VETO-INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VETO-INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 866.414.094

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 06.09.2014, NGL 29.09.2014 14617-0191-011
20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 07.09.2013, NGL 16.09.2013 13583-0566-011
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 29.09.2012, NGL 22.10.2012 12615-0312-011
31/10/2011
ÿþ 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3 1ir , 1 -7-saii, NEERGELEGD

R I

0 6. 10. 2011

ellUi-CTBANK, rSUCiPPANDE.L

""me KORTR'JK

Ili 111 °ON' TE tj Ft -

 PjftECTII



2 110-







LGISCH STA BESTUU

Ondernemingsnr : 0866.414.094

,

,

Benaming : VETO-INVEST

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Beversesteenweg 397 8800 Roeselare

i! Onderwerp akte :NV: wijziging i:

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Geert Vanwijnsberghe te Roeselare (Beveren) op 1 september 2011 (geregistreerd i: zes bladen een verzending op 8 september 2011 te Roeselare, Boek 531 Blad 01 Vak 04 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 Eur) Dei; : Inspecteur Bij delegatie (getekend) F. Allossery) blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de,,: Naamloze Vennootschap "VETO-EN VEST" volgende beslissingen heeft genomen:

De vergadering besluit om de statutaire beperkingen inzake de overdracht van aandelen onder de levenden en bij overlijden aan tel; passen door herformulering van de thans voorziene overdrachtsbeperkingen, door toevoeging van een stand still-clausule en een volgplicht!:

bij de overdracht onder levenden en door schrapping van de toegelaten aandelenoverdrachten. ,

e' 1;

Bijgevolg wordt artikel 8bis van de statuten aangepast en geherformuleerd als volgt:

"Artikel ACHT BIS  OVERDRACHT EN OVERGANG VAN EFFECTEN

,

ii l:&h.,_ies ,



Onder "effecten" wordt begrepen: aandelen en andere effecten die recht geven op de verkrijging van aandelen. ,.

Onder "overdracht"/"overdragen" wordt begrepen: iedere transactie onder levenden houdende het afsluiten van overeenkomsten met: derden of met andere aandeelhouders, die toi doel hebben de verkoop, aankoop, optieverlening of oplieneming, ruil, afstand, inbreng in een:; k vennootschap, overdracht op gelijk welke wijze ten bezwarende titel of om niet, de vestiging/overdracht van vruchtgebruik of blote eigendom, heti verlenen van pandrechten en in het algemeen elke overeenkomst die een onmiddellijke of toekomstige overdracht van effecten tot voorwerp heeft. r; Onder "overdracht" wordt eveneens begrepen: de vereffening-verdeling van de huwgemeenschap tussen echtgenoten met toebedeling van', ;`.,. effecten aan de echtgenoot - niet vennoot, de vereffening van een onverdeeldheid tussen met scheiding van goederen gehuwde echtgenoten metl: 1: toebedeling van effecten aan de echtgenoot - niet vennoot, iedere toebedeling aan een echtgenoot - niet vennoot ingevolge de samenstelling, werking of verdeling van de huwgemeenschap of het onverdeeld vermogen welke tussen hen zou bestaan, en in het algemeen elke overeenkomst ;`. die een onmiddellijke of toekomstige overdracht van effecten tot voorwerp heeft, hetzij onder levenden hetzij ingevolge overlijden. Onder "vennoot 'Y "aandeelhouder" wordt begrepen: de persoon ingeschreven in het register van effecten van de vennootschap en die:. :'" ' derhalve de lidmaatschapsrechten verbonden aan de effecten uitoefent. i., Onder "Kennisgeving" wordt begrepen: een schrijven dat wordt verzonden aan de woonplaats of de maatschappelijke zetel van de; ,

geadresseerde door middel van (i) een koerier met bewijs van ontvangst of (ii) een aangetekende brief De Datum van de Kennisgeving à, ii naargelang het geval, () de datum van de ondertekening voor ontvangst van het per koerier verzonden schrijven of (i9 de ter post afgestempelde:

!'. datum van de aangetekende brief .

I. BEPERKING AAN DE VRIJE OVERDRACHT VAN EFFECTEN ONDER LEVENDEN :

: De overdrachten van effecten die met miskenning van deze overdrachtsbeperkingen tot stand komen, zijn niet tegenstelbaar aan de vennootschap,;', noch aan haar aandeelhouders. Bovendien kan de nietigheid van de overdracht gevorderd worden, onverminderd de toepassing van der,

schadevergoeding voorzien hierna. ;

, , ,

b ..

..,

L

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ot.

beh aa Bel Stae

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

niai 2.1

STAND ST1LL

De aandeelhouders verbinden zich er toe om de aandelen, noch aan elkaar, noch aan derden over te dragen gedurende een termijn van vijf (5) jaar te rekenen van de datum van ver-oden van de akte houdende siatutemvijziging binnen de vennootschap van één september tweeduizend en eiij

Na afloop van de voormelde stand stil-periode, behouden de aandeelhouders die geldig ingeschreven zijn in het register van aandelen, zich het recht voor om, bij overdracht van aandelen onder leveruien, gebruik te maken van de hierna bepaalde overdrachtsbeperkingen,

VOORKOOPRECHT

Indien een aandeelhouder of houder van effecten alle of een deel van zijn effecten wil overdragen, hebben de andere aandeelhouders een voorkooprecht zoals hierna bepaald De andere aandeelhouders hebben eveneens de mogelijkheid om de betrokken effecten door de vennootschap te laten inkopen, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake, tegen de nettoprijs en onder de voorwaarden zoals bepaald hierna.

Bij aandelen gesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom komt hei voorkooprecht toe aan de vruchtgebruiker.

De procedure

De uitoefening van het voorkooprecht wordt als volgt georganiseerd:

1° De aandeelhouder of houder van effecten die alle of een gedeelte van zijn effecten wenst over te dragen (hierna genoemd: de kandidaat-overdrager), brengt hiervan per Kennisgeving de voorzitter van de raad van bestuur op de hoogte. Deze Kennisgeving vermeldt de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal effecten dat de kandidaat-overdrager wil overdragen en de wijze van en voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht, inclusief de door de derde geboden prijs, berekend per effect (hierna de "Geboden Prijs) en betalingsvoorwaarden. Indien het gaat om een overdracht ten bezwarende titel, moet die Kennisgeving tevens de onvoorwaardelijke verbintenis van de kandidaat-overnemer bevatten om de bedoelde effecten te verwerven onder de aangeduide voorwaarden. Die verbintenis moet gelden voor een termijn van minstens zes (6) maanden.

indien het gaat om een overdracht ten bezwarende titel anders dan door koop-verkoop (bijvoorbeeld door ruil), moet de voormelde Kennisgeving vernielden welke de tegenwaarde is van de door de kandidaat-overnemer geboden tegenprestatie, berekend per effect (hierna de 'Tegemvaarde van de Tegenprestatie'). Indien het gaat om een overdracht ten kosteloze titel, moet voormelde Kennisgeving tevens de prijs per effect vermelden, die de kandidaat-overdrager zou vragen bij overdracht ten bezwarende titel (hierna de "Vraagprijs').

Wanneer de hiervoor gemelde Kennisgeving alle voormelde gegevens niet bevat, wordt zij als niet geschreven gehouden.

2° Binnen de zeven dagen na de Datum van de sub I° vernielde Kennisgeving, stuurt de voorzitter van de raad van bestuur hiervan een kopie, eveneens per Kennisgeving, aan alle aandeelhouders.

3° De aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit door  binnen een termijn van vier weken vanaf de Datum van de Kennisgeving

vanwege de kandidaat-overdrager vermeld onder punt 1° - per Kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur mede te delen of zij hun recht van voorkoop al dan niet wensen uit te oefenen.

Zij doen daarbij opgave van het maximum aantal effecten dat zij wensen te verwerven, alsook van het aantal effecten waarover zij reeds beschikken Het gebrek aan dergelijke Kennisgeving binnen de voormelde termijn van vier weken, geldt als verzaking door de desbetreffende aandeelhouder aan zijn voorkooprecht.

Ingeval de aandeelhouder een waardering van de effecten wenst, zoals voorzien sub 6° hierna, vermeldt dit eveneens in deze

Kennisgeving.

Toewiizing

4° Indien het voorkooprecht wordt uitgeoefend op méér effecten dan !tee aantal te koop aangeboden effecten dan zullen de te koop aangeboden effecten onder de begunstigden van het voorkooprecht, die dit recht hebben uitgeoefend, worden verdeeld pro rata van hun respectief aandelenbezit of volgens een andere tussen hen onderling overeengekomen verdeelsleutel.

Indien het voorkooprecht uitgeoefend wordt op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden effecten, worden alle aandeelhouders geacht integraal aan hun voorkooprecht te verzaken.

5° De voorzitter van de raad van bestuur zal alle aandeelhouders, alsmede de kandidaat-overdrager, per Kennisgeving op de hoogte brengen van de identiteit van de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, het aantal effecten waarop zij dit hebben uitgeoefend en het uiteindelijk resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht, inclusief de eventuele toewijzing van de effecten zoals bepaald sub 4°.

Deze Kennisgeving door de voorzitter van de raad van bestuur zal geschieden uiterlijk zeven dagen na het verstrijken van de termijn van vier weken waarvan sprake in punt 3° hiervoor.

De prils

6° Het voorkooprecht moet uitgeoefend worden aan de Geboden Prijs (bij overdracht door koop-verkoop) respectievelijk de Tegenwaarde van de Tegenprestatie (bij overdracht ten bezwarende titel anders dan door koop-verkoop) respectievelijk de Vraagprijs (bij overdracht om niet), onverminderd hetgeen hierna wordt bepaald.

De Geboden Prijs, zoals vermeld in de Kennisgeving sub I°, is definitief en bindend: door de aandeelhouders die het voorkooprecht uitoefenen kan geen waardering van effecten gevraagd worden.

De Tegemvaarde van de Tegenprestatie, zoals vermeld in de Kennisgeving sub 1°, respectievelijk de Vraagprijs, zoals vermeld in de Kennisgeving sub 1°, is definitief en bindend, tenzij een of meerdere aandeelhouders die het voorkooprecht uitoefenen, vragen om een waardering van de aangeboden effecten door een deskundige, zoals hierna bepaald.

De vraag om waardering van de effecten gebeurt in de Kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur, vermeld sub 3°.

Indien een voorkooprecht werd uitgeoefend op een aantal effecten dat minstens gelijk is aan het aantal aangeboden effecten, en indien daarbij ook een waardering van de effecten gevraagd werd door één of meerdere aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend en die rekening houdend met het effectief uitgeoefende voorkooprecht en met de sub 4° vastgelegde toewijzingsregels in aanmerking komen voor verwerving van aangeboden effecten, dan meldt de voorzitter van de raad van bestuur dit in de Kennisgeving, vermeld sub 5°.

Wanneer de waardering gevraagd wordt tenvgl niet op alle aangeboden effecten een voorkooprecht werd uitgeoefend, blijft het verzoek tot waardering zonder gevolg vermits ook de voorkooprechten conform punt 4° zonder gevolg blijven. Wanneer de waardering gevraagd wordt door een aandeelhouder die, rekening houdend met de door de diverse aandeelhouders uitgeoefende voorkooprechten en op grond van de toewijzingsregels van 4° hierboven, geen effecten zal verwerven op grond van zijn voorkooprecht, zal dit verzoek tot waardering eveneens geen verder gevolg hebben.

De waardering dient te gebeuren door een bedr(srevisor, over wiens aanstelling de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders) die de vraag om waardering gesteld heeft (hebben) het eens zijn. Zij melden hun akkoord omirent de persoon van de aan te stellen deskundige per Kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur, binnen een termijn van veertien dagen vanaf de Datum van de Kennisgeving van de voorzitter van de raad van bestuur sub 5°.

Bij gebreke aan Kennisgeving binnen voormelde termijn van veertien dagen, waaruit het gezamenlijk akkoord blijkt omtrent de persoon van de deskundige, zal de voorzitter van de raad van bestuur de voorzitter van het Instituut der Bedrijfsrevisoren of desgevallend zijn rechtsopvolger vragen onmiddellijk een bedrsrevisor aan te duiden die uiterlijk één maand na diens aanstelling op bindende wijze een waardebepaling zal doen van de aangeboden effecten. De voorzitter van de raad van bestuur zal dit verzoek richten tot de voorzitter van het Instituut der Bedrijfsrevisoren of desgevallend diens rechtsopvolger binnen een termijn van zeven dagen vanaf het verstrijken van de in het vorige lid vermelde termijn van veertien dagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De Kennisgeving conform punt 3° waarbij tot aanstelling van een deskundige werd verzocht, geldt als uitoefening van het'; voorkooprecht en verbindt definitief alle aandeelhouders die het voorkooprecht hebben uitgeoefend om  voor zover het voorkooprecht op minstens het totaal aantal aangeboden effecten werd uitgeoefend  de betrokken effecten te verwerven tegen de prijs die door de deskundige zal worden vastgesteld.

In de methode van waardebepaling zal de deskundige rekening dienen te houden mei hei eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap, en met meer- of minderwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn met de controletaak; dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren teneinde tot een correcte waardering te komen. De raad van bestuur zal zijn volle medewerking verlenen teneinde de eventueel door de deskundige gewaagde informatie tijdig aan hem te bezorgen.

De deskundige zal zijn waarderingsrapport binnen de voormelde termijn van één maand per Kennisgeving versturen aan de voorzitter van de raad van bestuur. Uiterlijk één week na ontvangst van dit waarderingsrapport zal de voorzitter van de raad van bestuur een kopie daarvan per Kennisgeving overmaken aan de kandidaat-overdrager en aan alle aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend.

Bij aanstelling van een deskundige worden de kosten en erelonen van de deskundige gedragen door de aandeelhouder die om de waardering heeft verzocht. Indien het gaat om meerdere aandeelhouders dan zullen zij deze kosten dragen pro rata hun aandelenbezit. Totstandkoming van de verkoopovereenkomst

7° Een verkoopovereenkomst ontstaat enkel indien het voorkooprecht op de totaliteit van de aangeboden effecten is uitgeoefend (in welk geval de kandidaat-overdrager het aanbod tot verkoop niet kan intrekken), en dit als volgt:

- Indien niet lot waardering van de effecten moet worden overgegaan: de derde werkdag volgend op de Datum van Kennisgeving

van de voorzitter van de raad van bestuur, zoals voorzien in punt 5° hiervoor.

- Indien lot waardering van de effecten is overgegaan: de derde werkdag volgend op de Datum van Kennisgeving van de

deskundige met in bijlage een kopie van het waarderingsrapport, zoals voorzien in punt 6°, in fine hiervoor.

De kandidaat-overdrager kan op geen enkel ogenblik zijn aanbod tot verkoop intrekken.

Setaline van de prils  eigendomsoverdracht

8° De verkoopprijs moet betaald worden binnen een termijn van zes maand vanaf de Datum van Kennisgeving door de kandidaat-overdrager, waarin het aanbod, zoals vermeld onder punt 1° hiervoor, werd opgenomen.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een intrest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met twee procentpuni, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van werkelijke betaling. (Bij een wettelijke intresivoet van zes (6) procent, wordt de verschuldigde intrestvoet acht (8) procent.)

De eigendomsoverdracht van de betreffende effecten geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afivijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Overdracht aan de kandidaat-overnemer

9° Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend wordt of uitgeoefend wordt op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden effecten, kan de kandidaat-overdrager de aangeboden effecten slechts overdragen aan de kandidaat-overnemer, doch enkel tegen de voorwaarden zoals vermeld in diens Kennisgeving sub I°, met inachtname van de goedkeuringsclausule, voorzien hierna, behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle aandeelhouders.

SCHADEVERGOEDING

10° De aandeelhouder of houder van effecten die effecten overdraagt met overtreding van de bepalingen van onderhavig artikel, zal, per effect dat in strijd mer de bepalingen van het onderhavige artikel werd overgedragen, een forfaitair bepaalde minimum schadevergoeding moeten betalen gelijk aan de helft van de werkelijke waarde van ieder aldus overgedragen effect, met een minimum van de helft van de behaalde verkoopprijs. Deze vergoeding dient ie worden betaald aan de andere aandeelhouders, pro rata aan hun aandelenbezit op het ogenblik van de onregelmatige overdracht. Deze werkelijke waarde zal worden bepaald door een deskundige aangesteld door de voorzitter van het Instituut der Bedrijfsrevisoren of desgevallend zijn rechtsopvolger op verzoek van (één van) de aandeelhouder(s). Deze waardering dient voor het overige te gebeuren volgens de procedure, waarvan sprake sub 6°.

De kosten verbonden aan de aanstelling van de deskundige zijn ten laste van de aandeelhouder die zijn effecten onrechtmatig heeft overgedragen.

GOEDKEURINGSCLA USULE

Procedure -prijs

11° Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend werd of werd uitgeoefend op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden effecten of indien het voorkooprecht, ingevolge wettelijke uitzonderingen niet kan uitgeoefend worden, kan de overdracht van de effecten door de kandidaat-overdrager aan de kandidaat-overnemer enkel plaatsvinden mits het voorafgaandelijk akkoord van de algemene vergadering, terzake beslissend met een eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

12° Deze algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur en dient te worden gehouden binnen een termijn van drie weken te rekenen vanaf hetzij de Datum van Kennisgeving, vermeld sub 5°, hetzij, ingeval het voorkooprecht omwille van wettelijke uitzonderingen niet kan uitgeoefend worden, de Datum van Kennisgeving, vermeld sub I°.

De beslissing van de algemene vergadering moet binnen de week na de datum van de algemene vergadering per Kennisgeving aan de kandidaat-overdrager en de andere aandeelhouders kenbaar worden gemaakt.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

In geval van weigering door de algemene vergadering, heeft zij de mogelijkheid om, binnen een termijn van één maand na de datum van de algemene vergadering een eigen kandidaat (hierna genoemd: kandidaat-verwerver) voor te stellen die bereid is de totaliteit van de aangeboden effecten te verwerven aan de prijs, vermeld in de Kennisgeving sub 1°.

Betaling van de prijs - eigendomsoverdracht

13° De verkoopprijs moet betaald worden binnen een termijn van drie maanden na de datum van voormelde algemene vergadering.

Bij niet(-tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een intrest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met twee procentpunt, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling. (Bij een wettelijke intresivoet van zes (6) procent, wordt de verschuldigde intrestvoet acht (8) procent.)

De eigendomsoverdracht van de betreffende effecten geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afivijking van artikel 1583 van hei Burgerlijk Wetboek.

Geen kandidaat-verwerver

14° Indien de algemene vergadering er niet in slaagt om binnen voormelde termijn van één maand een kandidaat-verwerver te vinden, zoals hierboven voorzien onder puni 12°, wordt de door de kandidaat-overdrager voorgestelde kandidaat-overnemer beschouwd als zijnde goedgekeurd.

In dit geval is de kandidaat-overdrager vrij om de aangeboden effecten over te dragen aan de kandidaat-overnemer, doch enkel tegen de voorwaarden zoals vermeld in de Kennisgeving sub I°.

VOLGRECHT

15° Onverminderd de toepassing van de voorkoopregeling zoals hiervoor beschreven, moet de aandeelhouder of de houder van effecten, die al zijn effecten aan een derde ten bezwarende titel wil overdragen, alles in het werk stellen opdat de derde zijn bod tot





ilijlagen-6ij Iet Belgisch Staatsblad- 3r/11)IZ011- Annexes du Moniteur bélgc





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

't

aankoop aan dezelfde voorwaarden, inclusief de prijs, uitbreidt tot de effecten in handen van de andere aandeelhouders die het volgrecht wensen uit te oefenen.

Daartoe beschikken de andere aandeelhouders over een termijn van zes weken vanaf de Datum van de Kennisgeving sub 5° van de voorzitter van de raad van bestuur, om per Kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur alsmede aan de kandidaat-overdrager mede te delen of zij hun volgrecht al dan niet wensen uit te oefenen. Het volgrecht kan slechts worden uitgeoefend met betrekking tot alle effecten waarvan de betrokken aandeelhouder eigenaar is. Geen Kennisgeving van de uitoefening van het volgrecht binnen deze zes weken betekent dat de aandeelhouder geen gebruik wenst te maken van zijn volgrecht.

16° Indien het bod tot aankoop door de kandidaat-overnemer niet uitgebreid wordt tot al de effecten te koop aangeboden door de andere aandeelhouders, die van hun volgrecht gebruik hebben gemaakt, en aldus de kandidaat-overnemer de betrokken effecten niet heeft overgenomen en betaald binnen de twee weken na het verstrijken van de voorgaande termijn van zes weken, komt een optie toi stand als volgt:

De betrokken aandeelhouders bekomen een optie tot verkoop van hun effecten aan de kandidaat-overdrager van aandelen, en dit aan de prijs per effect en de voorwaarden aangeboden door de kandidaat-overnemer. De optie betreft alle door de andere aandeelhouders te koop aangeboden effecten waarop het bod door de kandidaat-overnemer niet uitgebreid werd.

17° Deze verkoopoptie zal moeten gelicht worden bij Kennisgeving gericht aan de kandidaat-overdrager en aan de voorzitter van de raad van bestuur, binnen een termijn van twee weken na het verstrijken van de voorgaande termijn van twee weken.

De verkoopoptie zal evenwel niet kunnen gelicht worden, en zelfs indien ze gelicht wordt, zal deze zonder gevolg blijven, indien ten gevolge van de uitoefening door andere aandeelhouders van hun voorkooprecht of om gelijk welke reden, de door de kandidaat-overdrager te koop aangeboden effecten niet daadwerkelijk overgedragen zijn aan de kandidaat-overnemer.

De kandidaat-overdrager zal over een termijn van twee (2) maanden beschikken, te rekenen vanaf de voorgaande termijn van twee weken om over te gaan tot de betaling van de prijs van de overgenomen effecten ingevolge uitoefening van de optie tot verkoop.

De eigendomsoverdracht van de bedoelde effecten gebeurt op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

VOLGPLICHT

18° Onverminderd de toepassing van de voorkoopregeling zoals hiervoor beschreven, kan een aandeelhouder of houder van effecten die al zijn effecten wenst.over te dragen, bij het instellen van de procedure inzake het voorkooprecht zoals voorzien hiervoor, indien hij een aanbod krijgt van een kandidaat-overnemer met betrekking tot de totaliteit van de effecten van de vennootschap, van de andere aandeelhouder(s) eisen dat deze al hun effecten overdragen aan de kandidaat-overnemer, aan de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs.

Indien een aandeelhouder deze volgplicht wil inroepen, moet hij dit melden in de Kennisgeving, vermeld sub I°.

De overdracht door de andere aandeelhouders, naar aanleiding van de volgplicht, zal plaats vinden onder dezelfde modaliteiten en voonvaarden als de overdracht door de aandeelhouder die de volgplicht heeft ingeroepen.

De volgplicht zal evenwel zonder gevolg blijven indien ten gevolge van de uitoefening door andere aandeelhouders van hun voorkooprecht of om gelijk welke reden, de door de kandidaat-overdrager te koop aangeboden effecten niet daadwerkelijk overgedragen zijn aan de kandidaat-overnemer.

De eigendomsoverdracht van de betreffende effecten geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek

II. OVERDRACHT BIJ OVERLIJDEN

19° Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle aandeelhouders zullen, in geval van overlijden van een aandeelhouder of houder van effecten, en voor zover enerzijds de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en anderzijds de wettelijke bepalingen inzake erfopvolging toelaten om de overdracht van effecten in geval van overlijden vrij te regelen, de langstlevende echtgeno(o)r(e), de erfgenamen en legatarissen van de overledene, niet van rechtswege aandeelhouder van de vennootschap worden.

Meer bepaald zal in geval van een overdracht van effecten bij overlijden, de voorkoop- en goedkeuringsprocedure naar analogie worden toegepast met dien verstande dat:

- onder de kandidaat-overnemer dient te worden begrepen: de erfgenaam/legataris die effecten verwerft ingevolge het overlijden van de betrokken aandeelhouder of houder van effecten;

- onder de kandidaat-overdrager dient te worden begrepen: de betrokken erfgenaam/legataris;

- de Kennisgeving sub I° dient te worden verstuurd binnen een termijn van twee maanden na het overlijden van de betrokken aandeelhouder of houder van effecten.

- De Kennisgeving sub 1° de Vraagprijs dient te vermelden."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Notaris Geert Vanwijnsberghe

Roeselare (Beveren)

Tegelijk hiermee neerlegd:

Eensluidend afschrift proces-verbaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.09.2011, NGL 27.09.2011 11564-0132-012
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 04.09.2010, NGL 27.09.2010 10554-0050-010
13/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 05.09.2009, NGL 06.10.2009 09804-0040-011
14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 06.09.2008, NGL 06.10.2008 08776-0085-011
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 01.09.2007, NGL 28.09.2007 07754-0305-011
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 02.09.2006, NGL 02.10.2006 06825-1180-012
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 05.10.2015 15641-0243-011

Coordonnées
VETO-INVEST

Adresse
BEVERSESTEENWEG 397 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande