VIA MUNDI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIA MUNDI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 463.669.205

Publication

23/04/2014
ÿþIMMUI

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-p$, 04. 20 14

TBP.NK KOOPHANDEL

oitiTRI,IK

Ondernemingsar : 0463.669.205

Benaming

(voluit) : VIA MUNDI

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare (Beveren), Zuidstraat 21

Onderwer" akte : Statutenwijziging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 31 maart 2014, neergelegd

vôôr registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze;

vennootschap "VIA MUNDI", gevestigd te 8800 Roeselare (Beveren), Zuidstraat 21, ingeschreven in het:

rechtepersonenregister te Kortrijk onder het nummer BTW BE 0463.669.205.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1, Creatie van 2 verschillende klassen van aandelen, met name `klasse A' en `klasse B'.

Veststelling dat de aandelen met nummer één (1) tot en met tweeduizend vierhonderd en negenennegentig

(2.499) behoren tot klasse A en dat het aandeel met nummer tweeduizend vijfhonderd (2.500) behoort tot!

klasse B.

2.1. Bij toepassing van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen, voorlegging van het verslag van

de raad van bestuur omtrent de voorgenomen doelswijziging, aan welk verslag een staat van actief en passief

van minder dan drie maand oud is toegevoegd.

2.2. Wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van het desbetreffende artikel van de

statuten, zoals hierna vermeld.

3. Wijziging van de datum van de jaarvergadering naar de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal aldus gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni 2015

om 18.00 uur.

4_ Integrale vervanging van de statuten, aangepast aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de

"corporate governance" Wet, aan het Wetboek van Vennootschappen;

Onderhavige statuten worden unaniem aanvaard, die voortaan als volgt luiden:

De statuten worden unaniem aanvaard en luiden als volgt:

RECHTSVORM  BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap en draagt

de naam "VIA MUNDI".

ZETEL

8800 Roeselare (Beveren), Zuidstraat 21

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1, Transport van personen en goederen, zowel privé ais overheidsaanbestedingen, en in het bijzonder de.

exploitatie en de onderneming van de geregelde en ongeregelde personenvervoerdiensten per autobus.'

minibus of autocar.

2. De aankoop, verkoop en verhuur van materiaal; in het bijzonder van voertuigen.

3. Alle soorten reisbureau-activiteiten, reisbemiddeling en reisorganisatie.

4. De uitbating van garages en tankstations.

5. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de organisatie van ondernemingen.

6. Het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie enj toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

7. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium, alsmede alle i handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van, verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

f 8. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle beheersdaden ondermeer de oprichting, de aankoop, verkoop, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge 9. Het beheren van een eigen roerend patrimonium inzonderheid het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappenen/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

10. Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium.

11. Het optreden ais bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of consultant van andere vennootschappen, al dan niet tegen betaling;

12. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, en alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernerningen.

13. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon,en in de handel;

14. Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, dit in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Mochten één van de in dit artikel vermelde werkzaamheden aldus aan reglementaire bepalingen zijn onderworpen waaraan de vennootschap niet voldoet, dan zal vennootschap deze slechts kunnen uitvoeren na aan te betrokken vereisten hebben voldaan.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarvan de aandelen genummerd één (1) tot en met tweeduizend vierhonderd negenennegentig (2.499) behoren tot de "Klasse A" en aandeel genummerd tweeduizend vijfhonderd tot de "Klasse B",

Indien er klassen van aandelen zijn en indien een houder van aandelen van een bepaalde klasse aandelen van een andere klasse verwerft, dan zullen deze laatst vermelde aandelen op het ogenblik van de overdracht van rechtswege worden omgezet in aandelen van dezelfde klasse als de aandelen die de verwervende aandeelhouder reeds bezit.

ln geval van een verwerving van aandelen door een persoon of rechtspersoon die nog geen eigenaar is van aandelen, zullen de overgedragen aandelen van rechtswege worden omgezet in een nieuwe klasse van aandelen, genoemd naar de eerstvolgende beschikbare letter van het alfabet, tenzij op dat ogenblik anders wordt beslist door het bevoegde orgaan van de vennootschap.

"Klasse A" zijn de aandeelhouders die eigenaar zijn van de aandelen Klasse A. "Klasse B" zijn de aandeelhouders die eigenaar zijn van de aandelen Klasse B, enzovoort.

Elke Klasse van aandelen worden individueel aangeduid als een "Klasse".

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit een oneven aantal leden,

Evenwel wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet méér dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er méér dan twee aandeelhouders zijn. Het voordrachtrecht van elke Klasse blijft behouden.

De benoeming van de bestuurders gebeurt bij beslissing van de algemene vergadering, onverminderd hetgeen hierna wordt bepaald, en met dien verstande dat:

- minstens één gewone bestuurder, per klasse met voordrachtrecht, wordt benoemd onder de kandidaten die worden voorgedragen door elke Klasse, met voordrachtrecht

- daarnaast onafhankelijke bestuurders kunnen worden benoemd.

Indien de vennootschap slechts over één klasse van aandelen met een voordrachtrecht beschikt en deze klasse is een rechtspersoon dan hebben alle aandeelhouders of klassen van deze rechtspersoon-aandeelhouder die over meer dan 25% van de aandelen beschikken in de rechtspersoon-aandeelhouder voordrachtrecht tot de benoeming van een bestuurder, waarbij minstens één bestuurder, per klasse met voordraohtrecht binnen deze rechtspersoon-aandeelhouder, wordt benoemd onder de respectievelijk voorgestelde kandidaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien, in geval van benoeming van een bestuurder, geen enkele kandidaat de vereiste meerderheid behaalt, wordt er overgegaan tot een herkiezing tussen de twee kandidaten die de meeste stemmen hebben verkregen.

Het voordrachtsrecht van een Klasse, zo er Klassen van aandelen zijn, voor de benoeming van een bestuurder vervalt indien, en vanaf het ogenblik dat:

1) de betrokken Klasse niet meer tenminste 25 (vijfentwintig) procent van alle aandelen vertegenwoordigt, of:

2) de aandelen van een aandeelhouder-rechtspersoon van een betrokken Klasse (bijvoorbeeld A) voor minstens vijftig procent plus 1 (50 % +1 "controle") in bezit zijn van één van de andere Klassen (bijvoorbeeld C) die tenminste vijfentwintig procent (25 %) van alle aandelen vertegenwoordigt en dus een eigen voordrachtrecht heeft (geen dubbel voordrachtrecht via rechtstreeks en onrechtstreeks aandeelhouderschap),

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met eerbiediging van het bijzonder aanwezigheids- en beslissingsquorum voorzien in artikel 35 van de statuten (en wat de gewone bestuurders betreft, rekening houdende met voormeld voordrachtrecht zo er Klassen van aandelen zijn).

De bestuurders worden telkens benoemd voor een duur van ten hoogste vier jaar en hun mandaat eindigt op de laatste jaarlijkse algemene vergadering voor het verstrijken van deze termijn, tenzij de algemene vergadering hiertoe anders beslist en onverminderd hetgeen in dit artikel wordt bepaald.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité of van de raad van toezicht, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De benoeming van een vaste vertegenwoordiger behoeft het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van deze vennootschap. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen bij gewone meerderheid. Aftredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien door coöptatie van een nieuwe bestuurder met dien verstande dat, naargelang het geval:

-de vervangende bestuurder dient te worden verkozen uit een kandidatenlijst, voorgedragen door dezelfde Klasse, als deze op voordracht van wie de te vervangen bestuurder werd verkozen, zoals bepaald in artikel 13, in het geval er Klassen van aandelen zijn;

-de vervangende bestuurder een onafhankelijke bestuurder is indien de te vervangen bestuurder eveneens een onafhankelijke bestuurder was.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst in een definitieve benoeming voorzien, met, inachtneming van de bepalingen van artikel 13 van onderhavige statuten. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger, tenzij anders bedongen wordt bij zijn benoeming.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, en onverminderd voormelde eventuele vertegenwoordiging binnen de grenzenavan het dagelijks bestuur en binnen de grenzen van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

DAGELIJKS BESTUUR  DIRECTIECOMITÉ

De raad van bestuur kan aan één of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid,

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap, of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité Worden bepaald door de raad van bestuur, die daartoe beslist met eerbiediging van het bijzonder aanwezigheids- en beslissingsquorum voorzien in artikel 17 van de statuten.

Het directiecomité zal zijn samengesteld uit minstens twee leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bestuurders, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de raad van bestuur,

Binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee leden van het directïeoomité, gezamenlijk handelend, binnen de bevoegdheden van hun delegatie.

ALGEMENE VERGADERING

leder jaar, de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING  STEMRECHT

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief op per email te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

Binnen dezelfde termijn moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen, om tot de vergaderingen toegelaten te worden, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De aandeelhouders mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een vofmachtdrager, al dan niet aandeelhouder is. Minderjarigen, de ontzette personen en andere onbekwamen mogen aldus vertegenwoordigd worden door hun wettelijke vertegenwoordigers en de rechtspersonen door hun organen of conventionele vertegenwoordigers, zelfs niet-aandeelhouders.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

Wanneer er één of meer aandelen op naam toebehoren aan verschillende personen, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. AANLEGGEN VAN RESERVES  WINSTVERDELING

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar. Van deze winst, wordt jaarlijks vijf ten honderd (5 %) voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een/tiende bereikt van het geplaatst kapitaal.

De vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur en met toepassing van het bijzonder aanwezigheids- en beslissingsquorum voorzien in artikel 35 van de statuten, over de aanwending van het saldo. Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uitte keren, mits naleving van de voorschriften van artikel 618 Wetboek van Vennootschappen

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger, is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen,

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt (leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

-bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

-het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

5. Aanvaarding van het ontslag van de bestuurders:

- de naamloze vennootschap "DPD Partners", met zetel te 8500 Kortrijk, Meenseteenweg 101, en ondernemingsnummer 0475.294.226, met vaste vertegenwoordiger de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALJEAN", met zetel te 8980 Zonnebeke, Statiestraat 104, en ondernemingsnummer 0861.020.795, met vaste vertegenwoordiger de heer Luc Popelier, nationaal nummer 64.05.18 401-18, wonende te 8980 Zonnebeke, Statiestraat 104;

- Mevrouw VANHAELEWIJN Hilde, nationaal nummer 66.11.21 232-27, wonende te 8980 Zonnebeke, Statiestraat 104;

- De heer DESMET Bert, nationaal nummer 70.06.15 259-27, wonende te 8780 Oostrozebeke, Stationsstraat 129.

allen vanaf 31 maart 2014.

De kwijting van de voornoemde bestuurders wordt uitgesteld tot de volgende algemene vergadering.

6, Benoeming, overeenkomstig artikel 13 van de statuten, van volgende bestuurders:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALJEAN", met zetel te 8980 Zonnebeke, Statiestraat 104, en ondernemingsnummer 0861.020.795, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Hilde Vanhaelewijn, nationaal nummer 66.11.21 232-19, wonende te 8980 Zonnebeke, Statiestraat 104, voorgedragen door aandeelhouders van klasse A in de naamloze vennootschap "DPD Partners;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bert Desmet Management", met zetel te 8780 Oostrozebeke, Stationstraat 129, en ondernemingsnummer 0873.147.280, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bert Desmet, nationaal nummer 70.06.15 259-27, wonende te 8780 Oostrozebeke, Stationstraat 129, voorgedragen door aandeelhouders van klasse B in de naamloze vennootschap "DPD Partners;

- de naamloze vennootschap "DE LAERE - VAN HOOREBEKE", met zetel te Maldegem, Mevrouw Courtmanslaan 87, en ondernemingsnummer 0461,619.436, met als vaste vertegenwoordiger de heer Yves De Laere, nationaal nummer 61.08.01 055-88, wonende te 8420 De Haan, Westdieplaan 20, voorgedragen door aandeelhouders van klasse C in de naamloze vennootschap "DPD Partners;

Allen hier aanwezig en die verklaren de verleende opdracht te -aanvaarden.

Het mandaat der alhier benoemde bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van 2017,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele. Not itee s

G

}

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 27.08.2014 14491-0512-027
28/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Lu911- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*14144921* 8:78

L-Gisc

VOOP

behoud aan hE Belgist Staatsbl

Ondememingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm

0463.669.205

VIA MUNDI

naamloze vennootschap

EUR BEE_Gb



NEERGELEGD

-07- 2014 3 0 JUNI 2014

-1 STAATS 3mptbank van KOOPHANDEL

Gent, afflige RTRIJ I(



Zetel: 8800 Roeselare (Beveren), Zuidstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalverhoging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 26 juni 2014, neergelegd Nie& registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de de naamloze vennootschap "VIA MUNDI", gevestigd te 8800 Roeselare (Beveren), Zuidstraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge), onder het nummer BTW BE 0463.669.205.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met honderdduizend euro 100.000,00) door inbreng in

speciën om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) op honderd tweeënzestigduizend euro (E 162.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

2. Vaststelling realisatie kapitaalverhoging ten belope van in totaal honderdduizend euro (E 100.000,00) door inbreng in speciën door de beide vennoten.

3. Aanpassing van het eerste lid van artikel 5, met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal, als volgt:

 Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd tweeënzestigduizend euro (E 162.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarvan de aandelen genummerd één (1) tot en met tweeduizend vierhonderd negenennegentig (2.499) behoren tot de "Klasse A" en aandeel genummerd tweeduizend vijfhonderd tot de "Klasse B"!"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der akte kapitaalverhoging en gecoördineerde tekst der statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/10/2013
ÿþOndernemingsnr : 0463669205

Benaming

(voluit) : Via Mundi

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zuidstraat 21 - 8800 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

De bijzondere algemene vergadering dd9510712013 heeft met éénparigheid van stemmen beslist volgende

bestuurder te benoemen voor een periode die ingaat vanaf heden en eindigd met de jaarvergadering van 2017:

-DPD Partners NV, Meensesteenweg 101 te Kortrijk

Met als vaste vertegenwoordiger Valjean BVBA, Statiestraat 104 te Passendale

Met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Popelier Luc, Statiestraat 104 te Passendale.

De bestuurder aanvaart dit mandaat,

Gedelegeerd bestuurder

Vanhaelewijn Hilde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

bE

B Str

III

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VONITEUR BELGE

2 4 '10- 2013 GlSCH STAATWLA

3EL

sa*

I I

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 06.06.2013 13157-0274-015
21/11/2012
ÿþII111V1flININ9IMIA'VW~~E4~INN e.~3,'sC;"-

~iaiesaav

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1ONtTEUf;

NEERGELEGD

> ECH1SAN ee DEL

U. 11. lD12

Mad Wad 11,1

Onderrtemingsnr : 0463669205 Benaming (voluit) : (verkort)

Via Mundi

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zuidstraat 21, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 29 oktober 2012 blijkt het vrijwillig ontslag van volgende bestuurders dat met éénparigheid van stemmen werd aanvaard:

De heer Michiel Buicke, Bergmolenstraat 6, 8800 Roeselare, ais bestuurder, 561203-047.56

Mevrouw Marjan Libeert, Bergmolenstraat 6, 8800 Roeselare, als gedelegeerd bestuurder, 561001-046.06

Er werd kwijting verleend voor hun mandaat tot 29 oktober 2012.

Werden benoemd tot nieuwe bestuurders:

Mevrouw Hilde Vanhaelewijn, Statiestraat 104, 8980 Passendale, 66.11.21-232.19 De Heer Bert Desmet, Stationsstraat 129, 8780 Oostrozebeke, 70.06.15-259.27

Hun mandaat neemt aanvang op 29 oktober 2012 voor een periode van 6 jaar, en eindigt bij de jaarvergadering over boekjaar 2017.

Na bekrachtiging van bovenstaande heeft de nieuwe Raad van Bestuur met éénparigheid van stemmen Mevrouw Hilde Vanhaelewijn, voornoemd, benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Hilde Vanhaelewijn

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van _ek B vermelden: Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 22.06.2011 11194-0185-015
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 03.06.2010 10149-0481-015
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 23.06.2009 09276-0043-013
03/04/2009 : KO144004
13/05/2008 : KO144004
26/07/2007 : KO144004
27/09/2005 : KO144004
02/06/2005 : KO144004
06/10/2004 : KO144004
07/07/2004 : KO144004
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.07.2015 15373-0428-027
02/07/2003 : KO144004
30/05/2000 : KOA017047
09/07/1998 : KO144004

Coordonnées
VIA MUNDI

Adresse
ZUIDSTRAAT 21 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande