VH-H INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VH-H INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.555.370

Publication

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 19.07.2013 13331-0561-011
08/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): VH-H INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8740 Pittem, Stationsstraat 40

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor de ondergetekende, Meester Véronique DE SCHEPPER, Notaris te

Wingene, op achtentwintig november tweeduizend elf,

Blijkt hetgeen volgt:

VENNOTEN

1) De heer VANHOUTTE Geert Luc Willy, belg, geboren te Tielt op achtentwintig augustus duizend negenhonderdzestig, rijksregisternummer 600828-383-93, ongehuwd, wonende te 8760 Meulebeke, Paanderstraat 31;

2) De heer VANHOUTTE Frank Dirk Bart, belg, geboren te Tielt op vijfentwintig april duizend

negenhonderddrieënzestig, rijksregisternummer 630425-493-11, echtgenoot van mevrouw Locquet

Nicole Chantal, geboren te Tielt op 16 juli 1965, wonende te 8740 Pittem, Wielewaalstraat 18; Gehuwd

te Dentergem op 23 april 1993 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, welk stelsel

tot op heden niet werd gewijzigd;

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  VH-H INVEST  .

DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8740 Pittem, Stationsstraat 40.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten,

Ondernemingsnr :

*11307166*

0841555370

Griffie

Neergelegd

06-12-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen zesduizend euro (2.006.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend en zes (2.006) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizendenzesde (1/2.006de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG

A. INBRENG IN GELD

1. De heer VANHOUTTE Geert, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijf (5) aandelen, dewelke hij geheel volstort door inbreng van een bedrag van vijfduizend euro (5.000,- EUR).

2. De heer VANHOUTTE Frank, voornoemd, verklaart met gemeenschapsgelden in te schrijven

op vijf (5) aandelen, dewelke hij geheel volstort door inbreng van een bedrag van vijfduizend euro (5.000,- EUR).

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE37 0016 5520 1128 bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 oktober 2011 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg  uit hoofde van voormelde inbreng in geld- over een volstort kapitaal van tienduizend euro (10.000,- EUR).

B. INBRENG IN NATURA

1. De heer VANHOUTTE Geert, voornoemd, verklaart in te tekenen op negenhonderd achtennegentig (998) aandelen en betaalt deze af door in de vennootschap, een inbreng te doen van: vierhonderd negenennegentig (499) volledig volstorte aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANHOUTTE-HEYNDRICKX , met zetel te 8740 Pittem, Stationsstraat 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brugge) onder ondernemingsnummer 0417.592.225, vertegenwoordigende negenenveertig komma negentig procent (49,90%) van het maatschappelijk kapitaal van laatstgenoemde vennootschap;

2. De heer VANHOUTTE Frank, voornoemd, verklaart in te tekenen op negenhonderd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

achtennegentig (998) aandelen en betaalt deze af door in de vennootschap, een inbreng te doen van:

vierhonderd negenennegentig (499) volledig volstorte aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANHOUTTE-HEYNDRICKX , met zetel te 8740 Pittem, Stationsstraat 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brugge) onder ondernemingsnummer 0417.592.225, vertegenwoordigende negenenveertig komma negentig procent (49,90%) van het maatschappelijk kapitaal van laatstgenoemde vennootschap;

De vennootschap beschikt bijgevolg  uit hoofde van de inbreng in natura- over negenennegentig komma tachtig procent (99,80%) van het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidheid  VANHOUTTE-HEYNDRICKX , voornoemd.

Alle verschijners verklaren:

- dat alle vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANHOUTTE-HEYNDRICKX , voornoemd, zich voorafgaandelijk aan deze akkoord hebben verklaard met de voorgenomen inbreng door de hiervoor vermelde personen, zoals hierna beschreven;

- dat alle statutaire en/of conventionele overdrachts-beperkingen met betrekking tot de aandelen zijn nageleefd;

- dat het hier geen preferente aandelen betreft en dat al deze aandelen regelmatig stemrecht hebben, zodoende dat het stemrecht ook niet om één of andere reden werd geschorst of verloren is gegaan;

Elke partij verklaart te weten dat hij door de inbreng van zijn aandelen het stemrecht in de betrokken vennootschap verliest, doch stemrecht bekomt in de nieuwe vennootschap  VH-H INVEST .

1. De fractiewaarde van voormelde aandelen bedraagt vijfentwintig euro (25,- EUR) per aandeel,

2. De werkelijke waarde van voormelde aandelen wordt in nagemeld bedrijfsrevisoraal verslag geschat als volgt:

 De waarde van de in te brengen aandelen (998 op een totaal van 1.000 aandelen) kan bijgevolg geraamd worden op afgerond 1.996.000,00 EUR.

Deze inbreng wordt uitvoering beschreven in het hierna vermelde verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin , met kantoor gevestigd te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Piet Dujardin , vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1. De vennootschap zal de eigendom van de ingebrachte effecten verwerven, evenals het daarmee verbonden genot, vanaf de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven.

2. De vennootschap zal vanaf de dag waarop zij eigenaar zal zijn alle belastingen (en kosten) die de ingebrachte effecten bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot van deze effecten, ten laste nemen.

3. De inbrenger verklaart dat alle ingebrachte aandelen volledig volgestort zijn en vrij zijn van alle verzet (en lasten) welkdanig ook.

4. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte effecten niet het voorwerp hebben uitgemaakt van een pand, van een bewaargeving of van een onderpand, noch van enige vorm van beslag.

5. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger voortvloeiend uit de huidige inbreng.

6. Ingevolge bovenvernoemde inbreng, valt de vennootschap niet onder artikelen 627, 631 en 632 van het Wetboek van Vennootschappen.

7. De inbrenger verklaart de nodige formaliteiten te zullen vervullen om deze aandelenoverdracht aan derden tegenstelbaar te maken door de inschrijving van de overdracht in de registers van aandelen.

8. De inbrenger verklaart dat de door hem verstrekte gegevens in het licht van de opmaak van het

evaluatieverslag oprecht en correct zijn.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Ter vergoeding van deze inbreng in natura, waarvan de comparanten verklaren volledig kennis te

hebben, wordt toegekend aan:

1) De heer VANHOUTTE Geert, voornoemd, die aanvaardt, negenhonderd achtennegentig (998) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizendenzesde (1/2.006de) van het kapitaal vertegenwoordigen, en die volledig volgestort zijn;

2) De heer VANHOUTTE Frank, voornoemd, die aanvaardt, negenhonderd achtennegentig (998) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizendenzesde (1/2.006de) van het kapitaal vertegenwoordigen, en die volledig volgestort zijn.

VERSLAGEN VAN DE OPRICHTER(S) EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin , met kantoor gevestigd te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Piet Dujardin , vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, aangewezen door de oprichters, beiden voornoemd, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA VH-H INVEST door de inbreng van een pakket aandelen van de BVBA VANHOUTTE-HEYNDRICKX, kan ik besluiten dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2. de beschrijving van de inbreng, zijnde 998 aandelen op een totaal van 1.000 aandelen van de BVBA VANHOUTTE-HEYNDRICKX, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

3. de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten van bodemsanering n.a.v. mogelijke bodemverontreiniging bij de aanwezige onroerende goederen aangezien ik hieromtrent te weinig informatie heb verkregen. Tevens dien ik een voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad handelsgoederen bij de BVBA VANHOUTTE-HEYNDRICKX per 30 september 2010 (ad 274.155,66 EUR), aangezien ik mijn opdracht pas na balansdatum heb verkregen.

4. van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 1.996 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap, worden 998 aandelen toegekend aan de heer Geert VANHOUTTE en 998 aandelen worden toegekend aan de heer Frank VANHOUTTE.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 19 september 2011.

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

2. De oprichters hebben een bijzonder verslag opgesteld, zoals voorgeschreven door hetzelfde artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen. BESTUUR - BENOEMING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De heer VANHOUTTE Geert Luc Willy, belg, geboren te Tielt op achtentwintig augustus duizend negenhonderdzestig, rijksregisternummer 600828-383-93, ongehuwd, wonende te 8760 Meulebeke, Paanderstraat 31;

2) De heer VANHOUTTE Frank Dirk Bart, belg, geboren te Tielt op vijfentwintig april duizend negenhonderddrieënzestig, rijksregisternummer 630425-493-11, echtgenoot van mevrouw Nicole Locquet, wonende te 8740 Pittem, Wielewaalstraat 18;

die verklaren 1) niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en 2) het mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, tenware de algemene vergadering anders zou beslissen.

Het bedrag van de bezoldiging wordt jaarlijks bekrachtigd door de algemene vergadering.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op 1 juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 1 juni van het jaar tweeduizend dertien om achttien uur.

De vennotenvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats binnen het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, in de oproepingsbrief medegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op eenendertig december van het jaar tweeduizend en twaalf.

RESERVES  WINSTEVERDELING - LIQUIDATIESALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zijn verplicht op tijdstippen, als in het Wetboek van vennootschappen voorzien, een omstandige staat van de toestand van de vereffening aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel over te maken.

Vóór de afsluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, indien voorhanden, voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de houders van effecten van de vennootschap verdeeld worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen en rekening houdend met hun respectieve rechten.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Partijen verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " VH-H INVEST " alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 september 2011. Deze overname zal maar effect hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHT

De oprichter(s) geeft/geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Kantoor Chris Ballyn , met zetel te 8700 Tielt, Stationstraat 60, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor het vervullen van alle formaliteiten bij de fiscale administraties en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier om uitsluitend te dienen tot inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 23.06.2016 16214-0341-011

Coordonnées
VH-H INVEST

Adresse
STATIONSSTRAAT 40 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande