VERVOER VANNIEUWENHUYZE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERVOER VANNIEUWENHUYZE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.702.881

Publication

15/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*19015899*

Ondernemingsnr : 0428.702.881

MONITEI

0 8 ..0

ELGISCH

1R BELGE NE-Fr 4t; E!_: TGE)

1- 2014 31. 12. 2013

>TAATSBLAk.fiECHTB

OPHANDF~_

~JK

et

Benaming (voluit) : Vervoer Vannieuwenhuyze

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel r Blauwhuisstraat 92a

8531 Harelbeke (Hulste)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING  DOELWIJZIGING  ACTUALISERING VEREFFENINGSPROCEDURE

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester SAEY Stéphane, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 18 december 2013, neergelegd vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERVOER VANNIEUWENHUYZE", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit, in het kader van de wetgeving `overgangsbepalingen liquidatiebelasting", het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd vijftien duizend tweehonderd vijfentwintig euro (¬ 315.225,00) cm het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) op driehonderd drieëndertig duizend achthonderd zeventien euro één cent (¬ 333.817,01), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van? de fractiewaarde.

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort.

VASTSTELLING VAN DEPONERING

De kapitaalverhoging wordt onmiddellijk in speciën afgelost door storting van in totaal: driehonderd vijftien duizend tweehonderd vijfentwintig euro (¬ 315.225,00), welke som werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE20 7480 4024 0656 op naam van de', vennootschap, bij KBC BANK te Lendefede.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 17 december 2013. TWEEDE BESLUIT

AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit artikel 5, eerste alinea, van de statuten te vervangen als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op driehonderd drieëndertig duizend achthonderd zeventien euro één cent (¬ 333.817,01) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig. (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderdi vijftigste van het kapitaal."

DERDE BESLUIT

VERSLAG

De vennoten en de zaakvoerder verklaren een afschrift te hebben ontvangen van het verslag; van de zaakvoerder, dat een verantwoording van de voorgestelde doelwijziging inhoudt, met daarbij= gevoegd een staat waarop het actief en passief van de vennootschap zijn samengevat afgesloten per 31 oktober 2013.

DOELW1JZIG1NG

Daarop besluit de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen en de thans in de statuten opgenomen bepaling te schrappen en te vervangen als vernield onder agendapunt 3. AANPASSING STATUTEN

De vergadering_ besluit artikel 3 van de statuten als volgt te wijzigen

Op de laatste biz. van Wik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"Artikel drie : doel.

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland:

Net nationaal en internationaal vervoer voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel te land, te water, in de lucht en per spoor in de meest uitgebreide zin, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel in kleine hoeveelheden als volle ladingen, alle ' activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de te vervoeren goederen te maken hebben, logistiek, opslag, overslag, en zoverder... De activiteit van tussenpersoon op het gebied van goederenvervoer, zowel als vervoercommissionair, vervoermakelaar, commissionair expediteur als op enige andere wijze.

Het uitbaten van garages, het kopen, verkopen en het herstellen van auto's, zowel personenwagens, als vrachtwagens als alle ander rollend materiaal.

De verhuring van alle roerende goederen zoals onder meer vrachtwagens, kraanwagens, heftoestellen, alle rollend materiaal dienstig voor handels- en nijverheidsgebruik, landbouwvoertuigen, land- en tuinbouwmachines en dergelijke.

De verhuur en handel in onroerende goederen, te weten projectontwikkeling en handel in onroerend goed, bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden. Het kopen en verkopen, beleggen, beheren, bemiddelen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, verbouwen en laten bouwen, verkavelen en laten verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen.

De vennootschap is gemachtigd om voor eigen rekening of voor rekening van derden alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen te doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met haar doel.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, doch dit met uitzondering van deze activiteiten waarvoor een bijzondere toelating is vereist

Zij mag de functie van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en

" onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn."

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de vereffening van de vennootschap te actualiseren en te herformuleren.

De vergadering besluit artikel 18 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel achttien : ontbinding  vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het Liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke

Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.t.

voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coordinatie van de statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Vuurkruislaan 2, RPR Leuven, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving, wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW-nummer, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Stéphane SAEY

Hiermee tegelijk neergelegd, vóór registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg.

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 W. VENN.

Gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Ctaats blad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 30.09.2013 13600-0011-014
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 30.08.2012 12480-0503-013
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 30.08.2011 11529-0504-013
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 27.08.2010 10460-0455-013
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 25.08.2009 09622-0176-015
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 21.08.2008 08589-0285-015
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 31.08.2007 07709-0304-015
22/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 30.08.2005, NGL 16.09.2005 05688-4229-011
30/08/2005 : BG063438
05/10/2004 : BG063438
23/10/2003 : BG063438
18/02/2003 : BG063438
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 30.09.2015 15618-0428-017
24/10/2001 : BG063438
10/11/2000 : BG063438
06/01/1999 : BG063438
01/01/1997 : BG63438
01/01/1993 : BG63438
01/01/1988 : BG63438

Coordonnées
VERVOER VANNIEUWENHUYZE

Adresse
BLAUWHUISSTRAAT 92A 8531 HARELBEKE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande