VI@P

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VI@P
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.305.924

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.04.2014, NGL 29.04.2014 14109-0036-011
03/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : RectoRecto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

VersoVerso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. De heer AMEYE Ivan Robert, aannemer, echtgescheiden, geboren te Roeselare op zeventien december

negentienhonderd zesenzestig, met woonplaats te 8650 Houthulst, Printaniastraat 26.

Rijksregisternummer: 661217-359-19

Identiteitskaartnummer: 590-9632940-90, geldig tot acht juli tweeduizend veertien.

2. Mevrouw PIETERS Vanessa, boekhoudster, echtgescheiden, geboren te Roeselare op één februari negentienhonderd drieënzeventig, met woonplaats te 8650 Houthulst, Printaniastraat 26.

Rijksregisternummer: 730201-116-43

Identiteitskaartnummer: 591-2374287-23, geldig tot achtentwintig december tweeduizend vijftien.

De authentieke akte hebben laten verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij op heden hebben opgericht onder de naam  VI@P , gevestigd te 8650 Houthulst, Printaniastraat 26, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd opgemaakt op datum van dertig januari tweeduizend en twaalf en ondertekend door alle oprichters, waarin zij de financiële structuur van de opgerichte vennootschap verantwoorden.

Het kapitaal wordt gevormd door een inbreng in geld en onderschreven en volledig volstort als volgt:

- De heer AMEYE, Ivan, voornoemd, verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze te volstorten tot beloop van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

- Mevrouw PIETERS, Vanessa, voornoemd, verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze te volstorten tot beloop van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

In totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst en volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE65 0688 9442 4596, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Dexia Bank, met zetel te Brussel, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 27 januari tweeduizend en twaalf, dat mij is overhandigd om na ondertekening  ne varietur in het dossier bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 : Aard - Naam.

Benaming (voluit): VI@P

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8650 Houthulst, Printaniastraat 26

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ondernemingsnr :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op één februari tweeduizend en twaalf, dat:

*12300860*

0843305924

Griffie

Neergelegd

01-02-2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam  VI@P .

Die benaming moet voorkomen in alle stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid of de letters  BVBA en het ondernemingsnummer.

De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt.

Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8650 Houthulst, Printaniastraat 26.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

Het uitvoeren van alle immobiliaire operaties of ermede verbandhoudende handelingen met name de aankoop, verkoop, het nemen en afstaan van optierechten, bemiddeling, ruiling, afbraak, verhuring, expertise, beheer, valoriseren, het laten bouwen, omvormen,of verbouwen van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als openbare en private gebouwen, waaronder ook sociale woningen en appartementen, zo op het platteland als in stedelijke gebieden en dit door middel van lotisering en verkaveling voor nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, in alle materialen voor alle bestemmingen en met alle technieken.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden.

De vennootschap mag optreden als adviseur, projectmakelaar, bemiddelaar en coördinator van immobiliaire activiteiten, en evenzeer als vastgoedmakelaar. De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel beroep doen op derden. In deze zin behoort tot de activiteit : aanneming van bouwwerken waarbij beroep gedaan wordt op onderaannemers.

Het uitvoeren van alle handels-en financiële verrichtingen die hiermede verband houden : het lenen en ontlenen van kapitalen, financieringen van ondernemingen, hetzij private of vennootschappen, borgen geven en ontvangen, alles wat direct of indirect in verband staat met de gewone activiteiten van een immobiliën en financiële vennootschap, alsook promoties en verkavelingen, en het beheer van al wat de verwezenlijking van haar doel kan vergemakkelijken;

Het beheren en exploiteren van haar eigen roerend en onroerend patrimonium, alle activiteiten voor wat betreft het huren en verhuren of doorverhuren van gebouwen, terreinen en materiaal;

Het beheren van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook hebben, het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten;

Het verwerven, beheren en valoriseren van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten; Het verlenen van dienstprestaties van economische aard;

Het verlenen van advies inzake administratief, commercieel, technisch, financieel , fiscaal en juridisch beheer;

Het uitvoeren van alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie, projectontwikkeling en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in de ruimste betekenis van het woord, alle activiteiten van syndicus;

Deze opsomming is niet beperkend en dient geïnterpreteerd in de ruimste zin.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/ het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4 : Duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Artikel 5 : Geplaatst kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt één/honderd zesentachtigste (1/186) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Alle aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Het maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Artikel 6 : Stortingen.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen, vijftien dagen na een aanmaning bij aangetekende brief betekend, moet een intrest berekend aan de wettelijke interest verhoogd met drie (3) ten honderd per jaar, ten bate van de vennootschap betalen, te rekenen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen. Zolang de aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden.

Het staat de zaakvoering bovendien vrij, na een aanmaning die gedurende één maand zonder gevolg gebleven is, de vennoot vervallen te verklaren en zijn aandelen waarop de ingevorderde stortingen niet gedaan werden te laten verkopen, zonder nochtans te kunnen verzaken aan het recht het verschuldigde overschot en schadevergoeding te eisen. De toewijzing mag alleen geschieden in het voordeel van een vennoot of van een overeenkomstig artikel dertien (13) aanvaarde verkrijger en onder voorbehoud van deze aanvaarding.

Artikel 14 : Zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door hetzij de enige vennoot, hetzij door een of meer statutaire en/of gewone zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering kan ten alle tijde bijkomende (gewone) zaakvoerders aanstellen, waarbij zij de modaliteiten van het mandaat bepaalt.

Artikel 15 : Machten.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 21: Jaarvergaderingen.

Ieder jaar op de tweede vrijdag van de maand maart om achttien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekening voor goedkeuring tekenen.

Artikel 29: Boekjaar.

Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wat de vennootschappen betreft die niet aan de voorgaande bepalingen onderworpen zijn, moeten de

afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten worden uitgevoerd volgens de door

de zaakvoering vastgestelde waarderingsregels.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door

toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België, worden neergelegd.

Artikel 30: Aanwending van de winst.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de netto-winst uit

van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze

afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Ze

wordt opnieuw verplicht indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid der

geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal-bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Artikel 35: Keuze van woonst.

Voor de uitvoering van onderhavige statuten, wordt elke zaakvoerder en vereffenaar die in België geen

werkelijke of gekozen woonplaats heeft, geacht woonst verkozen te hebben op de zetel van de vennootschap,

waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen, hem geldig kunnen

worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de

bestemmeling te houden.

Artikel 36: Verwijzing.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende

wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in maart tweeduizend veertien.

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AMEYE IVAN, met zetel te 8650 Houthulst, Printaniastraat 26, met Belasting op de Toegevoegde Waarde- en Ondernemingsnummer 0833.811.505, voor wie als vaste vertegenwoordiger wordt benoemd: de heer Ameye Ivan, voornoemd.

2. Mevrouw PIETERS, Vanessa, voornoemd;

Beiden hier aanwezig en die aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

VOLMACHT.

Er wordt volmacht verleend aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Blondeau

& Partners te 8970 Poperinge, Casselstraat 55, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen

strekkende tot de inschrijving(en) in het rechtspersonenregister, tot wijziging en schrapping van het

rechtspersonenregister en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

Voor eensluidend uittreksel

Pierre Maere, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie oprichtingsakte.

Coordonnées
VI@P

Adresse
PRINTANIASTRAAT 26 8650 HOUTHULST

Code postal : 8650
Localité : HOUTHULST
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande