VERVENTES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERVENTES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.587.247

Publication

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.02.2014, NGL 27.02.2014 14053-0414-013
28/02/2014
ÿþ111111M181§1111

Mod 2.1

NEERGELEGD

19, 02. 2014

Fi HTr +a<COPHANDEL

_...

k B~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0862.587.247

Benaming

(voluit) : VERVENTES

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare (Beveren), Kroontjesmolenstraat 11

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING ARTIKEL 537W1B92

Uit een akte verleden voor Caroline Vanlerberghe, notaris-plaatsvervanger te Roeselare (Beveren) op vijf februari tweeduizend en veertien, geregistreerd zeven bladen geen verzendingen op 11 februari 2014 Reg 5 Boek 538 Blad 29 Vak 4. Ontvangen : vijftig euro (50 Eur). De e.a. Inspecteur (getekend). Chantal Vankeirsbilck BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERVENTES", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare (Beveren), Kroontjesmolenstraat 11, BTW BE 0862.587.247 RPR Kortrijk, cpgericht bij akte verleden voor notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 6 januari 2004, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 januari volgende onder nummer 04008639 en waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 27 december 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 januari 2013 onder nummer 13017634 de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot verhoging van het kapitaal in het kader van de procedure van artikel 537 WIB voor een totaal bedrag (bruto  dividend) van vier zestig duizend zeshonderd zes en zestig euro en zeven en zestig cent (64.666,67 Eur), hetzij na afhouding van de 10 % roerende voorheffing voor een netto bedrag van acht en vijftig duizend tweehonderd euro (58.200 Eur), dit vanuit de belastbare reserves en naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 3 februari 2014 waar de beslissing genomen is om het netto -- dividend (90 % van het tussentijds dividend) onmiddellijk opnieuw in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Dit gebeurt in 2 fasen als volgt :

- in een eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met honderd negen en vijftig (159) aandelen x honderd zes en tachtig euro (186 Eur), hetzij de fractiewaarde van de bestaande aandelen, hetzij met negen en twintig duizend vijfhonderd vier en zeventig euro (29.574 Eur) te onderschrijven aan een globale uitgifteprijs van acht en vijftig duizend tweehonderd euro (58.200 Eur). Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging vormt een uitgiftepremie ten belope van acht en twintig duizend zeshonderd zes en twintig euro (28.626 Eur).

- in een tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiftepremie zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

INSCHRIJVING

En terstond wordt er met het akkoord van de enige aandeelhouder op deze kapitaalsverhoging ingeschreven door inbreng in geld door de heer Lieven Wydooghe waardoor aan zelfde heer Lieven Wydooghe nieuwe honderd negen en vijftig (159) aandelen worden toegekend, die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen. Alle aandelen zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen. Hij erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB 92 en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorgaande boekjaren. Hij verklaart dat deze inbreng in geld volledig volstort is voorafgaandelijk aan onderhavige kapitaalverhoging en gedeponeerd geworden is op een bijzondere rekening bij de KBC Bank zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 3 februari 2014 afgeleverd attest.

Dit wordt door de instrumenterende notaris, aan wie dit attest werd voorgelegd, bevestigd

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan voorschreven kapitaalverhoging en aldus de tekst van artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes en zeventig duizend achthonderd euro (76.800 Eur) , Het wordt vertegenwoordigd docr tweehonderd negen en vijftig (259) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénitweehonderd negen en vijftigste (1/259ste) van het kapitaal vertegenwoordigen"

DERDE BESLISSING.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot bevestiging van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 3 februari 2014 tot machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot wijziging van de statuten van de vennootschap aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen en alle andere recente wetswijzigingen. Het uittreksel van deze nieuwe statuten luidt als volgt :

Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de reohtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "VERVENTES".

Zetel

De zetel van de vennootsohap is gevestigd te 8800 Roeselare (Beveren), Kroontjesmolenstraat 11,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving,

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Doel

De vennootschap heeft als burgerlijk doel :

- Immobiliën;

Tussenpersoon in handel;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken. Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, De vennootschap mag ook filiales openen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes en zeventig duizend achthonderd euro (76,800 Eur) . Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd negen en vijftig (259) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd negen en vijftigste (1/259ste) van het kapitaal vertegenwoordigen

Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zevende februari om 9 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerste voorafgaandelijke werkdag plaats. De zaterdag wordt in het kader van dit artikel niet als een werkdag beschouwd.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen véôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten, De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een af dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. De volmachten dienen een handtekening te dragen (eventueel een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd dcor de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen,

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplioht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hen verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsingskosten en representatiekosten, welke onder de algemene kosten In rekening zullen gebracht worden,

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld. Bestuursbevoegdheid

tedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen ander mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bij de oprichtingsakte werd de heer lieven Wydooghe tot statutair zaakvoerder benoemd.

Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, De commissarissen worden benoemd door de. algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen,

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 9° van het Wetboek van Vennootschappen.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en benoeming vereffenaars.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbinenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 223 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffe-'naars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in funktie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars be-*schouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden  niet Vennoten, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Zolang wettelijk vereist, dient de aanstelling van de vereffenaars gehomologeerd te worden door de bevoegde rechtbank.

Artikel 29 : verdeling.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de Vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben. Zaakvoerder  benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder bencemd worden. Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

r

,

Voor- Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 26B van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

behouden aan het Belgisch VIJFDE BESLISSING

Staatsblad De vergadering verleent aan ondergetekende notaris en de medewerkers van zijn notariskantoor alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stelten, te tekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

V ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan "Quartus" te Poperinge en Veurne evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de inschrijving en wijziging van de vennootschap in de Krulspuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale administraties.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 8800 Roeselare (Beveren), Kroontjesmolenstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING STATUTEN

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt voor notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 27/12/2012 blijkt dat, de buitengewone algemene vergadering unaniem volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het huidig boekjaar te wijzigen, om dit te laten aanvangen op 1 oktober van ieder jaar en af te sluiten op 30 september van ieder jaar. De vergadering besluit bij wijze van overgangsmaatregel, om het huidige boekjaar, dat is aangevangen op 1 januari 2012, bil wijze van uitzondering, te verlengen tot en af te sluiten op 30 september 2013.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit om de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar 7 februari van ieder jaar om; 9.00 uur.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit over te gaan tot de herwerking van alinea één van artikel 13 en van alinea één van artikel 23 van de statuten, om ze aan te passen aan de hiervoor vermelde agendapunten en aanvaarding van deze nieuwe tekst die luidt als volgt. "ARTIKEL DERTIEN : ALGEMENE VERGADERING. Jaarlijks op 7 februari om 09.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. ARTIKEL DRIEENTWINTIG : JAARREKENING -` JAARVERSLAG, Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar."

VIERDE BESLUIT

De vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder om alle handelingen te stellen die vereist zijn voor de uitvoering van de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering. VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris Jean Pierre Lesage te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten, teneinde deze in overeenstemming te, brengen met de beslissingen hiervoor genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Pierre Lesage

samen neergelegd coordinatie en expeditie van de akte

ope' :: tEtreik" «ftilL41fiK§ Mg«ále:: l#fett9;itibee teeti>stmeteteiffleilib4totneiiteettelfflefttiele,lket1i?IIIeurelreme(ei1})

ffigusesui ále o41%llegeeffl tt§ffi gem iee me diedep e aiffleveisss1ete

1Y/tres) ::14gtfr Ikeintteel i~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TEUR BEL

2 -01- 2013 IELGISI H STA-4'

Ondernemingsnr : 0862.587.247

Benaming

(voluit) :

(verkort)

Voor-

art-hot' ~ Bejgisch __staatsblad_

VERVENTES

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 03.07.2012 12258-0448-012
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 06.07.2011 11268-0083-011
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 30.08.2010 10489-0447-012
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 28.08.2009 09664-0063-012
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 11.07.2008 08394-0086-011
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 23.07.2007 07454-0397-011
25/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 24.08.2006 06666-2676-012
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 07.02.2016, NGL 18.02.2016 16047-0240-014

Coordonnées
VERVENTES

Adresse
KROONTJESMOLENSTRAAT 11 8800 BEVEREN(ROESELAERE)

Code postal : 8800
Localité : Beveren
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande