KO110823
22/07/2005 : KO110823
02/09/2004 : KO110823
19/07/2004 : KO110823
23/07/2003 : KO110823
27/02/2003 : KO110823
13/01/2003 : KO110823
03/08/2002 : KO110823
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.07.2015, NGL 30.09.2015 15611-0363-030
31/08/2001 : KO110823
24/07/2001 : KO110823
05/10/2000 : KO110823
22/02/2000 : KO110823
27/02/1999 : KO110823
23/02/1999 : KO110823
20/02/1997 : KO110823
01/01/1997 : KO110823
01/01/1993 : KO110823
03/03/1992 : KO110823
01/01/1992 : KO110823
19/10/1991 : KO110823
28/07/1990 : KO110823
01/01/1990 : KO110823
01/01/1989 : KO110823
01/01/1988 : KO110823

Coordonnées
VERSTRAETE & VERBAUWEDE

Adresse
WAREGEMSTRAAT 619-623 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande