VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.678.986

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 26.06.2014 14231-0449-017
22/01/2014
ÿþ Mal wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V~101N~I~I~I~aa~~

*14022199

Ondernemingsnr 0842.678.986

Benaming (voluit) : VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Veurnseweg 582, 8906 leper (Elverdinge)

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door de ondergetekende notaris Patrick DONCK met standplaats te Reninge (Lo-Reninge) op eenendertig december tweeduizend en dertien, dragende als melding van registratie "Geregistreerd zes blad(en) geen verzendingen te VEURNE, Registratiekantoor op 06 JAN. 2014. Boek 5/444. Blad 51. Vak 20. Ontvangen : VIJFTIG EURO (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) Rudy RYCX Adviseur".

Dat op zijn kantoor te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Dorpplaats 22, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE", met zetel te 8906 Ieper (Elverdinge), Veurnseweg 582, ondernemingsnummer 0842.678.986, RPR Ieper, niet B.T.W.--plichtig.

En dat de vergadering, na beraadslaging, eenparig beslist heeft .

1. het kapitaal te verminderen met zestigduizend tweehonderd zevenentachtig euro drieënnegentig cent (60.287,93 EUR) om het terug te brengen van drieënnegentigduizend zeshonderd euro (93.600,00 EUR) tot drieëndertigduizend driehonderd en twaalf euro zeven cent (33.312,07 EUR), zonder vernietiging van aandelen, door uitkering van belaste reserves aan de vennoten, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit; deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op de in het kapitaal geïncorporeerde belaste reserves van de destijds overdragende vennootschap "Verzekeringskantoor Devrieze", thans genaamd "Immo Devrieze" (ondernemingsnummer 0423.312.948, RPR Ieper), naar aanleiding van de partiële splitsing goedgekeurd op 25 mei 2012.

2. tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van een totaal bruto bedrag van tweeëndertig euro (32,00 EUR) door middel van vermindering van belaste reserves, en dit in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

3. in toepassing van artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de wet van 28 juni 2013 het kapitaal te verhogen om het te brengen van drieëndertigduizend driehonderd en twaalf euro zeven cent (33.312,07 EUR) op zevenentachtigduizend zeshonderd euro een cent (87.600,01 EUR), door inbreng in natura, mits creatie en

Op de Laatste blz. van Luik B yermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitgifte van duizend zevenhonderd gestien (1.716) nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vierenvijftigduizend tweehonderd zevenentachtig euro vierennegentig cent (54.287,94 EUR).

Het verslag van de bedrijfsrevisor, BVBA

Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, besluit in volgende bewoordingen:

"6. BESLUIT".

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging bij de BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE door inbreng in natura van de vorderingen die zullen worden toegekend aan de heer Robrecht DEVRIEZE, de vorderingen die zullen worden toegekend aan de heer Joan DEVRIEZE, de vorderingen die zullen worden toegekend aan de heer Jan DEVRIEZE en 90 ó van de vorderingen die werden toegekend aan de BVBA JANSEGERS naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalvermindering én dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 ó.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen kapitaalvermindering én dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de

partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als

tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening

houdt met mogelijke meerwaarden op de vaste activa van de vennootschap. Aangezien de eigendom van de inbrengen gelijk loopt met de eigendom van de aandelen is er bij gevolg geen sprake van enige benadeling.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en

de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

1

Luik B - Vervntn

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.716 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE met een waarde van 31,6451 EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts. aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem Op 23 december 2013

(getekend)

BVBA Bedrij fsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor." De vennoten-natuurlijke personen verklaren elk hun bekomen vorderingen, na afhouding van tien procent (10 %) roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, en de vennoot-rechtspersoon, vrijgesteld van roerende voorheffing krachtens artikel 106 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, verklaart' negentig procent (90 %) van haar bekomen vorderingen, hetzij in totaal vierenvijftigduizend tweehonderd zevenentachtig euro vierennegentig cent (54.287,94 EUR), in de vennootschap in te brengen; inbreng in natura die vergoed wordt door toekenning ;van duizend zevenhonderd zestien (1.716) nieuwe aandelen die volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

4. na vaststelling dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en artikel 5 omtrent het kapitaal te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZEVENENTACHTIGDUIZEND'

ZESHONDERD EURO EEN CENT (87. 60 0, 01 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd tweeënvijftig (2.652) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.".

5. aan te stellen als derde zaakvoerder, naast de huidige zaakvoerders, met ingang van 31 december 2013 en voor onbepaalde duur : de heer Jan DEVRIEZE, wonende te 8900 Ieper, Crescendostraat 38, die verklaart het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte tot wijziging van de statuten, - verslag van de bedrijfsrevisor,

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan,

- gecoordineerde tekst van de statuten - historiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzeri van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bhouden

Lan het eigisch Staatsblad

26/06/2012
ÿþC , Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

I*iassano* A

NITEUR BE

9 -06- 20~ SCH STAA7

MO

LG1

Ondernemingsnr : 0842.678.986 ~lEP`

Benaming (voluit) : DEVRIEZE --

tverkort)

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : 8908 leper (Elverdinge).  Veurnseweg 582

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door de ondergetekende notaris Patrick DONCK met standplaats te Reninge, (Lo-Reninge) op vijfentwintig mei tweeduizend en twaalf,: dragende als melding van registratie "Geboekt te Veurne,; Registratiekantoor, tien bladen geen renvooien op 29 MEI 2012. Reg : 5 boek 441 blad 89 vak 13. Ontvangen : Vijfentwintig euro (25 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur. (getekend) LUC DE: BERGH".

Dat op zijn kantoor te 8647 Lo-Reninge (Reninge),` Dorpplaats 21, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met` beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE", met zetel te 8906 Ieper (Elverdinge), Veurnseweg 582, ondernemingsnummer 0842.678.986,, RPR Ieper.

En dat de vergadering, na beraadslaging, de volgende besluiten genomen heeft.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering erkent kennis gekregen te hebben van het verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, beiden, opgemaakt in uitvoering en bij toepassing van artikel 731 §2 juncto artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura hierna.

De besluiten van "BDO Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door de heer; Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, aangaande; de inbreng in natura luiden als volgt :

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DEVRIEZE ingevolge partiële splitsing van de BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen van de bedrijfstak "Verzekeringen", die in de boekhouding van de BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE afgesloten per 31 december 2011 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 77.547, 45 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

oordeel :

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen

uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b) dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en de duidelijkheid.

c) dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing

door overneming, waarbij alle vennoten van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 750 aandelen van de BVBA DEVRIEZE zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Roeselare, 16 maart 2012

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE."

ZESDE BESLUIT.

1.1. a) De vergadering stelt vast dat de overdragende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE", thans genaamd "IMMO DEVRIEZE", in haar buitengewone algemene vergadering op heden, voorafgaandelijk dezer, beslist heeft tot partiële splitsing en dit door afsplitsing en inbreng in de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE", van de hierna omschreven activa- en passivabestanddelen, onder opschortende voorwaarde van aanvaarding door de algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE", van de inbreng in natura als gevolg van de partiële splitsing.

De vergadering besluit de inbreng in natura ingevolge het besluit van de algemene vergadering van de overdragende vennootschap tot de partiële splitsing van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE", thans genaamd "IMMO DEVRIEZE", goed te keuren, en dit in uitvoering en bij

i

. L ~ toepassing van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en conform de modaliteiten en voorwaarden uiteengezet in het betreffende voorstel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge b) Deze inbreng in natura omvat de inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE", thans genaamd "IMMO iEVRIEZE", van de hierna beschreven activa en passiva-bestanddelen van de bedrijfstak "Verzekeringen" in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE".

Door deze verrichting gaan de hierna beschreven activa en passiva, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE", zonder ontbinding of vereffening van de overdragende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE", thans genaamd "IMMO DEVRIEZE", mits toekenning aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE", thans genaamd "IMMO I]EVRIEZE", van aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE".

c) De vergadering stelt vast dat ingevolge de goedkeuring van de voormelde inbreng in natura en de daaropvolgende kapitaalverhoging in onderhavige vennootschap, de opschortende voorwaarde van het besluit van de buitengewone algemene vergadering van de overdragende vennootschap tot partiële splitsing vervuld is en dat de partiële splitsing aldus verwezenlijkt is.

1.2. a) Als gevolg van de inbreng in natura van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen wordt het kapitaal verhoogd met een totaal bedrag van vijfenzeventig-duizend euro (75.000,00 EUR), hetzij een kapitaalverhoging voor een bedrag van veertienduizend zevenhonderd en twaalf euro zeven cent (14.712,07 EUR) als gevolg van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE", thans genaamd "IMMO 1EVRIEZE", mits creatie en uitgifte van zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en onmiddellijk gevolgd door een kapitaalverhoging door incorporatie van reserves, hetzij voor een bedrag van duizend vierhonderd eenenzeventig euro eenentwintig cent (1.471,21 EUR) aan wettelijke reserve en een bedrag van achtenvijftigduizend achthonderd zestien euro tweeënzeventig cent (58.816,72 EUR) aan beschikbare reserves.

b) Tengevolge van de afsplitsing en de inbreng in natura van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen in de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE", zullen zevenhonderd vijftig (750) volledig volgestorte kapitaalaandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de overdragende vennootschap, de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGSKANTOOR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1]EVRIEZE", thans genaamd "IMMO DEVRIEZE". Deze zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 01 januari 2012.

De verdeling van deze zevenhonderd vijftig (750) aandelen tussen voormelde vennoten zal geschieden a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke vennoot drie (3) aandelen verkrijgt van de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE", voor elk aandeel dat hij aanhoudt in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE", thans genaamd "IMMO DEVRIEZE".

c) Ten laatste op de eerste bankwerkdag na de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten die de partiële splitsing goedkeuren, zal de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE", het aandelenregister van deze vennootschap wijzigen en daarin de identiteit van de vennoten en het aantal aan hun uitgereikte aandelen inschrijven. Daarbij zal worden uitgegaan van het aandeelhouderschap van de partieel te splitsen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE", thans genaamd "IMMO DEVRIEZE", zoals het uit het aandelenregister van die vennootschap zal blijken op datum van de partiële splitsing.

1.3. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 januari 2012 met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap worden boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

1.4. Buiten de kapitaalaandelen heeft de overdragende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE", thans genaamd "IMMO DEVRIEZE", geen effecten uitgegeven.

1.5 Aan de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap en aan de zaakvoerder van de overdragende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

2.1. De voorzitter van de algemene vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van de overgedragen activa-

en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap op de verkrijgende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

2.2. De af te splitsen bestanddelen zijn opgenomen in de

staat van activa en passiva per 31 december 2011. Het gaat om hierna aangeduide bestanddelen :

- Immateriële vaste activa : 81.424,80 EUR

- Materiële vaste activa : 4.593,94 EUR

- Financiële vaste activa : 15,00 EUR

- c ; "

- Vorderingen op ten hoogste één jaar : 43.859,24 EUR

- Geldbeleggingen : 2.760,00 EUR

- Liquide middelen : 53.281, 07 EUR

- Overlopende rekeningen : 6.053,30 EUR

TOTAAL ACTIEF : 191.933,35 EUR

- Schulden op meer dan één jaar : 75.167,57 EUR

- Schulden op ten hoogste één jaar : 39.218,33 EUR

TOTAAL PASSIEF : 114.385,90 EUR

Aldus bedraagt het overgegane NETTO vermogen ZEVENENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD ZEVENENVEERTIG EURO VIJFENVEERTIG CENT

77.547,45 EUR

2.3. Voornoemde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE", volgens de hierna vermelde voorwaarden :

a) Voormelde inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en passiva per 31 december 2011. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 januari 2012 met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen, zullen boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE", waarin de betrokken activa bestanddelen worden ingebracht.

b) Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activabestanddelen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten gaan onverkort over op de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

4. De vergadering stelt vast dat voormelde opschortende voorwaarde verwezenlijkt is, zodat het kapitaal aldus drieënnegentigduizend zeshonderd euro (93.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door negenhonderd zesendertig (936) aandelen.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE".

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan de hierboven genomen besluiten als volgt :

- de eerste alinea van artikel 1 van de statuten omtrent de naam en vorm van de vennootschap wordt vervangen door de volgende tekst :

Artikel 1 : Vorm - Naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE".";

artikel 5 van de statuten omtrent het kapitaal van de vennootschap wordt vervangen door de volgende tekst :

Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEËNNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (93. 600, 00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door negenhonderd zesendertig (936) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.".

NEGENDE BESLUIT.

1. De voorzitter geeft kennis aan de vergadering van het ontslag met ingang van 16 februari 2012 gegeven door de heer Joan Devrieze, wonende te 8906 Ieper (Elverdinge), Bollemeersstraat 14, als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering neemt akte van dit ontslag en geeft de heer Joan Devrieze, voornoemd, kwijting voor zijn volledig mandaat.

2. De heer Robrecht Devrieze biedt aan de vergadering zijn

ontslag aan uit zijn functie van niet-statutair zaakvoerder met

ingang van heden.

De vergadering neemt kennis van dit ontslag.

TIENDE BESLUIT.

De vergadering benoemt in de functie van niet-statutair

zaakvoerder, met ingang van heden :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE ROBRECHT", met zetel te 8904 leper (Boezinge), Molenstraat 43, ondernemingsnummer 0436.474.363, RPR Ieper, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitvoering van deze opdracht de heer DEVRIEZE Robrecht, wonende te 8904 leper (Boezinge), Molenstraat 43 (identiteitskaart nummer 5912697277-03 - nationaal nummer 52.04.06-055.12),

-- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JANSEGERS", met zetel te 8904 Zeper (Zuidschote), Van Raemdonckstraat 1, ondernemingsnummer 0841.500.635, RPR Zeper, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitvoering van deze opdracht de heer JANSEGERS Bart, wonende te 8904 Ieper (Zuidschote), Van Raemdonckstraat 1 (identiteitskaart nummer 591 0452517 17 - nationaal nummer 71.11.29-081-35), beiden hier aanwezig, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ten gevolge van voormeld ontslag en benoeming zijn er thans twee zaakvoerders van de vennootschap met alle bevoegdheden voorzien in de statuten.

ELFDE BESLUIT.

1. De vergadering geeft volmacht aan de ondergetekende notaris om :

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de splitsing met betrekking tot de verkrijgende vennootschap te verrichten;

Luik B - Vervnla

" over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de, ,gecoordineerde tekst der statuten van de vennootschap.

De vergadering machtigt de zaakvoerders om de genomen. beslissingen uit te voeren.

2. De vergadering besluit de hierna genoemde personen aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, die elk =afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de ;plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten j.nzake inschrijving, wijziging of stopzetting. bij het iondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen 'alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook .alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name :

- de heer Robrecht Devrieze,

- de heer Bart Jansegers.

SLOTVERKLARINGEN.

De voorzitter van de vergadering, samen met de,

ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de

agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met

.eenparigheid van stemmen binnen de algemene vergadering.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

:Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

'- expeditie van de akte tot wijziging van de statuten,

- verslag van de bedrijfsrevisor,

verslag van het bestuursorgaan,

gecoördineerde tekst van de statuten - historiek.

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

23/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b)t lill

*12078056

Ondernemingsnr : 0842.678.986 Benaming

(voluit) : DEVRIEZE (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veurnseweg 582, 8906 Elverdinge (leper)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ERRATUM neerlegging voorstel partiële splitsing door overneming

De zaakvoerders hebben vastgesteld dat in de publicatie van de neerlegging van het voorstel inzake de: partiële splitsing van de BVBA 'VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE' door overneming door de BVBA, 'DEVRIEZE' (publicatie d.d. 29 februari 2012 onder nummer 12047616) een materiële fout staat.

De bestanddelen die door de partieel te splitsen vennootschap ingebracht worden in de verkrijgende vennootschap zijn de volgende:

lmmateriële vaste activa: ¬ 81,424,80

Materiële vaste activa: ¬ 4.539,94

Financiële vaste activa: E 15,00

Vorderingen op ten hoogste een jaar: ¬ 43.859,24

Geldbeleggingen: ¬ 2.760,00

Liquide middelen: ¬ 53.281,07

Over te dragen kosten: E 6.053,30

TOTAAL ACTIEF: ¬ 191,933,35

Schulden op meer dan een jaar: ¬ 75.167,57

Schulden op ten hoogste een jaar: E 39.218,33

TOTAAL PASSIEF: ¬ 114.385,90

NETTO-1NBRENG: ¬ 77.547,45

De bestanddelen opgesomd onder punt 9 (de nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen) van voormelde; publicatie werden verkeerd opgenomen.

De ingebrachte bestanddelen worden wel correct beschreven in het splitsingsvoorstel, zodat het niet nodig is om een nieuwe versie van het voorstel neer te leggen op de griffie.

Robrecht DEVRIEZE

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



:~ HII!)UIIUU11 I!1JI1IIIIIII~I

~° *12047616*

16 FEB. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0842.678.986 Benaming

(voluit) : DEVRIEZE (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veurnseweg 582, 8906 Elverdinge (leper)

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging voorstel partiële splitsing door overneming

A. WERD NEERGELEGD OP DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE IEPER;

Het voorstel d.d. 15 februari 2012 inzake de partiële splitsing van de BVBA 'VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE, met zetel te 8906 Elverdinge (Ieper), Veurnseweg 582, RPR leper 0423.312.948, door overneming door de BVBA 'DEVRIEZE'.

B. UITTREKSEL

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

a) BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVREEZE is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Veumseweg 582, 8906 Elverdinge.

De vennootschap heeft tot doel:

"Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op : de makelaardij in verzekeringen van alle aard, de vertegenwoordiging van verzekeringsmaatschappijen, de schatting van rampen, de verdediging van verzekerden voor aile rechtsbevoegdheden, de invordering van alle schadevergoedingen ten laste van de verantwoordelijken van ongevallen, het regelen van rampen, de betaling van premiën, en in het algemeen van al wat in verband staat met verzekeringsovereenkomsten van aile aard, niets uitgezonderd.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken en voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens cie wijzen die haar het best geschikt blijken, inbegrepen de vertegenwoordiging.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen, alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan, alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen door middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belde

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) BVBA DEVRIEZE is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Veurnseweg 582, 8906 Elverdinge.

De vennootschap heeft tot doel.

"" Het beheer van een verzekeringsportefeuille van de NV KBC Verzekeringen met zetel in Leuven en in het

algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

" De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen ten behoeve van KBC Bank met zetel te Brussel.

" Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld.

" De vennootschap dient alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit to breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

2. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg,

De verkrijgende vennootschap, BVBA DEVRIEZE, zal 750 aandelen uitreiken naar aanleiding van de partiële splitsing aan de bestaande vennoten van de partieel te splitsen vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

3. De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap warden uitgereikt.

De aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA DEVRIEZE die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA DEVRIEZE door toedoen van het bestuursorgaan.

Ten laatste op de eerste bankwerkdag na de buitengewone algemene vergadering van vennoten die de partiële splitsing zullen goedkeuren, zal de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap BVBA DEVRIEZE het aandelenregister van deze vennootschap en daarin de identiteit van de vennoten en het aantal aan hun uitgereikte aandelen inschrijven. Daarbij zal worden uitgegaan van het aandeelhouderschap van de partieel te splitsen vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE zoals het uit het aandelenregister van die vennootschap zal blijken op datum van de partiële splitsing.

4. De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat van de verkrijgende vennootschap BVBA DEVRIEZE en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum waarop de partiële splitsing boekhoudkundig in vcege treedt ingevolge punt 5 hieronder.

Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende dit recht.

5. De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap,

De activiteiten van BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE m.b.t. het over te dragen deel van haar vermogen, zullen vanuit boekhoudkundig standpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA DEVR1EZE vanaf 01/01/2012.

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

6. De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

In de partieel te splitsen vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE zijn er geen

bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing,

De BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE heeft geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

7. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

Artikel 731 §1 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt

"ln elke 'vennootschap wordt een schriftelijk 'verslag over het splitsingsvoorstel opgesteld hefrij door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen.

[" --]

Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing."

De zaakvoerders van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen stellen voor om overeenkomstig de laatste alinea van voormelde §1 te verzaken aan de daarin bedoelde verslaggeving,

Aangezien de vennoten te kennen hebben gegeven gebruik te willen maken van de mogelijkheid geboden door voormelde §1, is het niet nodig het in artikel 731 bedoelde verslag op te stellen.

Artikel 731 §2 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt verder:

"Indien een verslag werd opgesteld overeenkomstig §1, zijn de artikelen 313 [...] niet van toepassing op een overnemende vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [...]"

Aangezien verzaakt werd aan de opmaak van een splitsingsverslag (in toepassing van voormelde §1), zullen dus in toepassing van voormelde §2 verslagen van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerders van de BVBA DEVRIEZE opgemaakt dienen te worden m.b.t, de inbreng in natura in deze vennootschap n.a.v. de partiële splitsing van de BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE.

8. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing betrokken zijn.

9. De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen.

Samengevat, komt de partiële splitsing erop neer dat het onroerend goed (met de daarbij horende installaties en machines, alsook het krediet m.b.t het gebouw) behouden blijft in de partieel te splitsen vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE en dat de verzekeringsactiviteit afgesplitst wordt naar de BVBA DEVRIEZE.

De delen van het actief en passief van BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE die zullen overgaan op de BVBA DEVRIEZE ingevolge de partiële splitsing van BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE zijn de volgende activa en passiva, zoals zij vermeld staan in de balans van BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE op basis van de op heden door de algemene vergadering van vennoten goedgekeurde cijfers per 31/12/2011.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het gaat om hierna aangeduide bestanddelen:

Immateriële vaste activa: ¬ 81.424,80

Materiële vaste activa: ¬ 81.067,43

Financiële vaste activa: ¬ 15,00

Vorderingen op ten hoogste een jaar: ¬ 43.859,24

Geldbeleggingen: ¬ 2.760,00

Liquide middelen: ¬ 57.847,73

Over te dragen kosten: ¬ 6.053,30

TOTAAL ACTIEF: ¬ 273.027,50

Schulden op meer dan een jaar: ¬ 129.579,06

Schulden op ten hoogste een jaar: ¬ 45.449,78

TOTAAL PASSIEF: ¬ 175.028,84

NETTO-INBRENG: ¬ 97.998,66

De hierboven vermelde elementen worden ingebracht in BVBA DEVRIEZE

(verkrijgende vennootschap) op datum van de notariële aktes houdende de partiële splitsing.

Rekening houdend met de vereisten inzake minimumkapitaal zal geen kapitaalvermindering worden doorgevoerd, het in toepassing van de boekhoudkundige continuiteit af te splitsen kapitaalgedeelte zal worden gecompenseerd door onttrekking aan de overige bestanddelen van het eigen vermogen in toepassing van artikel 78 § 4 van het KB van 30 januari 2001.

Alle activa en passiva die volgens het splitsingsvoorstel niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan BVBA DEVRIEZE blijven behouden in BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE. Ook zullen alle aansprakelijkheden van BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE voor de periode tot en met de partiële splitsing blijven bestaan in laatstgenoemde partieel te splitsen vennootschap na de partiële splitsing.

10. De verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitste vermogen van partieel te splitsen BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA DEVRIEZE worden toegekend aan de vennoten van de af te splitsen vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE.

Aile aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA DEVRIEZE die zullen worden uitgegeven ter gelegenheid van de overgang van de activa en passiva tengevolge van de partiële splitsing van de partieel te splitsen vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE, zullen worden toegekend aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE.

De toekenning van de aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA DEVRIEZE aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in het bezit van elke vennoot, vertegenwoordigen in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE nadat de partiële splitsing wordt doorgevoerd. Elke vennoot van de partieel te splitsen vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE zal een aantal aandelen in de verkrijgende vennootschap BVBA DEVRIEZE krijgen, die een zelfde percentage vertegenwoordigen in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE.

Robrecht DEVRIEZE

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/01/2012
ÿþMM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ANI , _

ifl

Oncle9ne.Ting:ir.;, :

re ~ ~ri!~-~i~~ fvr,iuit~l: DEVRIEZE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Veurnseweg 582 - 8906 leper (Elverdinge)

Oe dz'-, e1:Ep(.e. . Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Patrick DONCK met standplaats te Reninge (Lo-Reninge) op achtentwintig december tweeduizend en elf, dragende als melding van registratie "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, tien bladen geen renvooien op 03 JAN. 2012. Reg : 5 boek

441 blad 48 vak 1.1. Ontvangen Vijfentwintig euro (25 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur. (getekend) LUC DE BERGH".

Dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVRIEZE", met zetel te 8906 Ieper (Elverdinge), Veurnseweg 582, door :

a) de heer DEVRIEZE Joan Lievin, geboren te Ieper op 07 november 1946, echtgenoot van mevrouw Verleye Hilde, wonende te 8906 Ieper (Elverdinge)," Bollemeersstraat 14,

b) de heer DEVRIEZE Robrecht Maurits, geboren te Ieper op 06 april 1952,' echtgenoot van mevrouw Dejonghe Marie Rose, wonende te 8904 Ieper (Boezinge), Molenstraat 43.

Dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro. (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde en waarop volledig in geld is ingeschreven als volgt:

a) door de heer Joan Devrieze, voornoemd, op drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), die hij gedeeltelijk volstort ten bedrage van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR),

b) door de heer Robrecht Devrieze, voornoemd, op drieënnegentig (93). aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), die hij, gedeeltelijk volstort ten bedrage van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

Daandelen een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) werd

0: gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting

cLà bij KBC Bank; wat door de ondergetekende notaris wordt bevestigd. En dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt : Artikel 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een cLà

et besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam

"DEVRIEZE".

Artikel 2 : Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Artikel 3 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8906 Ieper (Elverdinge),

Veurnseweg 582.

Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste biz, van Lujk B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

IIYIIINIIIIIII

*12020996*

riat_tot QPriPPl_telij-ke SF9lStotL'--1-k vaíi de a±dus eschxe.veti

- Het beheer van een verzekeringsportefeuille van de NV KBC Verzekeringen met zetel in Leuven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen ten behoeve van KBC Bank met zetel te Brussel.

- Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld.

- De vennootschap dient alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (16.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders moeten samen rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum 75 % van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

Artikel 13 : Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

De (iedere) zaakvoerder alleen vertegenwoordigt in en buiten rechte de vennootschap.

Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen Allee.n bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17 : Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 21 : Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

kan elke vennoot gevolmachtigde, al op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

Artikel 23 : dan niet vennoot.

Elk aandeel volgend artikel is Stemrecht.

geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het

bepaald.

Artikel 24 : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

Artikel 28 : Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 29 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisie en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de netto-winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Artikel 33 : Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 39 : Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 40 : Zaakvoerder - Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 43 : Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk hebben de oprichters besloten te benoemen tot eerste,

niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor a) de heer Joan Devrieze, wonende Bollemeersstraat 14,

b) de ecr Rob-echt De i.eze, wonende .e

43

onbepaalde duur :

te 8906 Ieper (Elverdinge),

8904 Ieper (Boezinge), Molenstraat

die beiden verklaren te aanvaarden en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 01 december 2011 worden thans bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Ieper.

e

Comparanten en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te; bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en. te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten,,

met name PROF-FISC, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8900, Ieper, Ter Waarde 68.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie of dubbel van de oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso?on(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Coordonnées
VERZEKERINGSKANTOOR DEVRIEZE

Adresse
VEURNSEWEG 582 8906 ELVERDINGE

Code postal : 8906
Localité : Elverdinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande