VERZEKERINGEN HENK LAPON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGEN HENK LAPON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.708.489

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 23.06.2014 14208-0063-015
11/09/2014
ÿþ-4 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0464.708.489

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGEN HENK LAPON

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: KONINKLIJKE BAAN 36, 8670 KOKSIJDE

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 26 augustus 2014 blijkt de benoeming van

de Heer Brecht Lapon, wonende te Fazantenpad 4, 8670 Koksijde als zaakvoerder per 01/10/2014.

De Heer Brecht Lapon mag beslissingen nemen tot 2.500,00 EUR.

Henk Lapon

Zaakvoerder

cp eii; mat n" e bi " v,"-" àn Luii P verireiden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende Maris, hetzij vende perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Neem en handtekening

II I ljeâIlH1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

-2 SEP, 201k

Griffie

Afdeling VEURNE

03/01/2014
ÿþVoor-

behoudE

g hel

Bee l iscl I 1

Staatsbh

Mod Word 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

1 003516*

04-ar.iUt ...-

2 0 DEC, 2013

Griffie

~

Ondernemingsnr : 0464.708.489

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGEN HENK LAPON

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 36

Onderwerp akte :  OMZETTING VAN DE AANDELEN MET NOMINALE WAARDE IN AANDELEN ZONDER NOMINALE WAARDE - OMZETTING KAPITAAL IN EURO  KAPITAALVERHOGING  AANSTELLING LASTHEBBER AD HOC - OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN -

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint-Idesbald) op zestien december tweeduizend dertien, en dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 17/12/2013, Boek 51116 Blad 75 vak 09. Ontvangen vijftig euro. De ontvanger ai Luc De Bergh adviseur ai dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGEN HENK LAPON" gevestigd te 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 36 met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Marc Vanden Bussche, te Koksijde, op vierentwintig november negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf december daarna, onder het nummer 19981211/233.

EERSTE BESLISSING

Omzetting van de aandelen met nominale waarde in aandelen zonder nominale waarde

De vergadering beslist de honderd aandelen van de ven-nootschap met een nominale waarde van ZEVENDUIZEND VIJFHONDERD BELGISCHE FRANK (7.500,00 BEF) per aandeel om te zetten in honderd aandelen zonder nominale waarde, ieder met een breukwaarde van éénlhonderdste.

TWEEDE BESLISSING

Omzetting kapitaal in euro

De vergadering beslist de euro als uitdrukkingsmiddel voor het maatschappelijk kapitaal aan te nemen en het maatschappelijk kapitaal dat thans ZEVENHONDERD VIJFTIG DUIZEND BELGISCHE FRANK (750.000,00 BEF) bedraagt om te zetten in euro.

Bijgevolg beslist de vergadering, met toepassing van de officiële conversievoet, dat het maatschappelijk kapitaal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EUR ÉÉN CENT (18.592,01 EUR) bedraagt.

DERDE BESLISSING

Kennisname verslag bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 25/11/2013 waarbij werd beslist tot de uitkering van reeds op 31/03/2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van tien procent (10%) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28/06/2013 (art. 537 WIB92) en dit met het oog op de onmiddellijke aanwending van de aldus verworven dividenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op ACHTENZEVENTIG DUIZEND TWEEHONDERD EENENDERTIG EUR TIEN CENT (78.231,10 EUR) bruto, voor inhouding van de roerende voorheffing van tien procent.

Ingevolge voormelde beslissing werd een netto-dividend toegekend van in totaal ZEVENTIG DUIZEND VIERHONDERD EN ZEVEN EUR NEGENENNEGENTIG CENT (70.407,99 EUR).

Om te voldoen aan de vereisten van art. 537 WIB92 beslist de vergadering het aldus uitgekeerde nettodividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van inbreng in geld.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

VIERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal, te verhogen met ZEVENTIG DUIZEND

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

VIERHONDERD EN ZEVEN EUR NEGENENNEGENTIG CENT (70.407,99 EUR) om het te brengen vare ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EUR ÉÉN CENT (18.592,01 EUR) op NEGENENTACHTIG DUIZEND EUR (89.000,00 EUR) zonder nieuwe aandelen te creëren, maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door inbreng van het ingevolge de eerste beslissing toegekende netto-dividend, ingevolge de uitkering van reeds op 31/03/2013 bestaande belaste reserves na inhouding van de heffing van tien procent (10%) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28/06/2013 (art.537 W1B92)

Comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van de verrichting.

Ondergetekende notaris vestigt tevens de aandacht op het feit dat het kapitaal gedurende een periode van vier jaar te rekenen vanaf heden dient te worden behouden opdat men het nadien belastingvrij zou kunnen uitkeren.

VIJFDE BESLISSING

Inschrijving en volstorting

Is hier tussengekomen, voormelde vennoot de heer Lapon Henk, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van -de statuten--en--van de financiële- toestand -van-de--vennootschap, en -in te- schrijven op de- volledige kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van art. 537 WIB92 en deze kapitaalverhoging te volstorten door inbreng in geld.

Overeenkomstig de wet, werd het totaal bedrag van de storting in geld, hetzij ZEVENTIG DUIZEND VIERHONDERD EN ZEVEN EUR NEGENENNEGENTIG CENT (70.407,99 EUR) gedeponeerd op een bijzondere rekening BE52 7480 3998 3709 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgegeven door voomoemde instelling op negen december tweeduizend dertien.

Dat door mij notaris in het dossier wordt bewaard.

Ik, notaris, geef terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte, zodat de vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

ZESDE BESLISSING

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING VERWEZENLIJKT IS.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, te notuleren dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd dat ze volledig werd volgestort door inbreng in geld zoals hierboven vermeld.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op NEGENENTACHTIG DUIZEND EUR (89.000,00 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING

Wijziging artikel vijf van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL VIJF KAPITAAL - AANDELEN

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op NEGENENTACHTIG DUIZEND EUR (89.000,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLISSING

Aanstelling lasthebber ad hoc

De heer Lapon Henk, voornoemd, zaakvoerder, en mevrouw Gamme Christien, voornoemd, vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESKANTOOR CHRISTIEN GAMME", voornoemd, tevens zaakvoerder, delen de vergadering mee dat zij voor een rechtstreekse tegenstrijdigheid van belangen staan, gezien zij enerzijds zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGEN HENK LAPON", voornoemd, en dat zij anderzijds van plan zijn om hierna vermelde eigenbomen, die hen in onverdeeldheid toebehoren, een tijdelijk vruchtgebruik voor een periode van veertien jaar en tien maanden, ingaande op één januari tweeduizend veertien tot eenendertig oktober tweeduizend achtentwintig, toe te kennen aan de besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid "VERZEKERINGEN HENK LAPON', voornoemd, voor een bedrag van driehonderd dertig duizend euro (330.000,00 EUR):

38342 GEMEENTE KOKSIJDE - tweede afdeling -- artikelnummer 10854

In een appartementsgebouw, genaamd "Residentie Sonamar", gestaan en gelegen te Koksijde, volgens titel Rousseaulaan 1 en thans Koninklijke Baan 36 ten kadaster gekend volgens titel wijk G nummer 20518, voor een Oppervlakte van vierhonderd vierenvijftig vierkante meter en thans volgens een recent kadastraal uittreksel afgeleverd op dertien juni tweeduizend en twaalf, wijk G nummer 2051B, voor eenzelfde oppervlakte.

1) Het WINKELMAGAZIJN "R", gelegen op het gelijkvloers, begrijpende:

a. in privatieve en uitsluitende eigendom:

* beschrijving volgens de oorspronkelijke basisakte:

grote winkelruimte met privatieve ingang langs de Koninklijke Baan, bureel en een koertje, gans het

Magazijn heeft een nuttige oppervlakte van honderd tweeëndertig vierkante meter, waarvan een gedeelte

tingericht werd als appartement met twee slaapkamers

* het handelsgelijkvloers is thans ingericht en omgevormd tot kantoorruimte conform de wijzigende basisakte

de dato één oktober tweeduizend en één

b. In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. . Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

honderd,. tweeënzestig/duizend vierendertigsten (16211.034sten) in de gemene delen van het gebouw, waaronder de grond,

2) ne GARAGE EN DE BERGING met spiltrap naar het winkelappartement op het gelijkvloers, en omvattende:

a. in privatieve en uitsluitende eigendom:

* beschrijving volgens de oorspronkelijke basisakte:

de garage met afsluitingsrolstoor en berging (met een nuttige oppervlakte van zesendertig vierkante meter

tachtig vierkante decimeter)

* de berging is thans ingericht en omgevormd tot berging met sanitaire ruimte conform de wijzigende

basisakte de dato één oktober tweeduizend en één

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

achttien/duizend vierendertigsten (18/1.034sten) in de gemene delen van het gebouw, waaronder de grond.

(Kadastraal Inkomen: HA.GV/K 2.300 euro)

Na deze uiteenzetting beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen :

De Heer WARREYN, Luc Aimé Isidoor, geboren te Oostende op twaalf maart negentienhonderd

tweeënvijftig (nationaal nummer : 52.03.12-251.17)wonende te 8670 Koksijde, Ringweg 1,

aan te stellen als lasthebber ad hoc om in naam en voor rekening van voornoemde besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGEN HENK LAPON", het tijdelijk vruchtgebruik voor een periode

van veertien jaar en tien maanden, ingaande op één januari tweeduizend veertien tot eenendertig oktober

tweeduizend achtentwintig, van de hiervoor beschreven onroerende goederen aan te kopen, mits de prijs van

driehonderd dertig duizend euro (330.000,00 EUR).

De heer Warreyn Luc, voornoemd, die alhier tussenkomt, en verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

NEGENDE BESLISSING

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaak-voerders tot uitvoering van het genomen besluit en

volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- coördinatie.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 18.06.2013 13195-0119-015
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.04.2012, NGL 24.04.2012 12093-0501-015
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 20.06.2011 11187-0539-015
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 21.06.2010 10198-0033-015
29/06/2009 : VE038126
11/07/2008 : VE038126
26/07/2007 : VE038126
14/07/2006 : VE038126
07/07/2005 : VE038126
16/07/2004 : VE038126
30/07/2003 : VE038126
19/07/2002 : VE038126
15/08/2001 : VE038126
11/12/1998 : VEA18923
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 22.06.2016 16226-0042-015

Coordonnées
VERZEKERINGEN HENK LAPON

Adresse
KONINKLIJKE BAAN 36 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande