VERVAMO HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERVAMO HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.614.983

Publication

14/07/2014
ÿþ Letil Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

III IIIII311.11 1.11 111111









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELLGU 1

Rechtbank van Koachgndel Gent

- 3 KI 2011,

AfdakdriffiêURNE

Ondernemingsnr : 0450.614.983

Benaming

(voluit) : Vervamo Holding

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Oostdijkweg 321G V03 8670 Koksljt:le

(volledig adres)

Onderwerp akte KAP1TAALSVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Peter De Baets te Koksijde op 26 juni 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de naamloze vennootschap Verve= Holding met zetel te 8670 Koksijde, Oostdijkweg 32/GV03, opgericht bij akte verleden voor het ambt van notaris Christian De Vos te Brugge op zesentwintig juli negentienhonderd drieënnegentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 augustus daarna, onder nummer 930817-49, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

1. Eerste besluit: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

1.1. Algemene vergadering

Dat bij algemene vergadering van zestien juni tweeduizend en veertien, door de vennoten bij unanimiteit werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid van het Wetboek Inkomsten Belasting 92.

Dat bij zelfde algemene vergadering van zestien juni tweeduizend en veertien werd beslist om de uitgekeerde dividenden na roerende voorheffing terug in te brengen in het kapitaal door middel van een kapitaalsverhoging, dit om aan de voorwaarden van artikel 537, eerste lid van het WIB 92.

Een kopie van de notulen van voormelde algemene vergadering zullen aan onderhavige akte gehecht blijven. 1.2. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sedert meer dan 15 dagen een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, met name:

a) Verslag opgesteld op zeventien juni tweeduizend en veertien door de bedrijfsrevisor, Auditas bedrijfsrevisoren te Roeselare, Westlaan 348, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden ais volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV VER VAMO HOLDING met zetel te 8670 Oostduinkerke, Oostdijkweg 321G V03, RPR Veume 0450.614.983,

bestaat uit de vordering van de vennoot ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 1.257.777,78 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien de vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoert, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 1.132.000,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 2.528 aandelen van de NV VERVAIVIO HOLDING zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen dan als volgt warden toegekend:

=> MAATSCHAP HOLDING 1.132.000,00 EUR 2.528 aandelen.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 2.000.000,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 3.500 2.528 = 6.028 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet voor het voile bedrag wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de vennoot wel wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

*dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

*dat de beschnjving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

*dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 17 juni 2014.

Cl/BA AUD1TAS BEDRUFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor'

b) Verslag opgesteld op twintig juni tweeduizend en veertien door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om voorlezing ervan te geven.

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden geformuleerd door de aandeelhouders, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om zich aan te sluiten bij de verslagen erin vervat.

Het origineel van beide verslagen zal, na "ne varietur" ondertekend te zijn door de aandeelhouders en de notaris, neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een eensluidend afschrift van onderhavig proces-verbaal.

1.3. Kaoltaalverhoging

a) De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen niet zeshonderd zesentwintigduizend negenhonderd vierenveertig euro (626.944,00 ¬ ), om het kapitaal van achthonderd achtenzestigduizend euro (868.000,00 EUR) te verhogen tot één miljoen euro vierhonderd vierennegentigduizend negenhonderd vierenveertig (1.494.944,00 ¬ ) door inbreng in natura, mits boeking van een uitgiftepremie, en door creatie van tweeduizend vijfhonderd achtentwintig (2.528) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en de toekenning ervan aan de inbrenger; om de aandelen te brengen van drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen op zesduizend en achtentwintig (6.028), zonder nominale waarde, elk één/zesduizend en achtentwintigste (1/6.02e) van het kapitaal vertegenwoordigend.

b) De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door de maatschap "HOLDING", voornoemd.

De inbreng betreft de inbreng van het vorderingsrecht op het netto-dividend, tegen een globale uitgifteprijs van één miljoen honderd tweeêndertigduizend euro (1.132.000,00 q, welke uitvoerig beschreven staan in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, te weten vijfhonderd en vijfduizend en zesenvijftig euro (505.056,00 EUR) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening 'Uigiftepremies'.

WIJZE VAN VERGOEDING

Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng worden voormelde tweeduizend vijfhonderd achtentwintig (2.528) aandelen toegekend aan de maatschap "HOLDING", die verklaart deze te aanvaarden.

c) De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voomoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen euro vierhonderd vierennegentigduizend negenhonderd vierenveertig (1.494.944,00 ¬ ) is gebracht en is vertegenwoordigd door zesduizend en achtentwintig (6.028) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

2. Tweede besluit: Kapitaalsverhoging door incorporatie van uitgiftepremie

2.1. Kapitaalsverhoging

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfhonderd en vijfduizend zesenvijftig euro (505.056,00 EUR), om het kapitaal van één miljoen euro vierhonderd vierennegentigduizend negenhonderd vierenveertig (1.494.944,00 ¬ ) te brengen tot twee miljoen euro (2.000.000,00 ¬ ) door incorporatie van uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

2.2. Vaststelling verwezenlijking kapitaalsverhogino

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op twee miljoen euro

)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het BelgisCh Staatsblad

(2.000.000,00 EUR) is gebracht en is vertegenwoordigd door zesduizend en achtentwintig (6.028) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

2.3. Aanpassing artikel statuten

De vergadering besluit het desbetreffende artikel van de statuten met betrekking tot het kapitaal aan te passen, als volgt:

"Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR), vertegenwoordigd door zesduizend achtentwintig (6.028) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, onderverdeeld in drie categorieën, zoals vermeld in artikel zes van de statuten.

De aandelen vertegenwoordigen elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal.

Ingeval van kapitaalverhoging door inschrijving door een bestaande aandeelhouder of van overdracht van aandelen tussen bestaande aandeelhouders zullen de nieuwe  casu quo overgedragen aandelen - automatisch behoren tot de categorie van aandelen die deze partij voordien reeds bezat."

3. Derde besluit Volmacht  Coördinatie van de statuten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De algemene vergadering beslist volmacht te verlenen aan de NV Titeca Accountancy, evenals aan zijn aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover:

-Alle Federale (FOD Financiën), Regionale (Vlaamse, Waalse of Brusselse belastingsdienst), Provinciale en Gemeentelijke Overheidsdiensten, bevoegd voor de administratie, de controle of de inning van huidige en toekomstige belastingen, taxen en BTW, ongeacht in welke vorm.

Om de vennootschap te vertegenwoordigen, te verdedigen, in haar naam en voor haar rekening voorlegging te doen van alle gevraagde stukken, en bindend te antwoorden op alle mondelingen en schriftelijke vragen van de ambtenaren;

Om alle nodige aansluitingen, aangiften en stopzettingen te doen, besprekingen te voeren en eventuele briefwisseling, vragen, akkoordverklaringen, enz. ... geldig en bindend te beantwoorden en te ondertekenen. -de diensten van het Ondernemingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren.

-de sociale verzekeringskas in het kader van de sociale bijdrage voor vennootschappen, teneinde alle correspondentie, inschrijvingen, wijzigingen en doorhalingen te kunnen uitvoeren.

EENPARIGHEID

De voorafgaande besluiten werden afzonderlijk en achtereenvolgens aangenomen met eenparigheid van stemmen.

TOELICHTINGNERKLARINGEN IN KADER VAN ARTIKEL 537 WETBOEK INKOMSTENBELASTING Voornoemde comparanten verklaren uitdrukkelijk door ondergetekende notaris te zijn ingelicht over de te vervullen formaliteiten en na te leven voorwaarden met het oog cp de incorporatie van beschikbare reserves voorgeschreven door artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting en verder toegelicht in de daartoe uitgebrachte circulaires door de fiscale administratie.

Daartoe wordt ondergetekende notaris verzocht te akteren dat de comparanten aan ondergetekende notaris verklaren dat zij de roerende voorheffing verschuldigd op de dividenduitkering besloten bij algemene vergadering van zestien juni tweeduizend en veertien zullen doorstorten aan de fiscus binnen de daartoe voorziene termijn.

Verder wordt ondergetekende notaris verzocht te akteren dat de comparanten aan ondergetekende notaris verklaren zichzelf te engageren tot het naleven van alle voorwaarden en vervullen van alle formaliteiten in het kader van voormelde regeling en/of voor zoveel als nodig tot het doorstorten van de eventueel verschuldigde rechten.

Verder verklaren de comparanten ondergetekende notaris uitdrukkelijk te ontslaan van enige aansprakelijkheid aangaande het niet-vervullen van enige verplichte formaliteit in het kader van voormeld artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend) Notaris Paul Dalle

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- expeditie gecoördineerde statuten

- verslag bestuursorgaan

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 31.01.2014 14028-0549-026
11/02/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mad Wed 11.i

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

W.

!ll~ rit.Li:sL3eL:i.L'+á rL',i{ ai"kM:riej;

II}ûC:I'l'ï+AM, vts.Irt 11:00FiLMLI

3D JAN. 2013

V (J E

De bijzondere algemene vergadering dd. 6 november2012 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om volgende bestuurders te herbenoemen:

- Mevrouw Verbanek Genoveva, Strandjutterslaan 14, 8670 Oostduinkerke.

- Rietveld Coördinatie BVBA, James Ensorlaan 13, 9051 Sint-Denijs-Westrem, ON 0880.056.848

vertegenwoordigd door De heer Moerman Peter.

- Oostinvest BVBA, Oostdijkweg 27, 8670 Koksijde, ON 0866.588.595 vertegenwoordigd door De heer

Moerman Thomas.

Uit het bijzonder verslag van de raad van bestuur dd.6 november 2012 blijkt dat men heeft beslist om volgende personen te herbenoemen tot gedelegeerde bestuurders:

- Rietveld Coördinatie BVBA vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger De heer Moerman Peter - Oostinvest BVBA vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger De heer Moerman Thomas Mevrouw Verbanck Genoveva

Iedereen heeft zijn mandaat aanvaard. Het mandaat gaat in vanaf 6 november 2012 en dit tot de gewone algemene vergadering in 2018.

Rietveld Coördinatie BVBA vertegenwoordigd door De heer Moerman Peter

Gedelegeerd Bestuurder

" 1302 287*

Ondernemingsnr : 0450.614.983

Benaming

(voluit) : Vervamo Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Oostdijkweg 32/GV03 8670 006TDWNKIAKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 28.01.2013 13017-0562-026
05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 29.02.2012 12050-0301-015
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 07.01.2011, NGL 11.02.2011 11028-0505-015
22/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 16.02.2010 10043-0429-015
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 13.02.2009 09042-0344-015
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.12.2007, NGL 29.02.2008 08058-0116-015
06/04/2007 : GE170374
02/02/2007 : GE170374
17/03/2006 : GE170374
13/03/2006 : GE170374
07/03/2005 : GE170374
17/03/2004 : GE170374
18/02/2004 : GE170374
22/01/2003 : GE170374
17/01/2003 : GE170374
11/01/2001 : GE170374
08/02/2000 : GE170374
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 14.12.2015 15688-0599-026
01/01/1997 : GE170374
17/08/1993 : GE170374

Coordonnées
VERVAMO HOLDING

Adresse
OOSTDIJKWEG 32, BUS 03 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande