VHD INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VHD INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.140.639

Publication

02/10/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Motl Waai 11.1

Ondememingsnr : 0831.140.639

Benaming

(voluit) : VHD Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Westendelaan 277, 8434 Westende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder dd. 08/09/2014 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar de Westendelaan 350 te 8434 Westende en dit met onmiddellijke ingang.

Van haekendover Stephane,

Zaakvoerder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Gr,,;ie Reciitbar:F. t,o,ûphande!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/03/2014
ÿþ mod 11.1

b,rt`tj ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsvr: 0831,140.639

Benaming (voluit) :VHD Invest

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westendelaan 277

8434 Middelkerke (Westende)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VHD INVEST", waarvan de zetel gevestigd is te 8434 Middelkerke (Westende), Westendelaan 277, gesloten door; notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort op 18 februari 2014, welk proces-verbaal werd geregistreerd te Nieuwpoort, vier bladen, geen renvooien op 24 februari 2014, boek 51118,; blad 02, vak 12, Ontvangen; vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger a.i. (getekend) E. Vandermeirsch dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen werden :

Eerste beslissing

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de beslissing in het verslag van; il de bijzondere algemene vergadering van eenendertig december tweeduizend dertien en; bevestigt hierbij met eenparigheid van stemmen de beslissing tot uitkering van een; 3; tussentijds dividend aan huidige vennoot, in toepassing van artikel 537, le lid WIB92, vang een bruto-bedrag van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR), te verminderen met het bedrag; van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde vijfduizend euro (5.000,00; EUR), in totaal vijfenveertigduizend euro (45.000,00 EUR).

Tweede beslissing

De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder, opgemaakt op veertien. januari tweeduizend veertien, omtrent de kapitaalverhoging door inbreng in natura en waarin wordt aangegeven dat de zaakvoerder gebruik wenst te maken van de tijdelijker regeling opgenomen in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, dat voorziet in een verlaagd tarief van tien procent inzake roerende voorheffing van toepassing op in het kapitaal geïncorporeerde dividenden.

Tevens legt de voorzitter het verslag voor opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO; Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door. ; de heer Peter Vandewalle, op veertien januari tweeduizend veertien. Dit verslag heeft= betrekking op de toegepaste wijze van waardering en op de vergoeding die als; tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van dit laatste verslag luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VHD INVEST, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA VHD INVEST verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tof uitkering van een tussentijds dividend van netto 45.000, 00 EUR, voor een inbrengwaarde ; van 45.000, 00 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

*19060 6

go

,veqrscgeïegd ter efiffiee van da

ugge  afdeiina O

2 8 FEB. 2 01§riffie

rechtba, . , e . .handel

IiA r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.j

1 Voor-

,. behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 433 aandelen van de BVBA VHD INVEST, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VHD INVEST en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt "

Derde beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met drieënveertigduizend driehonderd euro (43.300,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op eenenzestigduizend negenhonderd euro (61,900,00 EUR) door inbreng in natura van de dividendvordering die de vennoot in de vennootschap heeft en door creatie van vierhonderd drieëndertig (433) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

De hiervoor vermelde inbreng zal vergoed worden door vierhonderd drieëndertig aandelen met een intrinsieke waarde van honderd en drie euro tweeënnegentig cent (103,92 EUR), waarvan:

- honderd euro (100,00 EUR) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal drieënveertigduizend driehonderd euro (43.300,00 EUR);

drie euro tweeënnegentig cent (3,92 EUR), zijnde in totaal duizend zevenhonderd euro (1.700,00 EUR) als uitgiftepremie;

Vierde beslissing

De hiervoor vermelde inbreng in natura wordt vergoed door de toekenning van vierhonderd drieëndertig aandelen met een intrinsieke waarde van honderd en drie euro tweeënnegentig cent (103,92 EUR) per aandeel en onder de hoger gestelde voorwaarden, aan de heer Vanhaekendover Stephane, voornoemd.

Vijfde beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drieënveertigduizend driehonderd euro (43.300,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op eenenzestigduizend negenhonderd euro (61.900,00 EUR) vertegenwoordigd door zeshonderd negentien aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderd negentiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zesde beslissing

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde duizend zevenhonderd euro (1100,00 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Zevende beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met duizend zevenhonderd euro (1.700,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van

Op de laatste blz. van Luik e. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



eenenzestigduizend negenhonderd euro (61,900,00 EUR) op drieénzestigduizend zeshonderd euro (63.600,00 EUR) door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij duizend zevenhonderd euro (1.700,00 EUR).

Deze tweede kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen. Achtste beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van duizend zevenhonderd euro (1.700,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieënzestigduizend zeshonderd euro (63.600,00 EUR) vertegenwoordigd door zeshonderd negentien aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderd negentiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

Negende beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om voormelde artikelen van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de zaakvoerder om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissing.

Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Getekend Notaris Bruno Van Damme

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- gecoördineerde statuten

- verslag bijzondere algemene vergadering

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.02.2014, NGL 14.02.2014 14040-0121-013
10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.03.2013, NGL 04.04.2013 13083-0034-014
30/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.03.2012, NGL 27.03.2012 12070-0522-014
16/02/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

'11036016"

Neaergelego ter griffie van Oe 'rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te Oostenve

OP 0 4 FEB. 2011

Griffrifrï ,

Ondernemingsnr : 0831.140.639

Benaming

(voluit) : VHD INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Westendelaan 277 8434 Middelkerke

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan. Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W. Ven n.

De zaakvoerder

Vanhaekendover Stéphane

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VHD INVEST

Adresse
WESTENDELAAN 277 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Westende
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande