VESTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VESTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.954.331

Publication

13/08/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1lt1~~umuum~1u~!m

*iaiao9~a

Ondernemingsnr.: 0887954331 Benaming (voluit) VESTA

0 2 AUG. 2012

riffie

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening Zetel : Spanjestraat 20, 8840 STADEN

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : SLUITING VAN DE VENNOOTSCHAP

Blijkens buitengewone algemene vergadering van de vennoten van 25 juni 2012 blijkt

L Dat de buitengewone algemene vergadering het verslag van de vereffenaar, de eindafrekening die gesloten is op 25 juni 2012 goedgekeurd heeft.

Il. Dat ingevolge de sluiting van de vereffening het mandaat van de heer De Jonghe Jos als vereffenaar beëindigd is en volledige en onbeperkte kwijting verleend werd voor de door hem vervulde opdracht als vereffenaar.

III. Dat de vereffening afgesloten is en de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeheid Vesta in vereffening definitief opgehouden heeft te bestaan.

IV. Dat de buitengewone algemene vergadering besloten heeft de boeken en bescheiden gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn zullen bewaard blijven op het adres : 8800 Roeselare, Hortensiastraat 18.

Voor eensluidend afschrift

DE JONGHE Jos

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

14E3 ID

18/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 11.05.2012, NGL 11.05.2012 12115-0405-010
16/12/2011
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte -~

,,,f`gp,NK Ko,

11189137*

11II

beh

aa

Be Sta:

11-e-~ oe 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0887.954.331 Benaming

(voluit) : VESTA (verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Spanjestraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 711012011,, geregistreerd, heeft de in hoofding vermelde vennootschap in buitengewone algemene vergadering unaniem. volgende beslissingen genomen:

VASTSTELLING DAT DE WETTELIJKE FORMALITEITEN VERVULD ZIJN.

De vennoten verklaren een afschrift van de onder nummer 1 van de agenda bedoelde verslagen en een staat van activa en passiva te hebben ontvangen overeenkomstig artikel 181 § 2 van het wetboek van vennootschappen. Bij toepassing van artikel 181 § 4 van de het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met de in ontbindingstelling.

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

Met betrekking tot de formaliteiten die door de vennootschap moeten vervuld worden, stelt de voorzitter het volgende vast: - op 1 september 2011 heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet: meer dan drie maanden voordien is opgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen. - op 27 september 2011 heeft de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld. - De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt: "6. Besluit. In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vesta" te 8840 Steden (Oostnieuwkerke) Spanjestraat 20, een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 31 augustus 2011 opgemaakt, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 138.963,89 en een netto-actief van EUR 82.447,79. Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke beroepsnormen betreffende de controle bij de vereffening van vennootschappen met een beperkte aansprakelijkheid, kunnen wij bevestigen dat: de boekhoudkundige staat per 31 augustus 2011 werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder; deze boekhoudkundige staat per 31 augustus 2011 de toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, volledig, getrouw en juist weergeeft ter voorlichting van de vennoten in het kader van de, besluitvorming betreffende de ontbinding van de betreffende vennootschap, voor zover de verwachtingen van de zaakvoerder. met succes door de vereffenaar worden waargemaakt. Dit verslag is enkel bedoeld om de aandeelhouders een beter inzicht te verschaffen in de werkelijkheid van het netto-actief en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. Opgemaakt op 27 september 2011 A & F ,Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, Bedrijfsrevisor." De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd warden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap opgemaakt overeenkomstig artikel 181, van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van, het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij de verslagen is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 augustus, 2011. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en van de staat van activa' en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. De vergadering stelt eenparig vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten en de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

besluit zich eenparig aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn en besluit eenparig tot goedkeuring van de voormelde verslagen.

TWEEDE BESLUIT

Na kennisname van deze verslagen, besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel van leper van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder het hieronder genomen besluit van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot de aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden opgenomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van leper overeenkomstig artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar). Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten tot deze ontbinding en invereffeningstelling. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar de Heer De Jonghe Jos, voornoemd, die dit aanva.ardt. Hij bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien. Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften. Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. ledere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van een ontbonden vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen. De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

VIERDE BESLUIT

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, te weten de Heer Peter De Jonghe, voornoemd. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur. Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in het eerste besluit vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of de ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel). De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van hun mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

VIJFDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding en de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt. Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst: Artikel 1 -- De vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "VESTA, in vereffening". Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening. Artikel 3  De vennootschap heeft tot doel: - de aan- en verkoop van onroerende goederen, het verwerven en vervreemden van zakelijke rechten op onroerende goederen, het oprichten en laten oprichten van gebouwen, het verhuren, huren en onderverhuren van gebouwen of gedeelten van deze gebouwen, - de huur en verhuring, de aankoop en verkoop van alle roerende goederen, die dienstig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van de activiteit van de cliënten, - het organiseren en het verwerken voor haar cliënten van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover deze rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteit van haar cliënten, De vennootschap mag zowel wetenschappelijke als commerciële studies uitvoeren die het haar mogelijk maken

technieken of producten in verband met de activiteit van haar cliënten te verbeteren of er nieuwe te vinden. in verband met deze technieken en producten is het de vennootschap toegelaten de marktmogelijkheden ervan te onderzoeken. Voormelde opsomming is niet limitatief. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingeren of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar roerende goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, aval verlenen. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden en dit zowel in het binnenland als in het buitenland. Artikel 4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Spanjestraat 20, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België. Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD NUL CENT (18.600,00 EUR) . en wordt vertegenwoordigd door honderd zevenenzeventig (177) volstorte aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel één/honderd zevenenzeventigste (1/177ste) vertegenwoordigend van het maatschappelijk kapitaal. Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of ' meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. Artikel 7  Het boekjaar neemt een aanvang op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van ieder jaar. Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 15 maart om 18.00 uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur. Artikel 9 - Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars. Artikel 10 - De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de , zorg van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11 - In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zendt de vereffenaar een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden. Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden. Deze staten worden bij het vereffeningdossier gevoegd. Artikel 12 - Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone vergadering van de vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen . neer, samen met de stukken ter staving. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich ; kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent alle macht aan de instrumenterende notaris om de gecoördineerde tekst van de . statuten op te maken en neer te leggen ter griffie.

ZEVENDE BESLUIT

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de vereffenaar, met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, ondernemingsloketten en bij de belasting op de toegevoegde waarde aan te passen en desgevallend te laten schrappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Pierre LESAGE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten verslagen en staat van actief

en passief.

' vos*

aart het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.05.2011, NGL 30.05.2011 11139-0422-011
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 19.03.2010 10073-0467-012
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 18.04.2009, NGL 29.04.2009 09121-0169-012

Coordonnées
VESTA

Adresse
SPANJESTRAAT 20 8840 OOSTNIEUWKERKE

Code postal : 8840
Localité : Oostnieuwkerke
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande